تاريخ تذكرات مجلس شوراي اسلامي
۱۴ دی ۱۳۶۱ – جلسه ۴۰۱
🔴 ڪاظم نوروزی (نماینده آمل):
حشرات موذی همواره در گنداب و لجن زارها تولید و تڪثیر میشوند. بدیهی است برای مبارزه با آنان قبل از هر ڪاری باید لجن زار را خشڪاند و یقیناً هر ڪار دیگری غیر از این عوضی و انحرافی است. برای مبارزه با افڪار انحرافی باید زمینه پذیرش آن را در جامعه ڪور ڪرد وگرنه مبارزه با معلول همان است ڪه #انجمن_حجتیه به مدت ۳۰ سال به صورت فانتزی و خیالی و به عنوان سرگرمی با #بهائیت داشت ڪه نتیجه معڪوس آن را مشاهده ڪردیم زیرا بهائیت هم تعدادشان بیشتر شده بود و هم بر گردونه های مهم اقتصادی این ڪشور سوار شده بودند.
@feraghvaadyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢دیدار مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور با بازنشسته فرهیخته #اقليت
@feraghvaadyan
📣تغییر شیوه لباس پوشیدن راهبگان کلیسای مرمون بعد از دو قرن
روشنگر به نقل از مؤسسه گفتگوی ادیان/راهبههایی که به کلیسای عیسی مسیح، قدیسان آخرالزمان پیوسته اند اکنون اجازه دارند در برخی رویدادهای مربوط به کلیسا به جز لباس مخصوص راهبهگی، لباس معمولی نیز بپوشند.
🔹 معیار لباس پوشیدن راهبه گان از زمان تصویب در سال ۱۸۳۰ تا کنون در این کلیسا ثابت باقی مانده بود و هیچ راهبهای حق تخطی نداشت.
🔹«الدر دایتر»، از اعضای هیئت اجرایی مبلغان کلیسای عیسی مسیح میگوید معیارهای لباس پوشیدن زنان در این کلیسا بر اساس سادگی، سلامتی و امنیت آنان طراحی شده است و زنان مبلغ برای حفظ عزت این کلیسا باید پایبند شیوۀ پوششی باشند که برای آنها در نظر گرفته میشود.
🔸وی افزود این نوع پوشش بخصوص نوعی احترام به افرادیست که این راهبگان برای تبلیغ به شهر یا روستای آنها میروند. تا قبل از آزاد شدن پوشیدن لباس معمولی، راهبگان کلیسای مورمونه، موظف به پوشیدن دامنهای بلند و پوشاندن موی سر بودند.
🔹خواهر بونی کوردون دررباره قوانین جدید پوششی گفت، تنها راهبگانی که برای تبلیغ به نواحی کوهستانی و سخت میروند میتوانند لباس عادی نیز استفاده کنند، اما بقیه افراد در کلیسا و نواحی معمول باید از همان پوشش قبلی استفاده کنند.
👈🏻مورمونیسم از شاخههای مسیحیتتبشیری است که محل کلونی آن در ایالت یوتای امریکا قرار دارد. حواشی زیادی پیرامون چندهمسری و تعدد زوجات و مفاسد مالی سرکردگان این فرقه، منتشر شده است. تاکنون مستندهایی در خصوص زندگی تشکیلاتی حاکم بر مورمونسم در امریکا ساخته شده که «فرار از فرقه» از آنجمله است.
@feraghvaadyan
🔸🔹بهرهکشی از مریدان در فرق درویشی
🔹نفس رابطه مرید و مرادی، به همراه سرسپردگی محض و ارادت تام به قطب، بستر مناسبی برای بهرهکشی از مریدان فراهم میآورد که آسیبهای فیزیکی و روحی-روانی زیادی را در پی دارد.
🔹ارادت محض، مرگ تدریجی اراده و نیروی اندیشه را به دنبال خواهدداشت که البته منظور و هدف مراد و مرشد نیز هست.
📚آرشیو تحقیقی روشنگر
@feraghvaadyan
🔴 معرفی چهره واقعی ایران در ارمنستان
🔹روشنگر به نقل از آلیک/رئیس دپارتمان ایرانشناسی دانشگاه دولتی ایروان در جمهوری ارمنستان گفت: در مقابل سیاهنماییهای صورت گرفته توسط کشورهای غربی علیه ایران، ما همواره تمام تلاش خود را برای ارائه چهره واقعی این کشور از طریق آثار تولید شده در این دپارتمان دنبال می کنیم.
🔸وارطان وُسکانیان روز گذشته در دیدار با مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی در تبریز با اشاره به اینکه فعالیت این دپارتمان نه تنها به عنوان یک رشته علمی بلکه به منزله یک وظیفه اجتماعی است، گفت: در برهه کنونی جهان، ایرانشناسی در ارمنستان از لحاظ سیاسی و فرهنگی بسیار مهم است.
🔹وی با اشاره به سیر تاریخ ایران در ارمنستان، این تاریخ را به سه دوره ایران باستان، دوره مشروطیت و دوره پس از انقلاب اسلامی تقسیم بندی کرد و گفت: در این سه دوره مختلف ایران و ارمنستان روابط متقابلی داشتند به نحوی که مسیحیان ارمنی در دوران جنگ تحمیلی به مثابه دیگر ایرانیان در دفاع از وطن از جان خود گذشتند.
🔸محمد محمدپور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی با ابراز خرسندی از فعالیت دپارتمان ایرانشناسی در ایروان، اظهار داشت: این دپارتمان، در واقع نمایشگر و معرف تاریخ و فرهنگ سترگ اسلامی و ایرانی به جهانیان است.
🔹دانشگاه دولتی ایروان یکی از معتبرترین دانشگاههای قفقاز می باشد و کلیه مدارک آن مورد تایید وزارت علوم تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران می باشد.
@Feraghvaadyan
طرح جنجالی در هند؛ معبد هندوها جای یک مسجد را میگیرد؟
دیوان عالی هند، هیئتی را مامور بررسی طرح جنجالی ساخت یک معبد هندو بر روی خرابه های مسجد بابری در شمال این کشور می کند.
روشنگر به نقل از یورونیوز/ مسجد بابری در شهر «ایودیا» در ایالت «اوتار پرادش» در سال ۱۹۹۲ میلادی (۱۳۷۱ شمسی) به دست گروهی از هندوهای افراطی ویران شد. تخریب مسجد بابری در آن زمان منجر به بروز خشونت های مذهبی در سراسر هند شد که در جریان آن حدود ۲ هزار نفر کشته شدند.
بحث بر سر ساخت معبد هندوها در محل مسجد ویران شده در هند طی سالهای اخیر ادامه داشته است. بنا به برخی روایت های اساطیری محل مسجد بابری در شهر «ایودیا» زادگاه راما است که در متون مقدس آئین هندو از او یاد شده است.
ساخت معبد به جای مسجد بابری، یکی از خواسته های متحدان محافظه کار نارندرا مودی، نخست وزیر هند است. هندوهای محافظه کار با نزدیک شدن به زمان انتخابات پارلمانی هند بیش از پیش بر خواسته خود برای ساخت معبد در محل مسجد ویران شده بابری پافشاری می کنند.
.
هر دو گروه موافقان و مخالفان ساخت معبد در محل مسجد بابری با امضای طومارهایی از دیوان عالی هند درخواست کرده اند که خواسته آنها را در نظر بگیرد.
کنترل محل مسجد تخریب شده بابری در «ایودیا» در اختیار دیوان عالی هند قرار دارد.
تحلیل روشنگر:
چندیپیش، تغییر نام برخی ایالات از اسامی اسلامی به هندی نیز حرف و حدیثهای زیادی به دنبال داشت. به نظر میرسد،روند تشدید فشار بر مسلمانان هندو ادامه دارد.
@Feraghvaadyan
✍🏻سوءاستفاده فرقهها از شهرت چهرهها
روشنگر به نقل از پایگاه تخصصی مقابله با عرفان های کاذب / مصادیق قابل اعتنایی از سوءاستفاده فرقهها از مقبولیت چهرههای هنری و ورزشی ایران، برای پیشبرد تبلیغات فرقهای وجود دارد که دقت نظر و هوشیاری ورزشکاران و هنرمندان را میطلبد.
🔶 یکی از شیوههای مورد استفاده فرقهها برای توجیه فعالیتهای غیرقانونی خود، استفاده از چهرههای نامآشنا، صاحبنفوذ، مشهور، بازیکنان مطرح ورزشی، هنرمندان، سیاستمداران و ... است.
🔶 برای این گروهها، داشتن عکس مشترک با یک فرد شناخته شده در بین افراد جامعه، میتواند برگ برنده و سندی برای درست نمایاندن تشکیلات فرقهای-خصوصا بین جوانان- باشد.
🔶 موارد نسبتا قابل توجهی در ایران وجود دارد که نشان میدهد، هنرمندان و ورزشکارانی آگاهانه یا ناآگاهانه در دام ترفندهای تبلیغاتی فرقههای ضاله و کاذب گرفتار شدهاند.
⚠️فرقه انحرافی عرفان حلقه نیز از بازیگران و شخصیت های سیاسی،فرهنگی و... متعددی برای تبلیغ و جذب به فرقه خود استفاده کرده است.
✝ در یک مورد، یکی از عناصر فعال ترویج مسیحیت صهیونیستی در صفحه اختصاصیاش در شبکه اجتماعی، عکس مشترک خود با یکی از بازیگران شناخته شده تلویزیون و سینما را منتشر کرده و مدعی شده که او را به سوی مسیحیت تبشیری دعوت کرده است.
🔶 صرفنظر از حسننیت یا سوءنیت این بازیگر، آنچه باید مد نظر قرار بگیرد، استفادههای تبلیغاتی عنصر تبشیری از این عکس بوده که با قطع و یقین، در محافلی که او شرکت خواهد کرد، بازیگر معروف را ابزاری برای تبلیغات فرقهای خود قرار میدهد.
📛 علاوه بر این، سرکرده یکی از فرقههای محلی وابسته به دراویش، در سفری که سالها پیش بنا به دلایلی به لبنان داشته، عکسی را با "سیدحسن نصرالله" رهبر حزبالله لبنان انداخته که همین عکس، به ابزاری تبلیغی برای وی تبدیل شده و با آن، به فریب زودباوران میپردازد.
↩️ متاسفانه در جابجایی فرهنگی که صورت گرفته، به غلط افراد شناختهشده اجتماع، جای شهدا، بزرگان، مدالآوران و نامآوران علمی و ... را گرفتهاند و از اینرو قشر ورزشکار و هنرمند نیز باید پاسخ این اعتماد را داده و بهجای افتخار گرفتن عکس با افرادی منحرف، به آرمانها و ارزشهای دینی و ملی کشور احترام گذاشته و در دام تبلیغات فرقهای گرفتار نشوند.
@feraghvaadyan