⭕️ اینستکس به زبان ساده...
🔻 صرفا کالاهای غیرتحریمی
🔻 فعلا فقط غذا، دارو، تجهیزات پزشکی
🔻 بدون هرنوع تراکنش بانکی، با تبادل حواله بین واردکننده و صادرکننده اروپایی
🔻 صرفا پوشش دهنده تجارت اروپا با ایران
🔻 هیچ اجباری به تجارت شرکتهای اروپایی با ایران نیست
🔻 بدلیل عدم توازن واردات و صادرات ایران-اروپا با مشکل عدم توازن مالی دوطرف روبروست
🔻 راه حلی برای فروش نفت ندارد
🔻 هیچ راه حلی برای تراکنش بانکی ندارد
🔻هیچ راه حلی برای تجارت با چین و هند و دیگر شرکای بزرگ تجاری ایران ندارد
🔻 بدلیل تهاتر، مشکلات تجار ایرانی دوچندان میشود!
حالا اروپا بعد از یک سال، امروز از یک خط اعتباری چند میلیون دلاری برای تجارت با ایران رونمایی کرده!
✅ آبنبات چشم آبی ها!!!
باز هم اروپاییها آبنبات پیشنهاد کردهاند! #اینستکس میبایست حداقل امکان فروش روزانه ۶۰۰ هزار بشکه نفتخام به اروپا و جابجایی پول آن (برای خرید هر نوع کالا برای هر ذینفع ایرانی و یا جابجایی وجه آن) را فراهم کند.
دوستان دولت برای چندمین بار فریب زرنگبازی چشم آبیها را نخورند!
"حجت الله عبدالملکی"
@Bayyenatt
🔴 این داستان، گفت و گوی ظریف با سه کشور اروپایی
🔸🔹فرض بفرمایید ظریف و وزرای خارجه سه کشور اروپایی امضا کننده برجام در جلسهای نشستهاند و مردم ایران هم در حال مشاهده زنده این جلسه هستند:
🔹ظریف: چرا به آنچه در برجام تعهد کردهاید عمل نمیکنید؟ ما که کاملاً به تعهداتمان عمل کردیم.
🔻اروپایی: ما هم داریم تلاش میکنیم شما در برجام بمانید.
🔹ظریف: الان این تلاشهای شما را چگونه متوجه شویم؟
🔻اروپایی: خب هم شما را تهدید میکنیم هم میخواهیم اینستکس را راهاندازی کنیم.
🔹ظریف: فایده اینستکس برای ما چیست؟
🔻اروپایی: خب میتوانید از ما غذا و دارو بخرید.
🔹ظریف: غدا و دارو را که از خود آمریکا هم میتوانیم بخریم!
🔻اروپایی: تازه ما نفت هم از شما نمیخریم باید پول غذا و دارو را هم بیاورید به حساب اینستکس بریزید.
🔹ظریف: تعهدات شما غذا و دارو بود؟
🔻اروپایی: ما بیشتر از این نمیتوانیم کاری انجام دهیم. سهام داران عمده ما آمریکایی هستند؛ ما به خاطر شما با آمریکا درگیر نمیشویم.
🔹ظریف: پس چرا علیه ما راحت با آمریکاییها همسو میشوید؟
🔻اروپایی: خب این کار برای ما هزینه ندارد اما عکسش هزینه دارد.
🔹ظریف: پس چرا دو سال برای مذاکره وقت گذاشتید؟
🔻اروپایی: اولاً خواستیم شما را در هستهای کنترل کنیم. ثانیاً همانجا هم هدف همراهی با آمریکا بود.
🔹ظریف: پس میپذیرید مستعمره آمریکا هستید؟
🔻اروپایی: خیر اگر بودیم که عضو شورای امنیت نبودیم، شما را به شورای امنیت نمیبردیم.
🔹ظریف: آها تازه متوجه شدم شما عضو امضا کننده قانون جنگل هستید، ما با قانون بینالملل و انسان از شما متوقع شدیم!
🔻اروپایی: مهم نیست شما به چی فکر میکنید باید یکطرفه هم شده در برجام بمانید وگرنه به شورای امنیت میبریمتان.
🔹ظریف: من در کتاب خاطراتم نوشتهام «هیچگاه از واژه دشمن استفاده نکرده و نمیکنم» اما اخیراً متوجه شدم اشتباه فکر میکردم، متوجه شدم مشکل شما با ما بر سر «وجود» است نه «حدود»!
💢 مردم ایران که شاهد این دیالوگ بودند برای کسی کف و سوت نزدند اما متوجه شدند مشکل غرب با ما موشکی، هستهای و امثالهم نیست!
✍ عبدالله گنجی
✅ #کانال_جوانان_انقلابی
🆔 @naslechaharome
🔴 تقسیم بندی جریانات سیاسی و #وحدت با آنان
#آرایش_انتخابات - 1
🔹در تقسیم بندی جریانات سیاسی کشور به اصولگرا و اصلاح طلب مغالطه ای شده؛ یعنی اصولگرایی بعنوان مخالف اصلاح کردن وضع موجود و اصلاحات به عنوان مخالف اصول اساسی اسلام و نظام معرفی شده اند. رهبر انقلاب با طرح گفتمان اصولگرایی در اوایل دهه هشتاد بنا داشتند که گفتمان اصلاح طلبی حاکم بر کشور را به سمت اصلاحات در چارچوب اصول اسلام و نظام هدایت کنند بطوریکه گفتمان اصلاح طلبی از جنس اصلاحات آمریکایی از صحنه مدیریت کشور رانده شود.
🔸لذا بارها رهبر انقلاب، مخالفت خود را با این تقسیم بندی اعلام کرده و تأکید نمودند که ما به تقسیم بندی و جبهه بندی انقلابی و غیر انقلابی معتقدیم. حساب ضدانقلاب که دیگر واضح است! ضدانقلاب که نباید جایی در صحنه مدیریت سیاسی کشور داشته باشد اما افرادی که در درون نظام تعریف شده اند بعضاً انقلابی و گاهی هم غیرانقلابی اند! تازه انقلابی بودن هم درجاتی دارد که نمی توان فقط یک جبهه خاص یا یک گروه خاص را انقلابی خواند!
🔹«نقطه ی مقابل اصولگرا، اصلاح طلب نیست؛ نقطه مقابل اصلاح طلب، اصولگرا نیست. نقطه ی مقابل اصولگرا، آدم بی اصول و لاابالی است؛ آدمی که به هیچ اصلی معتقد نیست؛ آدم هرهری مذهب است. یک روز منافع او یا فضای عمومی ایجاب می کند که بشدت ضد سرمایه گذاری و سرمایه داری حرکت کند، یک روز هم منافع اش یا فضا ایجاب می کند که طرفدار سرسخت سرمایه داری شود؛ حتّی به شکل وابسته و نابابش! نقطه ی مقابل اصلاح طلبی، افساد است. بنده معتقد به اصولگرای اصلاح طلبم؛ اصول متین و متقنی که از مبانی معرفتی اسلام برخاسته، با اصلاح روش ها به صورت روزبه روز و نوبه نو». امام خامنه ای
🔸این روزها فعالان انقلابی، یا وابسته اند یا مستقل و پراکنده؛ وابسته یعنی به صورت معلوم و مشخص در یک جبهه سیاسی یا حزب مشغول به فعالیت سیاسی اند و یا بصورت مستقل در حال کار خودجوش و مردمی. هم وابستگی دارای ارزش است هم استقلال. وابستگی از این جهت که بدون کار تشکیلاتی، بدون کار جبهه ای کار پیش نمی رود؛ لذا امر تشکیلاتی بودن بسیار ضروری است. مستقل بودن هم از این جهت خوب است که افراد در انقلابی گری، در عدالتخواهی، در نقد، ملاحظه این و آن را نمی کند و براحتی بدون ترس از سوی سران یک تشکیلات و حزب و بدون ترس از حذف شدن، براحتی اعلام موضع می کند.
🔹بله؛ کاش می شد افراد می توانستند هم در درون تشکیلات و جبهه ها فعالیت کنند و هم انگ و برچسب منفعت طلبی نخورند و هم آزادانه اعلام موضع داشته باشند و آزادانه فعالیت کنند و این وابستگی تشکیلات باعث چشم بستن بر حقایق نشود. اما فعلاً جمع این دو ممکن نیست.
🔸در نقد و جذب و دفع جریانات و احزاب، بازهم نگاه غلطی ترویج شده؛ برخی فکر می کنند چون این تقسیم بندی اصولگرا – اطلاح طلب غلط است پس باید جبهه ها، احزاب، تشکل ها و گروه ها را هم منحرف و باطل دانست! خیر؛ قبول نداشتن تقسیم بندی اصولگرا-اصلاح طلب به معنای این نیست که ما همه را به یک چوب برانیم یا همه را منفعت طلب بدانیم یا همه را منحرف بخوانیم!
🔹از طرفی نسبت خود را باید با دو جریان اصلی حاکم بر کشور، یعنی جریان انقلابی و جریان غرب گرا مشخص کنیم. در این تقسیم بندی خیلی از احزاب و تشکل های با برچسب اصولگرایی در درون جریان انقلابی تعریف می شود و خیلی از احزاب و اشخاص اصلاح طلب در درون جبهه غیرانقلابی یا غرب گرا تعریف می شود. البته برخی احزاب و شخصیت ها نیز سعی می کنند در هر دو اردوگاه وجهه و نفوذ داشته باشند!
🔸در نتیجه؛ ملاک ما حق است هر کدام از این دو جریان، هر کدام از این جبهه های سیاسی، احزاب و تشکل ها و اشخاص به حق نزدیک شود به همان اندازه باید از او حمایت کرد. وحدت ما با گروه ها و افراد به اندازه ای است که به اصول اسلام و انقلاب پایبند باشند. یعنی اگر یک جبهه و حزبی، 70 درصد ادعاهایش حق باشد به اندازه 70 درصد باید مورد حمایت قرار بگیرد. لذا استقلال و مستقل بودن به این معنا نیست که حالا که ما در هیچ جبهه و گروهی عضویت نداریم پس از هیچ کدام و از هیچ لیستی نباید حمایت کنیم! استقلال صحیح و منطقی یعنی حمایت از حق؛ هر گروهی به حق پایبند باشد باید از آن گروه حمایت کرد.
🔹«وحدت با کیست؟ با آن کسی که این اصول را قبول دارد. به همان اندازهای که اصول را قبول دارند، به همان اندازه ما با هم مرتبط و متصلیم؛ این میشود ولایت بین مؤمنین. آن کسی که اصول را قبول ندارد، نشان میدهد که اصول را قبول ندارد یا تصریح میکند که اصول را قبول ندارد، او قهراً از این دائره خارج است.». امام خامنه ای
✅ #داود_مدرسی_یان:
📝اینستکس چیست؟
آیالطف اروپاست؟ یاخفت وخاری برای ایران ؟قضاوت کنید ببینیددولت تدبیر کشوررابه کجامی برد؟
#مسعود_براتی
🔹️۱- دفتری برای ثبت بستانکاری و بدهکاری میان ایران و شرکت های اروپایی
🔹️۲- سازوکاری بر مبنای عدم رابطه بانکی میان ایران و اروپا، تراکنش بانکی در اینستکس میان ایران و اروپا انجام نمی شود، بانک های ایرانی با بانک های اروپایی رابطه کارگزاری ندارند.
🔸۳- ایران نفت یا کالایی دیگر به شرکتی اروپایی میفروشد، یا خط اعتباری برای ایران باز میشود، حساب ایران در اینستکس بستانکار میشود.
🔸۴- ایران از یک شرکت اروپایی کالا خرید میکند، آن شرکت صورتحساب را به اینستکس میدهد و در صورت تایید، شرکت بدهکار به ایران با شرکت طلبکار تسویه میکند.
🔹۵- اینستکس صاحب اراده است، یعنی میتواند درستی یک خرید و فروش را تایید نکند. کمااینکه اعلام کرده در ابتدا تنها اقلام بشردوستانه را کارسازی میکند.
🔹۶- عملا اینستکس قیم خرج کردن طلب های ایران از شرکت های اروپایی میشود
🔸۷- تحقیقا اینستکس پای خود را از دایره تحریم بیرون نخواهد گذاشت
🔸۸- تا آمریکا مجوز خرید نفت ندهد اروپا نفت نمیخرد. مراقبت خواهد کرد ایران اقلام تحریمی نخرد و اقلام خریداری شده دست نهادهای تحریمی نرسد.
🔹️۹- طرف ایرانی اینستکس دو کارکرد دارد، اول ثبت موازی اطلاعات برای مباحث حسابداری، دوم ارایه گواهی مصرف کننده نهایی یا همان اندیوزر.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تاراج منابع ملی با سوء تدبیر
♦️کریمی قدوسی نماینده مجلس :سال گذشته ۱۸ میلیارد #دلار و ۶۰ تن طلا به بهانه تنظیم بازار #ارز از خزانه کشور خارج شد؛ توسط آقای سیف و به دستور مستقیم آقای #روحانی ؛ کار غیر کارشناسی که علت اصلی سقوط ارزش پول ملی و التهابات اقتصادی کنونی است.
67840_-212180.pdf
1.92M
📚 این متن خلاصه ترجمه کتاب #هنر_تحریم_ها، اثر ریچارد #نفیو است.
✅ نفیو مسئول تیم طراحی تحریمها علیه ایران، منجر به #برجام بوده است. او در این کتاب به بیان نوع نگاه خود به تحریمها از منظر دوگانه «درد/استقامت» میپردازد. وی توضیح میدهد که درد تحریمها را چه زمانی، چگونه و بر کجا میتوان وارد کرد و درعینحال، استقامت طرف مورد تحریم را چگونه و بر اساس چه شاخصهایی میتوان سنجید.
📝 نویسنده در جایجای کتاب خود نشان میدهد که تحریمگذاری بهعنوان ابزار #استراتژیک در دستگاه سیاست خارجی #ایالاتمتحده، نه امری صرفاً فنی، بلکه بیشتر #هنر_تصمیمگیری و به کار گرفتن خلاقانه ابزارهای مختلف اقتصادی، اجتماعی و سیاسی در این مورد است...
🔴 به کانال #گام_دوم_انقلاب بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/3778019345C336de6fc43
✨آیا قیمت بنزین در ایران ارزانتر از سایر نقاط دنیاست؟
🔹در بحث پیرامون قیمت بنزین، یکی از مباحثی که بسیار مطرح میشود، ارزانی بنزین در ایران نسبت به سایر نقاط دنیاست. این ادعا هم درست است و هم نادرست.
🔹درست است از این جهت که وقتی به جدول قیمت بنزین به تفکیک کشورهای جهان مراجعه میکنیم، میبینیم که پس از ونزوئلا که قیمت بنزین در آن صفر است(رایگان است)، ایران قرار دارد که با احتساب دلار ۱۳ هزار تومان، هر لیتر بنزین حدود هفت سنت فروخته میشود.
🔹اما ادعای ارزانی بنزین در ایران نادرست است به این دلیل که آنچه مبنای محاسبه ارزانی و گرانی قرار گرفته، کاملا غلط است. برای نشان دادن مغالطه موجود در محاسبه قبلی، کافی است این پرسش را مطرح کنیم که بنزین در ایران برای چه کسی ارزان است؟ برای شهروند ایرانی یا برای شهروند غیرایرانی؟ فیالمثل برای مصرف کننده آمریکایی که بنزین را ۷۹ سنت میخرد، بنزین هفت سنتی در ایران حتما ارزان است. اما آیا میتوان ادعا کرد برای مصرفکننده ایرانی نیز بنزین هفت سنتی، ارزان است؟
🔹ارزانی و گرانی، یک امر نسبی و ناظر به قدرت خرید مصرف کننده است. لذا برای ارزیابی ارزانی یا گرانی بنزین در ایران نسبت به سایر کشورها، باید شیوهای منطقی انتخاب کرد که در آن قدرت خرید مصرفکننده لحاظ شده باشد.
🔹حداقل دستمزد برای هر ساعت کار در آمریکا، ۷.۲۵ دلار و قیمت بنزین لیتری ۷۹ سنت است. یعنی با یک ساعت کار در آمریکا میتوان ۹ لیتر بنزین خریداری کرد. حداقل دستمزد برای هر ساعت کار در ایران، حدود ۱۰ هزار تومان است. یعنی با یک ساعت کار، میتوان ۱۰ لیتر بنزین تهیه کرد. اگر قیمت بنزین به ۱۱۰۰ تومان افزایش یابد، قیمت بنزین از نظر گرانی و ارزانی در ایران و آمریکا برابر خواهد بود.
🔹شیوه محاسبه قیمت بنزین بر اساس دلار و سپس قضاوت درباره ارزانی و گرانی آن، مانند محاسبه ارزش پول یک کشور بر اساس تعداد صفرهای مقابل آن است! در صورتی که ارزش پول تقریبا هیچ ارتباطی به تعداد صفرهای آن ندارد. برای لمس این واقعیت، شما یک صفر به صفرهای ریال ایران بیفزایید یا کم کنید، یک صفر هم به حقوق خود بیفزایید یا کم کنید. هیچ اتفاقی برای ارزش حقوق شما نمیافتد.
🔹اگر میخواهیم جلوی افزایش بیرویه مصرف بنزین در کشور را بگیریم، راهش احیای کارت سوخت است تا هم مصرف مدیریت شود و هم جلوی قاچاق گرفته شود. از زمان ایجاد کارت سوخت تا سال ۹۴، کل مصرف کشور فقط ۶ میلیون لیتر در روز افزایش یافته است. اما از سه سال گذشته که کارت سوخت خائنانه حذف شد، مصرف بیش از ۲۵ میلیون لیتر افزایش داشته است. گزارشها میگوید حدود ۲۰ میلیون لیتر از این رقم، قاچاق میشود. لذا مقصر اصلی این وضعیت مصرف سوخت، کسانی هستند که بدون مبنای کارشناسی کارت سوخت را حذف کردند و باید مانند ب.ز. محاکمه شوند.
🔹قیمت سوخت، مانند قیمت ارز یک قیمت کلیدی است که روی همه قیمتها اثر خواهد گذاشت. با استدلالهای سست و مغلطه آمیز، موج جدید تورمی در کشور ایجاد نکنیم.
#سید_یاسر_جبرائیلی
🇮🇷دشمنان داخلی در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/361037829Cafee3fc79e
*اطلاعاتی مفید در خصوص جنگ نرم*
*جنگ نرم حداقل در شش سطح بررسی می شود:*
*۱- ویژگی های جنگ نرم:*
۱- پیچیده بودن
۲- آرام و بی صدا
۳- غافلگیر کننده
۴- پیشرفته
۵- هنرمندانه
۶- سازماندهی شده
۷- سریع و پرشتاب
۸- دقیق نبودن مرز های خودی و غیر خودی.
*۲- روش های اعمال جنگ:*
۱- فریب مردم
۲- شایعه پراکنی
۳- شبهه افکنی در جامعه
۴- کارشکنی در برنامه ها
۵- نفوذ ( نفوذ در اشخاص - نفوذ در ارکان - نفوذ در برنامه ها و تصمیمات).
۶- برخی اغتشاشات صنفی
*۳- ابزار های جنگ نرم:*
۱- رسانه ؛ به عنوان مهمترین ابزار جنگ نرم شامل : ماهواره، اینترنت، فضای مجازی
۲- سلبریتی ها از هر قشری( هنرمند، ورزشکار، شاعر، خواننده و ....)
*۴- اهداف جنگ نرم:*
۱- تغییر باورها و اعتقادات
۲- تغییر افکار و اندیشه ها
۳- تغییر رفتار
۴- تغییر ساختار ( هدف غایی)
*۵- پیامدهای جنگ نرم:*
۱- سست کردن مقاومت ملی
۲- از بین بردن وحدت و انسجام
۳- به هم ریختن آرامش روانی جامعه
۴- ایجاد دوقطبی های کاذب و عمیق کردن برخی شکاف های سطحی و جزئی موجود
۵- تقویت گرایشات به خارج از مرزها
۶- تغییر سبک زندگی از شیوه بومی ، سنتی و اسلامی به لوکس گرایی و مصرف زدگی ۷- تغییر نگاه طهارتی مردم به برداشت صرفا بهداشتی( سگ چون واکسن زده و با شامپوی لوکس شستشو می شود پس نگهداریش در منزل بلا اشکال است! ).
۸- ترویج بی تفاوتی نسبت به محیط اطراف و اطرافیان، چه این اطراف، همسایه یا شهر دیگری باشد یا کشوری دیگر.
و.......
*۶- راههای مقابله با جنگ نرم*
۱- تکیه به خداوند و رعایت تقوا و تعبد
۲- بصیرت افزایی
۳- نیکوکاری
۴- تقویت همبستگی
۵- خدمت به مردم
۶- شایسته گزینی
۷- مبارزه با فساد
۸- صداقت با مردم
۹- حضور در مراسم
۱۰- تقویت روحیه ایثار
۱۱- تقویت امید در جامعه
۱۲- باور به نقش جوانان
۱۳- توجه جدی به پرورش کودکان و دانش آموزان
۱۴- تسهیل ازدواج
۱۵- توجه به معیشت مردم
۱۶- اعتقاد به اصل " ما می توانیم "
۱۷- ساده زیستی و پرهیز از اسراف
۱۸ - مصرف کالای داخلی
۱۹ - تلاش در جهت رفع محرومیت
۲۰- کاهش فاصله های غیر ضروری و غیر لازم میان مردم و مسئولین.
*جنگ امروز امتداد جنگ هشت ساله دیروز است، اما به مراتب سخت تر و پیچیده تر.*
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا #ارزش_پول ما کم می شود؟؟
🔻چرا مردم روز به روز فقیرتر میشن؟؟
این کلیپ رو حتما ببینید و به جمع مبارزه کنندگان علیه سیستم ربوی بانک ها ، بپیوندید...
برای مبارزه با #ربا یعنی #ریشه_فساد ، به مطالبه همگانی نیاز است...
🌍 eitaa.com/shakhes1 ایتا
🌍http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
⭕️ افشاگری یک فعال سیاسی انقلابی از احتمال ورود پولهای کثیف به انتخابات
🔺انتخابات مجلس امسال بسیار دشوار است!
خدا کند دهها هزار میلیارد تومان رانتی که از محل #ارز_۴۲۰۰ بین عده ای معلوم الحال توزیع شده، راه به انتخابات باز نکند!
"حجتالله عبدالملکی"
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
💠 کانال ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/3253993472C49609b6f21