8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_زیبا 🎬
در آینده نزدیک حوادث پیچیدهتری در راه است!
و ما به لحظههای حساستر و تعیینکنندهای نزدیک میشویم!
تکلیف ما چه میشود؟
این اوضاع واقعاً قابل تحمل نیست!
سپاه سایبری پاسداران👇🏻
#لبیک_یا_خامنه_ای
#پایان_مماشات
https://eitaa.com/roshangaraneh_yas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ درگیری ارتش سایبری ایران با رباتهای برعنداز
https://eitaa.com/roshangaraneh_yas
22.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🔴🔥🔥🔥
🎥 چهره بدون روتوش آمریکا از زبان یک هموطن منصف که ۶۰ سال است در آمریکا سکونت دارد.
https://eitaa.com/roshangaraneh_yas
☃انگلیس برای جشن #کریسمس در تاریکی آماده می شود
🔥 حالا سرما به کنار...🔴🔴🔴
رسانههای انگلیسی: در آستانه سال نو میلادی در بسیاری از شهرهای این کشور پولی برای تزئینات جشن، نورپردازی، برگزاری نمایشگاهها وجود ندارد.
https://eitaa.com/roshangaraneh_yas
🔴🔴🔴🙋💫 جالب است بدانیم...
🗞تاریخچه عِراق عَرب و عِراق عَجم
🔅 در حدود پنج قرن از ظهور اسلام نام عِراق عَجَم در مقابل عراق عرب بکار گرفته می شد، عراق عجم عنوانی تاریخی برای نواحی مرکزی ایران بوده است. در مباحث فقهی نیز زمینهای مفتوح العنوة را عراق عجم میگفتند که شهرهای کرمانشاه، همدان، ری و اصفهان را در بر میگرفت.
عِراق، نام قدیم شهرستان اراک
یکی از نامهای قدیمی شهر اراک که مرکز استان مرکزی است، «سلطانآباد عراق» بود که به مرور زمان این نام به «عراق» تبدیل گردید و با مصوبه رسمی دولت در شهریور ۱۳۱۴، اراک جایگزین آن شد. این نام هنوز در فامیل برخی افراد که متولد اراک هستند وجود دارد ازجمله محمدی عراقی، از روحانیان مقیم قم.
⬅️ محدوده عراق عجم به رنگ زرد در داخل نقشه با فلش نشانه گذاری شده است.
https://eitaa.com/roshangaraneh_yas
شام آخر مزدوران سعودی در قطر!؟
برخلاف اکثر کشورهای حاشیه خلیجفارس، قطر روابط اقتصادی و سیاسی خوبی با ایران دارد. در شرایطی که رسانههای غربی با پیوند زدن سیاست و فوتبال سعی در اعمال فشار بر ایران دارند ایران با به کار گرفتن اهرم تعامل سیاسی با کشور قطر هم میتواند خبرنگار ضدایرانی حاضر در هتل تیم ملی را به محل دیگری فرستاده و از حجم حاشیهسازیها علیه کشورمان کم کند و هم میتواند اقدام به دستگیری تروریستهایی کند که کشور خود را به دلارهای سعودی فروختهاند.
در ادامه به معرفی چند تن از چهرههایی پرداختهایم که در رسانههای فارسیزبان خارج نشین مشغول به فعالیت بوده و امکان حضور آنها در قطر نیز وجود دارد. چهرههایی که قصد دارند از فرصت جامجهانی بهره برده و ماشه دوربینشان را با شدت بیشتری علیه مردم ایران فشار دهند.
مزدک میرزایی
۲ آذر ۱۳۹۸ شبکه تلویزیونی ایران اینترنشنال رسما همکاری خود با میرزایی را با پخش یک کلیپ تایید میکند. میرزایی که تا پیش از همکاری با ایران اینترنشنال، گزارشگر صدا و سیما بود، برای پیوستن به این رسانه سعودی بخشی از آرشیو صداوسیما را به تاراج سعودی داد تا بتواند بلیت کار در ایراناینترنشنال را برای خود فراهم کند.
پیام یونسیپور
یونسیپور معاون سردبیر نشریه ایران ورزشی بود که به همراه تیم ملی فوتبال ایران برای پوشش خبری دیدار ملیپوشان ایران با تیم ملی فوتبال شیلی به وین (پایتخت اتریش) سفر کرده بود و طی این سفر به ایران بازنگشت و از اتریش تقاضای پناهندگی کرد. او هماکنون در رسانه Iranwire خبرنگار ورزشی است.
امید خلیلیتجریشی
خلیلی تجریشی از نخستین افرادی بود که از بدو تاسیس تلویزیون منوتو حضور پررنگی در پشت صحنه برنامههای این شبکه داشت. او که حالا یکی از مجریان اصلی و معتمد مدیران این شبکه اصالتا لندنی محسوب میشود، ابتدا با مزهپرانیهایش [در قالب نریشن] با نام طغرل در برنامه «بفرمایید شام» این شبکه شناخته شد.
نداجناب
ندا جناب، از دیگر مجریان شبکه منوتو است که در سال ۲۰۱۸بهعنوان خبرنگار اعزامی این شبکه به روسیه سفر کرده بود تا گزارش حواشی جامجهانی آن سال را به همراه امید خلیلی تجریشی تهیه کرده و به لندن، مرکز شبکه منوتو ارسال کنند.
پوریا ژافره
پوریا ژافره خبرنگار بیبیسی و یکی از حامیان تحریم ورزش ایران است که در اغتشاشات اخیر نیز حضور رسانهای فعالی داشته است. ژافره تاکنون بارها ترفند ایجاد ارتباط بین سیاست و فوتبال را علیه ایران بهکار گرفته است. او که از نگاه فوتبال یک مستند با موضوع انتخابات ۸۸ ساخته است در جدیدترین فعالیت خود تحرکات احساسی ورزشکاران ایرانی در حمایت از اغتشاشات را ضریب میدهد.
مهدی رستمپور
مهدی رستمپور که در حال حاضر با بیبیسی فارسی و رادیو فردا همکاری میکند، پیش از این بهعنوان کشتیگیر در ایران فعالیت میکرد. رستمپور در سال ۲۰۰۹ بههمراه تیم کشتی ایران برای شرکت در مسابقات قهرمانی کشتی جهان به دانمارک اعزام شد اما پس از پایان مسابقات، تیم ملی کشتی ایران را ترک کرد و از کشور دانمارک تقاضای پناهندگی کرد.
آرمین قبادیپاشا
قبادیپاشا، خبرنگار ۴۶ ساله شبکه سعودی ایراناینترنشنال است که از تلویزیون منوتو به این شبکه پیوست. وی پیش از مهاجرتش به انگلستان، در ایران هم خبرنگار ورزشی بود. او همچنین علاوهبر عضویت در انجمن روزنامهنگاران ایران، سابقه بازیگری هم در کارنامه خود دارد و به همین دلیل از قبل، ارتباطاتی با ورزشکاران و بازیگران داخل ایران داشته است. نکته تعجببرانگیز درباره سابقهکاری قبادیپاشا آنکه باوجود ادعاهایی که داشته است، همیشه در رویکردی منافقانه از فعالترین خبرنگاران در مسیر تعلیق و تحریم ورزش ایران بوده است.
زهرا علیپور
زهرا علیپور هماکنون در برنامه تلویزیونی و فوتبالی ایراناینترنشنال تحت عنوان «هتتریک» دستیار مجری است. این برنامه فوتبالی هر هفته بهصورت زنده از این رسانه سعودی پخش میشود. قابل توجه است که بعد از خروج مزدک میرزایی از ایران و همکاری او با این رسانه سعودی، زهرا علیپور به تدارک برنامهای مشترک با میرزایی پرداخته و اکنون در کنار او فعالیت میکند.
آرش حفیظی
آرش حفیظی خبرنگار ورزشی رسانه صدای آمریکا است. این رسانه یکی از شبکههای تلویزیون ماهوارهای و رادیو و تلویزیون دولتی آمریکا است که در سال ۱۹۴۲ میلادی تاسیس شد. این رسانه که وابستگی سازمانی به نهادهای مهم آمریکایی ازجمله اداره اطلاعات جنگ، آژانس اطلاعات ایالات متحده و وزارت امور خارجه دارد، بهخوبی نشان میدهد که چه هدفی را در قبال اخبار فارسی خود دنبال میکند.
https://eitaa.com/roshangaraneh_yas
🔻آنفولانزا عموماً میکروبی نیست؛ آنتی بیوتیک لازم ندارد
قادری، رئیس اداره مراقبت از بیماریهای واگیر وزارت بهداشت:
🔹️بیماری آنفولانزا نیاز به مصرف آنتی بیوتیک ندارد.
🔹️بیماری فردی که دچار سرماخوردگیهای فصلی یا همان آنفولانزا می شود، میکروبی نبوده و بیشتر از نوع ویروسی است که نیاز به مصرف آنتی بیوتیک ندارد.
🔹️تشخیص سرماخوردگی میکروبی با ویروسی از نظر بالینی سخت است؛ اما با توجه به در گردش بودن بیماری و اصرار والدین برای التیام زودتر کودکانشان، همکاران اقدام به تجویز آنتی بیوتیک میکنند
https://eitaa.com/roshangaraneh_yas
🔥🔥🔥🙋🔴آگاه باشیم ؛ جمعیت اغتشاشگران، مردم نبودند..
📍شبکه کلاهسفیدهای ایرانی اعلام موجودیت کرد/ قاچاقچیان اعضای بدن به صف اغتشاشات پیوستد! + عکس
🔺سال ۲۰۱۲ و همزمان با شعله گرفتن آتش جنگ در سوریه سازمان دفاع مدنی برای حمایت تروریستها و معارضین در آن کشور تشکیل شد. نام دیگر این تشکیلات تروریستی کلاهسفیدها بود که خود را گروهی غیرنظامی توصیف میکرد که در طول جنگ زخمیها را مداوا کرده و آمار کشتهها را جمعآوری میکند، اما در پشت این سازمان بهاصطلاح غیرنظامی جریانی قرار داشت که از تروریستها حمایت کرده و برای آنها آمار سازی دروغین میکرد.
🔺کلاهسفیدها بارها دولت سوریه را به حمله به مدارس و ساختمانهای مسکونی متهم کرده اما هیچگاه به تلفات حملات تروریستها به مردم سوریه کاری نداشت. این گروهک حقوق بشری تا جایی پیش رفت که در سال ۲۰۱۷ برای آن فیلم مستند تبلیغاتی ساختهشده و هالیوود به آن جایزه اسکار داد.
🔺جالبتوجه آنکه مؤسس این گروهک تروریستی نه یک فرد سوری بلکه جیمز لا مژرار انگلیسی بود؛ این افسر عالیرتبه اطلاعاتی پیش از تأسیس گروهک کلاهسفیدها؛ گروه مالی میدی رسکیو را در هلند ثبت کرده بود؛ این جاسوس انگلیسی سال ۲۰۱۹ به طرز مشکوکی در استانبول ترکیه حذف شد؛ بعدها دولت انگلیس اعلام کرد که لا مژرار خودکشی کرده است!
🔺همزمان با آغاز اغتشاشات در ایران گروهی اینترنتی بانام «امدادگران انقلاب» اعلام موجودیت کرد، این گروه بهوسیله یکی از اعضای فرقه ضاله بهاییت حمایت مالی و رسانهای شده و هدفش آن است که فضای داخل کشور را جنگزده نشان بدهد. این گروهک تروریستی با یک خط مالی در آلمان ارتباط داشته و هزینه آن از طریق رابطی در برلین تأمین میشود.
🔺گروهک کلاهسفیدهای ایرانی در طول دوران اغتشاشات سعی کرد با فضاسازی کاذب رسانهای گروهی از پزشکان و پرستاران متعهد کشورمان را بهسوی اعتصابات صنفی هدایت کرده و سازمان نظام پزشکی بهعنوان مرجع صنفی را از رسمیت بیاندازد.
🔺دریکی از فراخوانهای ضدانقلاب در دوران آشوبها گروهک کلاهسفیدهای ایرانی نیز سعی کرد با تهییج فضا بیمارستانها و مراکز درمانی را به سمت نافرمانی هدایت کند؛ هدف آن بود که همراه با تحریم خارجی و کمبود برخی اقلام دارویی در کشور، در داخل نیز شبکه پزشکان و پرستاران ضدانقلاب نیز مردم را تحریم کرده و انسداد سیاسی ایجاد شود.
🔺پروژه کلاهسفیدهای ایرانی بخشی از طرح کشته سازی دروغین بود که در نظر داشت با تحریک کادر درمان و نیز آمار سازی در این زمینه در جنگ هیبریدی نقش بازی کند. کلاهسفیدهای ایرانی بخشی از طرح جیم هنسون باهدف تغییر نظام در ایران است.
@roshangaraneh_yas
https://eitaa.com/roshangaraneh_yas
یووال نوح هراری در کتاب «۲۱ درس برای قرن ۲۱» گفته:
امروزه زیرساخت کامپیوتری، سیستم مالی را آنقدر پیچیده کردهاند که تعداد کمی انسان میتوانند از آن سر در بیاورند.
در حالی که #هوش_مصنوعی گسترش پیدا میکند، ممکن است به زودی به نقطهای برسیم که هیچکس نتواند از مسائل مالی سر در بیاورد❗️
حال میتوانید دولتی را تصور کنید که متواضعانه منتظر #الگوریتمی است تا بودجهاش یا اصلاح مالیاتی جدیدش را تصویب کند⁉️
همزمان شبکههای بلاکچین مشترک و #ارز_دیجیتال مثل بیتکوین ممکن است سیستم پولی را بهطور کامل نوسازی کرده اصلاحات مالیاتی رادیکال را غیر قابل اجتناب کنند.
🔶🔹 پینوشت یک
جنگ امروز، جنگ الگوریتمها است!
جنگی که متاسفانه مسئولان کشور هیچ شناختی، تأکید میکنم هیچ شناختی نسبت به آن ندارند و صرفاً در بازی پروتکلهای بینالمللی، به سمتی پیش میروند که امثال یووال نوح هراری صهیونیست، ۶ سال پیش در راستای سند توسعهی پایدار ۲۰۳۰ ترسیم کردهاند!
⬅️ پیچیده شدن سیستمهای مالی توسط زیرساخت سایبرنتیک یعنی با دست خود کاری کنید که خودتان را از کنترل اقتصاد کشور محروم کنید.
💢 پس چه کسی کنترل میکند؟
کسی که الگوریتم را به دولت و بانک مرکزی ما داده است: صندوق بینالمللی پول (IMF)
💢 چگونه؟؟
از طریق پیادهسازی ریال دیجیتال (نوعی ارز دیجیتال) که مبتنی بر سیستمهای پیچیده جهانی در ایران اجرا میشود.
حال، وقت اصلاحات اقتصادی رادیکال است که هراری گفته بود! اصلاحاتی که استفاده از سیستم پیچیدهی جهانی به آن نیاز دارد!
💢 لاجرم چه کنیم؟
1️⃣ از یک سو جراحی بزرگ اقتصادی برای زمینهسازی ریال دیجیتال با حذف ارز ترجیحی که نتیجهاش میشود گران کردن معاش مردم؛
از سوی دیگر در دستور کار قرار دادن همسانسازی قیمتهای کشور با جهان خصوصاً حاملهای انرژی که باز هم میشود گران کردن معاش مردم!
🔶🔹 پینوشت دو
آقایان مسئول!
الگوریتمهای جهانیای که نمیفهمید را اجرا نکنید!
این الگوریتمها مثل اختاپوسی است که تدریجا دولتتان را هضم و حذف میکند!
از نظرات کسانی که سایبرنتیک، Gamification، علوم محاسباتی الگوریتمیک، مدار اطلاعات و در یک کلام #پروتکل را میفهمند استفاده کنید.
سه سال است مملکت و مردم در بلای پروتکلهای بینالمللی گرفتار شده است!
✍️ مهندس شکوهیانراد🌸💫
https://eitaa.com/roshangaraneh_yas