🔴 نمیتوان از امام حسین(ع) الگو گرفت‼
(تناقض تفڪر انجمن حجتیه با زیارت اربعین)
📕 روشنگر به نقل از کانال حقایقی پیرامون انجمن حجتیه/ ڪتاب "رمز عاشورا،درس بندگی از سیرت حسینی(علیه السلام)" از جمله آثار متعدّد آقای #بنیهاشمی است ڪه توسّط #انتشارات_منیر به چاپ میرسد. در بخشهای مختلف این ڪتاب، ڪه به دست یڪی از اساتید فعلی انجمن قلم خورده،الگوگیری از نهضت حسینی به واسطه معصوم بودن حضرت و احتمال اشتباه ما، غلط دانسته شده است!⚠️ به عنوان نمونه در فصلی با عنوان "تڪلیف امام مانند ما نیست"، بعد از این ڪه ضربالمثل ⚡️"ڪار پاڪان را قیاس از خود مگیر" طرح شده، در انتهای فصل اینگونه نتیجهگیری میشود:
✍ «ما نمی توانیم مدّعی شویم فهمیدهایم ڪه چرا امام حسین(علیه السلام) با یزید بیعت نڪرده یا چرا به سمت مڪّه و بعد به سمت ڪوفه و عراق حرڪت نمودهاند؟ این چراها برای ما، با علم عادی بشری، دلیلی نهایی ندارد. و از واقعیّت دور است ڪه تحت عنوان "الگو و اسوه بودن امام و لزوم درس گرفتن از ایشان"، دستور العمل هایی ڪلّی استخراج ڪنیم. آن گاه یڪی از آن مطالب ڪلّی را گرفته و مثلاً بگوییم اگر دیدیم به معروف عمل نمی شود، یا به منڪر عمل می شود، وظیفه ماست ڪه چنین و چنان ڪنیم.»‼️
📚 منبع: رمز عاشورا درس بندگی از سیرت حسینی(ع)، دڪتر سیّد محمّد بنی هاشمی، مرڪز فرهنگی انتشاراتی منیر، ص133
این در حالی است ڪه در زیارت اربعین میخوانیم:
💠 «... و َبَذَلَ مُهْجَتَهُ فيكَ، لِيَسْتَنْقِذَ عِبادَكَ مِنَ الْجَهالَةِ وَحَيْرَةِ الضَّلالَةِ،
...و جانش را در راه تو بذل كرد، تا بندگانت را از جهالت و سرگردانی گمراهی برهاند»
❓به راستی اگر قرار باشد بندگان نتوانند بفهمند ڪه چرا حضرت با یزید بیعت نڪرده و چرا این مسیر را انتخاب و طی نموده اند، چگونه میتوانند صراط مستقیم را تشخیص داده و با گام نهادن در این مسیر، از جهالت و گمراهی نجات یابند!؟
❓وقتی پس از قرنها دلیل این ڪار برای ما ڪه قائل به عصمت امام هستیم، روشن نباشد، چگونه میتوان از مردم آن زمان ڪه به عصمت امام معتقد نبودند توقع داشت ڪه فلسفه و دلیل این حرڪت را درڪ نموده و حضرت را یاری میڪردند!؟
زیر سئوال بردن الگوگیری از اهل بیت(علیهم السّلام) به واسطه معصوم بودنشان، تبعات انحراف اعتقادی فراوانی در پی داشته و سئوالات متعدّدی ایجاد میڪند. راستی، چرا صاحبان این طرز تفڪّر، در مواقعی ڪه به نفعشان است، ڪار پاڪان را قیاس از خود گرفته و به آن استناد میڪنند!؟ مثلاً اگر قائلند ڪه در قیام علیه ظلم نمیتوان از امام حسین(علیه السّلام) الگو گرفت، پس در تقیّه نیز نباید از امام صادق(علیه السّلام) الگو بگیرند.
@hojjatiyeh
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
👈دست گرمی "هیتر نویرت" در بدو ورود! ‼بله, شما هم بلدید!
👈دست گرمی "هیتر نویرت" در بدو ورود!
‼بله, شما هم بلدید!
✍خانم نویرت در نخستین اظهارنظرهای خود در پست جدید, ابتکار به خرج داد و با تلفیق مناسبت جعلی هفت آبان با آنچه موارد نقض حقوق اقلیت ها در ایران می خواند, به اصطلاح خودی نشان داد.
‼باید گفت ایشان هم موفق شدند مواضع متعصبانه و مغرضانه امریکا را به خوبی انتقال دهند, لیکن گویا این خانم نیز همچون نیکی هیلی, اسناد و گزارشهای متعدد نقض حقوق بشر در کشور خود را مطالعه نکرده یا اینکه نمی خواهد مطالعه کند!
🔹گزارش هایی مبنی بر :
نقض حقوق سیاهان, نژادپرستی, وضعیت اسفبار زندانها(یک چهارم زندانیان جهان در زندان های امریکا در شرایط سخت بسر می برند), اعمال سالانه صدها مجازات اعدام به روشهای تزریق موادسمی و..., اعمال فشار بر اقلیت های دینی به ویژه مسلمانان به طرق مختلف(تبعیض در استخدام, نصب دستکاه های شنود در مناطق مسلمان نشین, رفتارهای خشن در محیط آموزشی و...), قتل سیاهان توسط پلیس و عدم پیگیری پرونده قربانیان, تبعیضهای قومی و نژادی نسبت به مهاجران, نقض حقوق شهروندان امریکایی در ارایه خدمات نامناسب بهداشتی, اعمال اقدامات جاسوسی توسط سازمانهای مختلف و جهت دهی به افکارعمومی از طریق خبرگزینی به جای خبرپراکنی در دستگاه امپراتوری رسانه ای و...؛این, تنها فهرستی کوچک از موارد نقض حقوق بشر در امریکاست که هزاران مصداق ذیل هر یک وجود دارد.
👈در این شرایط, خانم نویرت بد نیست برای حفظ ظاهر هم که شده, در کنار وظیفه اصلی خود در مداخله در امور کشورها, قدری به درد امریکاییان نیز بیندیشد.
🔹این دست سخنان کلیشه ای, تنها خوراک خوبی برای رسانه های جریانهای فرقهای است تا خوش خدمتی به حامی اصلی خود کرده باشند.
📚بخش تحلیلی روشنگر
@Feraghvaadyan
💢بازی با "حذف, حصر و محدودیت" و دور زدن علت
✍این روزها سه لغت فوق نقل محافل درویشی شده و البته فقرا هنوز در باب آن به اجماع نرسیده اند. گروهی بر حصر و حذف تاکید دارند و عده ای از محدودیت سخن می گویند.
🔹فراتر از این نزاعهای درون فرقه ای, نقطه اشتراک پنهانی است که در پس این اختلافات نهفته است؛ همه از حصر و محدودیت و لازمه رفع آن دم می زنند اما کمتر کسی است که به علت این به اصطلاح محدودیت ها اشاره کند.
🔹هرچند مجالس درویشی بار دیگر با مساعدت نیروهای امنیتی در سراسر کشور دایر است, با این حال فقرا از محدودیت و حصر دم می زنند. بی آنکه غایله سال گذشته در گلستان هفتم را به یاد آورند, آنها فراموش کرده اند که تا پیش از آن فاجعه -با وجود تحرکات و اقدامات سالهای گذشته در قم و کوار و...- به راحتی در خانقاه ها مجالس خود را دایر کرده و هیچ محدودیتی در طول این سالها بر آنها وجود نداشت...
🔸تعطیلی موقت مجالس , امری بود اجتناب ناپذیر تا شرایط درون فرقه ای و نیز قلوب جریحه دار شده جامعه, بار دیگر مهیا گردد.
👈حال که شرایط بهتر از قبل شده, این دراویش هستند که باید تصمیم خود را بگیرند که آیا با تاکید بر حذف و حصر و... بار دیگر بر طبل اختلاف و تشنج می کوبند یا اینکه با مرور گذشته و کارنامه خود, می کوشند نیمه پر لیوان را ببینند و از این فرصت بهره گیرند.
📚بخش تحلیلی روشنگر
@Feraghvaadyan
🏴 بررسی ابعاد تمدنی راهپیمایی اربعین
🔻حجتالاسلاموالمسلمین حسینیکوهساری:
🔹روشنگر به نقل از خبرگزاري حوزه/ #اربعین نقطهی وصل میان قائم عاشورا تا حکومت حضرت حجت (عجّلاللهتعالیفرجه) است. اربعین نقطهی اتصال گذشتهی تاریخ است به آیندهی تاریخ؛ نقطهی اتصال عاشورا به امام زمان (عجّلاللهتعالیفرجه).
🔹این اتفاق، یک اتفاق فراملی، فراادیانی، فرازبانی و فرافرهنگی است که جدیداً افرادی از اهلسنت، افرادی از ادیان ابراهیمی، و حتی افرادی از ادیان دیگر مانند بوداییان و هندوها نیز در این اجتماع شرکت میکنند.
🔹اربعین نشان میدهد که #آرمانهایبشریت دستیافتنی است؛ نشان میدهد که دین قدرت بسیج نیروهای مردمی را دارد؛ نشان میدهد که اهلبیت (علیهمالسلام) برای هدایت همهی بشریت و ادیان هستند.
🔹#طاغوتهایعالم از این اتفاق ترس دارند؛ اینکه دین دارد به صحنهی واقعی زندگی بشر برمیگردد، آنها را نگران میکند. دین این قابلیت را دارد که ۲۰میلیون نفر را بدون هیچگونه حاشیه و دغدغه، گرد محبت حسینی جمع کند و طبیعی است که این اجتماعِ سراسر معنویت و عشق، قدرتمندان عالم را نگران میکند.
🔹بشر امروزی از #تمدنغرب و این وعدههای محققنشده، سرخورده و خسته شده است و انقلاب اسلامی این مژده را ایجاد کرده که میشود به دنبال قرائت جدید بود. بشریت به دنبال یک قرائت تمدنی است و اربعین این خواستهی بشر را میتواند تدارک کند.
🔻بشر امروز به دنبال مکتبی است که چند ویژگی داشته باشد:
▫️اولاً اینکه بین دنیا و آخرت و بین خواستههای مادی و معنویاش جمع کند
▫️ثانیاً میان عاطفه و عقلانیت جمع کند
▫️ثالثاً میان ابعاد فردی و اجتماعی جمع کند.
▫️بشر به دنبال مکتبی است که میان سیاست و قدرت و میان دیانت و اخلاق جمع کند؛
▫️به دنبال مکتبی است که عدالت و پیشرفت را با هم به ارمغان بیاورد و این عدالت و پیشرفت، عقلانیت هم داشته باشد؛
▫️چرا که انسان یک دنیای عمیق و دنیای گسترده و یک باطن پُرمعنا در درون خودش دارد.
اینها مطالباتی است که بشر امروز در تمدنهای موجود نتوانسته آنها را بیابد. قرن بیستم شاید خونبارترین قرن بشریت بوده است و تنها در جنگ جهانی دوم بیش از ۷۰ میلیون آدم کشته میشوند که در هیچ جنگی چنین جنایتی نشده است.
🔹اسلام اصیل و به تعبیر امام راحل (رحمهالله) #اسلام_ناب ظرفیت و گسترهای دارد که بشریت را به سعادت برساند. روی دیگر این سکه و مطالبات بشر امروز، همان ابعاد تمدنی اسلام است و با توجه به جلوهگری بخشی از این مطالبات و آفرینش لحظههای بیبدیل در پیادهروی اربعین، زیارت اربعین، ما را چندین گام به تمدن نوین اسلامی نزدیک و نزدیکتر میکند.
@Feraghvaadyan
💒ابعاد، ابزار و شگردهای تبلیغ مسیحیت تبشیری:
👈🏻جریانهای صلیبی برای تحقق اهداف خود از هر روشی استفاده میکنند. در اعصار گذشته، در کنار برخوردهای تخریبی، عمدتاً بر جنبههای ایجابی مسیحیت تأکید داشتند اما اکنون بر تخریب باورهای اسلامی تمرکز نموده و با مشوقهای غیردینی، سعی در جذب افراد دارند.
🔸مهمترین شگردهایی که مراکز صلیبی از آن بهره بردهاند، عبارتاند از:
👈🏻تأسیس یتیمخانه، درمانگاه، مراکز عامالمنفعه و خیریه، مؤسسات ترک اعتیاد، حضور در پارکها و تفرجگاهها و تبلیغ(بهویژه توسط زنان)، تبلیغ رفتاری(حسن معاشرت، محبت، همنوعدوستی و...)، تهیه و پخش فیلم «عیسیمسیح» به 108 زبان، مراجعه تیمی به در منازل(در فرقه شاهدان یهوه)، تأکید بر جذب زنان و مردان خوشگذران، تبلیغ آزادی در مسیحیت، طرح شبهات علیه اسلام، برگزاری محافل مختلط، استفاده از جنس مخالف در تبلیغات چهرهبه چهره و... .
📚آرشيو تحقيقي روشنگر
@Feraghvaadyan
♨️روشنگر به نقل از ايكنا/تيراندازی نیروهای امنیتی پایتخت #نیجریه به راهپيمايي نمادين اربعين
👈🏻در روز دوشنبه ۲۹ اکتبر ، نيروهاي امنيتي نيجريه به شیعیان عزادار در مراسم پیادهروی اربعین حمله و شمار زيادي را زخمي و يه شهادت رساندند.
🔸 آمار شهدا تا اين لحظه به ۲۷ تن رسیدهاست. این حمله در منطقهای به نام زوبا به شیعیانی که از شهر سلجا به طرف پایتخت در حرکت نمادین مراسم اربعین بودند، صورت گرفته است.
@Feraghvaadyan
✝️اقدامات و محورهای نفوذ نهادهای مسیحی-صهیونیستی در عرصههای مختلف سیاسی، فرهنگی و آموزشی ایالاتمتحده:
◀️لابیگری با کاخ سفید و کنگره به نیابت از اسرائیل.
◀️تهیه بودجه مهاجرت یهودیان روسیه به اسرائیل از طریق سازمانهایی چون اگزوباس (Exobus) و سفارت مسیحی بینالمللی اورشلیم.
◀️ مرتبط ساختن کلیساهای ایوانجلیکایی با شهرکهای غیرقانونی یهودی از طریق سازمانهایی چون جوامع دوستان مسیحی اسرائیل (COIFC).
◀️ تبلیغ برای انتقال سفارت آمریکا از تلآویو به بیتالمقدس.
◀️ بدنام ساختن رهبران فلسطینی که به صورت دموکراتیک انتخاب شدهاند و مانعتراشی بر سر راه تشکیل دولت فلسطینی.
◀️بدنام کردن رهبران مسیحی حامی عدالت و مخالف صهیونیسم، همچنین شبکهها و سازمانهای غیر دولتی حامی صلح و عدالت در کلیساهای غیراوانجلیکایی.
📚آرشيو تحقيقي روشنگر
@Feraghvaadyan
🔸🔹تقدیر از پروفسور «گئورک قره پتیان»، از هممیهنان مسیحی ارمنی
🔹روشنگر به نقل از ایرنا/ از کتاب عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان اثر برتر صنعت برق توسط وزیر نیرو تقدیر شد.
🔹کتاب این عضو هیات علمی دانشگاه امیرکبیر، رتبه برتر هفتمین جشنواره انتخاب کتاب های برتر صنعت برق کشور شد و در آیین افتتاح سی و سومین کنفرانس بین المللی برق (30 مهر تا 2 آبان) توسط رضا اردکانیان وزیر نیرو با اهدای لوح مورد تقدیر قرار گرفت.
🔹عنوان این کتاب Distributed Generation Systems, Design Operation and Grid Integration است و دکتر گئورک قره پتیان عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دکتر سیدمحمد موسوی آگاه عضو هیات علمی دانشگاه دوبلین آن را نوشته اند.
🔹دکتر قره پتیان عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر، جوایز مختلفی در حوزه کاری خود کسب کرده است، از جمله پژوهشگر برگزیده کشور در حوزه انرژی در سال گذشته توسط انجمن انرژی ایران.
🔸وی در سال های اخیر پژوهش های زیادی انجام داده و نتیجه فعالیت های وی انتشار بیش از یکهزار عنوان مقاله در مجلات و کنفرانسهای داخلی و بین المللی بوده است.
🔸پروفسور قرهپتیان که مدتی معاونت پژوهشی پژوهشگاه نیرو را نیز بر عهده داشته، یکی از شخصیتهای ممتاز علمی کشور در حوزه برق و انرژی است.
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🔴 گردشی در کلیسای ارامنه گریگوری ▪️ بنای کلیسای "گئورگ مقدس" بوشهر به دوره قاجار باز میگردد @Fera
🔹 کلیسای گئورگ مقدس بوشهر به دوره قاجار باز میگردد و در محله شنبدی این شهر واقع شده است. این کلیسای تاریخی در سال ۱۲۳۵ خورشیدی (۱۸۱۹ میلادی) بوسیله خانواده "آودیان"، از ارمنیهای سرشناس ساکن بوشهر و با کمک انگلیسیهای ساکن این شهر ساخته شده است.
کلیسای گئورگ مقدس از زمان تأسیس تا سال ۱۹۴۸ میلادی فعال بود، تا آنکه به دنبال فوت "ملکومیان" از ارمنیهای سرشناس ساکن بوشهر، تمام اموال و اشیاء این کلیسا به کلیسای وانک اصفهان منتقل گردید.
در سال ۱۹۷۴ میلادی و به دنبال استقرار چند خانواده ارمنی دیگر در بوشهر هیئت ارمنی، کلیسا را تعمیر و با فرستادن اشیاء مورد نیاز مجدداً فعال نمود ولی با گذشت چند سال باز هم فعالیت کلیسا متوقف گردید.
این کلیسا در زمینی مستطیل شکل واقع شده و ساختمان اصلی آن پلانی شبیه به یک چلیپا (صلیب سنگی) دارد.
بنای کلیسا به صورت قرینه در عرض طراحی شده و از بالا به صورت صلیب دیده میشود.
این بنا شامل تالار اجتماعات، محراب، اتاقهایی در دو طرف محراب و دو راهرو در دو طرف تالار میباشد.
کلیسا فاقد برج ناقوس بوده و دو ناقوس فلزی آن به صورت عرضی بر فراز راهروی شمالی کلیسا قرار داشتند.
هفت ستون چوبی که قسمت فوقانی آنها به شکل زیبایی با چوب تزئین شده است به استحکام سقف کمک میکنند.
مهمترین و شکیلترین قسمت کلیسا محراب آن است که بوسیله پلههایی که به صورت قرینه در دو طرف آن قرار دارند به تالار متصل میگردد.
این بخش از یک مربع تشکیل شده است که سه ضلع آن طاقنما بوده و از سمت غرب (جنوب غربی) به تالار باز میباشد.
قسمت فوقانی بوسیله گوشه سازی به هشت ضلعی و سپس دایره تبدیل شده و پوشش محراب به صورت گنبد بر روی آن قرار میگیرد.
در دو طرف بنای کلیسا حیاطهایی قرار دارند که برای دفن متوفیان اختصاص داده شده بود.
منبع: گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان.
@Feraghvaadyan