امیرالمؤمنین علی علیهالسلام
آن كس كه قلبش سخت با حب دنيا پيوند خورده باشد اين سه حالت او را رها نخواهند كرد: اندوه دائم، حرصى كه هرگز او را ترك نگويد، و آرزويى كه به آن نخواهد رسيد.
نهج البلاغه حکمت ۲۲۸
السَّلامُ عَلَی وَلِیِّ اللَّهِ وَ حَبِیبِهِ السَّلامُ عَلَی خَلِیلِ اللَّهِ وَ نَجِیبِهِ السَّلامُ عَلَی صَفِیِّ اللَّهِ وَ ابْنِ صَفِیِّهِ السَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ الْمَظْلُومِ الشَّهِیدِ السَّلامُ عَلَی أَسِیرِ الْکُرُبَاتِ وَ قَتِیلِ الْعَبَرَاتِ ...
خداوندا رسان از ما سلامش
به گوش ما رسان یا رب کلامش
به سوز سینه ی مجروح زهرا
نما تعجیل در امر قیامش
اللهم عجل لولیک الفرج
أعظَمَ اللهُ اجورَنا واجورکمبمُصابِنا بِالحُسَینِ، وَ جَعَلَنا و ایّاکُم مِنَ الطّالِبینَ بِثارِهِ مَع وَلیّهِ الامامِ المَهدیِّ مِن آلِ مُحَمَّدٍ(ص)
شخصی به آیتالله بهاالدینی(ره) توهین کرد. یکی عرض کرد: «اجازه میدهید برخورد کنم؟» فرمودند: «نمیترسی برکاتت از بین برود؟» علت چیست؟ علت این است که ترازو نداریم! ما که با کسی پرخاش میکنیم،حتی وقتی حق با ماست، چون ترازو نداریم،ممکن است بیش از حقش، پرخاش نماییم؛ لذا باید احتیاط کرد!
آیتالله سید عبدالله فاطمینیا
✅🌹✅ ادامه خلاصه بیانات رهبر عزیزمان در دیدار جمعی از دانشجویان :
۱۴۰۱/۰۲/۰۶
🌺یک موردِ چالشیِ دیگر در مورد دانشگاهها این بود که ✨هدف انقلاب ایجاد دانشگاه متدیّن بود،✨ که جوان کشور وقتی میآید دانشگاه و چند سال در دانشگاه میماند و بعد میآید بیرون، باید متدیّن بیاید بیرون، حتّی متدیّنتر از وقتی که وارد دانشگاه شد،✨✨✨
❌❌❌[امّا] هدف آنها درست عکس این بود؛ آنها میخواستند از دانشگاه دینزدایی کنند و کردند👾. البتّه در این هدف خیلی موفّق نشدند، امّا هر کار توانستند کردند.
💠💠اینکه میگویم «موّفق نشدند»، برای خاطر این است که در همان دانشگاهِ ساختهی طاغوت و برنامهریزیشدهی غربیها آدمهایی مثل 🌷حسن باقری🌷 به وجود آمدند،
🌷🌷🌷یا چند نفر از این شهدای هستهای دانشجوهای آن روزند؛ بسیاری از شهدای دفاع مقدّس، آن سرداران و برجستهها و مانند اینها، دانشجوهای دانشگاههای قبل از انقلابند.
💠💠بنابراین، در این هدف دینزدایی، به طور کامل موفّق نشدند،
...
✅🌹✅ ادامه خلاصه بیانات رهبر عزیزمان در دیدار جمعی از دانشجویان :
۱۴۰۱/۰۲/۰۶
❔❔خب، انقلاب چه کار کرد برای دانشگاه؟
💖✊💖کار بزرگی که انقلاب برای دانشگاه کرد عبارت بود از ✨هویّتبخشی به دانشگاه✨، به تبعِ هویّتبخشی به ملّت ایران.
انقلاب به ملّت :
🌹احساس هویّت داد،
🌹 آرمان داد،
🌹 احساس شخصیّت
🌹 و استقلال داد،
🌹 افق دید روشن داد؛
اینها کارهایی بوده که انقلاب برای ملّت ایران انجام داد.
🌺💪🌺دانشگاه احساس هویّت کرد و این احساس هویّت منتهی شد به اینکه دانشگاه و دانشجوجماعت در مقابل قدرتهای غربی،
💪احساس ضعف و احساس حقارت نکنند؛
یا آن دانشجویانی که رفتند سفارت آمریکا را به عنوان مرکز توطئهی علیه نظام اسلامی تسخیر کردند، میفهمیدند دارند چه کار میکنند؛
🤼♂ اینها با قدرت آمریکا داشتند پنجهدرپنجه میافکندند. احساس ضعف نکردند، احساس قدرت کردند؛
💖 این همان هویّت است؛
💖این همان احساس هویّت است،
💖 احساس استقلال است،
💖 احساس شخصیّت است؛
✅💖✅ این به دانشگاه داده شد.
...
#از_خدا_چه_بخواهيم؟
✨اللّهُمَّ افتَحْ مَسامِعَ قَلبِي لِذِكرِكَ، و ارزُقْني طاعَتَكَ و طاعَةَ رسولِكَ ، و عَمَلاً بكِتابِكَ✨
🍀خدايا. گوشهاى قلبم را به روى ياد خودت بگشاى و اطاعت از خودت و پيامبرت و عمل كردن به كتابت را روزى ام فرما .
📚كنز العمّال : 5051 . دعایی که رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم به امیرالمومنین علیه السلام آموخت.
📣کانال #سلام_فرشته در ایتا، سروش، بله
@salamfereshte
#دعا #مناجات #هبه #احسان #یادخدا #ذکر #اطاعت
✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨
🚩#هجرت ۴۹
▪️صحنه بايد صحنة عجيبي باشد! توقّف او در خیمة حضرت خيلي مختصر بود. «فما لَبِثَ أن جاء مستبشراً»؛ یعنی رفت داخل خیمه، توقّف كوتاهي كرد و آمد بيرون؛ امّا اين زهير ديگر آن زهير نيست! چرا؟ چون #امام_حسين(علیه السلام) او را هجرت داد، آنهم هجرتي دروني؛ و چه سريع هم هجرتش داد!
▫️«فما لَبِثَ أن جاء مستبشراً، قَد أشْرَقَ وَجْهَه»؛ راوی میگوید وقتی زهیر از خیمة حضرت بیرون آمد، ديديم نورانيّتي و تلألويي پيدا كرده است. اين نورانیّت هم اثر همان هجرت دروني است.
▪️به محض اینکه به خیمة خودش برگشت، رو كرد به همراهان و گفت همهتان برويد؛ همه! پرسیدیم زهير چه شد؟! در پاسخ، فقط يك جمله گفت: «عَزَمْتُ علي صُحبۀ الحسين(علیه السلام)».
▫️یعنی ميخواهم ديگر با امامحسين(علیه السلام) باشم! نميخواهم از او جدا شوم! «إنّ الحُسَينََ مِصبَاحُ الهُدَي وَ سَفِينَةُ النِّجَاة»؛ ببين چه كرد با زهير!حتّی به همسرش ميگويد تو هم برو! با تو هم ديگر كاري ندارم.
▪️همسرش گفت كجا بروم؟! من منشأ سعادت تو شدم! من تو را فرستادم که بروی و سخن امامحسین(علیه السلام) را بشنوی.چگونه است که تو ميخواهي روز قيامت نزد پيغمبر اكرم(صل الله علیه و اله و سلم) سرافراز باشي، امّا چرا من پيش فاطمه زهرا سلام الله علیها سرافرازي نكنم؟! اینطور شد که همسرش هم آمد كربلا.
▫️روز عاشورا وقتي نبرد تمام شد، همسر زهير كفني به غلام زهير داد و گفت برو مولايت را كفن كن؛ بدنش روي زمين افتاده است. غلام رفت و برگشت، امّا زهیر را كفن نكرد. همسر زهير گفت چرا مولايت را كفن نكردي؟ غلام گفت آخر چگونه مولايم را كفن كنم، و حال آنكه بدن مطهّر پسر پيغمبر به روي زمین افتاده است...
✨ادامه دارد..
📌فیش منبر
آیت الله آقا مجتبی تهرانی
🌷هدیه به لبخند #امام_زمان عج
ڪانال زلال مــ💖ــعرفت
@ZolaleMarefat_f
┅═✧❁🔆❁✧═┅
🔰 چرا جبهه سکولار، راهپیمایی اربعین را تحمل نمیکند؟ - ۱
✍ محمد ایمانی
1⃣ راحتطلبی و تنآسانی، چیز عجیبی نیست. آنچه شگفت و تحسینبرانگیز مینماید، این است که انسان نه تنها از رنج نگُریزد، بلکه برای هدفی متعالی، خود را به رنج بیفکند. همین روزها، دهها میلیون دلباخته امام حسین(ع) خود را به رنج انداخته و راهی پیادهروی اربعین شدهاند. تفاوت انسانها در فهمی است که از گوهر خویش پیدا میکنند یا نمیکنند. اینکه قدر آدمی به چیست و چه چیز را باید ارزشمند بشمارد و در طلب همان، تکاپو کند.
اصلا مرز دانایی و نادانی، همین جاست. چنان که امیر مومنان (ع) فرمود: «العالِمُ مَن عَرَفَ قَدرَهُ، و كَفى بِالمَرءِ جَهلاً ألاّ يَعرِفَ قَدرَه. عالِم، كسى است كه قدر و منزلت خود را بشناسد و در نادانی آدمى، همين بس كه قدر و اندازه خود را نشناسد».
2⃣ قیمت آدمی به چیست؟ این تعبیر والا از امیرمومنان علیهالسلام است که فرمود: «قَدْرُ الرَّجُلِ عَلَی قَدْرِ هِمَّتِهِ. قیمت و ارزش آدمی به قدر همت اوست». علامه محمدتقی جعفری(ره)نقل میکند:
«برخي از جامعهشناسان برتر دنيا در دانمارک جمع شده بودند تا پيرامون موضوع مهمي به بحث و تبادلنظر بپردازند؛ اینکه ارزش واقعي انسان به چيست؟ برای سنجش ارزش بسياري از موجودات، معيار خاصي داريم. مثلا معيار ارزش طلا به وزن و عيار آن است. معيار ارزش بنزين به مقدار و کيفيت آن است. معيار ارزش پول پشتوانه آن است؛ اما معيار ارزش انسانها در چيست.
هر کدام از جامعهشناسان، سخناني گفته و معيارهاي خاصي ارايه دادند. هنگامي که نوبت به بنده رسيد، گفتم اگر ميخواهيد بدانيد يک انسان چقدر ارزش دارد، ببينيد به چه چيزي علاقه دارد و عشق میورزد. کسي که عشقش يک آپارتمان دو طبقه است، در واقع ارزشش به مقدار همان آپارتمان است. کسي که عشقش ماشينش است، ارزشش به همان ميزان است. اما کسي که عشقش خدای متعال است، ارزشش به اندازه خداست.
من اين مطلب را گفتم و پايين آمدم. وقتي سخنان من را شنيدند، براي چند دقيقه روی پای خود ايستادند و کف زدند. هنگامي که تشويق آنها تمام شد، دوباره بلند شدم و گفتم: عزيزان، اين کلام از من نبود، بلکه از شخصي به نام علی عليهالسلام است.
آن حضرت در نهجالبلاغه ميفرمايند: «قِيمَهًْ کُلِّ امْرِئٍ مَا يُحْسِنُهُ. ارزش هر انساني به اندازه چيزی است که دوست میدارد (آن را خوب میداند)». وقتي اين را گفتم، دوباره به نشانه احترام به وجود مقدس اميرالمؤمنين علي عليهالسلام از جا بلند شدند».
3⃣ نوع میل و خواستهای که در دل انسان میجوشد و او را به جنبش درمیآورد، به او هویت و بها میبخشد یا بیقیمت میکند. انسان، همان است که در دلش میگذرد. در اینباره، رهبر معظم انقلاب مهرماه ۱۳۸۳، در دیدار کارمندان وزارت اطلاعات گفتند:
«... این دل چیز عجیبی است؛ گاهی اوقات به وسیلهای که انسان را به اوج آسمان و اوج معنویت میبرد، تبدیل میشود، گاهی هم به عکس، به سنگ سنگینی تبدیل میشود که بسته میشود به پای انسان، و انسان را تا اعماق دره فرو میبرد؛ غرق میکند؛ پدر انسان را درمیآورد.
اگر دل را به پول و به شهوت جنسی و به مقام و به این چیزها دادید، این همان سنگ سنگین است، دل دیگر نیست. در آن صورت؛ دِه بود آن، نه دل که اندر وی- گاو و خر بینی و ضیاع و عقار. آن دلی که انسان در آن عشق اتومبیل فلانجور دارد، آن دل نیست، گاراژ است، بنگاه معاملاتی است! آن دلی که همهاش در آن میل جنسی موج میزند، دیگر دل نیست، عشرتخانه است.
شاعر، آن زمان که ضیاع و عقار و زمین و ملک و گاو و خر در زندگی نقش داشته، از اینها نام برده و میگوید دلی که اینها در آن باشد، آنجا طویله است! ده است! دل نیست؛ دل جای خداست، جای نور است».
⬅️ ادامه در پست بعدی...
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students