🔸برگزاری مراسم بزرگداشت یکصد و پنجمین سالگرد کشتار ارامنه, پشت در های بسته
👈ارامنه ایران, سالروز ۲۴ آوریل را بدون برپایی تجمع, گرامی داشتند
🔹صد و پنجمین سالگرد کشتار ارامنه, صبح امروز جمعه ۵ اردیبهشت ماه (۲۴ آوریل), با حضور جمعی از روحانیون کلیساهای ارمنی گریگوری و کاتولیک تهران, "آرتاشس تومانیان", سفیر ارمنستان در ایران و تنی چند از مسیولان جامعه ارامته تهران در محوطه کلیسای سرکیس مقدس تهران برگزار شد.
🔹اگرچه این مراسم همه ساله به شکلی گسترده و با حضور جمعی از ارامنه انجام می شد و از ماه ها پیش نیز کمیته ای از سوی خلیفه گری ارامنه تهران جهت تدارک ویژه برنامه های سالروز کشتار ارامنه تشکیل شده بود, لیکن علیرغم هماهنگی های صورت گرفته, به سبب شیوع ویروس کرونا و لزوم رعایت فاصله گذاری اجتماعی, این مراسم به صورت محدود و پشت درهای بسته برگزار گردید.
🔹مراسم امسال به صورت زنده از شبکه های اجتماعی اینستاگرام, فیس بوک , تلگرام و واتس آپ پخش شد.
👈همچون سال های گذشته, بیانیه ای نیز در محکومیت این کشتار و لزوم توجه اذهان انسانی بدان قرایت شد.
تاکنون کشورهای زیادی, کشتار ارامنه را به رسمیت شناخته اند . این مراسم, همه ساله با حضور خیلی از جامعه ارامنه برگزار می گردد و امسال با توجه به محدودیت های ناشی از ویروس کرونا با ساز و کاری متفاوت انجام گرفت.
@feraghvaadyan
🛑 ضربه زدن به دین هدف اصلی زورگویان جهان
🔹«ضربه زدن به «دین» و «وفاداری مردم» را دو هدف اصلی زورگویان جهانی است. اگر عنصر #دین نبود، ممکن بود مسئولان انقلاب با گرفتن برخی امتیازات، در مقابل دشمن کوتاه بیایند اما دین اسلام اجازه تسلیم در برابر ظالم را نمی دهد و عدالت و آزادی و معنویت و پیشرفت را به همراه می آورد، به همین علت، مسئولان نظام تاکنون در مقابل استکبار کوتاه نیامده اند و از این به بعد نیز، به برکت دین، به مقابله با دشمنان اسلام و انقلاب ادامه خواهند داد.
🔸تضعیف و انکار حقایق دینی از توطئه های جبهه استبداد بینالملل است؛ ماجرای سلمان رشدی، برخی فیلم های ضد دینی غربی، کاریکاتورهای موهن و قرآن سوزی از جمله تلاشهای ناکام دشمنان دین #اسلام است ضمن اینکه در داخل کشور هم، دنباله روی آنان اشاعه، بی بند و باری، اباحی گری، #عرفانهای_کاذب و حرکات مشابه درصدد سست کردن عقاید دینی مردم به ویژه نسل جوان هستند.»(1)
1.بیانات مقام معظم رهبری در اجتماع عظیم مردم قم، 1389/7/27.
@feraghvadayn
35.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥هویک بهبو حقوقدان آشوری: پس از انقلاب اسلامی اکثر مشکلات حقوقی #اقلیت_های_دینی ایران مرتفع شد و حتی امتیازهای خاصی به این قشر تعلق گرفت.
@feraghvaadyan
⭕️ گفتگوی ادیان و «دیگریِ دینی» در ادیان
✅ گفتوگوی #ادیان جلوهای از پذیرش تکثّر دینی است و مهمترین مؤلفهی آن گفت و شنود حقیقی میان ادیان مختلف و هم سخنی میان سنتهای دینی متفاوت است. گفتوگوی ادیان دستکم در سطح الهیاتی آن، همواره در بستر یکی از پارادایمهای الهیاتی صورت میپذیرد. «آگوستین دینویا»، در گونهشناسی مفیدی که از مواضع الهیاتی نسبت به «دیگریِ دینی» ارائه کرده است، سه رویکرد انحصارگرایی، شمولگرایی و کثرتگرایی را بر شمرده است. هر یک از این سه پارادایم که در الهیات ناظر به ادیان دستهبندی میشوند، تفسیر الهیاتی متفاوتی از «دیگریِ دینی» ارائه میدهد که زمینهی متفاوتی برای گفتوگوی ادیان فراهم میآورد.
♦️با استفاده از گرامرهای هویّت/ غیریت و تطبیق آنها بر الگوهای الهیات ناظر به ادیان چنین استفاده میشود که رابطهای معنادار میان گفتوگوی ادیان و چگونگی تفسیر «دیگریِ دینی» برقرار است. بهگونهای که هر چه الهیات مسیحی به سوی گشودگی نسبت به «دیگریِ دینی» و به رسمیت شناختن دیگر ادیان پیش میرود، امکان تحقق گفتوگوی ادیان به معنای مصطلح آن بیشتر است. این ویژگی به موازات آنکه میزان گشودگی نسبت به «دیگریِ دینی» را افزایش میدهد و گفتوگوی ادیان را به سمت گفتوگویی حقیقی پیش میبرد، #هویّت_دینی را از حالت ایستایی و خودبسندگی به سمت تکثر و یا پویایی سوق میدهد.
بیشتر بخوانید: 👇🏻
https://b2n.ir/651326
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
✝️گلایه «سعید عابدینی» از «صدای امریکا» 🔹عصبانیت عنصر تبشیری از به حاشیه رفتن
👈«سعید عابدینی»، عنصر شاخص جریان مسیحیتنبشیری در تازهترین اظهارنظرها، نسبت به بیتوجهی شبکه معلومالحال «صدای امریکا»(وی.او. ای فارسی) در قبال خود، واکنشی تند ابراز داشته، ضمن تاختن به این رسانه امریکایی، آن را «ابزار دست رژیم ایران» خواندهاست.
🔹این عنصر تبشیری کشیشنما، اعلام کرده: من بارها به هزینه خود به واشنگتن دیسی سفر کرده و در ساختمان کنگره امریکا با بسیاری از اعضای مجلس سنا ملاقات داشته و برای آنها روشن نموده که رسانه صدای فارسی امرکیا با مالیات ما در امریکا به ابزاری در دست رژیم تبدیل شده.»
🔹وی درادامه، با اشاره به توجهی شبکه مذکور نسبت به خویش، اینچنین گلایه میکند: »صدای امریکا بارها از بازداشت و زندانی شدن...من در طول سالها خبر داده، اما به علت حمایت علنی من از اسرائیل و احزاب مخالف دولت ایران، خصوصاً طیف مجاهدین خلق و سلطنتطلبها، رسانه صدای فارسی امریکا، هرگز با من مصاحبه نکردهاست.»
🔹این عصبانیت نسبت به بیتوجهی صدای امریکا در حالی صورت می گیرد که اخیراً اختلافات عابدینی با سران گروههای مسیحیت جماعت ربانی که به مضروب شدن و در نهایت، طرد وی از کلیسای مذکور انجامید، شرایط خاصی را برای این عنصر تبشیری رقم زده و به نظر میرسد واکنشهای اعتراضی وی نسبت به صدای امریکا نیز متأثر از همین امر باشد.
👈یادآور میشود، سعید عابدینی، از سران گروه های تبشیری فارسی زبان و عناصر شاخص جریان مسیحیتصهیونیستی است که حواشی مربوط به زندانی شدن و آزادی وی در سالهای گذشته، خبرساز شده و وی را به چهرهای رسانهای در جریان مزبور مبدل ساخت، لیکن طی ماههای گذشته با وجود تندرویهای وی در ارتباط مستقیم با سران امریکا، حمایت از «دونالد ترامپ» و همگرایی با جریانهای ضدانقلاب و سلطنتطلب، به چهرهای منزوی و به حاشیه رفته، مبدل شده که اختلافاتش با کلیسای جماعت ربانی نیز در این امر، بیتأثیر نبودهاست.
🔹به نظر میرسد، عابدینی با هراس از دست دادن حمایتهای رسانهای و مادی ومعنوی غرب و جریانتبشیری، بیش از هر زمان دیگری دست و پنجه نرم میکند که وی را به چنین مواضع تندروانهای واداشته.🔹
@feraghvaadyan
🛑 لزوم حضور بهائیان در مراسمهای فرهنگی برای تبلیغ
🔘 سرکردگان بهائی برای تبلیغ بیشتر برای پیروان خود اینچنین نسخه میپیچند: «بهائیان میتوانند و میبایست در مراسم و آیینهای سنتی و فرهنگی بیضرر شرکت نمایند؛ در اتخاذ تصمیم که آیا در چنین فعالیتهایی مشارکت نمایند یا خیر؟ احبا باید احتیاط لازم در رعایت اعتدال را نموده و از دو بینهایت احتراز نمایند: یکی دوری و جدا کردن بیجهت خودشان از مراسم و آیینهای بیضرر فرهنگی و بیگانگی خودشان از خانوادهها و دوستان غیربهائی و دیگری، ادامه عادت و عرف منسوخ آیینها و رسوم ظهورات قبل و بنابراین تضعیف استقلال دیانت #بهائی و ایجاد امتیاز نامطلوب مابین خودشان و دوستان و پیروان بهائی.»(1)
🔷اینکه #بهائیان «باید» شرکت کنند، به دلیل امکان فرصت تبلیغی و دیده شدن در بین سایرین است و کلمه «بیضرر»، معطوف میشود به عدمتأثیرپذیری که به طور کلی به منفعتطلبی و ابنالوقت بودن این تشکیلات اشاره میکند. منظور تشکیلات از به کار بردن لفظ «بیضرر» آن است که ماهیت مذهبی مراسم، نمود چندانی نداشته باشد.
1. هورنبی، هلن، انوار هدایت،، بند 183.
@feraghvaadyan
13.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥یوناتن بتکلیا نماینده #مسیحیان آشوری و کلدانی در مجلس شورای اسلامی: ما مخالفیم با طرحهای آمریکایی چون وعدههای که از مبتکرین طرح «#معامله_قرن» دیده ایم، همگی دروغ بوده است.
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
📣افشاگری عنصر تبشیری؛ 🔺فساد در کلیساهای فارسی زبان #ترکیه موج میزند
✍️در پی مشکلات بهوجود آمده برای پناهجویان ایرانی که با توسل به «کیس #مسیحیت_تبشیری» مقیم ترکیه شدهاند، یکی از عناصر فعال کلیسای فارسیزبان آن کشور، اقدام به انتشار نامةای افشاگرانه در فضای مجازی نموده، نسبت به فساد حاکم بر جریان مزبور، زبان به اعتراض گشود.
👤«م.ق» که در سال 1395 به همراه همسرش از ایران متواری و به ترکیه پناهنده شده است، پس از انتشار ویروس #کرونا و وخیمتر شدن اوضاع پناهجویان تبشیری در شرایط قرنطینه، مراتب اعترض خود را اینچنین در فضای مجازی ابراز داشت و از فساد حاکم بر کلیساهای فارسیزبان ترکیه پرده برداشت:
⛪️«کلیساهای فارسیزبان ترکیه که تعدادشان حدود 50 عددمیباشد، اکثر آنها با بودجه های ماهانه بین 10 تا هزار تا هزار و پانصد پوند اداره میشوند، شبانانشان حقوقهای چندهزار پوندی دارند و با این حال، هیچ محموله مواد غذایی یا پوشاک به سمت مرز ارسال نکردند! در صورتیکه زمانی بود که کلیساهای داخل ایران واقعاً نور و نمک بودند...ولی چه بر سر کلیسا آمد؟ پول و بودجه های سرساماور و اسپانسرهای امریکایی، مسیح را از کلیسا بیرون کردند و شبنان پولکی جای شبانان واقعی را گرفتند.»
➕وی میافزاید: «شبانانی داریم با آخرین مدلهای آیپد وآیفون و اپل و چند خانه در جاهای مختلف دنیا از تهران و ارمنستان تا لندن و اروپا و هرکدام چند ماشین و پروازهای مختلف، فرس کلاس و گردش دور دنیا ...بحران قرنطینه در ترکیه نشان داد که کدام کلیساها درصدی از بودجه اش را به اعضایش (نورچشمیهایش) اختصاص داد و از اینجا شبانان را خواهید شناخت.»
📌به نظر میرسد، حاد شدن مشکلات پناهجویان ترکیه طی سال گذشته و بروز اختلافات میان عناصر تبشیری در زمینههای مختلف، بهویژه سوءاستفادههای مالی سران، به روحیه یأس و ناامیدی در میان پیروان جریان مزبور دامن زده و با افشای ماهیت واقعی آن، کیسهای پناهندگی تبشیری در کشورهایی مانند ترکیه با چالشی بزرگ مواجه است که بیتردید، برنامهها و اهداف آن را تحتالشعاع قرار خواهدداد.
@feraghvaadyan
♨️ دین زدایی به سبک بی بی سی
❎بی شک بی بی سی یکی از پرمخاطبترین بنگاه های خبرپراکنی در سطح جهان است که در راستای اهداف سردمداران سکولاریسم غربی فعالیت میکند. یکی از اهداف این رسانه، تقدسزدایی از #دین و سوق دادن جامعه جهانی به سمت سکولاریزه شدن جوامع0بویژه جوامع سنتی- است. در همین راستا اقدام به اجرای برنامه های متعدد گفتگومحور میکند که نمونه بارز این رویکرد، برنامه «پرگار» در بی بی سی فارسی است.
🔸محــورایــن گفتگوها در فضــای اســتعاری گفتمــان سکولاریستی غــرب، با هدف صورتبندی #دین_سکولار، ترتیب داده میشود. برای این امر ایتدا مشروعیت زدایی از فقه انجام میشود،سپس مناسک نیز به عنوان اموری تاریخی و واردشده به دین تلقی میگردد. درواقع اجرای مراسمهایی دینی امری دنیوی و اجتماعی، برای با هم بودن و فرار از تنهایی عنوان میشود. به جای دین حقیقی نسخه این رسانه برای دینداری، دین سکولار است. دینی کـه فقـه و شـریعت و مناسـک در آن نقشی ندارد و فارغ از هرگونه مرجعیت طلبی، محدود به یک تجربۀ معنویِ شخصی میشود کـه شکل واقعیاش را با شیوع «عرفانهای نوظهـور» شـاهد هسـتیم؛ عرفـانهـایی کـه بـر انتخـاب شخصی و خودبیانگری فردی تأکید میکنند و نه تبعیت از مراجع یا مـتن مقـدس. ایـن دیـنورزان، نه تنها مذهب خویش را از مرجعیت نمیگیرند؛ بلکه مـیکوشـند باورهـایی متفـاوت از آنها داشته باشند. بدین ترتیب، سرانجام، اصـلاحات در دیـن، بـا کنـار نهـادن عرفـان سنتی به نفع #عرفانهای_نوظهور، به انکار دین میرسند.
@feraghvadayn