eitaa logo
مرکز مشاوره روشنان
5.2هزار دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
1.9هزار ویدیو
61 فایل
با شماییم با تخصصی‌ترین و متنوع‌ترین مطالب روانشناسی تا نیاز‌های مشاوره‌ات به‌راحتی رفع بشه☺️ راه‌ ارتباطی ما: 📞۰۹۳۷۱۴۶۶۵۵۷_۰۲۵۳۲۹۱۶۱۷۴ قم،بلوار صدوقی،بلوار فردوسی،نبش‌کوچه۱۲📮 ساعت کاری‌ما:۱۱ صبح الی ۲۱ آیدی مدیریت: @aramm61 آیدی ادمین: @roshanan98
مشاهده در ایتا
دانلود
. جای چند جلسه کارگاه و چندین جلسه مشاوره را میگیره و باید برای رسیدن به این محتوا می بایست کلی هزینه می کردید🤩 .
. پس لطفا نهایت استفاده را از این صوت داشته و برای بهره‌بردای دوستان و اقوام و آشنایان براشون ارسال کنید تا همه‌ بتونن فرزندانی ان‌شاالله مهدی باور و مهدی یاور تربیت کنند🤲 .
. فقط شرط ما اینه که صوت را با لینک کانال ارسال کنید، ممنونم🌷 .
⚠️ مراقب چانه‌زدن با کودکان و نوجوانان باشیم: ❗️چانه زدن انرژی زیادی از می گیرد و حاصل از آن، رابطه ما را مخدوش میکند. ❗️اگر کودکان با چانه زدن به خواسته هایشان برسند این در آنها تبدیل به می‌شود. ❗️مراقب باشید پاسخی دهید که قرار نیست به هیچ وجه تغییر کند. ❗️درصورت چانه زنی زیاد، موثرترین تکنیک "بی‌توجهی" است. ⬅️ بیاد داشته باشیم که هر نوع پاسخ از "نه گفتن" مجدد یا یا حتی توضیح دادن، به کودک محسوب شده و باعث چانه زنی بیشتر خواهد شد. 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
🚨 تجمع والدین آمریکایی برای پیشبرد قانون محافظت از کودکان در فضای مجازی ♦️نشریه هیل که نزدیک به کنگره هست گزارش داده گروهی از که کودکان آنها در نتیجه آسیب‌های جانشان را از دست داده یا آسیب دیده‌اند؛ خواستار پیشبرد طرح و حریم خصوصی آنلاین کودکان شده‌اند. ♦️قانون امنیت آنلاین کودکان طرحی است که اولین بار در سال ۲۰۲۲ در کنگره آمریکا معرفی شد. هدف این طرح صیانت از کودکان در برابر مطالب مضر در فضای مجازی و همچنین ملزم کردن پلتفورم‌ها به از کار انداختن «ویژگی‌های اعتیادآور برای کودکان» است. ♦️این طرح علی‌رغم آنکه از حمایت‌های دو حزبی برخوردار است از سوی برخی از لیبرال‌ها و محافظه‌کاران به دلیل آنکه ممکن است به سانسور ختم شود مورد قرار گرفته است. 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
. 👆👆دوستان فردا جلسه توجیهی این کارگاه خوب برای نوجوانان دختر گل هست. 😔 متاسفانه شاهدیم بچه‌ها به شدت در این زمینه ضعف دارن و باید جلسات زیاد مشاوره‌ای داشته باشن تا این مشکل رفع بشه ولی این با هزینه‌ی خیلی کم، کمک زیادی به شما گرامی و عزیزمون خواهد بود. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. این یه کارنامه‌ی دهه شصتی😅 ⁉️ به نظرتون برای کی؟ 🔹صاحبش اون را با یه متن منتشر کرده و توش کلی حرف هست و نکته‌ی تربیتی👌 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
🔴 غافل! زمستان سال۱۳۷۶ بود، کلاس دوم راهنمایی بودم، در مدرسه‌ای که مدیر به اصطلاح خوش‌فکری داشت که در اواسط سال تحصیلی اومده بودن بر اساس نمره‌ی امتحانات، انضباط و کارنامه‌ی شبانه‌ای هر شب که توسط والدین پر می‌شد (که در اون مثلاً ساعت خواب بعد از ساعت ۹ تخلف محسوب می‌شد) به درجه و رتبه می‌دادند. به این صورت که دانش‌آموز عالی و درس‌خون و پسر خوب می‌شد (ساعی) دانش‌آموزی که مستعد بود و محتاج به تلاشی بیش‌تر می‌شد (کوشا) و زباله‌های مدرسه هم می‌شدند (غافل) پس چی شد؟ به‌ترتیب شأنیت: ساعی، کوشا، غافل. پس از تعیین سطح توسط شورای مدرسه شما کارت خودت رو باید به جلوی لباست با سنجاق وصل می‌کردی و اگر جوری قرار می‌گرفت که دیده نمی‌شد تخلف محسوب می‌شد! مثل پلاک ماشین، حالا شما حساب کنید نوجوونی که عرض شونش ۴۵ سانته یک کارت پرس‌شده‌ی مثلا ً ۱۸ سانتی رو روی سینه‌ش که سطح و شأن اجتماعی‌ش رو نشون می‌داد باید نگه می‌داشت. من توی درجه‌بندی توی دسته‌ی (غافل) قرار گرفتم. روزهای اول خیلی باهاش کلنجار رفتم تا دیده نشه، مثلاً پشت کارت غافل کارت دانش‌آموزی‌م رو می‌ذاشتم و می‌چرخوندمش به سمت کارت دانش‌آموزی‌ تا کم‌تر آبروریزی بشه که اینجا هم با برخورد خشن ناظم مواجه می‌شدم که چرا کارتت پیدا نیست ... چند هفته گذشت دیدم نمیشه باید خودم رو از این ذلت نجات بدم با کلی تلاش و زود خوابیدن و چند امتحان نمره بالاتر گرفتن شایسته‌ی درجه‌ی کوشا شده بودم که وقتی رفتم برای تعویض کارت کسی پاسخگو نبود، متوجه شدم که سیاست عوض شده رتبه‌بندی این جوری شده بود؛ به ترتیب از عالی به نازل: (ممتاز) (ساعی) (کوشا) اینجوری عملاً همون غافل محسوب می‌شدم. این خاطرات رو مدت‌ها بود می‌خواستم بگم. یک بار یادمه توی دارالفنون، دوستانی از آموزش و پرورش محبت کرده بودند و برای من نکوداشتی گرفته بودند. با لوح کاغذ A4 و از من خواستن که بیام بالا و صحبت کنم. من حوصله نداشتم ولی برای اینکه نگن متکبری، رفتم اونجا و گفتم زمانی که من بچه بودم و به مدرسه می‌رفتم هیچ احساس احترامی دریافت نمی‌کردم. از دم در که وارد می‌شدم در سطل اشغال، تخته سیاه، میزها، معلم، دانش‌آموزها، همه و همه بهم با زبون بی‌زبون می‌گفتن خاک بر سرت کنن، بلد نیستی، زبانت خوب نیست، بلد نیستی، اما هیچ وقت کسی نیومد بگه چقدر خوب طراحی می‌کنی حتی هنر! حالا شماها هر چی به من بگید استاد هنرمند فلان و چنان من، همون حرفای بچیگیم رو باور دارم همون خاک بر سرت رو! آدم‌ها در کودکی همان آدم‌های بزرگسالی‌ان با تجربه‌ی کمتر. وقتی در اول دوران حیات من رو به اسمی بخوانی من با همون اسم خودم می‌شناسم. تصویر پست هم کارنامه سال آخر هنرستان من هست، سال ۱۳۸۲ و حالا در سن نزدیک به چهل سالگی وقتی یه نفر تحقیرم می‌کنه و نادیده‌ام می‌گیره برام یادآور دوران نوجوانی و باورهای پایه‌ای هست که توی اون دوران به مغز استخونم رسوخ کرد و به خودم میگم در گوشی راست میگه .‌‌.. ✍حسن روح‌الامین 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
. خیلی مراقب اون چیزی که به ذهن بچه‌ها وارد می کنید باشید❗️ باور بچه‌هاتون توی بزرگسالی از خودشون، چیزی که شما، جامعه و مدرسه داره بهش میگه💯 مادر عزیز، پدر گرامی، معلم مهربان حواستون باشه👆👆👆 .