فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما این آزادی را نفی می کنیم!
_صحبت های شهید بهشتی درباره آزادی حجاب و عفاف در جامعه
به مناسبت سالگرد #شهید_بهشتی رحمهالله
🇮🇷
🖼 #پوستر (۲) | حقوق بشر آمریکایی در کلام امام خامنهای (حفظهالله)
🍃🌹🍃
#روشنگری | #ثامن | #حقوق_بشر_آمریکایی
🛑 *تقصیر شماست.......*
در زمان دانش آموزی معلمی داشتیم به نام آقای سید مهدی موسوی كه در آمریكا تحصیل كرده و تازه به وطن بازگشته بود و از همین روی گاه و بیگاه خاطرات و تجربه هایی از سالهای زندگی در ایالت اوهایو نقل می كرد و این گفته ها به اقتضای دوره نوجوانی به دقت در ذهن ما ثبت و ضبط می شد.
ایشان می گفت:
“یك روز در دانشگاه اعلام شد كه در ترم آینده مشاور اقتصادی رییس جمهوری سابق آمریكا -گمان می كنم *ریچارد نیكسون* - قرار است درسی را در این دانشگاه ارائه كند و حضور آن شخصیت نامدار و مشهور چنان اهمیتی داشت كه همه دانشجویان برای شركت در كلاس او صف بستند و ثبت نام كردند و اولین بار بود كه من دیدم برای چیزی صف تشكیل شده است.
به دلیل كثرت دانشجویان كلاس ها در آمفی تئاتر برگزار می شد و استاد كه هر هفته با هواپیما از واشنگتن می آمد دیگر فرصت آشنایی با یكایك دانشجویان را نداشت اما گاهی به طور اتفاقی و بر حسب مورد نام و مشخصات برخی را می پرسید.
در یكی از همان جلسات نخست به من خیره شد و چون از رنگ و روی من پیدا بود كه شرقی هستم از نام و زادگاهم پرسید و بعد برای این كه معلومات خود را به رخ دانشجویان بكشد قدری در باره شیعیان سخن گفت و البته در آن روزگار كه كمتر كسی با اسلام علوی آشنا بود همین اندازه هم اهمیت داشت، ولی در سخن خود قدری از علی علیه السلام با لحن نامهربانانه و نادرستی یاد كرد.
این موضوع بر من گران آمد و برای آگاه كردن او ترجمه انگلیسی نهج البلاغه را تهیه كردم و هفته های بعد به منشی دفتر اساتید سپردم تا هدیه مرا او برساند.
در جلسات بعد دیگر فرصت گفت و گویی پیش نیامد و من هم تصور می كردم كه یا كتاب به دست او نرسیده و یا از كار من ناراحت شده و به همین دلیل تقریبا موضوع را فراموش كردم.
روزی از روزهای آخر ترم در كافه دانشگاه مشغول گفتگو با دوستانم بودم كه نام من برای مراجعه به دفتر اساتید و ملاقات با همان شخصیت مهم و مشهور از بلندگو اعلام شد، با دلهره و نگرانی به دفتر اساتید رفتم و هنگامی كه وارد اتاقش شدم با دیدن ناراحتی و چهره درهم رفته اش بیشتر ترسیدم.
با دیدن من روزنامه ای كه در دست داشت به طرف من گرفت و گفت: می بینی؟ نگاه كن! وقتی به تیتر درشت روزنامه نگاه كردم خبر و تصویر دردناك خودسوزی یك جوان را در وسط خیابان دیدم.
او در حالی كه با عصبانیت قدم می زد گفت: می دانی علت درماندگی و بیچارگی این جوانان آمریكایی چیست؟ بعد به جریانات اجتماعی رایج و فعال آن روزها، مانند هیپی گری و موسیقی های اعتراضی و آسیب های اخلاقی اشاره كرد و سپس ادامه داد: همه اینها به خاطر تقصیر و كوتاهی شماست!
من با اضطراب سخن او را می شنیدم و با خود می گفتم: خدایا، چه چیزی در این كتاب دیده و خوانده كه چنین برافروخته و آشفته است؟
او سپس از نهج البلاغه یاد كرد و گفت: از وقتی هدیه تو به دستم رسیده در حال مطالعه آن هستم و مخصوصا فرمان علی بن ابیطالب به مالك اشتر
[خطبه53]
را كپی گرفته ام و هر روز می خوانم و عبارات آن را هنگام نوشیدن قهوه صبحانه مرور می كنم تا جایی كه همسرم كنجكاو شده و می پرسد این چه چیزی است كه این قدر تو را به خود مشغول كرده است؟
بعد هم شگفتی و اعجاب خود را بیان كرد و گفت: من معتقدم اگر امروز همه نخبگان سیاسی و حقوقدانان و مدیران جمع شوند تا نظام نامه ای برای اداره حكومت بنویسند، نمی توانند چنین منشوری را تدوین كنند كه قرنها پیش نگاشته شده است!
دوباره به روزنامه روی میز اشاره كرد و گفت: می دانی درد امثال این جوان كه زندگی شان به نابودی می رسد چیست؟ آنها نهج البلاغه را نمی شناسند!
آری، *تقصیر شماست كه علی[ع] را برای خود نگهداشته اید و پیام علی را به این جوانان نرسانده اید!*
دلیل آشوب و پریشانی در خیابانهای آمریكا، محرومیت این مردم از پیام جهان ساز و انسان پرور نهج البلاغه است.”
این داستان را در سن دوازده سالگی از معلم خود شنیدم، اما سالها بعد از آن وقتی كه برای جشنواره “باران غدیر” در تهران میزبان مرحوم پروفسور دهرمندرنات نویسنده و شاعر برجسته هندی بودیم چیزی گفت كه حاضران در جلسه را به گریه آورد و مرا به آن خاطره دوران نوجوانی برد.
پیرمرد هندو در حالی كه بغض كرده بود و قطرات اشك در چشمانش حلقه زده بود از مظلومیت علی بن ابی طالب یاد كرد و با اشاره به مشكلات گوناگون اجتماعی در كشورهای مختلف جهان گفت: “شما در معرفی امام علی و نهج البلاغه موفق نبوده اید! *باید پیام های امام علی را چون سیم كشی برق و لوله كشی آب به دسترس یكایك انسانها در كشورها و جوامع مختلف رساند !*
چند روز بیشتر تا عید غدیر فرصت نمانده است به عشق امیرالمومنین نشر دهید.💐
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 #موشن_گرافی | سیاستهای خائنانه آمریکا علیه ملتها...
🍃🌹🍃
#روشنگری | #ثامن | #حقوق_بشر_آمریکایی
🆔
کانال رسول در روبیکا:👇👇👇
https://rubika.ir/rasull313
کانال رسول در ایتا:👇👇👇
https://eitaa.com/rasul313
🇮🇷
📝 محور بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با مسئولان #قوه_قضائیه
🍃🌹🍃
❌ بخش اول
🔻گرامی داشتن یاد و خاطر شهید مرحوم آیت الله بهشتی
🔹اشاره به شخصیت برجسته #شهید_بهشتی
🔸روایت مقام معظم رهبری درباره اداره شورای انقلاب توسط آیت الله بهشتی علی رغم نائب رئیس بودن ایشان در زمان حیات مرحوم طالقانی
🔹اشاره به وقایع هفت تیر و وجود جنگ داخلی در خیابانهای تهران
🔸برشمردن جنایات منافقین در آن زمان و تلاش این گروهک برای گرفتن جان مردم و پاسدارِ کمیته و پاسدارِ سپاه
🔹همزمانی شهادت آیت الله بهشتی با شرایط نامناسب کشور از لحاظ سیاسی
🔺طرح وقوع اتفاقات و حادثه های تلخ در ظرف کمتر از سه ماه و اشاره به ایستادگی امام، مسئولین و جوانهای انقلابی برای تغییر ۱۸۰ درجه ای اوضاع جامعه
#روشنگری | #ثامن | #جهاد_تبیین
🔰 روایت وقایع وحشتناک و تلخ سال ۱۳۶۰ توسط رهبر انقلاب: کدام کشور را سراغ دارید که بتواند در مقابل این همه حوادث بایستد و از پا نیفتد؟ / امام مثل کوه دماوند سربلند به همراه مردم، مسئولین دلسوز و جوانهای انقلابی ایستادند و شرایط را ۱۸۰ درجه تغییر دادند
🔻حضرت آیتالله خامنهای، صبح امروز: ایام هفت تیر وضع اینجوری بود در داخل کشور در خود این خیابانهای تهران جنگ داخلی بود. منافقین ریخته بودند با هرچه دستشان میآمد از تیغ موکتبُری بگیرید تا هر چیز دیگری که در اختیارشان بود افتاده بودند به جان مردم و پاسدارِ کمیته و پاسدارِ سپاه؛ تهران جنگ بود.
🔹 تقریبا یک هفته قبل از هفتم تیر عدم کفایت رئیسجمهور وقت در مجلس احراز شده و برکنار شده بود. یعنی کشور بدون رئیسجمهور، وضع سیاسی اینجوری بود.
🔹 در یک چنین شرائطی یک استوانهای مثل بهشتی را از دست داد.
🔹 حدود دو ماه بعد از آن رئیسجمهور جدید و نخستوزیر را با هم در یک جلسه شهید کردند؛
اندکی بعد یا یک فاصلهی کوتاهی بعد از آن، چند نفر از فرماندهان ارشد جنگ از ارتش و سپاه در حادثهی هواپیما به شهادت رسیدند؛ شهید فلاحی، شهید فکوری، شهید کلاهدوز و امثال اینها.
🔹 یعنی شما اصلاً در ظرف کمتر از سه ماه این همه حادثهی تلخ، این همه حادثهی وحشتناک، این همه ضربهی مخرّب را کجا دیدهاید؟ خب شما کدام کشور را سراغ دارید، کدام دولت را سراغ دارید که بتواند در مقابل این همه حوادث بایستد و از پا نیفتد؟
🔹 شما قوهی قضاییهی یک چنین نظامی هستید.
🔺 مردم ایستادند، امام مثل کوه دماوند سربلند ایستاد، مسئولین دلسوز و جوانهای انقلابی ایستادند، اوضاع را ۱۸۰ درجه تغییر دادند. ۱۴۰۱/۴/۷
🇮🇷
📝 محور بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با مسئولان #قوه_قضائیه
🍃🌹🍃
❌ بخش دوم
🔻 بیان رهبر معظم انقلاب درباره خوشحالی دشمن پس از وقوع حوادثی همچون شهادت آیت الله بهشتی و حوادث پس از آن
🔹تاکید ایشان بر ناامید شدن مکرر دشمنان در طی چهار دهه اخیر
🔸عدم تشخیص دشمن در رسیدن به سرّ این ناامیدی ها
🔹اشاره به سنت الهی به عنوان عامل ایستادگی و بقای جمهوری اسلامی و عدم فهم دشمنان نسبت به این موضوع
🔸تاکید رهبری درخصوص ایستادگی در مقابل دشمن در آن دوره و توانایی این کار در شرایط امروز
🔹اذعان رهبر معظم انقلاب به تداوم سنت های الهی و یکی بودن خداوند در دوران سختی و دوران های گوناگون
🔸مطالبه تلاش برای قراردادن خودمان به عنوان مصداق سنتهای الهی در راه پیشرفت
🔺بیان آیه «نَهَوْا عَنِ الْمُنكَر» و بر شمردن منکراتی همچون ظلم، فساد، تبعیض، بی انصافی و تاکید بر دوری از این موارد
#روشنگری | #ثامن | #حقوق_بشر_آمریکایی
🇮🇷
📝 محور بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با مسئولان #قوه_قضائیه
🍃🌹🍃
❌ بخش سوم و پایانی
🔻 مهم خواندن قوه قضائیه در ایجاد اقتدار برای اداره کشور و اشاره به سفارش ها و توصیه های انجام شده در جلسات با رئیس و مسئولان قوه قضائیه
🔹برشمردن صفاتی برای رئیس قوه قضائیه همچون مومن، انقلابی، پرکار، مردمی، به دور از تشریفات، آشنا بودن با زوایای قوه قضائیه و داشتن گوش شنوا برای منتقدین
🔸جدی خواندن مسئله مبارزه با فساد و وجود داشتن این مسئله در درون قوه قضائیه علی رغم پاکدست و نجیب بودن اکثریت قضات
🔹مطالبه مقابله با ساختارهای فسادزا و تاکید بر لزوم درهم شکسته شدن این ساختارها
🔺طرح توصیه های مهم به مسئولان دستگاه قضا: عمل به سند تحول قوه قضائیه، «مبارزه جدی با فساد»، تشویق قضات و کارکنان شریف و زحمتکش، «معطل نماندن هیچیک از اختیارات و مأموریتهای قانونی قوه»، پیشگیری از جرم، تنظیم ارتباطات قوه قضائیه و ضابطان قضایی، مسئولیت قوه قضائیه در قبال امنیت روانی مردم، ادامه دادن هر پرونده تا انتها
#روشنگری | #ثامن | #حقوق_بشر_آمریکایی
#روزشمار_غدیر
0️⃣ 2️⃣ روز مانده تا عید سعید غدیر
تا عیدالله الاکبر، هر روز چشم مان را به نور یکی از فضائل مولی الموحدین امیرالمومنین علیه السلام روشنایی بخشیم...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 معلم زبان عربی در استرالیا، خانم بتول سعد، با شاگردانش نسخه عربی سرود #سلام_فرمانده می خواند!
این رو میگن کار فرهنگی! یک سرود و یک دنیا منتظر ظهور منجی.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥#استوری | دیدگاه #شهید_بهشتی برای #مذاکره؛ اگر شهید بهشتی زنده بود اینگونه با دنیا تماس سیاسی میگرفت!
🍃🌹🍃
#روشنگری | #ثامن | #حقوق_بشر_آمریکایی
#سلام_امام_زمانم 💐
هر صبح،
به شوق عهد دوباره با شما
چشمم را باز میکنم
عهد میکنم با شما،
هر روز که میگذرد،
عاشقانه تر از قبل
چشم به راهتان باشم...
السَّلاَمُ عليكَ يا وَعْدَ اللهِ الَّذِى ضَمِنَهُ
#الّلهُمَّ_عَجِّلْ_لِوَلِیِّکَـ_الْفَرَج
#صبحت_بخیر_مولای_من
#صبحتون_مهدوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 ۸ تیر، روز مبارزه با سلاح های شیمیایی و میکروبی
@roshanirah
🔺احتمال شروع تزریق دز چهارم واکسن کرونا برای عموم در آینده ای نزدیک
🔹معاون بهداشت وزارت بهداشت: درخواست داده ایم تا همه افراد دز چهارم واکسن کرونا را تزریق کنند و در این خصوص منتظر نظر کمیته علمی کشوری کرونا هستیم.
🔹بر اساس برنامه ریزیها، احتمالا دریافت نوبت چهارم واکسن کرونا در تابستان امسال انجام شود که در حال حاضر کادر درمان و گروههای خطر مانند افراد بالای ۷۰ سال دز چهارم خود را دریافت میکنند
🔹بزرگترین عامل محافظت از افراد در برابر بیماری کرونا زدن ماسک است
🔰 در اولین روز مذاکرات رفع تحریمها در قطر چه گذشت؟
🔹دور تازه از مذاکرات رفع تحریمها، بعدازظهر دیروز سهشنبه ۷ تیرماه با گفتگوی «علی باقری» و «انریکه مورا» در دوحه پایتخت قطر آغاز شد.
🔺اطلاعات رسیده از اتاق مذاکرات حاکی است:
🔹در اولین روز، گفتگوها بر سر موضوعات باقی مانده با «رویکردی فنی و با جدیت» دنبال شده است.
🔹فضای حاکم بر مذاکرات با تمرکز بر «ابعاد تخصصی» هر یک از گروههای مورد گفتگو پیگیری شده است.
🔹در مذاکرات شب گذشته صرفا گفتگوها میان مورا و علی باقری جریان داشته است.
🔹تهران پیشتر اعلام نموده که «هیچ مذاکره مستقیمی با آمریکا انجام نخواهد شد» و انریکه مورا پیامهای طرفین را به یکدیگر انتقال میدهد.
🔹در حالی که موضوعات باقیمانده از نظر عددی قابل توجه نیست اما به دلیل تاثیرگذاری مستقیم آن بر شکلگیری توافق قوی، پایدار و قابل اتکاء، موجب کُند شدن فرآیند دستیابی به توافق شده است.
🔹در پایان روز اول مذاکرات، هنوز نمیتوان چشماندازی در خصوص «بازه زمانی گفتگوها» مشخص کرد.