🔴 بپیکر مطهر شهید مدافع حرم «جواد اللهکرم» پس از چهار سال در قتلگاه خانطومان سوریه تفحص شد و بهزودی به میهن بازخواهد گشت.
🔹 اين پاسدار مجاهد مورخ ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ در پی حمله ناجوانمردانه و غافلگیرانه تروریستهای تکفیری که از قرارداد آتشبس سوءاستفاده و آن را نقض کرده بودند، به مقام شهادت نائل شد و پیکرش سالها در منطقه مفقودالاثر بود.
🔴 با آرزوی قبولی طاعات و عبادات مخاطبین گرامی کانال
♻️ به اطلاع میرساند :
بنا به توصیه و سفارش #رهبر_انقلاب در مورد ساخت کلیپها و نماهنگهای حماسی و جهادی به سبک سید #شهید_آوینی از تلاشهای #جهادگران و #فعالین در حوضه بسیج و هیئات مذهبی
با مضمون :
" #رزمایش_همدلی ، #کمک_مومنانه ، حضور #جهادی در مناطق محروم کشور"
کانال بسیج در نظر دارد با همکاری یکی از کانالهای انقلابی و مستند ساز صدا وسیما ، در صورت ساخت نماهنگ و کلیپ مخاطبین کانال با نام گروه جهادی و گروه های بسیجی یا هیئات، خود شما ، از این شبکه سیما به نمایش گذاشته شود
🔹ویژگی ارسال آثار :
1_کیفیت مناسب تصویر وصدا
2_کلیپها فاقد توهین به شخصیتهای نظام باشد
3_فیلم به صورت راش و فاقد لینک و برچسب باشد
4_نماهنگ و فیلمها با صدای شهید آوینی همخوان شده باشد.
📚برای ارسال آثار به آیدی زیر در پیام رسان سروش مراجعه نمائید:
@sarbazeseyyed
Sapp.ir/basijtv
کتاب نخل های بی سر,نوشته قاسمعلی فراست
قسمت 49
ناصر كلاشش را از زمين مي كند و دوباره ميخواهد آتش كند كه رضا ميگويد:
ـنه ناصر.
-ميبيني كه به دست چپم خورده و هنوز مي تونم بجنگم.
رضا سنگر مي گيردوميگويد:
ـنه ناصر،تو هدفت خداست،خدا هم ميگه ببين كجا مفيدتري.
ناصر،حالا آرامتر ميشود و ميپرسد:
ـكجا مفيدترم؟
ـبرو جنت آباد؛حالا حتماً شهدا،يا رو زمين موندن يا رو دست مردم.
ناصر منتظر نمي ماند.بالاتنه اش را مي دزدد و در خود مچاله مي شود؛ازبغلِ جان پناه به سمت جنت آباد خيز برمي دارد و مارپيچ مي دود.پشت هرديواري كه ميرسد،مي ايستد.نفس ميگيرد و دوباره ميدود.به دهانة كوچه هاو تيررس دشمن كه مي رسد،شهادتين ميگويدوباز ميدود.
روبه روي ديواري كه اين بارخود را بار آن كرده،در حياطي باز است و شيرآبش-وسط محوطة آن-داغ تشنگي ناصر را تازه مي كند.ناصر به طرف شيرخيز برمي دارد ودهان خشكش را زير آن مي گيرد تا تشنگي دو روزه اش راجبران كند؛اما از شير آب نمي آيد.تازه يادش مي آيد كه آب و برق شهر قطع شده است .
پاهاي سنگين و تن كوفته اش را از زمين مي كند اما همة وجودش سر از اطاعت او پيچيده اندومي خواهند همانجا زمينگيرش كنند. به خود فشار مي آوردولنگ لنگان و افتان و خيزان تا جنت آباد ميرود.
از ميان جمعيتي كه با شتاب در رفت و آمدند،برادر را ميبيند كه تفنگ بردوش انداخته و ميدود.ميخواهد صدايش بزند كه سوت خمپاره اي از بالاي سرش شنيده مي شود و همانجا درازكش،بر زمينش مي خواباند.
با صداي انفجار تند برمي خيزد و از لابه لاي گرد و غبارخمپاره ,دنبال برادر مي گردد.
ادامه دارد..
شادی روح امام و شهدا صلوات💐
@roshanirah
سحری و آب
در این ماه باید اصول درست تغذیه رعایت شود تا سلامت جسم و روح در پایان ماه رمضان اتفاق بیفتد.
قبل از وعده سحر باید آب مورد نیاز بدن تامین شود نوشیدن آب با غذا علاوه بر فساد و هضم نشدن آن منجر به انحداد غذا از معده و ایجاد گرسنگی شدید در طول روز می شود ،بوی بد دهان هم به علت هضم نادرست غذا و ایجاد خلط بلغم می باشد و اگر این عادت تکرار شود این افزایش بلغم در مغز و چشم و سینوسها و خود معده ایجاد بیماری می کند.
خانم انیسی
@roshanirah
✅آیا ماه رمضان سال بعد را درک خواهیم کرد؟!!
✍️امام مجتبی علیه السلام از حضرت رسول خدا صلّی الله علیه و آله نقل می کند که فرمود: کسی که در ماه رمضان آمرزیده نشود، امیدی به آمرزش او تا سال بعد نیست. کدام یک از شما مطمئن است که ماه رمضان سال آینده را درک می کند؟ پس همچون کسی روزه بگیرید که ابداً روزه سال بعد را درک نخواهد کرد. پس چه بسیار روزه دارانی که یک سال را برای روزه داری در اختیار داشته اند، امّا امسال در قبر مدفون اند و در تنهایی، سر بر خاک نهاده اند.
📚 فضائل الأشهر
#سبک_زندگی
💌 امیرالمومنین(ع) فرمودند با همسرت مدارا کن تا زندگیات با صفا شود.
مکارم الاخلاق ص ۲۱۸
026 _tahdir_dabagh.mp3
10.06M
🌸روز خود را با تلاوت قرآن آغاز کنیم.
📖 #تلاوت جزء بیست و ششم (تندخوانی)
🎤 حافظ روشندل، استاد دباغ
@qurantehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بالاترین عمل در ماه مبارک رمضان تنها 4 روز فرصت باقیست!