🔷 گونهشناسی مردم کوفه در زمان امام حسن(ع) و تطبیق آنها بر جامعه ما
🔺 مردم کوفه در زمان امام حسن مجتبی (ع) را می توان به چند دسته تقسیم کرد :
1️⃣ #امویان:
که بهعنوان ستون پنجم و نفوذی دستگاه معاویه در کوفه عمل میکردند و از سران اینها میتوان عمربنسعد و عَمروبنحُریث را نام برد.
2️⃣ #خوارج:
کسانی که فقط به درگیری با سپاه شام میاندیشیدند؛ البته نه از نگاه و رویکرد امام حسن(ع)؛ بلکه براساس مبانی خود در تکفیر اهل شام. اینها خود را از امام حسن(ع) هم انقلابیتر میدانستند و شمربنذیالجوشن و شَبَثبنرِبعی از سران این گروه بودند. اینها برای حضرت هزینه درست میکردند و شاید بتوان گفت که نقش این گروه در تحمیل صلح بر امام حسن(ع) زیاد بود. عجب اینکه آنها در ادامه کار بهسمت معاویه چرخیدند!
3️⃣ #شکاکها:
کسانی که فریب خوارج را خورده بودند؛ اما هنوز در سلک آنها درنیامده بودند. اگرچه که مخالفتی از اینها سرنمیزد، اما قابل اعتماد نیز نبودند.
4️⃣ #الحمراء:
که حدود بیستهزار جنگجوی تازه همسلمان و غیرعرب بودند و بهدلیل ناآشنایی با معارف حقیقی اسلام، بهراحتی گول می خوردند. همین ها بودند که در ماجرای همراهی امام حسن(ع) و قضیه عاشورا، بهنفع امویان حرکت کردند واز روی نا آگاهی به دشمنان ائمه(ع) پیوستند .
5️⃣ #شیعیان:
مردمانی بابصیرت که پابهرکاب حضرت، آماده جنگ و مبارزه بودند ولی تعدادشان اندک بود .
🔺 حال نوبت آن است که از تاریخ درس بگیریم:
اگر معاویه را نماد «دشمن خارجی» بگیریم، شاید بتوان راهبردها و راهکارهای او را بر حرکات دشمنان مختلف نظام اسلامی تطبیق کرد. برخی را از عاقبت تقابل با خود میترسانند و برخی دیگر را با تطمیع و تهدید از میدان بهدر میکنند.
♦️نیروهای داخل جامعه هم شامل همان تقسیمبندی بالا هستند:
🔸«نفوذیها» که دل در گرو دشمن دارند و پازل دشمن در داخل کشور را تکمیل میکنند.
🔹خوارج که همان انقلابینماها هستند که همیشه دچار افراط و تفریط می شوند و با تند روی ها ی خود برای انقلاب هزینهسازی میکنند.
🔸شکاکها که تحت تاثیر شایعات فضای مجازی و کمکاری نیروهای انقلاب و احیاناً خلاف کاری های انقلابینماها یا نفوذیها قرار می گیرند و نسبت به اصل نظام و کارآمدی آن تردید می کنند .
🔹الحمراء را شاید بتوان بر افرادی تطبیق کرد که هم شور و هیجان و قدرتعمل دارند ولی مطالعه کافی ندارند لذا فهمشان از مبانی انقلاب و اسلام، بهاندازه کافی نیست. به همین دلیل باید به آنان آگاهی و بصیرت لازم را داد؛ وگرنه خدایناکرده ممکن است فریب بخورند و جزء ریزش های انقلاب شوند .
🔸و نهایتا انقلابیون مؤمن و با بصیرت ، که به آرمان های انقلاب وفادارند و با فهم درست از تحولات داخلی و بینالمللی، همواره پای کار انقلاب مانده و با همه سختیها و مشقتها، کار انقلاب را پیش بردهاند.
🔺 #نتیجه : تاریخ چیزی جز برآیند این نیروها بر هم نیست. پس هرگاه مؤمنان انقلابی که متناظر بر شیعیان مخلص دوران امام مجتبی(ع) هستند، به وظایف خود عمل کنند و با شکست توطئه نفوذیهای دشمن و انقلابینماها، سایر طیفهای جامعه را به خود جذب کنند و آنها را هدایت کنند، قاعدتا میتوان آینده جامعه را آیندهای مطلوب و تضمینشده دانست؛ آنچنانکه در دوران انقلاب اسلامی، این اتفاق رخ داده است.
❌آشوبهای عراق و نقش نیروهای خارج از قانون❌
✍حوادث تلخ رخ داده در دور دوم اعتراضات عراق، معروف به اعتراضات ۲۵ اکتبر (۲۵ تشرین) به ویژه درگیری مسلحانه برخی گروه های شبه نظامی در استان میسان، عرض اندام شبه نظامیان سرایا السلام وابسته به مقتدی صدر در بغداد و یورش عناصر مسلح آنها به دفاتر برخی احزاب و جریان های عراقی در جنوب و تصفیه حساب با آنها، تأکید دوباره دیگری بر ضرورت خلع سلاح شبه نظامیان و ضرورت انحصار سلاح در اختیار نیروهای مسلح رسمی است.
ا✍شاره من در اینجا به شبه نظامیان سرایا السلام است كه از اواخر سال ٢٠٠٣ با نام جیش المهدی تأسیس شد و پس از آن با عنوان لواء اليوم الموعود و سپس سرایا السلام فعالیت خود را ادامه داد.
✍شبه نظامیانی که بال نظامی و اِعمال قدرت و فشار جریان صدر در حوادث مختلف عراق به شمار می رفتند و می روند.
✍این شبه نظامیان که ترکیب متنوعی از افراد متدین، وابستگان فکری به حزب بعث و افراد تبهکار در میان آنان به چشم میخورد هیچگاه به اراده خود در چارچوب نیروهای موسوم به حشدالشعبی قرار نگرفتند و تمایل رهبری آنها از ابتدا حفظ فاصله خود با این نیروها و نیز نیروهای مسلح عراق بوده است.
✍نوری مالکی نخست وزیر اسبق عراق هرچند که در سال ۲۰۰۸ در عملیات مشهور صولت الفرسان که معروف به عملیات علیه نیروهای خارج از قانون بود، ضربات سختی بر پیکر جیش المهدی وارد کرد و بیش از ۴۰۰ تن از آنان را کشت، ۶۰۰ نفر را زخمی و بیش از ۲۰۰ تن را دستگیر کرد و خود صدر مجبور به فرار به خارج از عراق شد اما این موضوع هیچگاه باعث نشد تا صدر دست از داشتن یک گروه شبه نظامی قدرتمند بردارد.
✍دید عموم شیعیان عراق در طول آن سال ها به جیش المهدی کاملا منفی بود و این به دلیل مشکلات امنیتی بود که این گروه در مواجهه با نیروهای دولتی و ارتش آمریکا برای ساکنان مناطق به وجود می آوردند که جنگ نجف در سال ۲۰۰۴ تنها یکی از آن مواردی بود که حتی بیم کشته شدن مرجعیت نجف در آن فضای پرالتهاب می رفت.
✍افزون بر اینکه این شبه نظامیان بازوی جریان صدر برای تصفیه مخالفان خود در مناطق وسط و جنوب عراق نیز بودند.
هرچند که در برهه سال های ۲۰۰۶ و ۲۰۰۷ به دلیل آنکه این شبه نظامیان باعث رعب و وحشت افراط گرایان مسلح سنی شده بودند عملا باعث بروز نوعی از آرامش در میان شهروندان شیعی شده بودند، لیکن این موضوع دوام چندانی نداشت و رفتارهای خشونت آمیز آنان در نهایت تهدیدی برای همگان تلقی می گردید.
✍صدر که تا پیش از سال۲۰۱۸ عملا متکی به قدرت شبه نظامیان خود بود پس از انتخابات پارلمانی ۲۰۱۸ و گرفتن رتبه نخست انتخابات و اثرگذاری جدی بر تشکیل دولت، عملا دو بال نظامی و سیاسی خود را برای هرگونه اثرگذاری و بازی در صحنه کامل می بیند و این موضوع می تواند یک مهره برنده برای وی در هرگونه اعمال فشار یا تعیین کنندگی باشد.
✍در این میان وجود بخشی از گروه های زیرچتر حشد الشعبی و قدرتمندترین آنها یعنی عصائب اهل حق و بدر که هر دو اتفاقا نزدیک به ایران هستند باعث نگرانی و نارضایتی صدر است. تصفیه حساب های مقطعی با وابستگان به عصائب از جمله حوادث تلخ حمله به مقر عصائب در میسان و به قتل رساندن فرمانده آن و برادرش نمونه ای از این ماجراست.
✍اکنون نگرانی در عراق از بابت وجود شبه نظامیانی است که علاوه بر اینکه مستقلاً سلاح در اختیار دارند و در چارچوب های نظامی رسمی تعریف شده قرار نمی گیرند، به مثابه گروه های فشار عمل می کنند و از به خشونت سوق دادن اعتراضات و تبدیل آن به میدانی برای تصفیه حساب با حشد یا رقیبان و مخالفان ابایی ندارند.
✍شاید تحقق این موضوع با وجود نفوذ و حضور جدی صدر در بدنه های مختلف ساختار قدرت در عراق سخت باشد اما این تصور برای وی که قدرتی مافوق دیگران یا قانون دارد تهدیدی برای ثبات و قانون در کشور است.
برادر سید رضا قزوینی
⛔️ اغتشاش هدفمند
🔻تحولات عراق و اغتشاش های آن کاملا هدفمند و برنامه ریزی شده از سوی بازیگران خارجی با محوریت رسانه ای آمریکا و رژیم صهیونیستی و حمایت های مالی عربستان و امارات است.
🔻تمرکز آمریکا بر موسسات و NGOهای مخالف دولت و به اصطلاح روشنفکران عراقی تحصیل کرده در غرب است که با شعار انقاذ الوطنی یا حکومت جایگزین وطنی مترصد برکناری دولت هستند.
🔻تمرکز عربستان و امارات بر تحریک اقوام و قومیت های جنوبی عراق از طریق حمایت های مالی گسترده در قالب وعده های پوچ است.
🔻 این سه جریان(آمریکا و عربستان و امارات) هر دو از پیاده نظام های خود یا همان ماشین ترور در داخل عراق حمایت می کنند. اکنون این ماشین کشتار یا ترور در صحنه حزب بعث عراق است. کارویژه این ماشین ترور کشته سازی است.
🔰در نتیجه این سه جریان دخیل در اغتشاش ها به صورت هدفمند چند هدف را پیگیری می کنند:
1⃣ جنگ شیعی-شیعی در عراق
2⃣ کناره گیری دولت وحدت ملی
3⃣ ترور فرماندهان مقاومت
4⃣ تخریب چهره حشدالشعبی
5⃣ ورود عراق به مرحله ای جدید از بحران امنیتی با محوریت سوریه سازی این کشور
29.pdf
161.2K
نسخه pdf
مرگ ابوبکر بغدادی یا نابودی جعبه سیاه جنگ نیابتی؟!
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
@meyar.pb سروش
eitaa.com/meyarpb ایتا
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
گاهنامه سخن هادی.pdf
482.7K
نسخه pdf
گاهنامه سخن هادی/ استکبارستیزی و مقاومت اسلامی سرآغاز افول آمریکا
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
@meyar.pb سروش
eitaa.com/meyarpb ایتا
sapp.ir/seyre_motale_basij
گزارش جدید صندوق بینالمللی پول از چشمانداز ۱۶شاخص اقتصاد ایران/پایان رکود و سقوط تورم در ۲۰۲۰
صندوق بینالمللی پول با بررسی چشمانداز ۱۶ شاخص کلان اقتصاد ایران در سال ۲۰۲۰ پیشبینی کرد تولید ناخالص داخلی ایران در سال به ۴۶۳میلیارد دلار افزایش یابد، بخش غیرنفتی اقتصاد از رکود خارج شود و نرخ تورم کاهش و وضعیت بدهی دولت بهبود یابد.https://www.tasnimnews.com/fa/news/1398/08/07/2129072/-2020
گفتوگو با دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیسجمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان؛
اقتصاد دانشبنیان در برابر اقتصاد نفتی؛ این یک مبارزه استhttp://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=43741
حضرت آیتالله خامنهای: «رونق تولید نیازمند چهار نهاده است: «نیروی انسانی»، «سرمایه»، «فناوری» و «مدیریت اقتصادی». نیروی انسانی ایرانی انصافاً بینظیر است؛ نقدینگی موجود در کشور و پیشرفت فناوری در بسیاری از زمینهها قابل قبول است اما در مدیریت اقتصادی با وجود تلاشهای قابل تقدیر، باید با حساسیت بیشتر برنامهریزی و عمل کرد.» ۱۳۹۸/۰۵/۳۰
یارانه فراریهاازمالیات چقدر است؟!
«امیدعلی پارسا» رئیس سازمان امور مالیاتی طی مصاحبهای با اشاره به درآمد میلیاردی ۳۰۰ هزار نفر و نپرداختن مالیات از سوی آنها گفت: «این افراد میلیاردر درآمد مشمول مالیات دارند و بیش از ۵۰ درصد آنها مؤدی مالیاتی نیستند. این فرار مالیاتی میلیاردرها در حالی است که مالیات پیشبینی شده برای کارکنان دولت تنها برای سال جاری حدود ۷ هزار میلیارد تومان و برای کارکنان بخش خصوصی برابر با ۶ هزار میلیارد تومان میباشد و قطعاً وصول خواهد شد.» «فرهاد دژپسند» وزیر اقتصاد و دارایی نیز 15 مهر طی مصاحبهای درباره میزان فرار مالیاتی ثبت شده در اقتصاد ایران گفته بود: «برآوردها عددی بین ۳۰ تا ۴۰ هزار میلیارد تومان را نشان میدهد. از آنجا که درآمدهای مالیاتی در نظر گرفته شده برای سال جاری رقمی در حدود ۱۵۰ هزار میلیارد تومان میباشد، میتوان گفت که میزان فرارهای مالیاتی در اقتصاد ایران میتواند حدود ۲۷ درصد از درآمدهای مالیاتی را پوشش دهد.» جالبتر اینجاست که همین افراد به گفته «حسین میرزایی» سخنگوی ستاد اجرایی تبصره ۱۴ قانون بودجه ۹۸ حتی یارانه نیز دریافت میکنند و به حذف نام خود از فهرست یارانهبگیران هم اعتراض دارند؛ «خانوادههایی در میان حذفشدگان هستند که به معنای واقعی غیر نیازمند یا به تعبیر عامیانه میلیاردر تلقی میشوند. مثلاً فردی در یکی از پاساژهای تهران بالای ۲۰ میلیارد تومان تراکنش سالیانه و ماهی حدود ۲۰۰ میلیون تومان تراکنش داشت که نسبت به حذف یارانه خود اعتراض کرده بود.» با این اوصاف اگر فرض را بر این بگیریم که این ۱۵۰ هزار نفر میلیاردر ایرانی که مالیات نمیدهند، از ابتدای اجرایی شدن طرح هدفمندی یارانهها ماهانه ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان دریافت کرده باشند، میتوان گفت که در این مدت تنها این افراد (اعضای خانواده آنها در نظر گرفته نشد) ۷۰۲ میلیارد و ۹۷۵ میلیون تومان هم یارانه دریافت کردهاند!
🔰 تحلیل رهبرانقلاب از «راهپیمایی بازگشت فلسطینیها»:
👈 راهپیمایی «بازگشت» به آزادی فلسطین منتهی خواهد شد
❇️ این راهپیمایی بازگشت که این روزها دارد انجام میگیرد، روزی به بازگشت فلسطینیها منتهی خواهد شد و صاحبان اصلی سرزمین به آن بازخواهند گشت. امروز داریم میبینیم استکبار با هزینههای سنگینی که کرده، تا امروز ناکام مانده و در منطقه شکست خورده است؛ خودشان گفتند «۷هزار میلیارد دلار خرج کردیم [اما] هیچچیز دستمان نیست».
📆۸ آبان ماه ۹۸
🔴 به کانال #گام_دوم_انقلاب بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/3778019345C336de6fc43
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #کلیپ_تصویری
💠واکنش حضرت آیت الله #خامنهای (مدظلهالعالی) به حوادث عراق و لبنان
👈 به دلسوزان #عراق و #لبنان توصیه میکنم اولویتشان را علاج ناامنی قرار دهند.
📆 ۸ آبان ۹۸
🔴 به کانال #گام_دوم_انقلاب بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/3778019345C336de6fc43
اعتراضات اقتصادی در عراق
کدام محافل را باید هدف بگیرد؟
✍️ اگر از عقبه سیاسی و خارجی مهندسی آشوب در عراق صرف نظر کنیم، ابعاد اقتصادی آن، نکات قابل تاملی در خود نهفته دارد.
🔹این ابعاد از آن جهت مهم است که با شناسایی عوامل فقر و بیکاری و فساد اقتصادی موجود، می توان طیف های سیاسی بانی اعتراض را راستی آزمایی کرد و اعتراضات را متوجه کانون اصلی مشکلات کرد.
♦️حزب بعث از سال ۱۹۶۸ با کودتا بر عراق حاکم شد. صدام حسین نیز سال ۱۹۷۹ با کودتا حاکم شد و او با همراهی حزب بعث، تا ۲۰۰۳ حاکم بلا منازع بر سیاست و اقتصاد عراق بودند.
🔹یعنی حزب بعث، به مدت سی و پنج سال بر عراق مسلط بود و ساختار اقتصاد این کشور، متاثر از مفاسد همین حزب است که امروز در پشت صحنه به عنوان عامل نیابتی عربستان و آمریکا در تحریک به آشوب عمل می کند.
♦️صدام و حزب وی، دو جنگ را به ملت ایران (۱۹۸۸–۱۹۸۰) و کویت (جنگ خلیج فارس- ۱۹۹۱ میلادی) تحمیل کردند و دوبار هم با تهاجم آمریکا مواجه شدند.
🔹 آمریکا، صدام را برای حمله به ایران تحریک و حمایت کرد اما هنگامی که صدام یاغیگری پیشه کرد، کشور عراق با تهاجم از پیش طراحی شده شبکه "صهیونیسم_مسیحی (آمریکا و انگلیس و عقبه صهیونیستی) مواجه شد . این جنگ ها موجب ویرانی زیر ساخت های عراق و نابودی درآمدهای این کشور ظرف 4 دهه شد.
♦️در کنار صدام و بعثی ها، آمریکا و عربستان، متهمان اول نابودی اقتصاد عراق پس از سقوط صدام هستند. آنها القاعده و داعش و سایر گروه های تروریستی را بالغ بر یک دهه به ملت عراق تحمیل کردند که هم نابودی منابع اقتصادی را در پی داشت و هم امنیت تولید و سرمایه گذاری داخلی و خارجی را از بین برد.
🔹خیانت بعدی آمریکا، غارت بخشی از درآمد های نفتی عراق است. گفته می شود آنها یک سوم از درآمد فروش نفت عراق را به عنوان هزینه های جنگ و سرنگونی صدام، برای خود بر می دارند و در واقع از سر سفره مردم دریغ می کنند.
♦️خیانت دیگر آمریکا و متحدانش، تحریک طایفه گری و اختلافات قومی و مذهبی و رسمیت بخشیدن به این اختلافات در قانون اساسی جدید است که موجب شده تا مکانیزم هر شهروند یک رای و حاکمیت تمام عیار و منسجم اکثریت عملی نشود. این موجب می شود با حاکمیتی نا منسجم و کم کارآمد مواجه باشیم.
🔹اجمالا این که آمریکا، عربستان، حزب بعث و بقایای رژیم صدام، و حامیان سیاسی- مالی گروه های تروریستی مانند داعش، متهمان اصلی نابسامانی های اقتصادی امروز عراق هستند.
♦️بنابراین، فلش اصلی اعتراضات درست و سالم باید متوجه همین کانون ها شود که دست بر قضا، دست پیش گرفته و می خواهند با مصادره به مطلوب و منحرف کردن اعتراضات مشروع مردم، موج سواری کنند.
🔹اکنون زمان آن است که جریان های سالم و مردمی در عراق، اعتراضات را به مسیر اصلی برگرداندند. تابلوی اعتراضات باید مرگ بر آمریکا و عربستان و انگلیس و مرگ بر حزب بعث و داعش باشد.
محمد ایمانی
@hadisyasi