49.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 انتخاب شهادت
🔻 سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین سیداحمد خاتمی در آخرین شب از مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (علیهالسلام) در حسینیه امام خمینی(ره). ۹۹/۶/۱۰
#یا_زین_العابدین_علیه_السلام
از سفر برگشتید، یک هفته در تجمعات حاضر نشوید
🔹معاون ستاد کرونای تهران: حجم مسافرتهای هفته گذشته بسیار بالا بود و اثرات آن را طی ۱۰-۱۴ روز آتی خواهیم دید.
🔹مسافرانی که از سفر بازگشتند، باید طی ۷-۵ روز از حضور در تجمعات خودداری کنند، زیرا ممکن است ناقل ویروس کرونا بوده و فعلا بدون علامت باشند.
⭕️ در ادامه خشم آمریکاییها از بیعدالتی؛
🔸مردم لسآنجلس هم پرچم آمریکا را به آتش کشیدند
🔹در ادامه اعتراضات خیابانی به نژادپرستی و بیعدالتی در آمریکا، گروهی از مردم لسآنجلس به ایستگاههای پلیس حمله کردند و پرچم آمریکا را به آتش کشیدند.
🔹اعتراضات ضد نژادپرستی در آمریکا که با مرگ جورج فلوید سیاه پوست به راه افتاده بود پس از آن شدت گرفت که ویدئویی از شلیک پلیس به یک جوان سیاه پوست دیگر در رسانههای اجتماعی منتشر شد.
⭕️ چرا عبیدالله ابن زیاد از شهید کردن امام سجاد (ع) منصرف شد؟ / صحیفه سجادیه؛ مجموعهای از سخنان سیاسی و نظامی امام چهارم شیعیان
🔸حجت الاسلام سید محمد واعظ موسوی، کارشناس مذهبی :
🔹بزرگترین اشتباه دشمن این بود که امام سجاد (ع) را به شهادت نرساندند که ما از اینجا میفهمیم طبق آیه قران "سَلَبَ العباد عقولهم" خداوند عقلهای آنان را گرفت تا به ضرر خود عمل کنند.
🔹این لطف خدا بوده که حضرت علی ابن الحسین (ع) از معرکه جان سالم به در ببرد و حدود ۴۰ سال بعد از واقعه زنده بمانند.
🔹حضرت زینب (س) و امام سجاد (ع) کاری کردند که یزید از فرمان قتل امام حسین(ع) و یارانش سلب مسئولیت کرد و به گردن عبید الله ابن زیاد انداخت.
📎 hamandishi.ir/news/414885/
✅سفیر سابق چین:
🔴توافق امارات و اسرائیل بخشی از تلاش آمریکا برای منزوی کردن ایران است/ کشورهای خاورمیانه تحت فشارند تا علیه ایران و چین موضعگیری کنند
⚫️سفیر سابق چین در ایران میگوید توافق میان امارات و اسرائیل بخشی از تلاش گستردهتر آمریکا جهت منزویسازی ایران است. آمریکا تلاش کند بازیگران چینی را از روند بازسازی عراق و سوریه کنار بگذارد.
📎 hamandishi.ir/news/41486
#محرم_مهدوی
#بسته_پیوند_عاشورا_با_مهدویت_8
💢"احساس عدم احتیاج به ولیّ خدا"💢
✍️کوفیان تصور می کردند که اگر چه در جبهه ی سیدالشهدا(علیه السلام) نباشند،می توانند به صف اولیای خدایی راه یابند و به بهشت بروند.آنان گمان می کردند که برای اصلاح شدن،نیازی به سیدالشهد(ع) ندارند و در خیال خودشان ،طواف می کردند و نماز می خواندند تا تهذیب شوند!
👌 امروز هم آمادگی برای ظهور، جزو وظایف منتظران محسوب می شوند و از آن جا که ظهور، ناگهانی واقع می شود، باید در همه حال، آمادگی خود را حفظ کنند. اصحاب امام زمان(علیه السلام) به دلیل برخورداری از آمادگی، به محض شنیدن ندای حضرت،همگی در مکه جمع می شوند .آنان، به گونه ای آماده اند که اگر آب، دست شان باشد، زمین می گذارند و برای یاری امام خود می شتابند.
🔹مسلم بن عوسجه در راه حمام بود که حبیب بن مظاهر با او روبرو شد.هنگامی که در جریان استنصار امام حسین (علیه السلام) قرار گرفت، حتی به خانه بازنگشت و هر دو به طرف کربلا رفتند. اگر انسان، هر روز صبح، فکرش این نباشد که «امروز، کدام کار امام زمان(عج) زمین مانده است تا من بردارم؟»،به جایی نخواهد رسید.
👈اگر چه طبق متن صلواتی که از امام حسن عسگری (علیه السلام) برای امام عصر ارواحنافداه نقل شده ،« خدایا او را یاری کن و به وسیله ی او،دوستان خود را و دوستان و شیعیان ویاران او را یاری کن» بار ما را نیز، امام زمان ارواحنافداه بر می دارد، امام به هر حال ،باید دید کجای اردوگاه ایشان، خالی است تا همان جا را پر کرد.
#ادامه_دارد
🏴راز کشته نشدن عده ای از دشمنان امام حسین علیه السلام در روز عاشورا!
✍️امام سجاد (علیه السلام) مي گويد : در روز عاشورا پدرم را ديدم كه به دشمن حمله مي كرد و آنها را مي كشت. ولي در آن درگيري بعضي از افراد دشمن را با اينكه زير شمشير او قرار مي گرفتند ، پدرم رد مي كرد و آن ها را نمي كشت با اينكه مي توانست آنها را بكشد..
راز اين موضوع را نمي دانستم. تا هنگامي كه به مقام امامت رسيدم فهميدم آن كساني را كه پدرم نمي كشت در نسل آنها شخصي كه ما اهل بيت را دوست بدارد وجود داشت..
💥پدرم با نگاه کردن به دشمن میفهمید از نسل او،گریه کن برای این مصیبت به وجود می آید، بهمین خاطر براي حفظ آن دوست ما در صلب پدرش،پدر را نمي كشت...
📚معالي السبطين،ج۳ ص۳۱
سلام سیصد گل صلوات به نیت ظهور و سلامتی آقامون صاحب الزمان
از همه عزیزان التماس دعا دارم
📸 #اطلاع_نگاشت | نماد مبارزه با مفاسد بزرگ
رهبر انقلاب:
عاشورا، هم با فساد دستگاه خلافت مبارزه کرد و هم با فساد درونی جامعه.
#مبارزه_با_فساد
┄✦۞✦✺﷽✺✦۞✦┄
#احادیث_حسینی
✨حضرت محمد (صلےاللهعلیهوآله) فرمودند:
پسرم حسين در سرزمينى به خاك سپرده مىشود كه به آن كربلا گويند، زمين ممتازى كه همواره گنبد اسلام بوده است، چنانكه خدا ياران مؤمن حضرت نوح را در همانجا از طوفان نجات داد.✨
#امام_حسین_ع_در_قرآن
⇦آیات دال بر شان و منزلت امام حسین (ع)
← آیه ششم
ان الله اصطفی آدم ونوحا وآل ابراهیم وآل عمران علی العالمین
به حقیقت، خداوند آدم و نوح و خاندان ابراهیم و آل عمران را بر جهانیان برگزیده است. (آل عمران، آیه33.)
در روایات متعددی از اهل بیت رسیده که به این آیه شریفه بر عصمت انبیاء و و امامان علیهالسّلام استدلال شده است، زیرا هرگز خداوند: افراد گنهکار و آلوده به شرک و کفر و فسق را بر نمیگزیند. و امام حسین (ع) بر منزلت و مقام خود به این آیه استدلال کرده است. در روز ...
#السلام_علیک_یا_اباعبدالله_ع
#السلام_علیک_یا_اصحاب_الحسین_
شرمنده ام که از غم زینب نمرده ام 😔
#یا_جبلالصبر
به سوی شام و ڪوفهام چه ظالمانه میبرند
نمی روم ولی مرا به تازیانه می برند ...
#السلام_علیک_یا_اباعبدالله_ع
🕌 (عنایت امام حسین (علیه السلام) به زوّار)
🦋روزی مردِ زائر وارد یکی از قصابی های کربلا می شود و مقداری گوشت می خرد و به حرم امام حسین (علیه السلام) می رود، بعد از زیارت به خانه برگشته و گوشت را به همسرش می دهد و می گوید آبگوشتی درست کن
ظهر که می شود همسرش به مرد می گوید گوشت نپخته است و مرد می گوید اشکالی ندارد صبر کن تا شب بپزد. شب که می روند سراغ گوشت می بینند گوشت اصلا نپخته است و مرد قصاب را سرزنش می کنند که گوشت بی کیفیت به آنها داده است و می گذارند تا صبح بپزد. صبح بیدار شدند دیدند گوشت هنوز نپخته است مرد با عصبانیت ظرف غذا را می برد قصابی و می گذارد روی میز و می گوید مرد حسابی ما زائر امام حسین (علیه السلام) هستیم بی انصافی است به ما گوشت بی کیفیت بدهی، از دیروز صبح که گوشت را خریدم تا امروز صبح گوشت اصلا نپخته است.
قصاب لبخندی زد و به او گفت وقتی گوشت را خریدی مستقیم رفتی داخل حرم امام حسین (علیه السلام) ؟ زائر گفت چطور ؟ بله رفتم قصاب گفت مگر نمی دانی گوشتی که وارد حرم امام حسین (علیه السلام) شود آتش به او کارساز نیست، اگر می دانستم قصد زیارت داری قبلش به تو می گفتم.
در روایات آمده است سوزاندن بدن زائر امام حسین (علیه السلام) بر آتش جهنم حرام است.
📚کتاب داستان های شگفت
آیت الله دستغیب (ره)
ارسالی از خانم فرمانی
#روز_شمار_در_محرم
روز سیزدهم
1. ورود اسرای اهل بیت علیهم السلام در مجلس ابن زیاد
2. انتشار خبر شهادت امام حسین علیه السلام در مدینه و شام
3. شهادت عبدالله بن عفیف ازدی - سال 61 هجری قمری.
#السلام_علیک_یا_اباعبدالله_ع
🌹 دفن پیکر پاک شهدای کربلا
🔴پرسش : پیکر شهدای کربلا توسط چه کسی دفن گردید؟
♦️به تعبير مرحوم حاج «شيخ عباس قمى» در نفس المهموم: «در كتب معتبر كيفيت دفن امام حسين(عليه السلام) و اصحابش به تفصيل نيامده است». (1)
ولى بنا به نقل مشهور اجساد مطهر شهدا سه روز زير آفتاب بر روى زمين مانده بودند و باد صحرا بر آن بدنهاى پاك مى وزيد. تا آنكه طائفه بنى اسد كه در غاضريه ـ محله اى نزديك كربلا ـ منزل داشتند، پس از تخليه كربلا از سپاه ابن سعد به كربلا آمدند و آن بدنهاى پاك را در خاك و خون مشاهده كردند.
♦️آنان از زن و مرد فريادشان به ناله و شيون بلند شد. وقتى كه مصمم شدند آن بدنهاى پاك را دفن كنند، چون نه سر در بدن داشتند و نه لباسى بر تن، هيچ يك را نمى شناختند. لذا متحير و سرگردان بودند كه چه كنند، ناگاه امام سجاد(عليه السلام) از سمت صحرا به سوى آنان آمد و شهدا را به آنها معرفى كرد. و قبل از همه به دفن پيكر پاك امام حسين(عليه السلام) اقدام فرمود.
♦️او در گوشه اى از كربلا كمى خاك را كنار زد، قبرى ساخته و پرداخته آشكار شد، دستها را زير بدن قرار داد و به تنهايى به داخل قبر برد و فرمود: «با من كسانى هستند كه مرا يارى كنند». چون بدن را در قبر نهاد صورت مباركش را بر گلوى بريده پدرش گذاشت و در حالى كه باران اشك چون ابر بهارى بر گونه هايش جارى بود، فرمود:
♦️«طُوبى لاَِرْض تَضَمَّنَتْ جَسَدَكَ الطّاهِرَ، فَإنّ الدُّنْيا بَعْدَك مُظْلِمَةٌ وَ الاْخِرَةُ بِنُورِكَ مُشْرِقَةٌ، أَمَّا اللَّيْلُ فَمُسَهَّدٌ وَ الْحُزْنُ فَسَرْمَدٌ، أَوْ يَخْتارَ اللهُ لاَِهْلِ بَيْتِكَ دارَكَ الَّتي أَنْتَ بِها مُقيمٌ وَ عَلَيْكَ مِنّي السَّلامُ يَابْنَ رَسُولِ الله وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكاتُهُ»؛ (خوشا به آن زمينى كه پيكر پاك تو را در برگرفته، دنيا پس از تو تاريك شد و آخرت به نور جمال تو روشن گشت. شبها ديگر خواب به سراغم نمى آيد و اندوهم پايانى نخواهد داشت. تا آن زمان كه خداوند اهل بيت تو را به تو ملحق كند و در كنار تو جاى دهد. درود و سلامم بر تو باد اى فرزند رسول خدا و رحمت و بركات خدا بر تو باد).
آنگاه از قبر خارج شد و آن را از خاك پوشاند و با انگشت روى قبر نوشت: «هذا قَبْرُ الحُسَيْنِ بنِ عَلِيِّ بنِ أبي طالِب اَلَّذِي قَتَلُوهُ عَطْشاناً غَريباً»؛ (اين قبر حسين بن على(عليه السلام) است كه او را با لب تشنه و غريب كشتند).
♦️سپس بدن پاك على اكبر(عليه السلام) پايين پاى حضرت به خاك سپرده شد و بقيه شهدا از بنى هاشم و اصحاب نيز در يك قبر دسته جمعى پايين پاى امام(عليه السلام) دفن شدند. (2)
♦️آنگاه امام سجاد(عليه السلام)، قوم بنى اسد را به طرف نهر علقمه محل شهادت حضرت عباس قمر بنى هاشم راهنمايى كرد. و پيكر پاك آن حضرت را در همانجا دفن نمودند. امام زين العابدين(عليه السلام) در حال دفن عمويش گريه سوزناكى كرد و فرمود: «عَلَى الدُّنْيا بَعْدَكَ الْعَفا يا قَمَرَ بَني هاشِم وَعَلَيْكَ مِنّي السَّلامُ مِنْ شَهيد مُحْتَسَب وَ رَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكاتُهُ»؛ (اى قمر بنى هاشم! بعد از تو خاك بر سر دنيا، بر تو درود مى فرستم و رحمت و بركات خداوند را براى تو طلب مى كنم). (3)
♦️سپس بنى اسد «حبيب بن مظاهر» را كه بزرگ قبيله آنان بود، جداگانه ـ همانجايى كه اكنون هست ـ دفن نمودند. (4)
♦️در اينكه امام سجاد(عليه السلام) چگونه در حال اسارت اقدام به چنين عملى نموده است، روايات زيادى در دست است كه مى رساند برابر مبانى اعتقادى شيعه، متولى كفن و دفن هر امامى، امام بعد از اوست. از جمله در روايتى از امام رضا(عليه السلام) مى خوانيم كه به همين نكته اشاره كرده در پاسخ على بن حمزه فرمودند: «همان كسى كه على بن الحسين(عليه السلام) را قدرت داده است كه (در حال اسارت) به كربلا بيايد و جسد مطهّر پدرش را به خاك سپارد، به صاحب اين امر (اشاره به خودش) قدرت داده است تا به بغداد آمده و امر پدرش (حضرت موسى بن جعفر(عليه السلام)) را عهده دار گردد و سپس بازگردد. با اين تفاوت كه وى همانند امام على بن الحسين(عليه السلام) در بند اسارت گرفتار نبوده است». (5)، (6)
📚 (1). نفس المهموم، ص 213.
(2). رجوع شود به: ارشاد مفيد، ص 470 ـ 471 و مقتل الحسين مقرّم، ص 320.
(3). مقتل الحسين مقرّم، ص 320 و ارشاد مفيد، ص 471.
(4). قصه كربلا، ص 418 .
(5). بحارالانوار، ج 48، ص 270 .
(6). گرد آوري از کتاب: عاشورا ريشه ها، انگيزه ها، رويدادها، پيامدها، سعید داودی و مهدی رستم نژاد،(زیر نظر آيت الله العظمى ناصر مكارم شيرازى)، امام على بن ابى طالب عليه السلام، قم، 1388 ه. ش، ص 550.
✍🏻 صفوان می گوید امام صادق علیه السلام به من فرمود:
🌱 بر خواندن زیارت #عاشورا مواظبت کن. پس به درستی که من، ضامن قبولی زیارت کسی هستم که از دور و نزدیک، این زیارت را بخواند، که سعی او مشکور باشد، سلام او به آن حضرت برسد و محجوب نماند و حاجت او از طرف خدا برآورده شود و به هر چه که خواهد برسد و خدا او را نومید نگرداند.
#محرم_مهدوی
#بسته_پیوند_عاشورا_با_مهدویت_9
💢 راهکاری برای تحول فرد و جامعه در مسیر زمینه سازی ظهور💢
✍️یکی از راهکارهای تحول در افراد و جامعه برای زمینه سازی در مسیر یاری امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) این است که حس نیاز به امام در افراد و جامعه ایجاد شود، یعنی درک کنیم چقدر به امام نیاز داریم و نبود او چه خسارتی به ما می زند
🔹 عده ای از ما اگرچه منتظر امام عصر ارواحنافداه هستیم و آمدنشان را درست می دانیم، اما معتقدیم راه های رسیدن به سعادت بسیارند، اگر امام باشد خوب است، اما اگر هم نبودند می توان راه های دیگر را امتحان کرد و این تفاوت است بین کسی که حیات خود را وابسته به امام عصر ارواحنافداه می داند. از این روست که در زیارت ایشان می خوانیم که خدایا کاری نکن من دنبال بدل امام خود باشم!
در کربلا می بینیم «جون» غلام امام حسین (علیه السلام) که حضرت (علیه السلام) به او می فرمایند: تو عمری را برای ما تلاش کرده ای و حال آزادی! اما او می گوید من شما را رها کنم و کجا بروم؟ این یعنی حس نیازی که بدون امام حتی نمی توان زندگی کرد.
✅پس یکی از برداشتهای ما از کربلا و عاشورا حس نیاز به امام (علیه السلام) است که گروهی از یاران مرگ را بر جدایی از امام (علیه السلام) ترجیح دادند. تولید یاران کارآمد نیازمند ایجاد حس نیاز به امام است و اینکه به جامعه القا کنیم نبود امام چه مشکلاتی را برای ما ایجاد می کند و بدانیم منتظر امام کسی است که آماده خدمت به امام است نه اینکه منتظر برآوردن نیازهایش باشد
#ادامه_دارد
#ارتباط_امام_حسین_ع_با_امام_مهدی_عج
❦ ج) مهدی(ع) منتقم خون امام حسین(ع)
در تفسیر آیه «وَمَنْ قُتِلَ مظلوماً فقد جَعَلْنا لِوَلیّه سلطاناً...؛ هر کس مظلومانه کشته شود ما برای ولی او تسلطی بر ظالم قرار می دهیم»... (سوره اسراء (17) آیه 33.)
از امام صادق (ع) روایت شده است که: ...
#السلام_علیک_یا_اباعبدالله_ع