👌
دفتر نشر معارف «کتاب زندگی» را به تازگی در دسترس علاقهمندان قرار داده است؛ کتابی که میتواند خلأ کمبود کتاب در حوزه ازدواج را برای مخاطب جوان امروز تاحدودی پر کند.
کتاب ازدواج، کتاب اول تأسیس» اثری است شیوا و روان که حاصل سال ها جلسات و مشاوره های حضوری و همایش های نویسنده است که با استفاده از تجارب محافل سخنرانی و برخورد چهره به چهره با زوج ها و جوانان منتشر شده است. این کتاب در ۱۰ فصل به بیان مراحل مختلف ازدواج می پردازد.
🌷🇮🇷🌷
«کتاب زندگی»، نوشته حمید حبشی
شاید بیراه نباشد اگر بگوییم ایرانیها از زمانی که روانشناس اتریشی، آلفرد آدلر، برای اولینبار مفهوم Life Style را مطرح کرد، در این سالها بیشترین مواجهه را با این مفهوم داشتهاند. لایف استایل یا سبک زندگی از جمله موضوعات پررونق این سالها در شبکههای اجتماعی است که در انواع و اقسام شگردها و شکلها به مخاطب ایرانی عرضه میشود؛ از ارائه دیدگاههای روانشناسی و راه و روشها برای حل مسائل گرفته تا سادهترین امور زندگی مانند نوع پوشش و چیدمان خانه. در این میان، هرچند دیر اما تلاشهایی در جهت شناسایی و معرفی سبک زندگی براساس باورهای ایرانی اسلامی نیز صورت گرفته است.
در سالهای اخیر در کنار تلاش برای بیمعنا کردن زندگی و فاصله انداختن میان سبک زندگی ایرانیها از باورهای ملی و دینی، عناوین متعددی در جهت تبیین ارزش خانواده و راههای حفظ اصالتها در این بنیان منتشر شده است؛ آثاری که تلاش دارند به مخاطب امروزی خود که در مواجهه با رسانههای مختلف قرار دارد، سبک زندگی ایرانی اسلامی را یادآوری کند. «کتاب زندگی»، نوشته حمید حبشی که به تازگی توسط دفتر نشر معارف منتشر شده، از جمله کارهای تازه در این قلمرو است که تلاش دارد با نگاهی جزئیتر و دقیقتر به امور زندگی یک خانواده ایرانی بپردازد.
حبشی که سالها تجربه حضور در حوزه مشاوره خانواده را دارد، دانش و تجربه را با هم گره زده و جلد اول از کتاب «کتاب زندگی؛ ماهیت و شناخت» را با محوریت مدیریت خانه و خانواده، به عنوان یکی از مقدسترین ارکان جامعه تدوین کرده است.
«کتاب زندگی» در شش فصل به دلایل مشکلات زندگی زوجین و راه حل رفع این مشکلات پرداخته است. حبشی از این منظر، اساس همه مشکلات را به نگاه مالکیت زوجین به همدیگر میداند و راه علاج آن را تغییر این نگاه و جایگزینی نگاه امانتداری به جای نگاه مالکیت تقریر میکند. حال اینکه نشانههای این نگاه مالکیت به همدیگر چیست و چه مضراتی دارد و ویژگیها و اثرات و مزایای نگاه امانتداری زوجین به یکدیگر چیست در کتاب قطور «کتاب زندگی؛ ماهیت و شناخت» به تفصیل پرداخته شده است.
حبشی طرح مسئله را با نشان دادن اهمیت «خانه» و «خانواده» از منظر الهی آغاز میکند: در نگاه و معرفت دینی، خانه، خانواده و مسائل مرتبط با آن دارای جایگاه رفیعی است. آنقدر رفیع و بلند که خدا، خانه دارد. با اینکه خالق و آفریدگار هستی است و همه آنچه هست و ما از آن باخبر و بیخبریم، مخلوق او هستند و آسمانهای متعدد و کهکشانهای پرشمار، در تسبیح حضرتش مشغولاند، بیت دارد و قبله مسلمانان رو به خانه اوست. پیامبرش و حجتها و ائمه که امامان ما قرار داده است، بزرگترین لقبشان اهلالبیت است. چه فراوان برکتهایی که به بنای خانه و بنیاد خانواده ارزانی کرده و فرموده است بنای خانه و خانواده که با ازدواج ممکن میشود، در پیشگاه او از محبوبترین بناهای موجود در اسلام است.
او در ادامه تلاش دارد به اصول و قواعدی را که به ساماندهی و مدیریت این بنا و بنیاد کمک میکند، بپردازد؛ به همین دلیل حبشی کار را با طرح مسئله نحوه مدیریت روابط خانواده آغاز میکند. نویسنده برای روشنتر شدن مسئله در ذهن مخاطب، روشهای غلط، روشهای رایج و روش صحیح را متذکر میشود. به عنوان نمونه، نویسنده در بخش مسیرهای جهتگیری اساسی در مدیریت روابط خانواده در بخش «جنس زن»، پیدا شدن خواستگار به عنوان تنها دلیل ازدواج را یکی از روشهای رایج غلط در میان برخی از خانوادهها میداند و مینویسد: جالب اینکه با فراهم شدن همین شرط، گاهی حتی خانواده دختر به تمایل و گرایش خود او هم توجهی نکرده، با اصرار و فشار و یا ترساندنش از تأخیر یا فقدان ازدواج، او را به تصمیم ورود به زندگی مشترک، هُل میدهند و یا وادار میکنند. یعنی گاهی از وجود تمایل برای ازدواج هم خالی است. …
نویسنده در ادامه به طرح موضوعات دیگری چون از مالکیت به امانتداری، بنیانهای روانی زن و مرد، اقتدار، شناخت عوامل اقتدارشکنانه، سطح و عمق در زن و مرد و … پرداخته است. حبشی در فصول مختلف تلاش کرده با جزئینگری به مسائل مختلف بپردازد و این شاید برخاسته از سالها فعالیت او در عرصه مشاوره باشد. کنشها و واکنشهای مختلف مورد بررسی قرار گرفته و راه حل مناسب برای مدیریت آنها ذکر شده است. به عنوان نمونه، در بخشی از «کتاب زندگی» آمده است: «این فردیت و نگاه بر محور مالیکت، مخصوص پسر نیست و دختر نیز در هنگام ازدواج، با همین میل و نگرش، همسرش را گزینش میکند و اینکه میبینیم دختران به جای اعتماد و تمرکز بر پسری که از مسیر امن و سنتی خانوادگی به خواستگاری وی اقدام کرده است، پسری را ترجیح میدهند که از مسیر انس و ارتباط و ایجاد اشتیاق و شیفتگی آغاز کرده است، بر خلاف آنکه تصور میشود، علت آن وجود عشق در این نوع مطالبه و فقدان عشق در خواستگاری معمول نیست، مسئله، ابتلا به ...؟»
هدایت شده از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
✅به همت پژوهشگاه علوم و فرهنگ ا سلامی برگزار شد:طرح کاربردی سازی و بومی شدن علوم انسانی و اجتماعی در ایران
⬅️نشست توجیهی طرح کاربردی سازی و بومی شدن علوم انسانی و اجتماعی در پژوهشگاه ها با حضور مدیران محترم طرح خانم دکتر ابراهیمی و خانم دکتر میرشاه ولایتی از پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، در تاریخ ۷ تیرماه ۱۴۰۰ در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به صورت مجازی برگزار شد.
⬅️مشاهده متن کامل خبر
🌐http://dte.bz/iAfGz
⬅️دریافت و شنیدن فایل صوتی جلسه
🌐http://dte.bz/oTHs8
هدایت شده از کبریت
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😳حدس بزن چه بلایی سر این جوونا اومده؟!
❗️رفتیم تو خیابون، یه سری صدا دادیم به مردم و ازشون خواستیم حدس بزنن که این صداها برای چه کساییه؟
و تو چه شرایطی این بلا سرشون اومده؟
⁉️نظر تو چیه؟ چه تغییری ایجاد بشه این اتفاقا دیگه برای جوونا نمیافته؟
🤔تغییر نکنه! همینطوری خوبه؟ حذف بشه؟ اصلاح بشه یا چی؟
@kebritmedia
# هر روز با نهج البلاغه
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
💥إِنَّ الْحَقَّ ثَقِيلٌ مَرِيءٌ، وَ إِنَّ الْبَاطِلَ خَفِيفٌ وَبِيءٌ
💠حق، سنگين اما گواراست و باطل، سبك اما بلاخيز و مرگ آور است»
۱۰۴۲
📚#حکمت_376
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
فقط حیدر امیرالمومنین است
👆🏿صورَة نَادِرَةٌ
مِنْ الْيَمِينِ : آيَة اللَّه الْعُظْمَى السَّيِّدُ أَبُو الْقَاسِمِ الْخُويِيّ ثُم والدهُ آيَة اللَّه السَّيِّد عَلِيّ أَكْبَر الْخُويِيّ و آيَة اللَّه السَّيِّد جَوَادٌ الخامنئي [ وَالِد السَّيِّد الخامنئي ] .
معلومة مفيدة قد لا يعرفها كثير من الأخوة:
ان السيد علي اكبر الخوئي والد السيد ابو القاسم الخوئي هو ابن خالة السيد جواد الخامنئي والد السيد الخامنئی
9.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠صحبت های بسیار مهم آیت الله وحید خراسانی در نقد، طلب معارف از غیر اهلبیت علیهم السلام :
🔻امام باقر عليه السلام : كُلُّ ما لَم يَخرُج مِن هذَا البَيتِ فَهُوَ باطِلٌ.هر چه از اين بیت صادر نشده باشد باطل است؛ إِنَّمٰا یُرِیدُ اَللّٰهُ لِیُذْهِبَ عَنْکُمُ اَلرِّجْسَ أَهْلَ اَلْبَیْتِ
حرف هر کسی ، همانطور که خودش آلوده است ، حرف هم آلوده است ، فقط کسی که آلوده نیست ، حرفش آلوده نیست و آن چهارده معصوم علیهم السلام هستند ، بقیه هم حرف مفته...
حرف پاک از کجا باید پیدا کنیم؟ حرف پاک ، فقط حرف کسی است که صاحب مقام عصمت است؛ روح ان بزرگواران پاک ، عملشان پاک ، حرفشان پاک و به همین خاطر است که اتباع قول و عمل معصوم برهانیست نه تعبدی.
🔻إنِّي تَارِكٌ فِيكُمُ الثَّقَلَيْنِ مَا إِنْ تَمَسَّكْتُمْ بِهِمَا لَنْ تَضِلُّوا كِتَابَ اللَّهِ وَ عِتْرَتِي أَهْلَ بَيْتِي
همانا من در ميان شما دو چيز سنگين و گران ميگذارم، كه اگر بدانها چنگ زنيد هرگز پس از من گمراه نشويد؛ به این دو تا فقط تمسک ، بقیه هم حرف .....
حرف پاک میوه فکر پاکه....
من لزم #رأس_العین....
#عیون_صافیة
#عیون_کدرة
🌷🇮🇷🌷
🔷 علمٌ لا يُصلِحُكَ ضَلالٌ
🔶 علمى كه اصلاحت نكند، گمراهى است
🔻 امام علی علیه السلام
📚 غررالحكم حدیث 6294
@TarbiateManavi
هدایت شده از روشنا
✅نشست اول
💡 تربیت علیه تربیت
"تربیت طبیعی انسان"
🌱آشنایی با اندیشه های تربیتی
دکتر عبدالعظیم کریمی🌱
🗓دوشنبه ۱۴تیرماه
🕓ساعت ۱۶ تا ۲۰
🔔همراه با امکان پرسش و پاسخ
____________________
📲@tavana_center
هدایت شده از روشنا
🔔دکتر عبدالعظیم کریمی کیست؟
به طور اجمالی با سوابق و فعالیتهای ایشان آشنا میشویم.