#امام_حسن_علیه_السلام
با مشت بر زمین بزنم با نگاه تر
از شدت غریبیت آقا چه شاکی ام
با اینکه بی حرم و صحن و گنبدی
هر شب دخیل پنجره فولاد خاکی ام...
#محمد_حبیب_زاده
#السلام_علیک_یا_حسن_بن_علی_ع
مداحی آنلاین - با اجازه از امام حسن باید - حمید علیمی.mp3
4.66M
🔳 #شهادت_امام_حسن_مجتبی(ع)
با اجازه از امام حسن باید
حرفامون رو بی معطلی بگیم
🎤 #حمیدعلیمی
مداحی آنلاین - ای امام همه یا حسن مجتبی - حسین طاهری.mp3
3.77M
🔳 #شهادت_امام_حسن_مجتبی(ع)
ای امام همه یا حسن مجتبی
پسر فاطمه یا حسن مجتبی
🎤 #حسین_طاهری
🖤 پیامبر اکرم (ص):
▪️هر کسی بر او ( امام حسن علیهالسلام) گریه کند، چشمش کور نشود در روزی که چشمها کور میشود.
📚امالی، ص۱۷۷
🏴 شهادت#امام_حسن_مجتبی (ع) تسلیت باد
💞 قلکهای گرهگشا
❇️ یکی از برنامههای منظم حضرت آیتالله خامنهای در قامت رئیس جمهور در دوران دفاع مقدس، دیدار نمادین با برخی اقشار مردم بود که داراییهای خود را به جبهههای جنگ هدیه میدادند. هدایایی مثل پول نقد، زیورآلات زنانه و حتی قلکهای کودکان. ایشان در یکی از همین دیدارها، ارزش این هدایا را اینگونه توصیف کردهاند:
🌸 «هرگز نباید تصور کرد که هدایاى مردمى خلأیى را پر نمىکند. بعضى فکر مىکنند که با این مخارج سنگین جنگ و خرجهاى میلیاردى، مثلاً هدایاى مردم یا طلاى فلان زن مؤمن یا پول قلک فلان نوجوان یا کودک مگر چه قدر تأثیر دارد؟ من باید عرض بکنم که این تصور درست نیست.
🌼 همین هدایایى که به ظاهر کوچک مىنماید، در مواقع حساسى گرههاى ریز و مشکلى را باز کرده. گاهى آن چنان وجود این پول و این امکان گرهگشا بوده و یک مشکل فورى و فوتى به وسیلهى اینها حل شده که انسان از نیت خیر صاحبانش واقعاً به حیرت مىافتد.» ۱۳۶۵/۰۷/۲۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انتشار برای اولینبار| رهگیری و شناسایی ناوگروه نیمیتز آمریکا توسط پهپادهای سپاه
آبادان و خرمشهر را بدهیم به صدام، بعداً پس میگیریم!
🔹بنیصدر معتقد بود جنگ را باید به روش دیپلماتیک حل کرد! اصلا انگار نه انگار که بعثیها با تانک و هواپیما و توپ و لشکرهای پیاده و زرهی ریختهاند داخل ایران.
🔹یکی از استراتژیهای خیانتبار «بنیصدر» این بود که باید خرمشهر و آبادان را بدهیم به دشمن!
🔹ایده بنیصدر بعدها توسط آیتالله «هاشمی رفسنجانی» چنین بازگو شد: «چقدر این نمایندههای خوزستان در مجلس داد زدند و از ته دل گریه کردند. پاسداران آنجا داد میکشیدند و خواستشان این بود که یک واحد ارتشی برای حمایت از نیروهای درگیر به آنجا برود. بنیصدر میگفت نمیتوانیم بفرستیم و نداریم. سعی او بر این بود که خرمشهر و آبادان را بدهیم و نیروهایمان را در شمال حفظ کنیم و بعد که برخود مسلط شدیم، شهرها را پس بگیریم».
🔸 کلی کرافت: نظر اعضای شورای امنیت اهمیتی ندارد، فشار علیه ایران را ادامه میدهیم
🔹 «کلی کرافت» نماینده آمریکا در سازمان ملل گفت که مخالفت ۱۳ عضو شورای امنیت با واشنگتن علیه ایران مسئلهای کماهمیتی است.
🔹 وی مدعی شد که آمریکا آمادگی لازم را دارد تا در کار درستی که انجام میدهد، تنها بماند.
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ویژه هفته دفاع مقدس
✅ #موشن_گرافیک/ همه بودند_همه_هستیم
❌موضوع: ورزشکاران در دفاع مقدس
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اقدام #آتش_به_اختیار یک معلم بابصیرت دامغانی در واکنش به حذف تصویر قرآن مجید از یکی از دروس کتاب دانش آموزان پایه اول ابتدایی
#رسانه_باشید.
🖤امام حسن مجتبی(ع):
👈هلاکت و نابودي دين و ايمان هر شخص در سه چيز است: #تکبّر، #حرص،#حسد.
♦️تکبّر سبب نابودي دين و ايمان شخص مي باشد و به وسيله تکبّر شيطان با آن همه عبادت ملعون گرديد.
♦️حرص و طمع دشمن شخصيّت انسان است، همان طوري که حضرت آدم (ع) به وسيله آن از بهشت خارج شد.
♦️حسد سبب همه خلاف ها و زشتي ها است و به همان جهت قابيل برادر خود هابيل را به قتل رساند.
✍️[اعیان شیعه ج۱ص۵۵۷]
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب "سلام بر ابراهیم" حاوی زندگینامه و خاطرات پهلوان شهید بی مزار ابراهیم هادی است. این کتاب بدلیل شخصیت والا و کاریزمای خاص ابراهیم هادی از جذاب ترین و پرتیراژترین کتابهای نوشته شده در وصف شهدای دفاع مقدس هست، سبک کتاب بصورت داستان ها و خاطرات مجزا از زبان دوستان و آشنایان نوشته شده است.
پهلوان و شهید بی مزار ابراهیم هادی در اول اردیبهشت سال ۱۳۳۶ در حوالی میدان خراسان تهران به دنیا آمد؛ در نوجوانی طعم تلخ یتیمی را چشید ، در جوانی به ورزش زورخانه ای و کشتی روی آورد و ستاره کشتی تهران شد ، ابراهیم در سال 1355 در فینال کشتی باشگاهها به سبک پوریای ولی با جوانمردی مسابقه را به عمد به حریفش واگذار میکند، بعد از پیروزی انقلاب در مدرسه به عنوان معلم ورزش تدریس میکرد، با شروع جنگ در کردستان در ارتفاعات گیلانغرب و بازی دراز جنگید، او همچنین از پایهگذاران گروه چریکی شهید اندرزگو بود، ابراهیم هادی سرانجام در عملیات والفجر مقدماتی پس از ۵ روز مقاومت در ۲۲ بهمن ۱۳۶۱ به شهادت رسید اما همان گونه که از خدا خواسته بود پیکر او هیچ گاه پیدا نشد!...
ارسالی از خانم فاطمه خرامین💐
ارسالی از خانم فاطمه خرامین💐دلنوشته ای به یک شهید
با سلام
بغضهای حقیر ما،روبهروی تصاویر گلگون شما سرریز میشود و راه را برای کلام میبندد؛با شما شقایقهایم.از شما چه باید گفت و چه باید نوشت؟
واژههای خاکسترگونه ما،فقط بلدند روبهروی شما ضجه بزنند.اما کاش میدانستند که یاد شما حرکت است؛حرکتی برای بهبودی وضعِ «بودن».چه باید گفت که شما حنجرههای خود را عبور دادید تا آن سوی مرزهای تکبیر،آن سوی مرزهای ندیدن؛جایی که واژهای یافت نمیشود تا شما را با آن ستود.اصلاً شما که برای تحسین برانگیزی قلمهای ما بوسه بر عطر پرواز نزدید!
هر روز و هر شب،خاکریزها،با اشکها و دعاهایتان گره میخورد.
شما،درشتناکی شب را با تکبیرهای فاتحانهتان درهم میشکستید و روزهای سنگر را سپیدتر از بالهای کبوتران میکردید.
ما ماندهایم و یاد شما
بدا به حال ما،اگر یاد شما را زندگی ما قاب نگیرد.اینجا فراوانند داغهای کمرشکن و زخمهایی که شما مرهمشان هستید؛شما را میگویم که نگاهتان رفت ودر جهت قبله پروانهها خانه کرد.
وقتی دست نوشتههای شما خوانده میشود،در مییابیم که شما نام دیگر خورشیدید و قرابتی نزدیک با خود عشق دارید.
وقتی وصیتنامههای شما را میخوانند،تازه میفهمیم چرا با عزم آخرین نفر از شما،آسمان چمدان خود را بست و کوچید تا بر شرم خویش نیفزوده باشد.وقتی عکس شما را در ذهن خویش ورق میزنیم،تازه میفهمیم که عکسهای تک تک شما اشاره میکرده است به بهترین فصل حیات و ما غافل بودیم.حال ما ماندهایم و دستانی که به دیوارههای قفس میخورد.ما ماندهایم و نام جاوید شما که از لمس رهایی،خنده میزند.ما ماندهایم و موسم یاد شما !
فرازی از وصيت نامه شهید امیر حاج امینی:
هيچ برگ برنده اي ندارم که رو کنم ، جز اينکه دلم را به دو چيز خوش کرده ام:
“یکی این که با این همه گناه، دوباره مرا به سرزمین پاک و اخلاص و صفا و محبت باز گرداند؛ پس لابد دوستم دارد و سر به سرم می گذارد؛ هر چند که چشم دلم کور است و نمی بینم و احساسش نمی کنم؛ اگر چنین نبود، پس چرا مرا به این جا آورد؟!
دوم این که قلبی رئوف و مهربان دارم و با همه بدی هایم، بسیار دلسوزم لحظه ای حاضر به تحمل هر گونه رنجی می شوم؛ بله به این دو چیز دلم را خوش کرده ام…”
#شهید_امیر_حاجامینی
ارسالی از خانم فرمانی💐
🔴به کارگزینی سازمانش درخواست مینویسد ک چون منبع درامددیگری هم دارم حقوقم زیاد است از حکمم کم کنید.
عامل پیروزی در۸ سال جنگ سخت وجود اندیشه های متعالی چون شهیدذبیح الله عالی بود ک خودشان را ب انقلاب بدهکار میدیدند.
اما جنگ امروز را داریم با طلبکارن از انقلاب میبازیم.
#روایت_مقاومت
اقازاده ایرونی
14.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 | مستند مربعهای قرمز
گفتگو با آقای حسین یکتا راوی کتاب مربعهای قرمز و سرکار خانم زینب عرفانیان نویسنده کتاب
در این مستند کوتاه بخشهایی از گفتگوی راوی کتاب با رهبر انقلاب در دیدار روایتگران دفاع مقدس که در تاریخ ۳۰ آبان ۱۳۹۸ برگزار شده بود برای نخستین بار منتشر میشود.
#معرفی_کتاب
زیارت عاشورا ..mp3
28M
🏴آجرک الله یا صاحب الزمان علیه السلام
🎤علی فانی
🤲اللهم عجل لوليک الفرج
اقتصادِ این روزها شرایط سختتری دارد یا اقتصاد زمان جنگ؟
اقتصاد حال حاضر کشور شباهتهای بیمثالی به اقتصاد دوران دفاع مقدس و ۸ سال جنگ تحمیلی پیدا کرده است. مرور بخشی از این شباهتها شاید برای گذر از دوران کنونی تجربیات ویژه ای را یادآوری کند. #دفاع_مقدس_و_اقتصاد
رکود شدید اقتصادی، وضعیت نگران کننده شاخصهای اقتصادی، کاهش شدید قیمت نفت و درآمدهای نفتی، فشارهای بین المللی، افزایش نبردهای زمینی و همچنین شدت حملات عراق به مراکز اقتصادی و غیرنظامی، گسترش و شدت جنگ نفتکش ها، حضور ناوگان جنگی قدرتهای شرق و غرب و درگیری مستقیم با آمریکا از خصوصیات این دوره بوده است. در این میان فشارهای بین الملل نقش عمدهای داشت زیرا هم منجر شد که ایران به بازارهای معمول و ارزان اسلحه دسترسی نداشته باشد در نتیجه برای تهیه تسلیحات جنگی و ادوات نظامی و حتی لوازم یدکی آنها با مشکلات بسیار و متحمل شدن هزینههای بیشتر مواجه شد و هم دخالت قدرتهای خارجی و کشورهای منطقه مانع از پیروزی سریع و قاطع ایران بر عراق شد. به هر حال بررسی شاخصهای اقتصادی در این دوره حاکی از رکود شدید اقتصادی است که از سال ۱۳۶۵ شروع و در سال ۱۳۶۷ به عمق خود رسید که مهمترین دلیل آن کاهش بسیار شدید قیمت نفت در بازارهای جهانی از ماههای آخرین سال ۱۳۶۴ بود.
#دفاع_مقدس__اقتصاد
شیوه جلوگیری از احتکار در دوران جنگ تحمیلی
از همین رو با آغاز جنگ تحمیلی به منظور جلوگیری از ذخیره سازی و احتکار کالاهای اساسی و دسترسی همگان به حداقل این کالاها به قیمت رسمی و با توجه به خطری که ممکن بود از لحاظ کمبود کالاهای اساسی یا افزایش سریع قیمت آن کالاها برای مردم پیش آید، طرح توزیع عادلانه و سهمیه بندی کالاهای اساسی توسط ستاد بسیج اقتصادی کشور و نیز پرداخت یارانه به بعضی از کالاها جهت تثبیت قیمت آنها به اجرا درآمد. #دفاع_مقدس_و_اقتصاد
جلوگیری از واردات کالاهای لوکس و تجملی
بزرگترین افتخاری که در اقتصاد سیاسی ایران در دوران دفاع مقدس رخ داده است این است که جابجایی و دگرگونی بنیادی در این زمینه اتفاق افتاد. در دوران جنگ تجارت مولود واردات تا حد ممکن کنترل شد و سهم وارداتی که ربطی به تولید نداشت تقریباً به صفر رسید. این کار به حدی با عظمت و بزرگ بود که حتی منتقدان دولت هم از آن به عنوان شاهکاری بی بدیل در تاریخ اقتصادی معاصر ما نام میبرند. چرا که واردات کالاهای تجملی و مصرفی تقریباً به صفر رسیده بود.
#دفاع_مقدس_و_اقتصاد
🌷دردوران جنگ تمام بخشهای اقتصادی در خدمت تولید بودند🌷
حسن عابدی جعفری یکی از این افراد است که طی سالهای دفاع مقدس وزیر بازرگانی دولت دوم جنگ بود.
وی در نخستین جلسه از نشستهای اقتصاد ایران در دوران دفاع مقدس به موضوع تولید در دوران جنگ پرداخته و گفت: گاهی اوقات و در برخی مقاطع این اتفاق افتاده است که تجارت، شبکه بانکی و سایر خدمات بر سر تولید آوار شده و اجاره نفس کشیدن به تولید نمیدهند. بجای اینکه همه این موارد در خدمت تولید باشند تولید را به خدمت خود گرفتهاند. درحالی که در دوران دفاع مقدس همه اینها در خدمت تولید بودند و در کنار آن بخشی از تولید نیز در خدمت دفاع مقدس بود.
ما در حوزه تولید دوکار را میتوانستیم انجام دهیم که جدای از امور مربوط به جنگ بود. یک آنکه آن بخش از تولید که زیرمجموعه وزارت بازرگانی بود باید احصا شده و به بهترین نحو به عنوان سربازان اصلی تولید در کشور تقویت شود. بنابراین معاونتی به عنوان پشتیبانی از صنوف ایجاد شد و تمام صنوف تولیدی را شناسایی و دسته بندی کرد و این صنوف را از صنوف توزیعی تفکیک کرد.
اقدام دوم این بود که با توجه به اینکه در کشورهای توسعه یافته توسعه از واحدهای کوچک تولیدی اتفاق می افتد. فرض را بر این قرار دادیم که تمام صنایع کوچک باید تقویت شوند. در همان دوران بیش از ۴۳ نمایشگاه خارجی برای صنایع کوچک در کشورهای دیگر انتخاب شد و در همان دوران سخت این صنایع به ایننمایشگاهها رفته و ارزآوری داشتند.
بنابراین تأمین مواد اولیه و نقدینگی و زمینه فروش محصولات انها باعث تقویت تولید در کشور شد.
#دفاع_مقدس_و_اقتصاد