20.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیبایی طبیعت، از قابی به قابی دیگر✨
۱۶ اسفند ۱۴۰۲
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 چند سکانس از گرسنگی در غزه ..😔😔
۱۷ اسفند ۱۴۰۲
14.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚜منحصر به فرد ترین قایق نظامی جهان که فقط در ایران خدمت میکند.
#پارتیزان
#اخبار_نظامی
۱۷ اسفند ۱۴۰۲
🔴وزیر دفاع یمن: آمریکا و انگلیس منتظر روزهای دردناکتری باشند
♨️وزیر دفاع در دولت نجات ملی یمن به مقامات آمریکایی و انگلیسی هشدار داد و گفت که باید منتظر روزهای دردناکتری در دریای سرخ باشند.
🔻ناصر العاطفی امروز سه شنبه در سخنانی گفت: هشدارهای خود را به آمریکایی ها و انگلیسی ها تکرار و تاکید می کنیم که رویارویی دریایی در آینده دردناک تر و فراتر از همه پیش بینی ها خواهد بود.
♦️وزیر دفاع یمن گفت: سه گانه شرور و جنایتکار، آمریکا، انگلیس و «اسرائیل» و کسانی که در مدار آنها هستند، باید سخنان سید عبدالملک بدرالدین الحوثی رهبر انقلاب یمن را به خوبی درک کنند.
♨️وی افزود: تجاوز آمریکا و انگلیس به یمن در واکنش به موضع یمن و نیروهای مسلح آن در حمایت از مردم فلسطین و مقاومت دلیرانه آنها در غزه صورت می گیرد.
🔻العاطفی گفت: حملات آشکار و مکرر آمریکایی ها و انگلیسی ها، بر نیروهای مسلح و روحیه مردم یمن تأثیری نداشته و نخواهد داشت.
♦️وی خطاب به واشنگتن و لندن گفت: اگر خود را به حفاظت از صهیونیست ها مکلف می دانید، پس بدانید که ما نیز باید از مردم فلسطین حمایت و کمک کنیم.
♨️وزیر دفاع یمن افزود: ما همیشه در کمین هرگونه کشتی صهیونیستی، آمریکایی یا انگلیسی خواهیم بود که به دنبال نقض ممنوعیت حرکت این کشتیها در دریای سرخ و عرب باشد.
🔻وی افزود: ما از کشورهایی که کورکورانه پشت سر آمریکاییها و انگلیسیها حرکت می کنند میخواهیم که با وارد شدن به ائتلاف های مشکوک علیه یمن، مرتکب حماقت نشوند.
♦️العاطفی گفت: مرحله بعدی آبستن تحولات گسترده ای است و نیروهای مسلح برگه های برنده زیادی دارند که هنوز از آنها استفاده نکرده اند.
۱۷ اسفند ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ از شما متنفر بودم
🔻 گفتوگوی جالب اهالی مناطق سیلزده سیستان و بلوچستان با رئیس جمهور: حضور شما در این منطقه را به فال نیک میگیریم.
۱۷ اسفند ۱۴۰۲
۱۷ اسفند ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 گزیدهای از درس خارج حضرت آیتالله نوری همدانی در مسجد اعظم:
🔹به نحوهی راه رفتن ایشون در سن ۹۸ سالگی دقت کنید!
🔹 دو سال قبل گفته بودن ۸۰ ساله که ورزشو رها نکردن! مثل آقا، که هم کوه میرن هم والیبال دوس دارن 😎
۱۷ اسفند ۱۴۰۲
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: نمایندگان جدید مراقب باشند کام ملت و فضای سیاسی کشور تلخ نشود
۱۷ اسفند ۱۴۰۲
۱۷ اسفند ۱۴۰۲
🔴 دادگاه عالی کویت: عضویت در حزبالله جرم است .
♨️ دادگاه عالی کویت (عالیترین مرجع قضایی این کشور) روز پنجشنبه (۱۰ اسفند) اعلام کرد که حزبالله لبنان سازمانی "مجرمانه" و "ممنوعه" است؛ این نهاد همچنین حزبالله را سازمانی پیرو اصول و مبانی انقلاب اسلامی ایران و درصدد گسترش آن در کشورهای اسلامی و عربی دانست، و هرگونه حمایت و همکاری با این سازمان و یا عضویت در آن را جرم اعلام کرد.
🔻 حکم نهایی دادگاه عالی کویت درپی محکومیت 3 شهروند کویتی به جاسوسی برای حزبالله لبنان صادر شده است.
♨️ این پرونده درپی اتهام نهاد امنیتی کویت به این سه شهروند مبنی بر ارسال کمک مالی برای حزبالله تشکیل شد؛ دادگاه استیناف کویت اواخر سال 2023، "صرف تأیید یا تمایل یا همسویی" با حزبالله را برای محکومیت کافی ندانست و حکم به تبرئه آنها داد. اما پس از آن، پرونده متهمان مجدداً به دادگاه عالی (تجدیدنظر) رفت؛ و این دادگاه روز پنجشنبه حکم قبلی را نقض و بار دیگر آنها را محکوم (بدون ذکر مجازات)، و ملزم به اصلاح رفتاری (عدم اقدام مجدد به این کار) کرد.
🔻 تیرماه گذشته نیز 13 شهروند کویتی از اتهام تأمین مالی حزبالله از طریق تأسیس سازمانهای خیریه و عضویت در این گروه، تبرئه شده بودند.
♨️ کویت در سالهای گذشته بسیاری از گروههایی که ادعا میشد وابسته به حزبالله لبنان هستند، ازجمله گروه «العبدلی» را دستگیر کرده است.
۱۷ اسفند ۱۴۰۲
⭕️ فکر کنید مسجد بود
♨️ تصور کنید #پروفسور_سمیعی در یک مسجد توسط نمازگزاران «هو» میشد؛ آنگاه دینداران یک جماعت متحجر، بدوی و ضد علم قلمداد میشدند. اما الان نه تنها جماعت سکولار شرم نمیکنن، بلکه احساس غرور هم دارند!
۱۷ اسفند ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 شوخی رئیس جمهور با محافظانش .
🔻 شوخی سید ابراهیم رئیسی رئیسجمهور با محافظانش در بازدید از مناطق سیلزده دشتیاری: شما برید، من هواتون رو دارم.
۱۷ اسفند ۱۴۰۲