❓چرا غلبه و خنثیسازی تحریمها مهمتر از رفع تحریمهاست؟
🔺برای رفع تحریمها :
1️⃣اولاً باید با کشورهای خارجی و خاصه کشورهای متخاصم وارد مذاکره شد
2️⃣ثانیاً باید به دادن امتیازات بعضاً وسیع تن داد
3️⃣ثالثاً رفع تحریمها معمولاً موقتی است و هر زمان ممکن است با هر اتفاقی برگردد
🔺اما در راهبرد خنثیسازی تحریمها:
1️⃣اولاً اختیار تصمیمگیری در اختیار کشور است
2️⃣ثانیاً، نهتنها کشور در شرایط دادن امتیازات گوناگون قرار نمیگیرد، بلکه در این راهبرد، ابتکار عمل و فعال ساختن ظرفیتهای متعدد داخلی و همسایگی نیز مجال تحقق مییابد
3️⃣ثالثاً، در خنثیسازی تحریمها کشور در نقطهای به نام بازدارندگی قرار میگیرد و عملاً موضوع بازگشت تحریم و یا اعمال تحریمهای جدید برای قدرتهای سلطهگر بلااثر میشود.
@maktab_imamayn1404
🌟🌟درس¬های بصیرتی و امید آفرین نهم دی
⭐ موسی سلیمانی
نهم دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت نامگذاری شده است. نهم دی پایان کننده فتنه هشت ماهه در سال 1388 بود، فتنه 88 فتنه¬ای با سابقه طراحی 10 ساله عوامل خارجی و نفوذی¬های داخلی بود که حدود 240 روز ایران اسلامی را درگیر خود کرده بود. فتنه ای سهمگین، کم¬سابقه یا حتی بی¬سابقه که می¬توانست هر حکومتی را به زانو در آورد؛ اما این فتنه با حضور مردم خاموش شد.
جدای از خسارت¬های مادی و معنوی که این فتنه مانند فتنه شریعتمداری، قائم مقام رهبری و فتنه 78 کوی دانشگاه داشت. نوع مواجهه نظام و حضور پرشور مردم تجربه گرانسنگی را برای ادامه مسیر انقلاب در اختیار علاقمندان به انقلاب اسلامی قرار داد. باز خوانی فتنه 88 نیاز هر روز انقلاب است. برخی به دورغ بازخوانی فتنه 88 را باعث کاهش انسجام ملی می دانند؛ در حالی که اثبات مجدد جایگاه مردمی نظام و قدرت بسیج گری آن و نوع مواجهه با دشمنان، شاخصه نهم دی است که می تواند انسجام ملی را در برابر دشمنان در پی داشته باشد. از این رو تبیین خوب عوامل حماسه ساز نهم دی برای نسل جدید می¬ تواند بصیرت زا و امید آفرین باشد.
1.نقش بی نظیر ولایت فقیه
خطبه های مقام معظم رهبری در نماز جمعه 29 خرداد، شیوه مواجهه ایشان با نخبگان و مردم، مدیریت بی بدیلی از ایشان را در مدیریت فتنه 88 به نمایش گذاشت. تجربه تاریخی مواجهه امام جامعه با فتنه را می توان در فتنه جمل و نهروان مشاهده کرد. حضرت علی علیه السلام در آن دو فتنه با هر گروهی به شیوه ای برخورد کردند. برخی را نصیحت، برخی را حمایت، برخی را حصر و با برخی به شدت برخورد کردند و پس از پایان فتنه نهروان فرمودند: «فانی فقأت عین الفتنه؛ من بودم که چشم فتنه را در آوردم»( نهج البلاغه، خطبه 93).
2. بیداری، هوشیاری و بصیرت ملت
هدف دشمنان در فتنه، جدایی امت از امام جامعه و نظام اسلامی بود. همراهی نکردن مردم با فتنه گران پس از روشنگری های مقام معظم رهبری و نخبگان سیاسی، طراحی دشمنان را شکست داد. حضور کمی و کیفی مردم در نهم دی نشان از پیوند عمیق مردم با نظام اسلامی و امام جامعه داشت. در این فتنه عموم مردم بر خلاف برخی خواص به توصیه حضرت علی که فرمودند: «کن فی الفتنه کابن اللبون لا ظهر فیرکب و لا ضرع فیحلب؛همچون بچه شتری باش که نه پشتی برای سواری دادن دارد و نه شیری برای دوشیدن.» عمل کردند.
عموم مردم در فتنه 88 با هوشیاری و بصیرت ،بر خلاف برخی خواص، اجازه موج سواری را به دشمنان داخلی و خارجی ندادند. مردم در این حماسه مصداق جمله شریف« لایحمل هذا العلم الا اهل البصر و الصبر» بودند.
3. روح دیانت ناب ملت
فتنه گران با استفاده ابزاری از دین و اعتقادات و کشاندن معترضان به نماز جمعه، حسینیه¬ها و محرم الحرام را فرصت مناسبی برای زنده نگه داشتن فتنه سبز می دانستند. اما توده مردم با هوشیاری، اصل را از کاریکاتور تشخیص دادند و با اعتقاد و دیانت ناب و حماسه حسینی اصیل این فتنه را خاموش کردند. موضع گیری صریح مردم در مقابل اهانت به امام حسین علیه السلام نشانه روشن بینی مردم و نقطه مشترک حضور مردم در سال 57 و 88 بود. همانگونه که عاشورا خط تمایز بین حق و باطل است. فتنه 88 و حماسه نهم دی نیز معیار و ملاکی برای تشخیص و تمییز دو جبهه و جریان است. جریانی که مدافع انقلاب و مردم و قانون است و جریانی که در مقابل همه این ها می ایستد. تبیین این موضوع در چله دوم انقلاب برای نسل جدید در ادامه مسیر انقلاب بصیرت زا خواهد بود.
🗳محمد زارع فومنی: با سید حسن خمینی رایزنی های خوبی شده است
🔴دبیرکل حزب مردمی اصلاحات: در حال حاضر مهمترین نامزد جریان اصلاحات، سید حسن خمینی است که مجمع روحانیون مبارز هم بر روی او سرمایه گزاری کرده و او هم رسما حضور خود را در انتخابات تکذیب نکرده است ؛ مجمع روحانیون مبارز و شخص سید محمد خاتمی به دنبال ورود او هستند و این گونه که من شنیدهام تا الان هم مذاکراتی با او داشته و نتایج خوبی هم گرفته شده است.
🔵وى در ادامه افزود: البته نام افراد دیگری هم برای انتخابات مطرح میشود، اما من معتقدم که آنها صرفا آدرس اشتباه به مردم دادن است؛ بنابراین در ابتدا سید حسن خمینی و در درجه بعد شخص موسوی لاری نامزد جریان اصلاحات خواهد بود.
رصد نامه1.pdf
293.8K
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
مجموعه فرمایشات رهبر معظم انقلاب در باب حماسه 9دی.pdf
385.3K
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
صورتبندی مفهوم بصیرت در اندیشه مقام معظم رهبری.pdf
430.1K
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
رصد نامه2.pdf
329.8K
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
حماسه 9 دی(پرسمان).pdf
376.1K
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
مروري بر فرايند شکلگيري راهپیمایی نهم دي ماه.pdf
405K
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
🍃🌷🍃 ﷽ 🍃🌷🍃
🍃 بصائر علوی
🍃؛ #نفوذ از دیدگاه #امیرمومنان
🍃 #قسمت_سوم
🔰 راههای نفوذ در کلام #امیرمومنان :
الف) آسان نشان دادن راه
ب ) سست کردن تدریجی عقائد
ج ) تفرقه
د ) ایجاد فتنه
💌 ب) سست شدن تدریجی عقائد
🔰 علی علیه السلام در بیان یکی از راههای نفوذ شیطان ، به باز کردن
گره های دین بصورت یک به یک توسط شیطان اشاره می کنند
✅ ایشان در این زمینه در #خطبه121 میفرماید:
" ان الشیطان ...یرید ان یحل دینکم ، عقده عقده "
♦️ همانا شيطان،
⬅️ راه های خود را به شما آسان جلوه می دهد،
⬅️ تا گره های محکم دين شما را يکی پس از ديگری بگشايد،
⬅️و به جای وحدت و هماهنگی، بر پراکندگی شما بيفزايد.
⬅️ و در پراکندگی شما را دچار فتنه گرداند.
⬅️ از وسوسه و زمزمه و فريبکاری شيطان روی گردانيد،
⬅️ و نصيحت آن کس را که خيرخواه شماست گوش کنيد،
💌 و به جان و دل بپذيريد.
#جنگ_صفین_حکمیت
#مردمیدان
#برای_سرباز
✅ تدوین: مرتضوی نژاد
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman
🍃
🌷🍃
بازخوانی رویکرد جدید عربستان سعودی در قبال عراق.pdf
368K
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
سواد رسانهای چیست؟
🔺سواد رسانهای (Media Literacy) مجموعهای از مهارتهای قابل یادگیری است که به توانایی دسترسی، تجزیه و تحلیل و ایجاد انواع پیامهای رسانهای اشاره دارد و یک مهارت ضروری در دنیای امروزی به شمار میرود. برای حرکت در محیط رسانهای پیچیده امروز باید قادر به درک بهتر پیامهای رسانهای باشیم.
✅ افراد، با سواد رسانهای قادر به کشف پیامهای پیچیدهٔ موجود در محتوای تلویزیون، رادیو، روزنامهها، مجلات، کتابها، بیلبوردهای تبلیغاتی، اینترنت و سایر رسانههای مستقل خواهند شد. همچنین میتوانند رسانههای خود را ایجاد کرده و در شکلگیری فرهنگ رسانهای مشارکت فعالانه داشته باشند. این امر سبب میشود مردم از حالت مصرفی خارج شده، از رسانهها بهصورت هوشمندانهای بهرهمند شوند.
✅ سواد رسانهای میتواند به افراد جامعه کمک کند تا:
۱. چگونگی ایجاد پیامهای رسانهای را درک کنند.
۲. آنچه که رسانهها میخواهند ما را به باور آن برسانند، تشخیص بدهند.
۳. تعصبات، اطلاعات غلط و دروغهای رسانهای را تشخیص بدهند.
۴. آن قسمت از داستان که کتمان میشود را کشف کنند.
۵. پیامهای رسانهای را براساس تجربیات، باورها و ارزشهای خود ارزیابی کنند.
۶. پیامهای رسانهای خود را طراحی، ایجاد و توزیع کنند.
@samen_pirbakran