eitaa logo
روشنایی_مومنی
449 دنبال‌کننده
17.3هزار عکس
9.2هزار ویدیو
1.6هزار فایل
روشنایی مسایل مهم و مطالب آموزنده به سوالات شرعی پاسخ داده میشود ارتباط با مدیر کانال ۰۹۳۵۹۴۵۶۲۳۳ تبلیغ و تبادل ۰۹۳۵۹۴۵۶۲۳۳ @fb_girll هرگونه کپی برداری جایز است لینک کانال عمومی @roshanaie_momenie
مشاهده در ایتا
دانلود
4_5967547090002250343.mp3
2.96M
دکتر امیر اشرفی : این دسته از قرص ها با پسوند ( یر ) سم هستند(به شدت مضر هستند) و مستقیما DNA هسته را مورد تهاجم و تغییر شکل قرار می دهند و خاصیت سرطان زایی دارند.
دکتر سجادی یکی از مخالفین واکسن کرونا
KayhanNews759797104121495656136409.pdf
9.15M
بسم الله الرحمن الرحیم تمام صفحات روزنامه کیهان امروز سه شنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۰ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍏سلام ، صبح بخیر ، روزتون عالی🌈 زندگیتون پُر برکت 🌷🍃لحظاتتون زیبا + مملو از موفقیت و سرشار از آرامشو دلگرمی 🌻امیدوارم امروز خداوند از عالم غیب توسط معصومین ( علیهم السلام و صَلَواةُ الله علیهم أَجمعین ) بزرگوار ، إِن شاءَالله دلپذیرِ خیرِ نیک : مُقدمات گُشایشایی در زندگیتان را به وجود آورد و آرزوهایتان إِن شاءَالله برآورده بخیر مَصلحَت. 🍃🌸زندگيتان عاشقانه با عشقِ حلالِ واقعی و أَبدی + رزقهاي معنوي و مادی زندگیتان إِن شاءَالله أَفزون و فراوان ، لَبهایتان خندان و دلتان شاد🌈 * پروردگارِ أَرحَمَ الراحمینِ کریم * از کرامات و أَلطاف روز أَفزونش به شما عطا بفرماید. إِن شاءَالله تَعالی' إِلهی آمین یا رَبَّ العالَمین
🌷امام على عليه السلام: زبان تو، از تو همان مى خواهد كه بدان عادتش داده اى و نَفْست از تو همان تقاضا مى كند كه بدان خو گرفته اى. (غررالحكم حدیث ۷۶‌۳۴) 🌹امام باقر عليه السلام: هيچ انسانى نيست كه پيش روى مؤمنى از او بد گويد و طعنه زند، مگر اين كه به بدترين شكل بميرد و سزاوار است كه روى خير و سعادت را نبيند. (ميزان الحكمه ج۸ ص۳۴۱) 🔸با این زبون میشه مسخره کرد، با همین زبون میشه روحیه داد. 🔸با این زبون میشه طعنه زد، با همین زبون میشه تعریف و قدردانی کرد. 🔸با این زبون میشه دل شکست، با همین زبون میشه دلداری داد. 🔸با این زبون میشه جدایی انداخت، با همین زبون میشه وصل کرد. 🔸با این زبون میشه اختلاف و تنش ایجاد کرد، با همین زبون میشه محبت و همدلی ایجاد کرد.
☀️اخلاص 🌷امام جواد علیه السلام : برترین عبادت، اخلاص است. (میزان‌الحکمه ج۲ ص ۶۴۳) ✅ ویژگی عبادت خالصانه: اخلاص صفتی است مربوط به نیت، نیت همان هدف و منظوری است که انسان قبل از عمل آن را در ذهن خود در نظر می‌گیرد و سپس او را بر انجام عمل وامی‌دارد. مثلا اگر از نَجّار بپرسند این چوب‌ها را برای چه می‌خواهی؟ پاسخ می‌دهد: برای ساختن صندلی. شرط صحیح بودن هر عبادتی مثل نماز و روزه و... این است که فقط برای خدا انجام شود. در این صورت عبادت خالصانه و به تعبیر امام جواد(ع) برترین عبادت به شمار می‌رود. اما اگر عبادت، هم برای خدا و هم برای غیر خدا باشد، عبادت خالصانه نبوده بلکه آمیخته با شرک شده است. به طوری که اگر غیرخدا را در اثرگذاری مستقل فرض کنیم، عبادت کاملا باطل است و اگر غیرخدا را در اثرگذاری مستقل ندانستیم، عبادت صحیح است. 🔸برای روشن شدن انگیزه‌های غیرالهی فرض کنید: بنده فلان چیز را انفاق کردم. چرا؟ برای اینکه: دلم سوخت، انسانیت ، تعریف و تمجید یا عذاب وجدان نگرفتن. هیچ‌کدام از این موارد خالص برای خدا نیست. امام علی علیه السلام و اهل بیت او سه روز پیاپی وعده افطاری خود را با آنکه نیاز داشتند به مستمند و یتیم و اسیر می‌بخشند و در دل خود می‌گویند: ما فقط برای رضای خدا شما را اطعام می‌کنیم و هیچ پاداش و سپاسی از شما نمی‌خواهیم. 📗منبع: محمد مهدی رشادتی روزنامه کیهان
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چطور و اصلا چرا باید مرجع تقلید انتخاب کنیم؟!
🌼 رهبر معظم انقلاب: ما نباید تصوّر بکنیم که حتماً بایستی یک نفری یک خانه مِلکی داشته باشد، یک شغل درآمد داری داشته باشد، بعد ازدواج بکند؛ نه! «إِن یَکُونُواْ فُقَرَآءَ یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ» (اگر فقیر و تنگدست باشند، خدا از فضل خود آنها را بی نیاز می‌کند) این قرآن است [که] با ما دارد این جور حرف میزند. ۱۳۹‌۲/۰‌۸/۰‌۸
شکست سخت موافقان واکسن از مخالفان 🔸مناظره موافقان و مخالفان واکسن کرونا اخیرا در دانشگاه تهران برگزار شد و حاضران در مناظره اذعان کردند که موافقان واکسن شکست سختي متحمل شدند. 🔸به گزارش راه مردم، مناظره موافقان و مخالفان واکسيناسيون کرونا با حضور دکتر «حسين قناعتي» سرپرست دانشگاه علوم پزشکي تهران‌، چند تن از اعضاي هيئت علمي اين دانشگاه و بعضي از روساي دانشکده‌هاي تخصصي دانشگاه علوم پزشکي تهران به عنوان موافقان و حجج‌الاسلام «رضا نصير‌پور» دبير‌کل تشکل حوزوي «سعدا» و «محمد‌علي رحيمي» محقق و پژوهشگر و مسئول پرونده کروناي اين تشکل به همراه دکتر «سيد‌مهدي ساداتي‌» دکتراي ميکروبيولوژي، «محمد‌رضا فروهر‌منش‌» دکتراي ژنتيک و «مهدي فهيمي‌» دکتراي طب سنتي به عنوان مخالفان واکسيناسيون برگزار شد. 🔸در اين مناظره مخالفان واکسيناسيون کرونا دلايل مخالفت خود را با اين موضوع مطرح و بيان کردند که به دليل مطالب ضد و نقيض و غيرمستندي که ارائه مي‌شود، مردم ديگر به شما اعتماد ندارند. 🔸منتقدان واکسيناسيون کرونا درخواست کردند دانشگاه علوم پزشکي و وزارت بهداشت اسامي افراد و شرح مذاکرات تمام جلساتي که ابعاد واکسيناسيون را بررسي کردند، رسانه اي کنند. همچنين مشخص شود بر اساس چه مقام ارزشيابي داروهاي خارجي را در پروتکل قرار داده و داروهاي مؤثر ايراني را قرار نداده‌اند که اين وضعيت درمان در کشور به وجود آمده است. 🔸دبيرکل تشکل سعداء کاهش کشته‌ها را دروغ بزرگ خوانده و گفت: بر خلاف ادعاي شما و بر اساس آمار مرکز آمار ايران در شش ماهه اول امسال تعداد مرگ و مير در کشور افزايش ۵۴ هزار نفري داشته است. 🔸بررسي نکردن عوارض واکسن مانند عوارض روي مغز و تنها بسنده کردن به فوت‌شدگان و يکسري عوارض ظاهري و عدم توقف پاندمي پس از واکسيناسيون از اعترافات موافقان واکسيناسيون در اين نشست بود. همچنين به اين سوال که چرا مانع انجام مطالعات باليني داروهاي مختلف مي‌شويد و عدم طراحي پروتکل‌هاي بومي براي پيشگيري، هيچ پاسخي ارائه نشد. 🔸در نهايت پاسخ موافقان واکسن به منتقدان واکسيناسيون اين بود که «ما کاره‌اي نيستيم و از وزارت بهداشت بپرسيد»! 🔸موافقان واکسيناسيون اعتراف کردند که هيچ دليل علمي مبني بر بي‌خطر بودن واکسن‌ها ندارند و تنها به دليل اضطرار و تقليد از دنيا واکسن را توصيه مي‌کنند. 🔸در مقابل مخالفان اضطرار را غير‌علمي و تقليد را غير‌عاقلانه دانسته و خواستار استفاده از راهکارهاي جايگزين پروتکل‌ها و داروهاي موجود داخلي براي حفظ جان مردم شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️ کلام قاطع رهبر معظم انقلاب در مورد نهادهای به اصطلاح بین‌المللی مثل بهداشت جهانی ❗️قابل توجه مسئولین وزارت بهداشت که چشم بسته و بدون تحقیق و بررسی، دستورالعمل های بهداشت جهانی را در کشور اجرا میکنند و باعث شدند در اثر ناکارامدی و اثرات منفی این دستورالعمل ها افراد زیاد بیمار یا کشته شوند.