انتشار ویدیوی سخنان اساتید برجستهترین دانشگاههای جهان از جمله اساتید زیستشناسی، کیهانشناسی، فیزیک و شیمی دانشگاه آکسفورد، دانشگاه کالیفرنیا، دانشگاه امآیتی، دانشگاه براون و... در حمایت از خدا، دین و اعلام این موضوع که نه تنها علم هیچ تضادی با خدا و دین ندارد بلکه علم انسان رو به سوی پذیرش خالق پیش میبرد.
در این ویدیوی بسیار زیبا که در انتهای این متن قرار دارد ده استاد برجستهی جهان از جمله:
1: پروفسور ایان هاتچینسون استاد فیزیک هستهای دانشگاه امآیتی، یکی از سه دانشگاه برتر جهان
2: پروفسور آرود لوئیس استاد فیزیک دانشگاه آکسفورد
3: پروفسور جاناتان فانگ استاد کیهانشناسی و فیزیک دانشگاه کالیفرنیا
4: پروفسور رازالیند پیکارد رئیس بخش شبیهسازی کامپیوتری هوش و احساس انسان در دانشگاه امآیتی
5: پروفسور کنت میلر استاد زیستشناسی دانشگاه براون، یکی از دانشگاههای آیوی لیگ یعنی معتبرترین گروه دانشگاهی جهان
6: پروفسور دنیل هاستینگز استاد ستارهشناسی دانشگاه امآیتی
7: پروفسور تروی ورهیس استاد شیمی دانشگاه امآیتی
8: پراون ستوپاتی استاد ژنتیک دانشگاه کارولینا و داور بیش از 30 ژورنال علمی
9: چارمین رویال استاد ژنتیک دانشگاه دوک آمریکا
10: پروفسور فرانسس کالینز رئیس سابق پروژهی جهانی ژنوم انسان
از اعتقادشان به خدا و دین و اینکه چگونه علم آنها رو به سوی پذیرش خالق پیش برده است سخن میگویند.
تذکر: بعد از دیدن این کلیپ آتئیستهای ایرانی باید به سوالات زیر پاسخ دهند:
چگونه آتئیستهای ایرانی ادعا میکند طبق مکانیک کوانتومی جهان خود به خود و به طور شانسی از هیچ به وجود آمده است در حالی که اساتید کیهانشناسی دانشگاههای امآیتی، کالیفرنیا و... اعلام میکنند علم آنها را به سوی پذیرش خدا پیش برده است؟
چگونه آتئیستهای ایرانی ادعا میکنند طبق زیستشناسی همهی موجودات زنده حاصل جهشهای تصادفی هستند در حالی که استاد زیستشناسی دانشگاه براون اعلام میکند علم او را به سوی پذیرش خدا پیش برده است؟
چگونه آتئیستهای ایرانی ادعا میکنند که چون جهان بسیار بزرگ است پس حیات شانسی و خود به خود روی زمین شکل گرفته است در حالی که استاد شیمی و ژنتیک دانشگاههای امآیتی، کارولینا و دوک آمریکا اعلام میکنند علم آنها را به سوی پذیرش خدا پیش برده است؟
چگونه آتئیست های ایرانی ادعا میکنند اصل عدم قطعییت در تضاد با خداست در حالی که استاد فیزیک دانشگاه آکسفورد اعلام میکند علم او را به سوی پذیرش خدا پیش برده است؟
منتظر پاسخ آتئیستهای ایرانی هستیم. این کلیپ زیبا که در انتهای همین متن است را دانلود و مشاهده کنید.
@Naghde_elhad
@Feraghvaadyan
●➼┅═❧═┅┅───┄
﷽
🌎احکام الهی محدود به آخرت انسان نیستند و در همین دنیا هم بر زندگی انسان تأثیر دارد
📌خداوند در قرآن از #قمار نهی میکند
يَسْأَلُونَكَ عَنِ الْخَمْرِ وَالْمَيْسِرِ قُلْ فِيهِمَا إِثْمٌ كَبِيرٌ وَمَنَافِعُ لِلنَّاسِ وَإِثْمُهُمَا أَكْبَرُ مِن نَّفْعِهِمَا وَيَسْأَلُونَكَ مَاذَا يُنفِقُونَ قُلِ الْعَفْوَ كَذَلِكَ يُبيِّنُ اللّهُ لَكُمُ الآيَاتِ لَعَلَّكُمْ تَتَفَكَّرُونَ (بقره-219)
📄از تو درباره شراب و قمار مىپرسند، بگو: در آن دو گناهى بزرگ است و منافعى (مادّى) نيز براى مردم دارند. (ولى) گناه آن دو از سود آنها بزرگتر است. (همچنين) از تو مىپرسند كه چه انفاق كنند؟ بگو: افزون (بر نياز خود را)، خداوند اينچنين آيات را براى شما روشن مىسازد تا شايد انديشه كنيد.
➖همانطور که قرآن نهی میکند از قمار، تحقیقات علمی هم این امر را تقبیح میکنند:
gambling is harmful to psychological and physical health. People who live with this addiction may experience depression, migraine, distress, intestinal disorders, and other anxiety-related problems.
قمار هم برای سلامت روانی هم سلامت فیزیکی مصر و آسیب زاست! کسانی که معتاد به قمار هستند ممکن است به افسردگی میگرن و استرس اختلالات مبتلا شوند
✍🏻علم حقانیت قرآن را اثبات خواهد کرد
🌐مدیکال نیوزتودی
https://www.medicalnewstoday.com/articles/15929.php
@IslamVaDanesh
@Feraghvaadyan
چکیده مقاله تصوّف و سیاست در دوره قاجار
■ احمد رهدار*
برخی منشا و خاستگاه جریان تصوّف را بیرون از جهان اسلام و در اندیشه و عرفان یهودی، رهبانیت مسیحی و یا باطنیگرایی بودیستی جستوجو میکنند، اما باید اذعان کرد که تصوّف اسلامی، خاستگاهی دروناسلامی دارد؛ هرچند در سیر تاریخیاش و به تبع تعامل اسلام با دیگر فرهنگها و تمدنها، از انگارههای دیگر آئینها و فرهنگها نیز تأثیر پذیرفته است. جریان ریشهدار و تأثیرگذار تصوّف در سیر تطورات تاریخیاش به عرصه سیاست نیز وارد شد و از همین روی، بررسی رویکردهای سیاسی و نوع نگاه و عملکرد متصوّفه در حوزه سیاست در خور اعتنا و توجه است. این پژوهش با مفروض انگاشتن تطور تاریخی تصوّف و قرابت برخی آموزههای تصوّف و تشیع، درصدد است تا به این پرسش اساسی پاسخ دهد كه ورود تصوّف به عرصه سیاست در تاریخ معاصر ایران چه نموداری را طی نموده و از چه نوع جهتگیری نسبت به تشیع برخوردار بوده است؟ شایان توجه است، با سقوط صفویه و تغییر نظام سیاسی، جریان تصوّف که از اقتدار و تأثیرگذاری اجتماعیاش در دوره صفویه، بهشدت كاسته شده بود، درصدد بازسازی و احیای مجدّد اجتماعی خود برآمد و از همین روی، اقطاب و مشایخ تصوّف كه پیشتر به هندوستان هجرت كرده بودند، دوباره به ایران بازگشته و به تربیت مرید پرداختند، به گونهای كه با ورود به عصر قاجار دستکم در برخی از مناطق ایران قدرتی نسبی پیدا نمودند. حساسیت جریانهای دینی نسبت به این جریان سبب شد تا تصوّف استراتژی بقاء و رشد خود در این دوره را با نفوذ در سه جریان مذهبی (حوزههای علمیه)، سیاسی (دربار قاجار) و غربی (فراماسونری) و تعامل با آنها تعریف نماید. میتوان گفت بهرغم توفیق نسبی تصوّف برای نفوذ در جریانهای مذكور، سیر كلی حركت سیاسی تصوّف در دورۀ قاجار را باید منفی ارزیابی کرد. مهمترین دلیل این نتیجه منفی، خالی شدن تصوّف از بنمایههای فكری درونی و تكیه بیش از حد آن به ظرفیتهای بیرونی است.
کلیدواژهها: تصوّف، سیاست، تصوّف و سیاست، تاریخ تصوّف، دوره قاجار، فراماسونری، دربار و حوزههای علمیه.
* استادیار دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام | fotooh.r@gmail.com
🔺مطالعه چکیده و دانلود فایل صوتی: https://bit.ly/2OAAWSo
@tasavvof95
@Feraghvaadyan
🔺۵ نفر از اعضای فرقۀ #بهائیت بهجرم حمل و تهیه و توزیع سلاح جنگی و نارنجک و خمپاره دستگیر شدند.
شهر: ایران، تهران، تهران
تاریخ واقعه: 1359/07/15
نوع عملیات: تروریستی حمل و توزیع سلاح
گروهک تروریستی: نامشخص
نوع سلاح: سلاح جنگی ، نارنجک، خمپاره
منبع: کتاب روزشمار وقایع تروریستی ایران، سال 1359جلد 2
#سند
@Feraghvaadyan
⁉بودن یا نبودن "قطب"؛ مسئله این نیست!
✍در ادامه یادداشت گذشته در باب بررسی جایگاه و نقش آخرین قطب فرقه گنابادی, در این مختصر , نیم نگاهی می افکنیم به آنسوی قضیه, یعنی حال و روز کنونی منصب قطبیت.
🔹پس از مرور رویکرد و اعمال نورعلی تابنده و آثار آن بر ماهیت و هویت فرقه و رقم خوردن شرایط کنونی, جا دارد از منظر مقابل به این امر بنگریم. پرسش, آن است که مجموعه تحولات رخ داده در فرقه گنابادی, چه اثری بر مفهوم و جایگاه نقشی به نام قطب(مراد)در فرقه گذاشته است.
🔹نیک واقفید که در مرام درویشی گری و بالاخص, فرقه نعمت اللهی گنابادی, قطب , مراد یا پیر, از جایگاهی معنوی و بسیار پراهمیت برخوردار است. لزوم تجسم صورت مرشد در هنگام نماز یا سجده در برابر وی در آداب تشرف و از همه مهم تر, قطب را ولی وقت دانستن, شاهد بارز این مسیله است.
🔹اما به نظر می رسد این نگرش نیز همچون ماهیت و هویت درویشی گری, دستخوش تغییر و دگرگونی شده, قطبیت امروز با دیروز قابل قیاس نیست.
اگرچه همگان در ظاهر , دم از عشق به مولا می زنند لیکن نه رفتارها نشانه این عشق است و نه سرسپردگی ها دیگر آن سر و جان دادن های سابق.
🔹امروز, قطب همچنان بر صندلی قطبیت تکیه زده, فرمان فقری صادر می کند اما مدعیان, آشکارا و پنهان, تمرد قطب نموده, در حال تلاش برای جا دادن خویشتن بر اریکه زعامت فرقه اند.
🔹در این کوشش و رقابت نیز هدف, وسیله را توجیه می کند, لذا هر جا اقتضا نماید برای تخریب حریفان, اقوال قطب را تحریف شده, اعمالش را دیکته شده, شرایط امنیتی خاصش را "حصر" خوانده و در یک کلام, وی را فاقد اراده و توان تصمیم گیری عنوان می کنند.
🔹از بیماری های گوناگونش یاد کرده و وی را متاثر این و آن می خوانند. جرگه ای نیز به ابراز ارادت ها و عشق های ظاهری بسنده کرده, با این شگرد در پی جلب توجه مریدان اند.
⁉به راستی، این قرایت از قطبیت چه سنخیتی با معنای سابق دارد؟
🔹 امروز, مدعیان بی توجه به وجود قطب در حال رقابت اند. به تعبیری, بودن یا نبودن قطب, هنگامی "مسیله است" که از این دنیا رخت بربندد تا در نهایت, یکی از رقبا پیروز میدان شود. البته اگر در انتها چیزی برای حکومت باقی بماند!
👈القصه, قطبیت در فرقه گنابادی نیز چونان مرام و هویت درویشی گری در سراشیبی تحول مفهومی و کارکردی قرار گرفته که جهات و پیامدهایش در آینده مشخص خواهدشد.
📚بخش تحلیلی روشنگر
@Feraghvaadyan
انتخابی قابل تحسین
علی کاردر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در حکمی خانم تالین منصوریان را بهعنوان سرپرست مدیریت سرمایهگذاری و کسب و کار این شرکت منصوب کرد که این انتخاب برخاسته از نگاه متفاوت در وزارت نفت برای جوانگرایی و شایستهسالاری بدون تبعیض جنسیتی است و قابل تحسین.
http://newspaper.hamshahri.org/id/34129/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%AA%D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86.html
روشنگر مدیا
🔴 اعتراض رهبران مسیحی اورشلیم به رفتار دولت اسرائیل ▪️ تل آویو قصد غصب موقوفات کلیساها را دارد
🔹 رهبران کلیسای ارمنی، یونانی و کاتولیک مستقر در اورشلیم طی نامهای به "بنیامین نتانیاهو"، نخست وزیر رژیم حاکم بر اسرائیل نسبت به بررسی وضعیت زمینهای موقوفه این جوامع در کنست، مجلس اسرائیل اعتراض کرده و آن را رفتاری غیر قانونی و ظالمانه دانستهاند.
"هونان باغداساریان"، رییس دفتر کلیسای ارمنی در اورشلیم با اشاره به متن این نامه میگوید، رهبران کلیساها تعجب خود را نسبت به بررسی گذاشتن طرح پیشنهادی "راکل آزاریا"، نماینده مجلس اسراییل در مورد زمینهای متعلق به جوامع مسیحی در برنامه کاری کمیسیون ویژه دولت اعلام داشته و افزودهاند: "ما خواهان ورود دولت به این مسئله و حل و فصل سریع آن یک بار برای همیشه هسیتم".
رهبران دینی ضمن شرم آور خواندن لایحه مذکور، به نتانیاهو تذکر دادهاند که وی پیش از این در نامه جوابیه خود در ماه جولای نیز قول باز پس گرفتن این لایحه را از مجلس داده بود.
قابل ذکر است که این لایحه قبلاً نیز یک بار در کنست به بحث گذارده شده و با اعتراضات رهبران مسیحی از دستور کار خارج شده بود، اما علیرغم اعمال تغییراتی جزیی مجدداً به مجلس فرستاده شده است.
به گفته رییس دفتر کلیسای #ارمنی در اورشلیم، با وجود اعمال تغییراتی در لایحه جدید، این امکان برای دولت فراهم است تا اراضی و موقوفات متعلق به کلیسا را غصب کند./آراکس نیوز
@Feraghvaadyan