✔️فرازی از سخنان رهبری در مورد #اقلیت_های_دینی
💢من غالباً به منازل شهدای ارامنه و آشوری که رفتهام - که امسال هم خوشبختانه موفّق شدم منزل چند #شهید_ارمنی رفتم - میبینم اینها نسبت به کشورشان احساس تعهّد میکنند؛ یعنی واقعاً متعهّدانه رفتار کردند.
🔘زمان جنگ هم من یادم است که عدّهای از همین #مسیحیان ارمنی آمدند اهواز؛ من در فرودگاه دیدم یک جماعتی نشستهاند، گفتم اینها چهکسانی هستند؟ گفتند اینها ارامنهاند، دارند میآیند جبهه برای کارهای صنعتی - ارامنه در کارهای صنعتی و فنّی و ماشین و این چیزها مسلّطند - و برای کمک و خدمت. آمدند؛ مرحوم چمران اینها را به کار گرفت. مبالغی اینها زحمت کشیدند، خدمت کردند، کار کردند و کسانی هم #شهید شدند.
رهبری در دیدار نمایندگان اقلیت های مذهبی کشور در مجلس شورای اسلامی (1393/06/03)
@Feraghvaadyan
♦️اختلاف درونی و سردرگمی مریدان
▫️قول و فعل قطب سیاسی #فرقه_گنابادی که به سبب عوارض ناشی از کهولت سن، به ویژه در سالهای اخیر، با تناقضهای بسیاری همراه بوده و فراز و نشیب زیادی داشته، در کنار چنددستگی ها و #اختلافات_درونی حاکم در میان طیف های مختلف فرقه و طرفداران آنها، مریدان را در نوعی سردرگمی فرو برده؛ تا جایی که گاه برخی را به واکنش واداشته است.
▫️سردرگمی ها اما در خصوص رویکردهای متناقض و متغیر قطب در قبال مسائل مختلف سیاسی، اجتماعی و اعتقادی، نمود و عمق بیشتری دارد. این را می شود در نوشته ها و اقوال برخی #مریدان در صفحات شبکه های اجتماعی مشاهده نمود؛ آنجا که زبان به پرسش و گاه، نقد گشوده اند.
@feraghvaadyan
🔴شستوشوی مغزی، اقدام مهم #فرقههای_انحرافی
▪️روند شستوشوی مغزی درون #فرقهها، به آرامی و تدریجی صورت می گیرد و در آن تلاش میشود فرد، جهانبینی خود را عوض کرده و به شرایطی که فرقه برای او در نظر گرفته، تن دهد.
▫️شستشوی مغزی به این معناست که تحت شرایط خاص، فرد ناخودآگاه وادار به #تبعیت از اندیشه یا خواستههای افراد دیگر میشود و تغییرات عمدهای در باورها و در نتیجه، رفتارهای وی به وجود می آید.
↩️مغزشویی و تبعیت محض افراد از سرکردگان فرقهها، در نهایت منجر به ایجاد هویت جدید درون فرقهای میشود که طی آن، فرد از خانواده و محیط اطراف خود جدا شده و تمامی امور ریز و درشت خویش را به #تشکیلات درون فرقه واگذار میکند.
@feraghvaadyan
💢تأملي بر کليساي جماعت رباني
🔻مجموعه کليساهاي شناخته شده به نام جماعت رباني، جرياني بالغ بر140 گروه و #کليساي مستقل در نقاط مختلف دنياست که مجموعاً بزرگترين فرقه جنبش #پنطيکاستي در جهان را به وجود آورده است . اين مجموعه، بيش از 384 هزار ميسيونر مقيم تبشيري در 212 کشور و منطقه خودمختار دنيا دارد و توانسته جمعيتي در حدود 67 ميليون و 900 هزار پيرو را از اقصي نقاط جهان، جذب تفکرات خود کند.
🔻به منظور پر کردن خلأ معنوي انسان معاصر، #جريانهاي_تبشيري، تمرينهاي متافيزيکي را نيز در آموزش هاي ميسيونر پروري خود گنجانده اند تا احساس ارتباط گيري با ماوراء و روح القدس و به نوعي برگزيدگي توسط خداوند به پيروان دست دهد.
@feraghvaadyan
9.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ «آلبرت کوچوئی»، گوینده رادیو و فعال اجتماعی جامعه #مسیحیان_آشوری از عشق و علقه جوانان آشوری به میهن میگوید
@feraghvaadyan
💢اقلیت ها دینی در نگاه قانون اساسی
📗در قانون اساسي جمهوري اسلامي به صراحت به حقوق اقليت ها اشاره شده، اصل 13 #قانون_اساسي ضمن برشمردن اقليت هاي ديني شناخته شده (زرتشتي، كليمي و مسيحي)، به حقوق و اختيارات آنها و لزوم مراعات اين حقوق تأکيد دارد.
♦️در قانون اساسي علاوه بر ديد كلي مبني بر تساوي و عدم تبعيض، در زمينه حفظ موجوديت و هويت و بقاي #اقليت_ها نيز توجه شده است. تبلور اين امر در جهات زير مشهود است: «#آزادي انجام مراسم ديني، اجراي مقررات مذهبي خويش در احوال شخصيه، تشكيل انجمن و جمعيت و داشتن نماينده در مجلس شورای اسلامی"
@feraghvaadyan
🔴 رهزنان طریق حق(2)
🔺با شکل گيري دين در جوامع بشري، رفته رفته بارقه نحله ها و فرقه هاي انحرافي نيز به چشم خورد. براي مثال، در بين قرون چهارم و ششم قبل از ميلاد، شخصي به نام "سيدارتاگوتاما" با رَدِّ اصول آيين هندو و ايجاد اصولي تازه (برآمده از عقايد خود) آيين بودا را پايه گذاري کرد.
🔻در گذشته اغلب، #فرقه_گرايي حول محور دين يا فروعات دين مطرح بوده است که از اين نوع فرقه گرايي به "انشعاب" نيز ميتوان تعبير نمود اما از حدود قرن بيستم، شاهد ظهور فرقه ها و نحله هايي هستيم که از جهت مباني فکري و فعاليت، با فرقه هاي انشعابي، متفاوت هستند. برخي از اين فرقه ها و نحله ها که از آن به "#فرق_نوظهور" تعبير ميشود، قدري به برخي اديان –آنهم به دلايلي خاص- وابستگي داشته و گاهي نيز کاملاً مستقل مي باشند.
🔺در غرب براي نامگذاري اين فرق از واژه هاي "CULT" و "SECT"" استفاده مي نمايند که هرچند اين دو واژه، تفاوت هايي در حوزه معنا با يکديگر دارند اما در نهايت، از هر دو براي نام گذاري اينگونه #فرق بهره گرفته مي شود.
https://t.me/feraghvaadyan/5242
@feraghvaadyan
🔳 مباني فکري و اعتقادي #انجمن_حجتیه امروز
🔸اول، مخالفت با تشکيل #حکومت_اسلامي در عصر غيبت. يعني انجمن هنوز که هنوز است، نيروهايي را که از خانواده هاي مذهبي جذب ميکند و به طرزي کاملاً علمي، با خواندن آيات و روايات اثبات مي کنند که تا پيش از ظهور امام زمان(ع) نبايد قيام کرد.
🔹محور دوم، مخالفت انجمن با وحدت شيعه و سني است. در اين زمينه هم به صورت کاملاً عالمانه و دقيق فعاليت مي کنند. جالب است بدانيد که اينها حتي در زاهدان هم مدرسه زده اند و فعاليت دارند. در بسياري از شهرها مدارس غيرانتفاعي تأسيس کرده و مشغول فعاليت اند.
🔸 محور سوم، مخالفت #افراطي با فلسفه و عرفان است. يعني حالا که مخالف فلسفه و عرفان شديد، بياييد به فلاسفه و عرفا #توهين کنید که اين بد است.
↩️اگر بخواهم حاصل انجمن حجتيه را در يک جمله خلاصه کنم، مي شود: تربيت نيروهاي متدين #ضد_انقلاب. يعني شما مي بينيد که طرف بسيار مذهبي است اما از نظر سياسي، يا مخالف است يا حداقل بي تفاوت!
🎙سخنراني حجت الاسلام اکبري آهنگر در همايش «پيدا و پنهان»
@feraghvaadyan
♨️آموزه های انحرافی کليساي جماعت ربانی
✝آموزه "پري از روح القدس"، از جمله آموزههاي مشترک جنبش #پنطيکاستي است. کليساي جماعت رباني نيز به تأسي از اين جنبش، معتقد است فرد مسيحي، بعد از ايمان و غسل تعميد اوليه، بايد تعميد به روحالقدس را نيز تجربه کند. اين تعميد دوم که به پري از روحالقدس نيز تعبير مي شود، از جمله عطيههاي روحالقدس شمرده شده و خود به اشکال مختلف ظهور و بروز دارد. بر مبناي اعتقاد #کليساي_جماعت_رباني، اين پديده در قالب "عطيه تکلم به زبانها"، "عطيه خنده"، "عطيه گريه" و ديگر عطايا، بر پيروان خودنمايي ميکند.
✝در کليساهاي جماعت رباني، چنان به بروز اين به اصطلاح عطايا تأکيد شده و بر آن ارزشگذاري ميگردد که افراد حاضر در مراسم کليسايي، سعي ميکنند به هر قيمتي از خود عطايايي بروز دهند. به همين دليل است که رفتار پيروان کليساي جماعت رباني در مراسم کليسايي، بسيار تعجب آور است. آن ها صداهايي بي معني درمي آورند، در اثر اينگونه ارتباط ها ميرقصند، خندههاي بسيار بلند و رعبآور سر ميدهند يا بياختيار گريه ميکنند و همه اينها را نشانهاي بر پر شدن از #روحالقدس ميشمارند.
@feraghvaadyan
⭕️تحول ساختاري فرقه "گنابادي"
👈شعار توخالی «عدم دخالت درویشیگری در سیاست»
🔘يکي از اصول اعتقادي #دراويش_گنابادي که تأکيد بسياري نيز بر آن دارند، مسئله "عدم دخالت در سياست" است و اغلب اقطاب و سران اين فرقه در سخنان و نوشته هاي خود به کرات به اين موضوع اشاره مي کنند که درويشي، ربطي به سياست ندارد.
♦️اين در حالي است که عملکرد اقطاب و پيروان فرقه، کاملاً خلاف ادعاي فوق است. مصاديق متعددي از رفتارهاي سياسي-تشکيلاتي #فرقه گنابادي از گذشته تا به امروز وجود دارد که به ويژه در طول سالهاي اخير بر شدت آن افزوده شده و از حالت پنهاني و غيرمستقيم خارج گرديده است.
@feraghvaadyan
💢برخورد اسلام با #اقلیت_های_دینی
🔶اسلام با تأکيد بر اتخاذ #رويکرد_دادگرانه، اجازه ميدهد که اقليت هاي مذهبي و حتي مخالفان اسلام در جامعه اسلامي زندگي کنند و از حقوق انساني برخوردار گردند؛ مشروط بر اينکه اقدامي جدي عليه اسلام و #مسلمانان صورت ندهند.
🔷سيره نبوي و ائمه معصومين(ع) در برخورد با اقليت هاي ديني، مصداق بارز اين امر و الگويي براي تمامي اعصار است. رويکرد دين مبين #اسلام نسبت به اقليت ها و در بعدي گسترده تر «انسانيت» بود؛ ديني که پايه و اساس مباني نظام جمهوري اسلامي ايران بر آن استوار است و تمام تلاش ها بر اجرايي ساختن اصول بي بديل اين آيين در تمامي زوايا و ابعاد زندگاني قرار گرفته است.
@feraghvaadyan