استاد حسن عباسی.MP3
42.32M
#صوت سخنرانی استاد حسن عباسی
🔸در یادواره شهدای بسیج مسجد جامع ابوذر
🔸زمان: ۵ آذر ۹۸
🔸مکان: تهران، پیروزی، مسجد جامع ابوذر
📎 dr-abbasi.ir/18506
مرجع نشر سخنرانیهای استاد حسن عباسی
🌐 @Dr_abbasi
Yadvare Shohada_980905.mp3
21.28M
#صوت سخنرانی استاد حسن عباسی
🔸در یادواره شهدای بسیج مسجد جامع ابوذر
🔺 نسخه کم حجم
🔸زمان: ۵ آذر ۹۸
🔸مکان: تهران، پیروزی، مسجد جامع ابوذر
📎 dr-abbasi.ir/18506
مرجع نشر سخنرانیهای استاد حسن عباسی
🌐 @Dr_abbasi
2️⃣ بخش دوم
▫️این گسلها و شکافهای ذکر شده در عراق همچنان وجود داره؛ و بستر مناسبی برای طراحان غربی فراهم آورده تا نقشهی تقسیم عراق به سه کشور را طراحی کنند. (۱۳) بزرگترین خطر، فعال کردن و مدیریت این شکافها است.
🔺با تدوین قانون اساسی عراق در سال ۲۰۰۵ این گسلها به حدی بود که تجربه لبنان در عراق تکرار شد و مناصب اصلی را بین نژادها و مذاهب مختلف تقسیم کردند. رئیس جمهور به اکراد، نخست وزیری به شیعیان و ریاست مجلس به اهل تسنن واگذار شد. این گسلها با ایجاد احزاب سیاسی و تقسیم قدرت ترمیم نمیشوند.
🔺ایجاد دولت مقتدر مانند سوریه نیز در عراق امکان پذیر نیست و حتی باعث تعمیق گسلها میشود کما اینکه دولت نوری مالکی که با نظام حزبی موجود یک دولت نسبتا منسجم و یک پارچه به وجود آورده بود، با ترور رسانهایِ شخصیت نوری مالکی و هجمهی سربازان جنگ روانی خلیجیها و لیبرالهای عراقی به دولت مالکی(۱۴) باعث شد از طرفی روابط کردها با دولت مرکزی تیره و تار بشود(۱۵) و از طرفی، اهل تسننِ عراق با پشتوانه اردن و عربستان و ترکیه به بهانه اعتراضات مسالمت آمیز(۱۶) بر ضد نوری مالکی، داعش را به وجود آوردند.
🔺از طرفی ایجاد یک حزب سیاسی-نظامی نیز برای برتری بر سایر احزاب موجود موفق نخواهد بود چون:
1️⃣ احزاب و نژادها هر کدام، شاخه نظامی پرقدرتی را دارند و بیشمرگه کردها نیز شاخه نظامی اقلیم کردستان به حساب می آید(۱۷) که روبروی دولت مرکزی عراق قد علم میکند. در چند ماه اخیر آمریکاییها به دنبال ایجاد یک ارتش عشایری از عشایر اهل تسنن الانبار و صلاحالدین بودند(۱۸).
2️⃣ احزاب اسلامگرای عراقی به رهبری شخصیتهای ذیصلاح مانند آیت الله سیستانی نیستند و اغلب رهبران سیاسی اسلامگرا (عمارحکیم، مقتدی صدر، قیس الخزعلی(۱۹)) اندیشه و مکتب فکری منجسمی را ندارند. در صورتی که در لبنان، حزبالله به عنوان یک حزب سیاسی_نظامی به ریاست شخصیتی عالم، کامل و جامع مثل نصرالله است.
❇️ راه کار ترمیم گسلهای موجود در عراق ایجاد، حفظ و بسط #حشدالشعبی است تا به عنوان یک نیروی نظامی، مظهر قدرت حکومت و هویتبخش مردم باشد.
در جهان عرب، مردم جامعه از حیث روانی تمایل و علاقهی ذاتی به نظامیگری دارند و در عراق نیز اغلبِ حکومتها توسط کودتا به سر کار آمدهاند؛ اما این نقطه قوت، توسط دشمن شناخته شد و طی چند دههی اخیر، عراق سنگینترین شکستها را به وسیله نظامیها و نظامیگری متحمل شد:
1️⃣ حمله عراق به ایران
2️⃣ ارتش صدام، ۱۳ ساعته کویت را اشغال کرد؛ اما بعد از ورود غربیها به میدان، بعد از چهل و یک روز جنگیدن ارتش عراق تا دروازههای بصره عقب نشینی کرد (۲۰) و از آن پس در طول ده سال، زیر ساختهای عراق نابود و تحریمها کمر اقتصاد این کشور را شکستند.(۲۱)
3️⃣ اشغال عراق در سال ۲۰۰۳ که موجب کشته شدن ۶۰۰ هزار نفر و آلوده شدن محیط زیست و سایر امور شد(۲۲).
🔺این شکستها در عراق موجب ایجاد بحران روانی و شکستن اراده و توان عراقیها و ایجاد یأس متراکم شد. حال بعد از این شکستها با ظهور داعش و احتمال شکستی دیگر، حشد الشعبی به عنوان یک نیروی ملی به معنای واقعیِ کلمه که نه متعلق به نژاد خاص و نه به حزب خاصی است موجب تنها پیروزی نظامی در چند دهه اخیر عراق میشود.
❇️سرمایهگذاری اصلی مرجعیت حشدالشعبی است و نه دولتهای موجود؛ کما اینکه مرجعیت هم در دولت مالکی و هم در دولت عبدالمهدی با گسترش فشار علیه دولتشان و احتمال ایجاد تنش، خواستار برکناری دولت شد.
🔸حشدالشعبی به مثابه یک کلانتر و پلیس محلی با دوری از بازیهای سیاسی_حزبی و اختلافات نژادی، تنشهای موجود در کشور را حل و فصل میکند. کما اینکه در نزاع و تنش بین دولت مرکزی و اقلیم کردستان بر شهر کرکوک و منابع نفتی این شهر که بیمشرگه کردستان آنها را در اختیار گرفته بود، حشد الشعبی جلوی تقابل بغداد_اربیل را گرفت و در عین حال که منافع ملی را حفظ کرد، از درگیری میان ارتش عراق و نیرویهای بیشمرگه و همچنین از فعال شدن گسل و شکاف نژادی عرب_کرد جلوگیری کرد(۲۳).
✅ عراق بیش از هر چیز نیاز به ترمیم گسلها دارد و این امر باعث شد تا مرجعیت این باز نیز با دیدن هجمه زیاد به دولت، مجبور به درخواست استعفای نخست وزیر شود(۲۴). کما اینکه در دولت مالکی نه تنها گسلهای کردی و سنی فعال شده بودند بلکه در میان شیعه نیز به تبع وجوه شخصیت مالکی، احزاب شیعی دچار شکاف شده بودند و ادامه کار مالکی عملا ممکن نبود؛ در صورت بقاء مالکی، عراق هزینههای زیادی را متحمل میشد و این بار نیز با فشارهای مختلف میدانی و پارلمانی به خصوص حزب وسیع و دارای پایگاه اجتماعی بالایی مثل جریان صدر که خواستار استعفای عبدالمهدی بودند(۲۵) بقای عبدالمهدی بدون صدر که او را انتخاب کرده بود عملا امکان پذیر نبود و دولت در صورت بقا، حداقل نیمی از مقبولیت خود را از دست داده بود.
1.pdf
533.9K
✍️ «پیشکش مالیاتی دولت به سلبریتیهای میلیاردر» 💢 گروه خبری سیاسی - اجتماعی، روزنامه جوان
🌐 Maherbasij.ir
🆔 @MaherBasij_ir
⭕️ توضیحات رئیس دستگاه قضا از جزئیات جلسه سران قوا درباره سهمیهبندی بنزین
👤 سید ابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضائیه:
🔹در شورای هماهنگی اقتصادی سران سه قوه از ناحیه دولت پیشنهاد سهیمه بندی و افزایش قیمت بنزین مطرح شد، بنده گفتم این موضوع ربطی به جلسه سران ندارد، چرا که قانون داریم و وظیفه دولت است، 2-3 بار مخالفت کردم، منتها دولت میگفت از باب هماهنگی این کار انجام میشود.
🔹(وی با بیان اینکه در خصوص بودجه 99 هم اخیرا همین اعتراض را داشتم، گفت) گفتم موضوع بودجه مربوط به مجلس و دولت است و لازم نیست که در جلسه سران سه قوه طرح شود.
🔹آنچه در جلسه مورد بحث قرار گرفت یک طرح نبود و حتی نظرات تیم اقتصادی دولت واحد نبود، یک بخشی هم در قانون پیشبینی نشد، دولت پیشنهادش این بود که پول حاصله را که در قانون باید به تولید و سایر بخشها داد همهاش به مردم داده شود، آنچه قبول کردیم و به تایید رهبر معظم انقلاب رسید کیفیت مصرف وجوه حاصله بود.
🔹این طرحی که انجام شد پیشنهاد دولت بود و صرفا مصرف وجوه به تایید رسید، با این قید اظهار نظر کردم که انجام این طرح باید با تمهید مقدمات لازم در کشور باشد؛ قبلا هم طرح یارانهها را در ذهن داشتیم که البته با اقناع عمومی همراه بود.
🔹به صورت رسمی در جریان طرح نبودم اما از کانال هایی دو سه روز قبل شنیدم و همان زمان یادداشتی به دفتر رئیس جمهوری دادم که شنیدهام می خواهید اجرا کنید و تمهید لازم صورت نگرفته و پیشبینی می شود با توجه به شرایط منطقه حوادثی به وجود می آید.
🔹فقط من هم نگفته بودم روز چهارشنبه برخی در هیأت دولت گوشزد کرده بودند؛ مردم اعتراض داشتند و حق هم داشتند، عدم تبیین برای مردم را از نواقص جدی طرح میدانیم.
🔹مساله دیگر کنترل بازار است، اگر بخواهند به همین شیوه حرکت کنند مشکلات جدی برای مردم ایجاد میکند، فقط هم با برخورد حل نمی شود، سازوکاری باید ویژه این موضوع اندیشیده شود./ فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥هنوز خیلیا نمیدونن که چه کسی در دهان مردم انداخت، اگر #رئیسی بیاید ، در پیاده روها #دیوار میکشد!!!
مردانه زنانه میکند!!
‼️نمی دانم کدام عقل این حرف ها را باور میکند؟؟!!
♦️این کلیپو اینقدر نشر بدید تا بدست همه برسه..دیگه بعضی از مردم راحت فریب اینجور شیادین منافق رو برای ایجاد #دوقطبی_های ، #افراطی و #اعتدالگر ، #آزادی و #گازانبر ، #جنگ و #صلح و... را نخورند...
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🔺ایرانیها دومین گردشگران خارجی استانبول
🔹براساس اعلام فرماندار شهر استانبول ترکیه، در 10 ماهه نخست سال جاری میلادی(2019) آمار ورود گردشگران خارجی به شهر استانبول با 11.91 درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته به رقم 12 میلیون و 690 هزار و 376 نفر رسیده است
🔹بر اساس اعلام " علی یِرلی کایا" فرماندار استانبول بیشترین گردشگران استانبول در 10 ماهه نخست سال جاری میلادی گردشگران آلمانی بودهاند. در این مدت 965 هزار و 115 گردشگر آلمانی وارد استانبول شدهاند
🔹به گفته فرماندار استانبول، پس از آلمانیها گردشگران ایرانی در جایگاه دوم هستند و در 10 ماهه نخست سال جاری میلادی 774 هزار و 682 گردشگر ایرانی وارد استانبول شدهاند/ عصر ایران
🆔 @Khabarefouri1
#سخن_هفته
⭕️خط حزبالله برای اولین بار، اطلاعات جدیدی از اقدامات رهبر انقلاب در مواجهه با آشوبهای اخیر را منتشر میکند
📝هفت صبحِ آشوب
🔻عصر روز شنبه، با گسترش #آشوبها در شهرهای مختلف، جلسهی فوقالعادهی شورای عالی امنیت ملی برای تصمیمگیری دربارهی این موضوع برگزار شد. در جلسهی شورا، همهی اعضا متفقالقول بر این نظر بودند حالا که این طرح کلید خورده، باید اجرا شود، وگرنه عقبنشینی از این موضع، شدیدتر شدن آشوبها و ناامنیها را به دنبال خواهد داشت. اما اقناع #نمایندگان_مجلس در این شرایط، فراتر از توان رئیس مجلس بود، برای همین، نظر اعضای شورای عالی امنیت ملی این بود که باید برای حل این موضوع، باید از رهبر انقلاب کمک گرفته شود.
🔻صبح روز یکشنبه، جلسهی #غیرعلنی #مجلس برای تصمیمگیری دربارهی طرح سهمیهبندی بنزین برگزار شد. آقای #لاریجانی، رئیس مجلس، در حالی به سمتِ بهارستان رفت که پیغامی کوتاه، از رهبر انقلاب برای نمایندگان دارد: «پیرو اظهارنظر برخی از نمایندگان محترم در باب مصوبهی اخیر سران قوا، لازم است به حضرات محترم نمایندگان گفته شود مقتضی است که هرگونه اقدامی درخصوص این مصوبه در مجلس در چارچوب مصوبات شورای عالی امنیت ملی باشد و از آن تخطی نشود و شرایط حساس کشور مورد توجه قرار گیرد. توفیقات آنان را از خداوند متعال خواستارم.» وقتی پیام رهبر انقلاب در مجلس خوانده شد، مجلس آرام شد.
🔻پیش از این البته رهبر انقلاب به صورت مکتوب نیز نظر خود دربارهی این موضوع را به #سران_سهقوه گفته بودند. در بخشی از جلسهی چهلم شورای عالی هماهنگی سه قوه به تاریخ 30/6/98، بدون مشخص شدن زمان اجرای این طرح، بحث بر سر اصلاح قیمت #حاملهای_انرژی شد و در بندهای «الف و ب» صورتجلسهی این تاریخ، مصوب شد که بنزین در کشور به دو صورت سهمیهبندی و آزاد عرضه شود. قیمت بنزین سهمیهای از قرار لیتری 1500 تومان، و قیمت بنزین آزاد از قرار لیتری 3000 تومان خواهد بود. در بخشی دیگر نیز دربارهی منابع حاصله از افزایش قیمت بنزین بحث شد و نهایتا در بند «ج» به تصویب رسید که این منابع، به مصرف پرداخت به خانوارهای کمدرآمد و دارای حقوق ثابت تعلق بگیرد.
🔻نظر کلی رهبر انقلاب دربارهی مدیریت مصرف سوخت، از قبل مشخص بود. #اصلاح_الگوی_مصرف حاملهای انرژی، از جمله #بنزین، با توجه به مصرف زیاد و بیرویهی آن، یک ضرورت برای کشور است و رهبر انقلاب نیز بارها بر آن تأکید کرده بودند. اما گزارش مکتوب جلسهی فوق که تقدیم رهبر انقلاب شد، ایشان تصمیمگیری دربارهی قیمت آن، یا چگونگی اجرای آن را برعهدهی کار کارشناسی مسئولان و متخصصان، و اجماع #سران_قوا نهادند.
🔻با این حال، نظر نداشتن یا موکول کردن رهبر انقلاب به نظر سران قوا، موجب نشد که رهبر انقلاب، نسبت به ناامنیهایی که ایران را به بهانهی فوق مورد تهدید قرارداده بود واکنشی نشان ندهند. همهی حرف همین است. دومینوی خطرناکی در حال کلید خوردن بود، از یک طرف امکان اختلاف و چندگانگی میان مسئولان وجود داشت و از طرف دیگر پیادهنظام دشمن در خیابانها، جان و مال مردم را مورد هجوم وحشیانهی خود قرار داده بودند.
🔻جالب است در این بین، برخی از #دلسوزان که متوجه دقیق ابعاد حوادث اخیر نشده بودند، به رهبر انقلاب پیشنهاد دادند برای تصمیمی که دولت بر اساس اختیارات قانونی گرفته، خود را هزینه نکنند. اما نظر رهبر انقلاب کاملا متفاوت بود. رهبر انقلاب معتقدند «اصلا رهبری وجودش برای همین مواقع است و اعتبار رهبری هم برای استفادهی در همین زمانها است»، یعنی زمانهایی که کشور در شرایط خاص قرار دارد و جز با ورود رهبری، مسأله حل نخواهد شد. بنابراین در این مواقع، اساسا رهبری #تکلیف_شرعی دارند فارغ از آنکه نتیجهی آن به نفع شخص رهبری باشد یا به ضرر او، وارد میدان شده و انقلاب را از خطر اصلی نجات دهند. یعنی درست به مانند سیرهی امام خمینی(ره). ایشان بارها فرموده بودند: «من تکلیفم را تشخیص دادهام و هر کجا باشم انجام وظیفه خواهم کرد، هرچه پیش آمد، برای من اهمیت ندارد.» یا در جایی دیگر میفرمایند: «من کاری به هیاهو و درود گفتنها ندارم، بلکه شخصاً به تکلیف شرعیام میپردازم.»
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ پناهِ مردم از مسئولِ حقوقدان به نظامیها!
✍ #افسران
آنها که در انتخابات بین نظامیها و مردم هراس ایجاد میکردند و با لحنهای عجیب (پروپاگاندایی) سعی داشتند معیشت مردم را به آزمایشهای موشکی (که برای دفاع از هر کشوری لازمه) ربط دهند، الان کجا هستند تا ببینند همان مردم از #عدم_تدبیر در کف خیابانها به همان نظامیها پناه آوردهاند!
✅ به افسران بپیوندید:
@Afsaran_ir
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشوب شیطان.
ویژه نامه صبح صادق
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠بیانات امام خامنه ای
🎥 #کلیپ_نموداری
🔸اهمیت نماز جمعه
🔹تا وقتی نماز جمعه هست، بلاشک خوف تزلزل و اضطرابی نیست، هرچه هم دشمنان مادی قوی باشند...
📎 مجموعه 14: اخلاص و معنویت کاربردی و اثر بخش
✅ @nurehedayat_com
Tabriz-Resane-Bardegi-Egh-Mogh-98-09-14.pptx
4.7M
فایل #پاورپوینت "اقتصاد گام دوم و نقش رسانه ها در تحقق اهداف آن"
تبریز- پنج شنبه، 14 آذرماه 1398
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
دکتر حجت الله عبدالملکی
@drabdolmaleki_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🔴 بيانات مهم امام خامنه ای درباره گناه بزرگ مسئولانی كه در جامعه ايجاد فتنه ميكنند.
🆔👇👇👇
@agha_tanha_nist
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کجای کار اقتصاد میلنگد؟
🔹رهبر انقلاب: #رونق_تولید نیازمند چهار نهاده است: «نیروی انسانی»، «سرمایه»، «فناوری» و «مدیریت اقتصادی». نیروی انسانی ایرانی انصافاً بینظیر است؛ نقدینگی موجود در کشور و پیشرفت فناوری در بسیاری از زمینهها قابل قبول است اما در مدیریت اقتصادی با وجود تلاشهای قابل تقدیر، باید با حساسیت بیشتر برنامهریزی و عمل کرد. ۱۳۹۸/۰۵/۳۰
🔴 @ghalibaf_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 ایالت بی عدالت!
💠 رهبر انقلاب در دیدار اخیر: در خود کشورهای ثروتمندِ نظام سلطه مثل آمریکا، مثل بعضی از کشورهای اروپایی که اینها کشورهای ثروتمندیاند، مردم از گرسنگی کنار خیابان میمیرند؛ در تابستان بیخانمانها کنار خیابان از گرما میمیرند، در زمستان کنار خیابان از سرما میمیرند؛ بخش عمدهی ثروتِ این کشورها متعلّق به یک جمع بسیار محدودی است؛ بقیّه بایستی جان بکَنند که نانِ بخور و نمیر پیدا کنند و زندگی کنند؛ یک عدّه هم که توانایی ندارند و همان طور که گفتیم باید درون خیابانها بنشینند و زندگی کنند؛ [بنابراین] ضدّ عدالت است. این مال کشورهای خودشان است؛ نسبت به مردم دنیا هم آنچه بتوانند، بدون محابا بیعدالتی انجام میدهند.
#دیدار_بسیج
🔴 @ghalibaf_ir
برگی از #تاریخ اسلام
🌻✅رشد مردم
🌀 چرا امام(ره) بنیصدر را تحمل میکرد؟
🌀 چرا امام علی(ع) اشعث را در کنار خود تحمل می فرمود؟
🌀 در حکومت ولایی، بزرگواریِ ولیّخدا خیلی نقش دارد
🔹 امیرالمؤمنین(ع) آنقدر با نجابت برخورد میکرد که برخی میگفتند: شما مدیریت و سیاست بلد نیستید!
🔹 پیامبر(ص) و ائمۀ هدی(ع) آنقدر ادب رعایت میکردند و محترمانه برخورد میکردند که خودشان مظلوم واقع میشدند.
🔹 علی(ع) اینقدر باادب است که منافقین درجۀ یک، پای رکاب خود را هم حتیالمقدور رسوا نمیکند.
🔹 اشعث یکی از فرماندهان پای رکاب علی(ع) بود که مملکتِ علی(ع) را بههم ریخت! آنوقت خودش رفت کنار علی(ع) ایستاد!
🔹 چرا علی(ع) با اشعث، محترمانه برخورد و او را تحمل میکرد؟ چون منشِ ولایت در حکومت، بزرگوارانه است! چرا ظهور امام زمان(ع) تأخیر دارد؟ برای اینکه ما باید مدیرانی ارائه بدهیم که وقتی حضرت، بزرگوارانه برخورد کرد، آنها مثل اشعث، خیانت نکنند.
🔹 شما برخورد بزرگوارانۀ حضرت امام(ره) را ببینید! برخی از مسئولین میرفتند نزد امام(ره) و گریه میکردند که «بنیصدر را عزل کن» حضرت امام(ره) میفرمود: «مردم او را انتخاب کردهاند.».
🔹 مهمترین علت این مهلت دادن به جریان نفاق «روشن شدن و رشد مردم» است. برای کمک به ولایت، باید به روشنگری پرداخت. هرچه مردم دقیقتر انتخاب کنند مشکلات کمتر خواهد شد.
👤بخشی از سخنان استاد علیرضا پناهیان(با تلخیص)
🚩حرم رضوی- ۹۸.۶.۲۵
🌼✅تدوین : سید محمد حسین مرکبی
https://eitaa.com/e_beman
دست های کثیف آمریکا پشت خشونت ها در ایران.pdf
264.5K
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈کانالی نخبه پسند و تحلیل گرا
ابعاد رافت اسلامي در اغتشاشات بنزيني.pdf
363.9K
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈کانالی نخبه پسند و تحلیل گرا
پرسمان.pdf
276.9K
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈کانالی نخبه پسند و تحلیل گرا
چرا حاميان دولت از مردم خجالت میكشند.pdf
382.1K
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈کانالی نخبه پسند و تحلیل گرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️🎥 استاد قاسمی
💢 #نقشه_یهود برای رسیدن به نظم نوین جهانی
📈 (⅔) دو، سوم جمعیت جمیعت جهان باید کم شود تا یهود به مدیریت جهانی برسد.
#نسل_کشی
#یهود_شناسی
📡 @rahe_enqelab
⛽️قدیری ابیانه: یارانه بنزین معادل ۲۶۰۰۰۰۰ شغل ۱۰۰ میلیونی است
روزانه ۱۰۵ میلیون لیتر بنزین مصرف میشد یعنی سالانه ۳۸ میلیارد ۳۲۵ میلیون لیتر.
قیمت تمام شده بنزین لیتری ۸۰۰۰ تومان است که با عرضه آن به ۱۰۰۰ تومان یارانه هر لیتر آن ۷۰۰۰ تومان یعنی سالیانه معادل ۳۶۸ هزار میلیارد تومان می باشد.
اگر برای ایجاد هر شغل ۱۰۰ میلیون تومان اختصاص دهیم، یارانه بنزین معادا ایجاد ۳۶۸۰۰۰۰ شغل میشود.
این مبلغ کلان را با اختصاص به مصرف بنزین دود کرده و از آلودگی ناشی از آن هم آسیب میبینیم.
سوال: آیا راه بهتری برای هزینه کردن این ثروت عظیم وجود ندارد؟!
www.ghadiri.ir
@Gozideha1404
@ghadiri1404