1_1017324248.pdf
1.7M
🇮🇷🌸
🍀
دقت فرمایید عدم انتشار ✅✅✅✅✅✅✅
💠 #سیاست ها و ملاحظات
✅ موضوع: چرایی و چگونگی جلب مشارکت گسترده و آگاهانه
🍃🌻🍃
📛 ویژه سخنرانان و هادیان.
#روشنگری
#ثامن
#مشارکت_حداکثری
#ایران_قوی
1_1017242168.pdf
599.2K
🇮🇷🌸
🍀
دقت فرماییدعدم انتشار
سخنواره مخصوص سرشبکه ها وهادیان است
💠 #سخنواره
✅ موضوع: چرایی و چگونگی جلب مشارکت گسترده و آگاهانه
🍃🌻🍃
⛔️ ویژه هادیان و سخنرانان
#روشنگری
#ایران_قوی
#ثامن
#مشارکت_حداکثری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
💠 #موشن_گرافیک
✅موضوع: جریانات سیاسی در سپهر سیاسی کشور
🍃🌻🍃
🌺 مقام معظم رهبری: انتخابات در کشور ما مظهر «حماسهی سیاسی» است. ۱۳۹۲/۰۱/۰۱
#مشارکت_حداکثری
#ایران_قوی
#انتخابات_۱۴۰۰
#روشنگری
#ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
💠 #موشن_گرافیک (۲)
✅موضوع: مطالبهگری از دولت یا مردم
🍃🌻🍃
🌺 مقام معظم رهبری: در درجهی اول، گسترش مشارکت و حضور گستردهی مردم در انتخابات اهمیت دارد.۱۳۹۲/۰۱/۰۱
#مشارکت_حداکثری
#ایران_قوی
#انتخابات_۱۴۰۰
#روشنگری
#ثامن
🇮🇷🌸
🍀
💠 #عکس_نوشت
✅ موضوع: چگونه میتوان کشور را سامان داد؟
🍃🌻🍃
🌺 مقام معظم رهبری: انتخابات مصونیتبخش به کشور است.۱۳۹۰/۱۱/۱۴
#روشنگری
#ایران_قوی
#ثامن
#مشارکت_حداکثری
1_1017239615.pdf
420.4K
🇮🇷🌸
🍀
💠 #یادداشت
✅ موضوع: چرایی و چگونگی جلب مشارکت گسترده و آگاهانه
🍃🌻🍃
🌺 مقام معظم رهبری: برای وارد شدن در عرصهی انتخابات، تنها چیزی كه حاكم است، قانون است. ۱۳۹۲/۰۳/۱۴
#روشنگری
#ایران_قوی
#ثامن
#مشارکت_حداکثری
پوستر
علاج دردهای مزمن کشور در انتخابات پر شور و انتخاب صحیح و اصلح است (مقام معظم رهبری)
#انتخابات_1400
#کرمان_قهرمان_پرور
#ما_منتظر_انتخاباتیم
#کرمان
#متنا
🇮🇷🌸
🍀
💠 #عکس_نوشت
✅ موضوع: چگونه میتوان کشور را سامان داد؟
🍃🌻🍃
🌺 مقام معظم رهبری: انتخابات مصونیتبخش به کشور است.۱۳۹۰/۱۱/۱۴
#روشنگری
#ایران_قوی
#ثامن
#مشارکت_حداکثری
🇮🇷🌸
🍀
💠 #عکس_نوشت
✅ موضوع: انتخاب اصلح
🍃🌻🍃
🌺 مقام معظم رهبری: یکی از ابعاد حق الناس در انتخابات، رای مردم به مجموعههای قابل اعتماد است. ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
#روشنگری
#ایران_قوی
#ثامن
#مشارکت_حداکثری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موشن گرافیک
نگاهی ساده به ۸ ویژگی رئیسجمهور مطلوب انتخابات ۱۴۰۰از منظر رهبر معظم انقلاب
#کرمان_قهرمان_پرور
#ما_منتظر_انتخاباتیم
#کرمان
#متنا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢بحران هویت ادر شبکه های اجتماعی
‼️با نسرا سواد رسانه خود را افزایش دهید
✳ چه کسی را انتخاب کنیم؟
🔻 شخصی از #امام_صادق علیه السلام پرسید:
بین دو حاکم در تردید هستم، چه کنم؟
امام فرمود: #عادل، #صادق، #فقیه و #باتقواترین را انتخاب کن.
شخص گفت: اگر به تشخیص نرسیدم؟
امام فرمود: ببین #افراد_متدین به کدام مایلاند.
شخص گفت: اگر نفهمیدم؟ امام فرمود: بنگر #مخالفان_آیین_ما کدام را بیشتر میپسندند، او را کنار بگذار و ببین کدام بیشتر آنها را خشمگین میکند، او را برگزین.
📚 #اصول_کافی | جلد ۱
📖 ص ۶۸
✋
رصدخانه انتخابات/ 172
🔴 نشانهشناسی کلیپ ثبتنام علی لاریجانی و آیتالله رئیسی
الف: نشانهشناسی فیلم تبلیغاتی علی لاریجانی: سرتاسر فیلم و بیشتر حجم صحنهها را بادیگاردها در بر گرفتهاند و همهجا به شکل پررنگ، آشکار و عامدانهای حضور دارند. تقریباً در هیچ صحنهای نیست که بادیگاردها نباشند. حضور پرحجم بادیگاردها بازنمایی حضور حاجب، پردهدار، میرغضب و... است و همه دلالت بر شوکتخواهی سوژه دارد. به نظر سوژه، شوکت را بر احترام، بر مردمداری، بر مهربانی و عطوفت، بر صمیمیت و... ترجیح میدهد.
موسیقی فیلم تبلیغاتی لاریجانی برای فیلم پادشاه The King 2019 است. نام تِرَک بهکاررفته «تاجگذاری» است. موسیقی هم دلالت بر میل سوژه به شوکت و اشرافیت دارد.
ب: نشانهشناسی فیلم ثبتنام آیتالله رئیسی: آیتالله رئیسی، رئیس قوه قضائیه کشور است و طبیعتا حضور تعدادی از بادیگاردها در فیلم ضروری است، اما با این حال بادیگاردها در طول فیلم هیچگاه حضور پر رنگ ندارند و بارها در فیلم کوتاه یک دقیقه و چند ثانیهای شاهد کادرهای بستهشدهای هستیم که در آن خبری از بادیگارد نیست. در طول فیلم دوربین بهعنوان چشم مخاطب یا بر فراز سوژه است یا در کنار سوژه و آیتالله رئیسی را بیواسطه و دوشادوش همراهی میکند. و این مهم دلالت بر همان سلام و صمیمیت پیش گفته است.
🔴 کدخدایی: بررسی صلاحیتها هنوز نهایی نشده است
سخنگوی شورای نگهبان: در بررسی صلاحیتها هنوز به نظر نهایی در مورد هیچ فردی نرسیدهایم.
🔴 همه باید برای روی کار آمدن جریان اصیل انقلابی تلاش کنند
حجتالاسلام والمسلمین حاج ابوالقاسمی، دبیر قرارگاه حوزوی ستاد انتخاباتی آیتالله رئیسی: رهبر معظم انقلاب، حرکت انقلاب را حرکت رو به جلو توصیف کردند و حساسیت این دوره بر این است که دوگانه اصولگرایی محافظه کار و جریان اصیل انقلابی باقی مانده و باید همت کنیم تا جریان اصیل انقلابی سرکار آمده و حرکت به سمت قلههای ظهور تسریع پیدا کند. یکی از مهمترین مسائل در انتخابات پیش رو، مشارکت حداکثری است که باید برای این مهم تلاش شود. امروز رصد فعالیتهای انتخاباتی از ضروریاتی است که باید انجام شود تا بتوانیم بر اساس وضعیت موجود، تصمیم گرفته و برنامهریزی نماییم.
🔴 کنایه معنی دار نماینده مجلس به لاریجانی: یک لایه فیروزهای، روی بنفش
جلال رشیدی کوچی نماینده مجلس درباره ساختار انتخاباتی لاریجانی گفت: مشکل لاریجانی این است که اورجینال نیست. از حامیان انتخاباتی تا کنایه هایش به رقبا و از شعارهای تبلیغاتی تا تیم رسانهای هیچ چیز متعلق به خودش نیست ...
🔴 مردم ما باید بدانند آقای جهانگیری و لاریجانی قصد تشکیل دولت سوم آقای روحانی را دارند
دکتر لطف الله فروزنده، قائم مقام اسبق مرکز پژوهشهای مجلس: برایم سوال است که آقای جهانگیری با چه استدلالی به صحنه آمده؟ هشت سال معاون اول بوده، رئیس تیم اقتصادی بوده، از مسئولان بخش ارزی بوده و ارز 4200 تومانی را ایجاد کرده که مصیبتهای زیادی برای مردم درست کرده، ایشان چطور می تواند کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری شود؟ ادامه دولت آقای روحانی کاهش رشد اقتصادی، افزایش بیکاری و افزایش تورم را به دنبال دارد.
🔴 حضور بیعملانِ پر مدعا در صحنه انتخابات ریاست جمهوری
محسن دهنوی "نماینده مجلس" با انتشار ویدئویی در صفحه شخصی خود نوشت: روزگار عجیبی شده! برخی به جای حضور در دادگاه و پاسخگویی درباره عملکردِ خود، کاندیدای ریاست جمهوری شده و دغدغه دموکراسی دارند.
پایان مهلت به غرب رسید چه خواهیم کرد؟
🔹 در آستانه پایان مهلت سه ماهه ایران(سوم خرداد) مبنی بر توقف همکاریهای فراپادمانی با آژانس در صورت تداوم تحریمها، این پرسش باقی است که با توجه به اینکه مذاکرات هنوز پابرجاست و گشایشی در وضعیت تحریمها رخ نداده، ایران چه اقدامی انجام خواهد داد؟
🔸 گزینه بازگشت به تعهدات فراپادمانی برجام، طبعاً منتفی است. زیرا نهتنها تحریمی لغو یا حتی تعلیق نشده، بلکه آمریکا از اعلام رسمی بازگشت به برجام نیز خودداری کرده و همچنان خارج از دایره اعضای توافق هستهای قرار میگیرد. به همین دلیل صرفاً با واسطه دولتهای اروپایی، گفتگوها صورت میپذیرد.
🔸 گزینه دیگر، لغو توافق و توقف ضبط تصاویر تأسیسات هستهای است. این گزینه هم مبنای حقوقی مستند به قانون مجلس شورای اسلامی دارد و هم در راستای گامهای کاهش تعهدات و مبتنی بر عدم تلاش طرف مقابل به تعامل با ایران، تفسیر میشود.
🔸 گزینه سوم، تداوم وضعیت موجود است. ولی ادامه این همکاری، منوط به نظر مجلس شورای اسلامی یا شورای عالی امنیت ملی است. در واقع تیم مذاکرهکننده در صورت پیشنهاد این گزینه، میبایست بتواند نهاد ذیربط را نسبت به تأثیر مثبت این همکاری بر روند مذاکرات و رفع تحریمها، اقناع نماید.
🔸 این نکته مهم مد نظر قرار بگیرد که هر گونه تداوم این همکاری، میبایست اولاً زمانمند باشد و تاریخ معینی برای پایان آن تعیین شود. ثانیاً تکرارناپذیر باشد و اعتبار تهدید زایل نشود. ثالثاً منوط به تعهدات مشخص و معینی از سوی طرف مقابل باشد، بهگونهای که حتی با جزییات کمّی و عددی، مطالبات ایران از رفع تحریمها برای طرف مقابل ترسیم شود.
🔸 گزینه توقف کامل همکاریهای فراپادمانی نیز، در مشورت با نهادهای بالادستی و مرجع میتواند مد نظر قرار بگیرد. در عین حال که برخی مصالح مانند واکنشهای دیگر اعضای برجام و فعالسازی مکانیسم ماشه، پیشرفتهای احتمالی در روند مذاکرات و تأثیر آن بر فضای افکار عمومی داخلی و خارجی، میبایست ملاحظه شود.
منصور الهی
🚨 چه کسانی در انتخابات 1400 شرکت نمیکنند؟(قسمت اول)
✍️دکتر حسین حسینی نژاد:
شواهد زیادی وجود دارد که بخشهایی از جامعه قصد مشارکت در انتخابات 1400 را ندارندگر چه این موضوع تازگی نداشته و در گذشته نیز وجود داشته است اما جایه جایی لایه های مشارکتی و کم و بیش شدن آن موضوعی است که میتواند در این انتخابات متفاوت از گذشته اتفاق بیفتد. موضوعی که نیازمند بررسی و توجه جدی است که در ادامه ضمن بر شمردن لایه ها مختلف به تحلیل آن خواهیم پرداخت:
🔹لایه اول گروه معاندین: که از اساس با نظام جمهوری اسلامی مخالف بوده و لذا ساختارها، کارگزاران و هویت آنرا مورد تردید قرار میدهند . طبیعی است که از این گروه نباید انتظار مشارکت در انتخابات را داشت کما اینکه همه تلاش خود را به کار خواهند گرفت تا مشارکت به پایین ترین سطح مکن تنزل پیدا کند. سلطنت طلبها، جدایی طلبان و پان ها و... از این دسته هستند و معمولا آمار نسبتا ثابت و محدودی از عدم مشارکت را رقم میزنند.
🔹لایه دوم منتقدین نظام :که هویت جمهوری اسلامی را پذیرفته اما به ساختارها و کارگزاران و فرایندهای نظام نقد جدی داشته لذا از ابزار تحریم انتخابات برای فشار بر سیستم برای پذیرش اصلاحات آنگونه که آنها تعریف میکنند استفاده میکنند. لیبرالها، ملی مذهبی ها، اصلاح طلبان تندرو و ... از جمله این گروه هستند.
این گروهها در صورت تایید چهره های نزدیک به خود در انتخابات شرکت میکنند و در غیر این صورت معمولا رای به تحریم انتخابات خواهند داد.
🔹لایه سوم بی تفاوت ها : بخشی کوچکی از جامعه که نسبت به تحولات سیاسی بی تفاوت بوده و احساس میکنند که تغییرات سیاسی بر زندگی و کسب و کار آنها اثر چندانی نخواهد داشت لذا تلاش میکند تا حد ممکن از سیاست و همه افعالش دوری گزیند . برخی اقشار مرفه جامعه و برخی اقشار ضعیف از این دست هستند.
🔹لایه چهارم اقشار خاکستری : بخش بزرگی از جامعه که پیوند ایدئولوژیک کمتری با نظام و پیوستگی ضعیف تری به گروههای سیاسی دارد. قشری نوخواه، بروز و سیال که گرایشات آنها بیشتر از ترکیب احساسات با منافع شخصی به دست می آید.این گروه که تصمیم خود برای حضور یا عدم حضور در انتخابات را در شب آخر خواهد گرفت. میزان عدم مشارکت این بخش متغیر و مشروط خواهد بود.
✳🔶️ قابل توجه حامیان نامزدهای جریان انقلابی
✍️سعید میرزایی:
❎ راهبردهای پیشنهادی:
واقعیت این است یکی از مهمترین اقدامات ، جلوگیری از سوء استفاده تبلیغاتی از توافق موقت و نسبی در مذاکرات وین و امتیازات احتمالی فریبنده طرف آمریکایی برای اثرگذاری بر انتخابات ایران است.
باید تأکید شود که اولا مصوبه انقلابی مجلس شورای اسلامی در مجبور کردن طرف مقابل به رفع نسبی تحریمها بسیار مؤثر بوده است و ثانیا نامزدهای انقلابی از هر گونه گشایش اقتصادی به نفع مردم استقبال خواهند کرد و از تمام ظرفیتهای ارتباط بین المللی نیز برای رفع تحریمها استفاده خواهد شد، به جز اینکه بیش از پیش بر ظرفیتهای داخلی و ارتباط با سایر کشورها تأکید خواهد شد. بنابراین استفاده از ظرفیت ارتباط با چین، اروپا، کشورهای همسایه و ... در انحصار نامزد خاصی نیست و نباید از آن سواستفاده شود.
✅ خطرات محتمل در سبد رای جریان انقلابی
❌اشتباه راهبردی اول
تخریب همدیگر توسط نامزدهای انقلابی :
تقریبا تمامی نامزدهای انقلابی که تأیید صلاحیت آنها محتمل است؛ یا برای حمایت از رئیسی در مناظره ها نامزد شده اند یا به ساز و کار وحدت و کنار رفتن بر اساس نظرسنجی های روزهای آخر پایند هستند. بنابراین جدا از اشکال اخلاقی، تخریب نامزدهایی چون جلیلی، محمد، رضایی، زاکانی و ... یک حماقت راهبردی هم هست که نوعا از طرف لاشخورهای سیاسی که به طمع پست و مقام در حال طرفداری صوری از یک نامزد و نفی دیگران هستند صورت میگیرد.به جای تخریب ، باید برای تکرار دولت سوم روحانی همپوشانی کرد.
❌ اشتباه راهبردی دوم
توجه بیش از حد به رقبا اعم از لاریجانی و جهانگیری و ... ، خصوصا تهمت زدن و تخریب غیر اخلاقی آنها:
اصولاً نامزدی که رأی بیشتری دارد نیاز به ریسک کردن و ورود به مناقشات ندارد و این امر به نفع نامزدهای غیر مطرح است. عملکرد ۸ ساله جهانگیری و اطرافیانش بزرگترین رقیب آنهاست که باعث کمترین اقبال عمومی به آنها خواهد شد. همچنین آقای لاریجانی که شریک راهبردی دولت در این نابسامانی ها است، در آخرین بار نامزدی ریاست جمهوری نفر هفتم از هشت نفر بودند و نیز به علت کاهش محبوبیت در شهر قم، مجبور به کناره گیری از نامزدی مجلس شدند. توجه بیش از حد و حمله زیاد به چنین رقبایی ممکن است حس کاذب مظلوم واقع شدن آنها را تحریک و مردم را به رأی دادن به آنها ترغیب کند. نهایت کاری که در مورد این دو نفر و طیف مشابه آنها باید انجام شود، مساوی دانستن به حق رویکرد آنها با دولت فعلی است.
❌ اشتباه راهبردی سوم
جشن پیروزی زودهنگام:
هیچگاه تصور نکنید از پیش برنده هستید. تجربه ثابت کرده است که آرای بخش مهمی از مردم، پس از مناظره ها و در دو سه روز آخر نهایی می شود. لذا تلاش در فضای مجازی و مهمتر از آن تلاش سینه به سینه باید تا آخر ادامه داشته باشد. تخریبهای احتمالی باید بدون دمیدن بیشتر در شبهات به طور مستدل پاسخ داده شوند. البته تبلیغ فعالانه با حجم وسیع خودش بزرگترین دفاع است و نباید منفعلانه برخورد کرد. ضمنا برخورد منطقی با مخالفان تا آخرین لحظه را نباید فراموش کرد.و نباید از پیروزی اطمینان داشت و کار نکرد!
❌اشتباه راهبردی چهارم:
سهم خواهی، عدم اخلاص و احساس بی نیازی از امدادهای الهی
همه باید به نفس خود رجوع کنیم که آیا اگر یکی از نامزدهای جریان انقلابی به ریاست جمهوری رسیدند و به هر دلیل به جای ما فرد دیگری از جریان انقلابی یا حتی افراد سالم و متخصص از سایر سلیقه های سیاسی به منصبی رسید، چقدر حاضر به از خودگذشتگی و ادامه حمایت از دولت منتخب هستیم؟! نبود اخلاص ممکن است عنایت الهی را از ما دور کند و قلبهای مردم نیز متوجه نفاق احتمالی اطرافیان خواهد شد. لذا باید با نیت الهی و به دور از تند روی که ثابت شده اثر عکس دارد، مخلصانه و برای رضای الهی تبلیغ کرد.
❌اشتباه راهبردی پنجم
ایجاد انتظار غیر معقول در جامعه:
با توجه به وضعیت فعلی کشور و حجم نابسامانی های ناشی از کم کاری و ...، ضمن امید دادن به مردم برای آینده ای بهتر، نباید افقی رؤیایی در حل کوتاه مدت همه مشکلات ترسیم کرد و انتظارات را بالا برد . باید برنامه های منطقی و راه گشا ارائه کرد.
❌ اشتباه راهبردی ششم.
نحوه ثبت نام برخی نامزدها و اظهارات ساختار شکنانه آنان نشان می دهد این افراد ، امید به رای بخشی از مخالفان نظام و انقلاب دارند. این افراد اگر بیش از حد با واکنش جریان انقلابی مواجه شوند، خود به خود موجب افزایش رایشان خواهد شد. بهترین حالت ممکن ، بی محلی به آنان و تغافل است. چرا که این افراد به دنبال واکنش های غیر اصولی و احساسی متدینین هستند و از آن بهره برداری رسانه ای خواهند کرد.
🔰 پیام رهبر انقلاب به ملت فلسطین در پی پیروزی مقاومت در جنگ دوازده روزه بر رژیم صهیونیستی
🔻 بسمالله الرحمن الرحیم
🌷 سلام بر فلسطین مقتدر و مظلوم؛ سلام بر جوانان شجاع و غیور فلسطین، سلام بر غزهی قهرمان و مقاوم، سلام بر حماس و جهاد و همهی گروههای جهادی و سیاسی فلسطین.
🔹 خداوند عزیز و قدیر را برای نصرت و عزتی که به مجاهدان فلسطینی عطا کرد سپاس میگویم، و نزول سکینه و طمأنینه بر دلهای مجروح شهید دادگان، و رحمت و بشارت برای شهیدان، و شفای کامل برای آسیبدیدگان را از خداوند منان مسألت میکنم، و پیروزی بر رژیم جنایتکار صهیونیست را تبریک میگویم.
🔸 آزمون این چند روز، ملت فلسطین را سرافراز کرد. دشمن وحشی و گرگ صفت به درستی تشخیص داد که در برابر قیام یکپارچهی فلسطین ناتوان است. آزمون همکاری قدس و کرانهی باختری با غزه و اراضی ۴۸ و اردوگاهها، راهکار آیندهی فلسطینیها را نشان داد. در این ۱۲ روز رژیم جابر، جنایات بزرگی عمدتاً در غزه مرتکب شد و عملاً ثابت کرد که بر اثر ناتوانی در مقابله با قیام یکپارچهی فلسطین، رفتارهایی آنچنان ننگین و دیوانهوار مرتکب میشود که افکار عمومیِ همهی عالم را بر ضد خود برمیانگیزد و خود و دولتهای غربی پشتیبان خود بویژه آمریکای جنایتکار را از گذشته باز هم منفورتر میکند.
👈 ادامهی جنایتها و درخواست آتشبس هر دو شکست او بود. او ناچار شد شکست را بپذیرد.
👈 رژیم خبیث از این هم ضعیفتر خواهد شد. آمادگی جوانان فلسطینی، و قدرتنمایی مجموعههای ارزشمند جهادی، و اعداد قوّه به صورت مستمر، فلسطین را روزبروز قدرتمندتر و دشمن غاصب را روزبروز ناتوانتر و زبونتر خواهد کرد.
🔸 زمان آغاز و توقف درگیریها بسته به تشخیص بزرگان جهادی و سیاسی فلسطینی است، ولی آمادهسازی و حضور قدرتمندانه در صحنه، تعطیلبردار نیست.
🔹 تجربهی «شیخ جراح» در ایستادگی در برابر زورگویی رژیم و شهرکنشینانِ مزدور، باید دستورالعمل همیشگی مردم غیور فلسطین باشد.
🌷 به جوانمردان «شیخ جراح» درود میفرستم.
🔸 دنیای اسلام یکسره در برابر قضیهی فلسطین، مسئول و دارای تکلیف دینی است. عقل سیاسی و تجربههای حکمرانی هم این حکم شرعی را تأیید و بر آن تأکید میکند.
🔹 دولتهای مسلمان باید در پشتیبانی از ملت فلسطین صادقانه وارد میدان شوند، چه در تقویت نظامی، چه در پشتیبانی مالی که امروز بیش از گذشته مورد نیاز است، و چه در بازسازی زیرساختها و ویرانیها در غزه.
🔸 مطالبه و پیگیری ملتها، پشتوانهی این خواستهی دینی و سیاسی است. ملتهای مسلمان، باید انجام این وظیفه را از دولتهای خود مطالبه کنند، خود ملتها نیز در حدّ توان موظف به پشتیبانی مالی و سیاسیاند.
🔹 وظیفهی مهم دیگر، پیگیری مجازات حکومت تروریست و سفاک صهیونیست است. همهی وجدانهای بیدار تصدیق میکنند که جنایت گستردهی کشتار کودکان و زنان فلسطینی در این ۱۲ روز نباید بیمجازات بماند.
🔸 همهی عوامل مؤثر رژیم و شخص جنایتکار نتانیاهو باید تحت پیگردِ دادگاههای بینالمللی و مستقل قرار گیرند و مجازات شوند؛ و این به حول قوهی الهی تحقق خواهد یافت، والله غالبٌ علی امره.
جمعه ۹ شوال ۱۴۴۲
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰
سید علی خامنهای
🇮🇷
جواب شبهه اعدام های سال ۶۷ توسط رئیسی
از زمانی که اسم آیت الله رئیسی به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری، که با استقبال توده های گوناگون مردم روبرو شده است مطرح شد، عده ای که از به خطر افتادن نان و نام و میز خود می ترسند، حامی منافقین شدند و مدام از اعدام های دهه۶۰ سخن می گویند.
خوش باورانی هم که از این ماجرا اطلاع کافی ندارند، قضاوت های ناجوانمردانه از اعدام منافقین در دهه ۶۰ می کنند. حال تصمیم گرفتم، سوالاتی را مطرح کنم که افکار عمومی جامعه قضاوت کند:
و اما سوالات:
۱_ آیا می دانید که منافقین در دهه اول انقلاب ۱۷۰۰۰ نفر را ترور و ۱۷هزار خانواده را داغدار کردند؟
۲_ اگر منافقین یکی از عزیزان شما (پدر، مادر، خواهر، برادر، فرزند) را به صورت ناجوانمردانه ترور بکند، حاضر هستید او را ببخشید و با اعدام این حیوانات مخالفت کنید؟
۳_ چرا در این اعدام ها فقط اسم آیت الله رئیسی مطرح شد و اسمی از سران اصلاح طلب همانند موسوی خویینی (دادستان کشور در سال ۶۷) مرحوم موسوی اردبیلی (رئیس شورای عالی قضایی کشور در سال ۶۷)، موسوی بجنوردی (عضو شورای عالی قضایی در سال ۶۷ و پدرخانم سیدحسن خمینی) علی فلاحیان (جانشین وزیر اطلاعات در سال ۶۷) محمداسماعیل شوشتری (رئیس سازمان زندان ها در سال ۶۷) و… مطرح نمی باشد؟
و۱۱سوال دیگر.....
ادامه مطلب در لینک زیر قابل مشاهده است👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/330653
🎥 واکنش مردم به بغض جهانگیری
به میان مردم رفتیم تا واکنش آنها نسبت به سخنرانی اسحاق جهانگیری، پس از ثبتنام برای انتخابات ریاستجمهوری را ببینیم.