✨بسم الله الرحمن الرحیم✨
#ماه_رمضان_مهدوی
#پویش_سراسری_قرائت_دعای_افتتاح
#شب_بیست_سوم
🔺پویش جهانی قرائت دعای افتتاح در شب های ماه مبارک رمضان3️⃣2️⃣
🔸چرا در بخش سوم دعای افتتاح به بحث امام زمان ارواحنا فداه پرداخته می شود❓
✍️هرچند وقتی امام زمان ارواحنا فداه ظهور کنند، اختلافات و چند دستگی ها به برکت ظهور آن حضرت از بین می رود ولی با توجه به این که در این بخش از دعای افتتاح از واژه "به" استفاده شده و نه "بظهوره"❗️می شود چنین استفاده کرد که در دوره غیبت نیز امکان آن وجود دارد که به سبب و به وسیله امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشريف بسیاری از گرفتاری های جامعه شیعه از بین برود.
👌در این فراز از دعای افتتاح، به درخواست رفع نقص ها و از بین رفتن عیب ها اشاره شده است؛ ولی به نظر می رسد که می توان از زاویه آسیب شناسی جامعه شیعی نیز به آن نگاه کرد. 👌به این معنی که #جامعه ای می تواند به معنی #حقیقی_مهدوی باشد که این آسیب ها و آفت ها را از خود دور کند.
✅👈بهترین عامل برای اتحاد جامعه جمع شدن بر محور ولی خدا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است.(اللَّهُمَّ الْمُمْ بِهِ شَعَثَنَا)
✅👈در جامعه مهدوی مردم یک دل و یک پارچه اند.(اللَّهُمَّ الْمُمْ بِهِ شَعَثَنَا).
✅👈جامعه مهدوی از تفرقه، پراکندگی، چنددستگی و هر گونه نابسامانی به دور است. (وَ اشْعَبْ بِهِ صَدْعَنَا وَ ارْتُقْ بِهِ فَتْقَنَا)
✅👈جامعه مهدوی با محوریت ولی خدا، پیوسته در حال برطرف کردن عیب ها و نقص های خود است.(اللَّهُمَّ الْمُمْ بِهِ .... وَ اشْعَبْ بِهِ...... وَ ارْتُقْ بِهِ........وَ کَثِّرْ بِهِ...... وَ أَعْزِزْ به......)
✅👈هر چه عیب و نقص است. از جانب ماست.(شَعَثَنَا ، صَدْعَنَا، فَتْقَنَا، قِلَّتَنَا، ذِلَّتَنَا، عَائِلَنَا، مُغْرَمِنا )
✅👈شیعیان در دوران دوری از امام خوش نیستند؛ بلکه سینه هایشان داغ دار و دل هایشان ناراحت است.(اشْفِ بِهِ صُدُورَنَا وَ أَذْهِبْ بِهِ غَیْظَ قُلُوبِنا).
✅👈اگر ما در راه خدا باشیم، دشمنان خدا همان دشمنان ما هستند.(وَ انْصُرْنَا بِهِ عَلَى عَدُوِّکَ وَ عَدُوِّنَا)
#نماز_شبهای_ماه_رمضان
#نماز_شب_بیست_و_چهارم
هشت رکعت با هر سوره که شد.
(با حمد و هر سوره ای که مایل بودید)
#التماس_دعا_برای_ظهور
#صلی_الله_علیک_یااباعبدالله_الحسین_ع
لا به لای اشک های بی صدا
گقتم ای آقای من ای سر جدا
میشود یک جمعه شب زائر شوم
از نجف پای پیاده کربلا...
شاعر: محمد حبیب زاده
#بطلب_اربعین_ارباب
#شب_جمعست_هوایت_نکنم_میمیرم
#سلام_امام_زمانم 💐
✨میرسـد از راه
باید چشـم را دریـا کنـم
✨در دلم باید برایـش
خیمه ای بر پا کنم
✨سخت دلتنـگـم
بگو مـاه دل آرایـم کجاست؟
✨باید آخر یـوسـف گمگشتـه
را پیدا کنم...
سلامتی و تعجیل در فرج مولای عزیزمان #صلوات
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
PART-24 (parhizgar).mp3
12.93M
ترتیل جزء 24 ، استاد پرهیزگار
🌸طرح ختم قرآن به نيت سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در ماه مبارک رمضان،ماه بهار قرآن
🌹حضرت امام رضا علیه السلام میفرمایند: هرکس در ماه رمضان یک آیه از کتاب خدای عزّوجل بخواند، مثل کسی است که در غیر آن، ختم قرآن کرده باشد.(بحارالانوار، ج 96، ص 340 – 341.)
▫️موسسه تحقیقات و نشر معارف اهل البیت علیهم السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 دعای روز بیست و چهارم ماه مبارک رمضان
💐✨💐
آغاز بزرگترین راهپیمایی مجازی به مناسبت روز قدس...
با محوریت:
استکبار ستیزی
انتخابات
حاج قاسم
#روز_قدس
#القدس_اقرب
#حاج_قاسم
👇👇👇👇
https://b2n.ir/ghods5
✊✊✊✊✊✊✊✊