✅دانمارک قانون منع پوشیدن برقع و روبنده در اماکن عمومی را تصویب کرد
🔸دانمارک پوشیدن «روبنده» یا نقاب، حجاب برخی از زنان مسلمان در مکانهای عمومی را ممنوع کرد. این در حالی است که در سالهای گذشته فرانسه و برخی دیگر از کشورهای اروپایی «برقع» را در مکانهای عمومی ممنوع کردند.
پارلمان دانمارک روز پنجشنبه به طرح پیشنهادی دولت راست میانه این کشور برای ممنوعیت پوشاندن چهره در حجاب زنان مسلمان رای مثبت داد و اعلام کرد که این پوشش با ارزشهای دانمارک در تضاد است.
مخالفان این قانون که از ماه اوت امسال اجرایی خواهد شد، معتقدند که این ممنوعیت، تعدی به حق انتخاب پوشش زنان است. سازمان عفو بینالملل نیز تصویب این قانون توسط دانمارک را «تبعیض و نقض حقوق زنان» خواند.
پاپ پولسن، وزیر دادگستری دانمارک در ارتباط با اجرای این ممنوعیت اعلام کرد که پلیس زنان با روبنده (نقاب) یا برقع را مجبور به برداشتن حجاب نخواهد کرد و تنها از آنها میخواهد که به خانه خود بازگردند
به گزارش یورونیوز جریمه پیشبینی شده در این قانون برای پوشاندن صورت با حجاب «روبنده»، ۱۶۰ دلار در اولین اخطار و ۱۶ هزار دلار در چهارمین اخطار خواهد بود🔸
⭕️⭕️⭕️ سروش:
sapp.ir/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ ایتاء:
https://eitaa.com/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ گپ:
https://gap.im/feraghvaadyan
روشنگر مدیا
♦تیبات جیبتولوسی جیباگویدی تازه مسلمان اهل بنین 🔸صدای #اذان را شنیدم و عاشق آن شدم اما هرگز فکر نمی
🔷«جیباگویدی» قبل از ورود به ترکیه در یکی از دانشگاه های «بنین» تحصیل می کرد و در آنجا برای اولین بار در سن ۱۷ سالگی با گروهی از مسلمانان آشنا شد.
🔶داستان مسلمان شدن «جیباگویدی» از آنجا آغاز شد که او در یک #ماه_رمضان به دعوت یکی از دوستانش که در آنکارا درس می خواند به افطاری انجمن بین المللی دانشجویان دعوت شد. او در این باره می گوید:من به آن افطاری دعوت شدم اما در آن زمان مسلمان نبودم.با این وجود ۱۴ روز برای همراهی با دوستانم #روزه گرفتم و پس از آن شروع به یادگیری درباره اسلام کردم.
🔷یکی از دوستان «جیباگویدی» به نام «مالیان محمود کونتا» که در در رشته الهیات در آنکارا تحصیل می کند او را با زندگی پیامبر (ص) آشنا کرد. او می گوید:قبل از اینکه مسلمان شوم چند بار #قرآن را خواندم. در دانشگاه یکی از استادانش به نام «زهرا ساریچیک» سوالاتی درباره اعتقاداتش از او پرسید و او را برای گرویدن به اسلام تشویق کرد. «جیباگویدی» می گوید:اگرچه برخی از دوستان مسیحی ام تصمیم مرا دوست نداشته اند اما من از مسلمان بودندم پشیمان نیستم و بسیار خوشحالم که اسلام را به عنوان دین خودن انتخاب کردم.
⭕️⭕️⭕️ سروش:
sapp.ir/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ ایتاء:
https://eitaa.com/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ گپ:
https://gap.im/feraghvaadyan
آیا خدا پاسخ دعای ما را می دهد؟ محققین می گویند: بله!
آیا خدا یا دیگر موجودات ماورایی پاسخ دعای ما را می دهند؟ پاسخ بر اساس مطالعه جدید در دانشگاه ایالتی آریزونا که در نشریه Research on Social Work Practice منتشر شده، مثبت است.
دیوید آر. هوج، استادیار مددکاری اجتماعی در کالج خدمات انسانی دانشگاه آریزونا، تجزیه و تحلیلی جامع از ۱۷ مطالعه بزرگ در مورد آثار دعای شفاعت طلبانه - یا همان دعا برای منفعت بردن اشخاص دیگر - روی افراد مبتلا به مشکلات روانی و پزشکی انجام داد.
هوج، از متخصصان برجسته حوزه معنویت و دین، گفت: "تعدادی مطالعه در مورد دعای شفاعت طلبانه یا دعا برای منفعت شخص دیگر انجام شده است؛ بعضی مطالعات نتایج مثبتی برای دعا یافته اند. بعضی دیگر هیچ تاثیری نیافته اند. انجام یک متاآنالیز، تمام تحقیقات تجربی در مورد دعای شفاعت طلبانه را در بر می گیرد. با استفاده از این روش در می یابیم دعا برای دیگر افراد نتایج مثبتی را به دنبال دارد".
کار هوج در شماره مارس 2007 نشریه Research on Social Work Practice، نشریه ای بین رشته ای مختص انتشار پژوهش های تجربی، عمومی شده است.
هوج یادآوری کرد که مطالعه اش مهم است زیرا مجموعه ای از مطالعات در دسترس است و نه یک کار منفرد با یک نتیجه گیری. "بررسی نظام مند" او، ۱۷ مطالعه را که دعای شفاعت طلبانه را به عنوان درمان در عمل مورد استفاده قرار دادند، شامل می شود.
هوج با اشاره به مقاله 2006 دکتر هربرت بنسون از دانشکده پزشکی هاروارد که تاثیر درمانی دعای شفاعت طلبانه را در بیماران قلبی سنجیده است، گفت: "برخی افراد حس می کنند که مطالعه بنسون و همکارانش از سال قبل، که آخرین مطالعه در این حوزه است و هیچ آثار مثبتی را نسبت به دعای شفاعت طلبانه نشان نمی دهد، حرف آخر را زده است. اما این تحقیق چیز دیگری را نشان می دهد. این مطالعه ما را قادر می سازد تا تصویر بزرگ تری را بنگریم. هنگامی که آثار عبادت در ۱۷ مطالعه با لحاظ کردن تفاوت اندازه نمونه ها، میانگین گرفته شود، از گروه دعا کننده، اثر مثبت خالصی حاصل می شود". وی افزود: "این کامل ترین و جامع ترین مطالعه در نوع خود درباره این موضوع بحث برانگیز است که من از آن آگاهم. این مطالعه نشان می دهد تحقیقات بیشتر درباره این موضوع موجه هستند و دعا می تواند افرادی را که دچار مشکلات پزشکی یا روانی هستند یاری کند تا خود را بازیابند".
استفاده از دعا به عنوان مداخله ای درمانی بحث برانگیز است. هوج عنوان می کند برآورد آشکار می کند بسیاری از مردم از دعای شفاعت طلبانه به عنوان وسیله ای برای کمک به درمان استفاده می کنند. این امر سوالاتی را درباره اثربخشی آن به عنوان راهبردی مداخله گرانه بر می انگیزد.
"به طور کلی، متاآنالیز نشان می دهد که دعا تاثیر دارد. اما آیا آن قدر موثر است که استاندارد های بخش 12 انجمن روانشناسی آمریکا (APA) را برای مداخله های مجاز تجربی برآورد کند؟ نه. بنابراین، ما نباید به عنوان مثال، بیماران مبتلا به افسردگی را فقط با دعا، درمان کنیم. برای درمان افسردگی، درمان های استاندارد مانند درمان شناختی، باید به عنوان روش اولیه درمان استفاده شود".
منبع خبر:
https://asunow.asu.edu/content/does-god-answer-prayer-asu-research-says-yes
https://www.sciencedaily.com/releases/2007/03/070314195638.htm
مطالعه هوج:
http://journals.sagepub.com/doi/abs/10.1177/1049731506296170
🌐 نقد الحاد و آتئیسمـْـ
⭕️⭕️⭕️ سروش:
sapp.ir/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ ایتاء:
https://eitaa.com/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ گپ:
https://gap.im/feraghvaadyan
✳️ روزه نماینده پارلمان کانادا برای درک حال فقرا+ عکس
"مارک هالند" نماینده 44 ساله عضو حزب لیبرال کاناد که مسیحی است همزمان با آغاز ماه رمضان امسال – 2018- در توئیت خود نوشت: امسال نیز در چهارمین سال پیاپی تمامی ایام ماه رمضان را روزه می گیرم و عواید حاصل از صرفه جویی در خوراک 30 روزه خود را به یک خیریه در منطقه خود میبخشم./ عصر ایران
http://www.ion.ir/News/367782.html
⭕️⭕️⭕️ سروش:
sapp.ir/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ ایتاء:
https://eitaa.com/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ گپ:
https://gap.im/feraghvaadyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه کسی خدا را آفرید؟ آیا خدا نیاز به علت و خالق دارد؟
پاسخ دکتر ویلیام لین کریگ به این شبهه
🆔 @Feraghvaadyan
🆔 @Naghde_Elhad
💎 بی اعتنایی به #عرفان_اسلامی پای #عرفان_های_کاذب را به جامعه باز می کند.
🔶 پتانسیل #عرفان در اسلام در درجه ای بالا قرار دارد و می توان این آموزه های خام را در قالب تولیداتی همچون فیلم سینمایی، #هنر و ... که زبانی جذاب برای تمامی اقشار جامعه به ویژه جوان ها است، ارائه داد و ترویج کرد.
🔶 برای مثال ما عرفان #امام_خمینی (ره)، #صحیفه_سجادیه، سید #حیدر_آملی، #عطار، #سنایی، #حافظ و ... داریم
اما کجا دیده و مشاهده کرده ایم که این منابع اصیل و خام به صورت تولیداتی جذاب آماده شود و در اختیار جوانان قرار بگیرد؟!
🔶 امروز در کشورهایی همچون آلمان، سوییس و سوئد عرفان ناب اسلامی تدریس می شود، اما ما از آن غافل هستیم.
چرا باید عرفان فوق العاده خود را ندید بگیریم
و در پی کسب همین عرفانی که در اختیار ماست از دانشگاه های خارج از کشور باشیم!
🔶 در دانشگاه آکسفورد انگلستان ده ها واحد درسی در خصوص عرفان اسلامی تدریس می شود اما #حوزه ها و #دانشگاه های ما تنها بین 3 تا 15 درصد آموزه های خود را به این امر اختصاص داده اند و این جای تعجب دارد.
🔶 وقتی ما صحنه را خالی گذاشته و برای افراد جامعه به ویژه جوان ها دستاورد و تولیدات جذاب عرفانی نداریم، این مساله موجب می شود آن ها به سراغ #عرفان_های_کاذب همچون عرفان سرخپوستی، حلقه کیهانی و ... رفته و زمینه انحراف آن ها فراهم شود؛
بنابراین ما به #هنر و #عشق در این زمینه نیاز داریم و نباید از این امر غافل بمانیم.
-- استاد یحیی کبیر، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران (شاگرد علامه #حسن_زاده_آملی و #جوادی_آملی و #انصاری_شیرازی و #شاه_آبادی )
🌐 پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه
⭕️⭕️⭕️ سروش:
sapp.ir/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ ایتاء:
https://eitaa.com/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ گپ:
https://gap.im/feraghvaadyan