روستایی هست به اسم دینه کوه
نزدیکی قزوین که اسم کوچههای روستا را بر اساس اسم مادربزرگ هایی که یک روزی در آن کوچه زندگی می کردند و دیگر در قید حیات نیستند ، انتخاب کرده است . 😍
یاد همه مادر بزرگ هایی که در قید حیات نیستند به خیر !
شب های قدر ، براشون دعا کنیم .
🙏🌿🙏
#جهاد_تبیین
#روشنگری
#ماه_رمضان
@roshhangarii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬛️◼️ عرض تسلیت شهادت مولی الموحدین امیرالمومنین علی علیه السلام، محضر صاحب عزای اصلی امام زمان(عج)
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
#شب_قدر
@roshhangarii
⁉️⁉️ این علی(ع) کیست ؟!!
وقتی سخن از امیرالمومنین می شود انسان در حیرتی عجیب می ماند که از کدام بعد زندگی حضرت بگوید؟ چرا که امام علی (ع) شخصیتی منحصر به فرد در تاریخ می باشد که فاتح قله های رفیع ارزش ها در عرصه های مختلف است :
◽️در شجاعت و دلاوری : " لافَتی اِلّا علی لاسَیف اِلّا ذوالفَقار "
و " ضَرْبَةُ عَلّیٍ یَوْمَ الْخَنْدَق افْضَلُ مِنْ عِبادَةِ الثَّقَلَین "
◽️در ایمان و یقین : " لَوْ كُشِفَ الْغِطَاءُ مَا ازْدَدْتُ يَقِيناً "
◽️در علم و دانش : " أنَا مَدینَهُ العِلمِ وعَلِیٌّ بابُها "
◽️در سیاست و حکومت : بهترین حاکم و فرمانروا در طول تاریخ
◽️در زهد و دنیاگریزی : نعلین هایی که صدها وصله داشت به پا می کرد و سنگ هایی که برای تحمل گرسنگی به شکم می بست!
◽️در رعایت بیت المال : خاموش کردن شمع بیت المال وقتی کار شخصی پیش می آمد!
◽️در عدالت : پرهیز از کوچکترین ملاحظه اقوام و آشنایان . نزدیک کردن آهن گداخته به دستان برادرش عقیل که درخواست دریافتی بیشتری از بیت المال داشت!
◽️در عرفان و مناجات : عالی ترین مضامین و زیباترین ادعیه مثل مناجات امیرالمومنین و دعای کمیل
◽️در مبارزه با فساد : سخت ترین برخوردها و فرامین و دستور به بی آبرو کردن مسئولان خائن به بیت المال
◽️در خطابه و سخنوری : امیر لشگر سخن با قوی ترین جملات و عبارات که بخشی از آن در کتاب نفیس نهج البلاغه آمده است.
◽️در رسیدگی به ایتام و مستمندان : سرزدن دائمی شبانه به مساکین و بازی با کودکان یتیم و سواری دادن به آن ها !!
◽️در کار و کوشش : آباد کردن نخلستان ها و حفر چاه های بسیار و وقف آن ها برای استفاده عموم
✅ و اما در مظلومیت : اول مظلوم تاریخ.
وقتی همسرش فاطمه زهرا (س) را که بهترین زن عالم بود زدند و به شهادت رساندند ، با غیرت ترین مرد عالم بخاطر حفظ اسلام سکوت کرد.
یا آن زمان که در محراب مسجد کوفه به شهادت رسید برخی مردم در شام می گفتند مگر علی نماز هم می خواند؟!!
تا آنجا که خود حضرت می فرمایند : به اندازه ریگ های بیابان ، قطره های باران و کرک و موی حیوانات ، به من ظلم شده است !!!
🔰🔸 علی (ع) را نشناختیم و نخواهیم شناخت...
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
#شب_قدر
@roshhangarii
⭕️⚠️ پشت پرده یک عملیات پیچیده
‼️🔺به این تیترهای مسموم که مشت نمونه خروار است، دقت کنید: رد پای دولت در غائله سفر خانواده قالیباف به ترکیه، سیسمونی گیت در مقابل ناتوانی ذهنی رئیسی، حمله پایداری به قالیباف برای از زیر ضرب درآوردن عبدالملکی، "قالیباف چوب عدم همراهی با پایداری در طرح صیانت را خورد، "اطلاعات سپاه، پشت افشاگری اخیر است، وزارت اطلاعات دولت رئیسی، خانواده قالیباف را رصد و ماجرا را لو داده و...!
🔺انتشار این تحلیلها در طیف کانالهای ضد امنیتی، ضد انقلاب، حلقه انحرافی متظاهر به عدالتخواهی، و وابسته به ائتلاف اشرافی مدعی اصلاحات و اعتدال، نشان میدهد هدف جنجال اخیر، فراتر از زدن قالیباف (به بهانه سفر دختر و داماد و همسر او به ترکیه) است.
🔻اگر از تحلیل «نقطهای-موردی» فراتر برویم و نگاه «فرایندی-جریانی» به این عملیات اطلاعاتی- رسانهای بیندازیم، معلوم میشود القای «زیرآبزنی دولت رئیسی توسط حلقه قالیباف»، «زیرآب زنی قالیباف توسط حامیان رئیسی و جبهه پایداری»، «درگیری پایداری با دولت و تیم مذاکره کننده/دکتر باقری» و...، به شکل پر حجم، در دستور کار اتاق عملیات جریان معارض انقلاب قرار دارد.
🔺یک هدف مهم، دامن زدن به سوء ظن و از هم گسیختن اتحاد نیروهای انقلابی است که همت کردند و عناصر معارض با اصل انقلاب و نظام را از دولت و مجلس بیرون راندند، و تا همین جا هم با وجود انبوه گرفتاریهای بر جا مانده از مدیریت اشرافیت غربگرا، در کاهش مشکلات انباشته موفق عمل کردهاند.
🔻طراحان عملیات روانی بر این باورند که با ترور شخصیت یکایک اضلاع جبهه انقلاب، هم امید واقعی مردم به بهبود شرایط را متزلزل میکنند، هم این اضلاع و اعضا را به جان هم میاندازند و مجبور میکنند با یکدیگر فاصلهگذاری کنند. بدین ترتیب محتمل است روند همافزایی متوقف شود و افراد به جای دیدن اولویتها و دشمنی دشمنان، به تسویه حسابهای تند در درون جبهه انقلاب بپردازند.
🔺این عملیات روانی تا حدی گسترده است که کانالهای اجارهای محافل صد امنیتی، یک روز درباره نارضایتی رهبر انقلاب از عملکرد رئیس جدید سازمان صدا و سیما(!؟) دروغپراکنی میکنند، و روز دیگر، به دروغ مدعی میشوند رهبری، گزارش سعید جلیلی درباره فروش ۳/۵ میلیون بشکهای نفت (!؟) را نکوهش کرده است؛ تا ناچاری کشور به مذاکره و توافق به هر قیمت را القا کنند!
🔻تجربه اتفاقات چند دهه گذشته به ویژه دو دهه اخیر میگوید، هرگاه نیروهای انقلابی توانستند با وجود سلایق متنوع، همپوشانی و همافزایی کنند، هم توفیقات بزرگی برای کشور رقم خورد و هم سرویسهای جاسوسی دشمن و پادوهای داخلی آنها را به دست و پا انداخت تا با به خدمت گرفتن عناصر نفوذی، شهرت طلب، کم حوصله و یا فاقد بصیرت، این همدلی مبارک را هدف بگیرند.
🔺🔻میتوان با «طرح صیانت» موافق یا مخالف بود و «منصفانه و دور اندیشانه» دیدگاه خود را ارائه کرد. میتوان و باید، ضمن حمایت کلان، به نقد کارکرد اجزای دولت یا مجلس پرداخت. میتوان و باید به شرط رعایت انصاف و تناسب مدیران ارشد یا بستگان و اطرافیان آنها را زیر ذرهبین قرار دارد و رفتارهای خلاف معیارها را تخطئه کرد. اما هرگز نباید از یاد برد که عملیات روانی پیچیده، رکن عملیات پیاده نظام دشمن در جنگ ترکیبی است.
🔺در این شرایط، نباید حاشیه و فرع یا حتی مهم، جای اصل و اولویت و اهم را پر کند. نباید در گرد و غبار هیجاناتی رسانهای، واقعیت دو جبهه اصلی در مواجهه انقلاب/ ضد انقلاب و جمهوری اسلامی/ استکبار مغفول بماند، یا در اثر غبارآلودگی شدید فضا، نیروهای خودی به اشتباه، به سمت یکدیگر شلیک کنند.
🔻هم مدیران و متولیان و اطرافیان آنها باید از موضع اتهام پرهیز کنند؛ و هم باید زمان شناس و دشمن شناس بود و از نقشآفرینی در نقشههای دشمن اجتناب کرد.
📝محمد ایمانی
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
@roshhangarii
❌⁉️ راه مواجهه درست با فتنه خبری «خرید سیسمونی» چیست؟!
پلان اول: انتشار تصاویر دختر، داماد و همسر قالیباف در بازگشت از سفر ترکیه به همراه اولین روایت منتشر شده با کلید واژه خاص سفر برای «خرید سیسمونی»
پلان دوم: انتشار یادداشت اینستاگرامی پسر قالیباف و تایید اصل خبر با تیتر گناه نابخشودنی و البته تکذیب «خرید سیسمونی»
پلان سوم: گر گرفتن افکار عمومی به علت احساس تناقض شدید اظهارات و مواضع قالیباف با سفر فرزند و همسرش به ترکیه البته بازهم با محوریت بیشتر ذهنیت خاص شکل گرفته «خرید سیسمونی» از ترکیه
پلان چهارم: بیان امنیتی و سیاسی بودن پروژه تخریب قالیباف توسط بخشی از کاربران و فعالین سیاسی و رسانه ای
پلان پنجم: شکل گیری دعواهای متعدد رسانه ای و مجازی و وسط کشیده شدن ده ها گمانه زنی و شبهه افکنی درباره اختلاف قالیباف و رئیسی، مجلس با دولت، سپاه با وزارت اطلاعات و طرح گفتمان های دوگانه از ساده زیستی تا اشرافی گری از اتهام ماله کشی تا ژست عدالتخواهی و ده ها دو گانه دیگر
پلان ششم: بازشدن فرصت اجرایی کردن طرح های دشمن برای رسیدن به اهداف بزرگتر خبری و رسانه ای از سفر خانواده قالیباف و نشانه گرفتن مستقیم نظام و انقلاب اسلامی
پلان هفتم و آخر: نهایتا ترکیب شدن ده ها خبر، تحلیل و حرف حق و باطل درباره سفر خانواده قالیباف به ترکیه، که می توان از آن به عنوان یک مصداق فتنه در عالم خبر و رسانه یاد کرد.
⁉️‼️خب زین پس با یک فتنه خبری چگونه باید برخورد کرد؟!
⭕️ مقید به رفتار توصیه شده دینی در فتنه ها؛ رفتاری مثل بچه شتری که نمی توانند از او شیر بدوشند و نه سواری گرفتن؛ اما در این مواقع باید مراقب چه کسانی بود که نه بتوانند از جامعه تحلیلی و خبری کشور شیر بدوشند و نه بتوانند سواری بگیرند؟! طبیعی است که در حادثه اخیر باید در پازل جریانات و رسانه های ضدانقلاب، اصلاح طلبان و غرب گرایان داخلی به کمین نشسته، عدالتخواران و انحرافی های منتقم، ناگاآهان و یا آگاهان سیاسی که اختلاف اندازی میان جبهه انقلاب از دولت تا مجلس یا میان نهادهای اطلاعاتی و امنیتی برایشان اهمیتی ندارد و یا از افرادی که قادر به کنترل حب و بغض های سیاسی در چنین بزنگاه هایی نیستند، مواظب بود که در بازی آنها قرار نگرفت. با یک سرچ ساده می توان دستورالعمل رسانه ای تمامی جریانات مذکور را دید و از خود مواظبت کرد.
⭕️ مقید بودن به حفظ سرمایه اجتماعی انقلاب اسلامی؛ در فتنه های رسانه ای رعایت منافع انقلاب یک اصل است؛ سرمایه اجتماعی جمهوری اسلامی ترکیبی از وزن ذاتی ارزش ها و آرمان هایی است که دنبال می کند به همراه عملکرد و کارآمدی دستگاه ها و کارگزارانش و همچنین سرمایه اجتماعی چهره هایی است که منتسب به نظام در سطوح مختلف مذهبی، سیاسی، اجتماعی و مدیریتی در افکار عمومی شناخته شده اند. اما در مقطع فعلی چنین رفتاری از طرف داماد و دختر قالیباف ضربه سنگینی به اعتماد عمومی ابتدا به شخص قالیباف و سپس به سرمایه اجتماعی انقلاب بوده است، خب در این شرایط، دلسوزی و روش عاقلانه برای حفظ سرمایه اجتماعی انقلاب در حادثه اخیر چیست؟ جواب ساده است، اگر برخی واقعا دغدغه حفظ سرمایه اجتماعی نظام را در این ماجرا دارند، پس چرا پس از اعلام برائت قالیباف از سفر خانواده اش به ترکیه؛ این اعلام برائت را عمدا نادیده می گیرند و مثل ضدانقلاب خارج نشین همچنان اصرار دارند، قالیباف در جایگاه رئیس مجلس جمهوری اسلامی در مرکز انتقادات و عملیات رسانه ای باقی بماند؟! ضمن اینکه وقتی پدری از اقدام فرزندانش تبری می جوید، پس از آن چرا باید خودش مدام اصل قرار بگیرد و داماد و دختر به عنوان فرع ماجرا؟! حادثه اخیر به نسبت فتنه 88 عملا بسیار کوچک محسوب میشود، اما اگر در همان ایام فتنه میرحسین موسوی، کروبی، خاتمی و هاشمی رفسنجانی از اقدامات نزدیکانشان و یا منکراتی که صورت گرفت اعلام برائت می کردند، حتما وظیفه رسانه های انقلابی پذیرش و استقبال از اعلام برائت شان بود آنهم باوجودی که همه می دانستند خود این چهره ها در ایجاد فتنه نقش اساسی داشتند.
⭕️ مقید بودن به رعایت انصاف و عدالت؛ به عنوان مثال، توهین فائزه هاشمی به پیامبر (ص) یا سفر خانواده قالیباف به ترکیه، کدامیک خطای بزرگتر بود؟! اساسا خطاهای – بخوانید گناهان- فائزه میانسال با این همه سابقه مخدوش چند دهه با دختر جوان قالیباف در یک ردیف هستند؟! آیا برای شما قالیباف با هاشمی رفسنجانی نیز یکی هستند؟! آیا در ماجرای اخیر با ادبیات درست یا غلط، کافی یا ناکافی از زبان پسر قالیباف نارضایتی پدر از این سفر گفته نشد؟! آیا هاشمی رفسنجانی نیز از رفتار فرزندانش با آنهمه خسارت به نظام تبری می جست؟! آیا جبهه انقلاب یادش رفته است که به یک برائت زبانی کوتاه و کوچک هم از طرف هاشمی رفسنجانی در سال 88 راضی بود و هیچ وفت هم اتفاق نیافتاد.
👇👇👇
⭐☆روشنگری ☆⭐
❌⁉️ راه مواجهه درست با فتنه خبری «خرید سیسمونی» چیست؟! پلان اول: انتشار تصاویر دختر، داماد و همسر ق
خلاصه آنکه خطای دختر قالیباف را اندازه خودش ببنیم نه کمتر و نه بیشتر
⭕️ مقید بودن به رعایت قواعد حرفه ای رسانه ای؛ در ماجرای خانواده قالیباف با یک موضوع رسانه ای رو به رو هستیم. اما آیا قواعد حرفه ای آن را رعایت کردیم؟! مثلا تحقیق درباره منبع خبر؟ بررسی گرایش سیاسی و فکری منبع انتشار خبر؟ درستی و یا نادرستی اجزای خبر منتشر شده؟ چرایی پررنگ شدن کلیدواژه«خریدسیسمونی»؟!
⭕️ مقید بودن به فاصله ایجاد کردن اقلیت های مغرض رسانه ای با عموم مردم ؛ بین ابراز دلخوری به حق و انتقاد عموم مردم پس از سفر ناپسند خانواده قالیباف با اقلیت مغرض فعال مجازی و رسانه ای که با اهداف متعدد سیاسی و امنیتی در حال فعالیت هستند، باید تفاوت قائل بود ولی، تکلیف آن است که به اقلیت مغرض داخل و خارج نشین هم نباید اجازه داد که اهداف و القائات خودشان را به افکار عمومی تحمیل کتتد.
⭕️ مقید بودن به اطلاع رسانی صادقانه؛ در ماجرای سفر برخی نزدیکان قالیباف به ترکیه، گره های ذهنی در میان افکار عمومی قرار دارد که جز با اطلاع رسانی صادقانه، امکان باز شدن آن گره ها و قضاوت عادلانه تر نخواهد بود. مثل اینکه اگر فرزند قالیباف به نیت خرید سیسمونی به ترکیه نرفته پس چرا رفته است؟! نقش داماد خانواده قالیباف به عنوان سرپرست شرعی و قانونی دختر قالیباف در این سفر چیست؟ آیا اصل برنامه سفر تصمیم خود آقای داماد برای رفتن به ترکیه بوده است؟! چرا همسر قالیباف در این سفر حاضر بوده است؟ علی الظاهر همسر قالیباف باوجود مخالفت او به این سفر نمی رفته، بنابراین چه عذری برای رفتن به این سفر دارد؟ به نظر می رسد که در این رویداد هم باید به حدیث «النجاة فی الصدق» بیشتر عمل کرد.
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
@roshhangarii
🛑⭕️ طلسم الیزه می شکند؟
🔶 امروز شهروندان فرانسوی در یکی از غیرقابل پیش بینی ترین انتخابات ریاست جمهوری کشورشان، رای خود را به صندوق می اندازند.
⚪️ انتخاباتی که در آن امانوئل ماکرون، نامزد میانه روی انتخابات در تلاش است تا پس از ۲۰سال، اولین رئیس جمهور فرانسه باشد که برای دو دوره متوالی در این سمت حضور می یابد.
⚪️ در مقابل، مارین لوپن، رهبر جریان راست افراطی «اجتماع ملی» قرار دارد که برای سومین بار در انتخابات شرکت میکند و آن قدر عطش رسیدن به کاخ الیزه را دارد که حداقل در گفتار سعی کرده بعضی از شعارها و خط مشی هایش را برای جلب رای، تعدیل کند.
🔰به گزارش رویترز، آخرین نظرسنجیها نشان میدهد که امانوئل ماکرون در دور دوم با حدود ۵۷ درصد بر مارین لوپن با حدود ۴۳ درصد پیروز خواهد شد.
⚪️‼️ نکته عجیب و قابل توجه نظرسنجی این است که حدود ۳۰ درصد از پاسخدهندگان به نظرسنجیها، گفتهاند در رای گیری شرکت نخواهند کرد یا هنوز تصمیم نهایی خود را نگرفته اند.
⚪️ احتمال کاهش نرخ مشارکت همان چیزی است که می تواند نتیجه غیرقابل پیش بینی را رقم بزند.
⚪️ در دور اول انتخابات ریاست جمهوری فرانسه که ۱۰ آوریل برگزار شد، بیش از ۲۶ درصد از واجدین شرایط از رفتن پای صندوقهای رای امتناع کرده بودند.
⚪️این بیشترین میزان مشارکت نداشتن در انتخابات ریاست جمهوری در ۲۰ سال گذشته است و پیشاپیش مشروعیت رئیسجمهوری آینده را تا حد زیادی با تردید مواجه می کند.
⚪️ همین شرایط غیر معمول، باعث شده برخی تحلیلگران پیشبینی کنند مانند همه پرسی «برگزیت» و پیروزی دونالد ترامپ که کمتر کسی آن را پیش بینی میکرد، مارین لوپن با پیروزی در دور دوم همه را متعجب کند.
⚪️امانوئل ماکرون با 27.85 درصد و مارین لوپن با 23.15 درصد آرا به دور دوم انتخابات راه یافتهاند. همین موضوع سبب شده تا علاوه بر گروهی از سیاستمداران فرانسوی ، خود نامزدها هم تلاش کنند تا این افراد را به پای صندوقهای رای بیاورند.
⚪️ یکی از مهم ترین آرایی که هر دو کاندیدا در دو هفته گذشته روی جذب آن تمرکز کردند، آرای حامیان ژان لوک ملانشون رهبر جریان چپ رادیکال است. او در دور نخست توانست ۲۲ درصد رای به نام خود ثبت کند و در جایگاه سوم قرار گیرد. او همچنین از حامیانش خواسته تا در دور دوم حتی یک رای هم به لوپن ندهند.
❌‼️همه منتظرند ببینند طلسم الیزه می شکند و ماکرون می ماند، یا لوپن پس از سال ها کامیاب می شود.
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
@roshhangarii
هدایت شده از شناخت زمانه
20.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️تحلیلی بر تحولات منطقه
🔹نقشه راه آمریکایی ها در اختلافافکنی بین ایران و #افغانستان چیست؟ آیا باید منتظر شکل گگیری داعش جدید در افغانستان بود؟
هدایت شده از شناخت زمانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 اهمیت بینش سیاسی زنان در روایات
🔻 یک خانمی آمد خدمت امام صادق (ع) و گفت شوهرم نمیگذارد تا در شادی و ناخوشی مردم حضور داشته باشم. حضرت، همسر این خانم را خواستند و فرمودند چرا اینقدر همسرت را منع میکنی؟ آیا میدانی مادر و همسر من بعد از انجام کارهایشان، به ایتام مدینه رسیدگی میکنند؟ باید بدانیم اگر مسئلههای اجتماعی مسئله یک زن نشود، مسئله اون مد و لباس خواهد شد. وقتی افق نگاه کسی بزرگ نشود، مسئله او مسئلههای پیش پا افتاده میشود. در هیچ یک از روایات مطلبی نداریم که زنها نباید بینش سیاسی داشته باشند. به دلیل اینکه باید انتخاب کنند و اثرگذار باشند. زنها باید بینش سیاسی داشته باشند و لازم است در یک فرآیند تربیتی برای این آماده شوند. مثلاً زمانی که من در مقطع راهنمایی بودم، معلم دینی ما بچههای زرنگ مدرسه را انتخاب میکرد و وقتی برای مددکاری، به خانه محرومین میرفت، بچهها را با خود میبرد. این بچه چون در کوران عواطف و احساسات است مردمدار تربیت میشود. اگر بخواهیم دختر به جامعه حساسیت داشته باشد باید مسائل اجتماعی را در حد فهم خودش بفهمد.
"خانم دکتر علاسوند/ کرامت۲/ بسته کلیات تربیت دینی فرزند"
#ثامن
جهاد_تبیین
هدایت شده از شناخت زمانه
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | حقوق مجازی شهروندی
🍃🌹🍃
❌ قسمت پنجم/ #شایعه
🔻 شایعه پراکنی یکی از ترفندهای قدیمی در جنگ روانی است که فضای مجازی بستر راحت تری برای آن ایجاد کرده و اگر در گذشته مثلاً رسانه مکتوبی خبری منتشر می کرد، در صورت لزوم ملزم به ارائه اسناد صحت آن هم می شد ولی فعالیت های خبری در فضای مجازی از سوی افرادی که هیچ شناسهای از خود ارائه نمی دهند، امکان پیگیری صحت و سقم آن خبر نیز سلب میشود و در حال حاضر انبوهی از اخبار منتشره در این فضا چنین حکمی دارند و روح و روان جامعه همواره از انتشار اخباری که صحت آنها معلوم نیست در تلاطم است بدون آنکه منتشرکنندگان آنها پاسخگو باشند.
🔺 البته مطالبه ساماندهی این وضع نباید به انسداد خبری منجر شود، بلکه پاسخگو نمودن منتشرکنندگان اخبار نسبت به صحت و سقم آنها مطالبه عمومی است. لازمه چنین امری تهیه و تدوین ساز و کارهایی است که امروزه در اکثر کشورها ساری و جاری است و هرکس مطلبی منتشر می کند مسئولیت آن را نیز به عهده می گیرد.
✍️ قاسم حبیبزاده
#شناخت زمانه| #ثامن | #ماه_رمضان
هدایت شده از شناخت زمانه
💢 هندسه و نظم جدید جهانی
🔻 آیا جنگ اوکراین و پیروزیهای مقاومت در منطقه به عنوان دو پیشران، تغییر در هندسه و نظم جهانی را پُرشتاب میسازد؟ چه تصویری از هندسه و نظم جهانی میتوان ترسیم کرد؟
💬 رهبر معظم انقلاب در ۲۲ مرداد ۱۳۹۱ فرمودند: «وضعیتی که امروز در دنیا است یک وضعیت تحول است. اوضاع جهان در حال تبدیل به یک شکل جدید و هندسه جدید است.»
🔻 در ادامه رهبر انقلاب به چهار نشانه برای تغییر در هندسه جهانی، شامل بیداری اسلامی، شکست برنامه آمریکا برای تسلط بر منطقه غرب آسیا، آینده مبهم اتحادیه اروپا و افول وجههی آمریکا، اشاره فرمودند.
🔻 چهار نشانه مورد اشاره رهبر انقلاب را باید به مثابه چهار روند در نظر بگیریم و سیر آنها را بعد از جنگ اوکراین و پیروزیهای مقاومت در منطقه به عنوان دو پیشران، بررسی کنیم. قطعا روند هویت خواهی دینی و اتکای به اسلام فزآینده شده است و تبلور آن را در گسترش بیداری اسلامی و موفقیتهای محور مقاومت (به ویژه در یمن و فلسطین) در منطقه به وضوح میتوان مشاهده کرد.
🔻 برنامه ریزی سه لایهی آمریکا شامل طرح خاورمیانه بزگ، خاورمیانه جدید و جنگ نیابتی برای تسلط بر منطقه غرب آسیا کاملا شکست خورده است و آمریکا در آستانهی اخراج از منطقه قرار گرفته است.
🔻 جنگ اوکراین مشکلات زیادی در حوزه اقتصادی، اجتماعی و سیاسی برای اروپا ایجاد خواهد کرد و این اتحادیه را در معرض درون گرایی فروملی و فروپاشی قرار خواهد داد. درباره روند چهارم، افول وجههی جهانی امریکا کاملا پُرشتاب و مشهود شده است. از یک سو متحدان آمریکا به این کشور بیاعتماد شدهاند و از سویی ایالات متحده توانایی مدیریت بر پروندههای بزرگ را از دست داده است.
🔻 با این شرایط جهان به مرحله خروج از پیچ تغییر در هندسه و نظم جهانی رسیده است. جهان در حال تبدیل شدن به شرق و غرب است و شرق مبداء همه تحولات خواهد شد. قدرتهای جدید جهانی از شرق ظهور میکنند. از منظر سنن و قواعد الهی نیز این تغییر، محتوم به نظر میرسد انشاءالله.
هدایت شده از شناخت زمانه
✅ دوازده اصل در عدالتخواهی انقلابی
✍ پايگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيتاللهالعظمی سيدعلی خامنهای (مدظلهالعالی) - مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی
🔻 مقدمه: «عدالتخواهی» همواره یکی از توصیههای رهبر انقلاب به جوانان مؤمن و انقلابی و آحاد ملت بوده است. اما عدالتخواهی هم مثل هر امر اجتماعی دیگری، ممکن است دچار آفات و آسیبهایی شود. بنابراین لازم است تا مسیر مطالبه و طریق طلب آن بر مبنای معیارهای صحیح، دانسته و سپس پیموده شود.
🔻 در اطلاعنگاشت زیر، برخی از الزامات و چارچوبهای اساسی عدالتخواهی در منظومهی فکری رهبر انقلاب مورد بررسی قرار گرفته است.
1⃣ نیازمند «نظریه جامع عدالت» هستیم
🔸 ادارهی کشور نیاز دارد به اینکه به یک جمعبندی قوی و متقن و مستدل در باب عدالت اجتماعی برسد که بتواند بر اساس آن جمعبندی، برنامههای بلندمدت را طراحی کند. بعد از آنکه ما به یک نظریهی متقن و جمعبندی شدهای در باب عدالت رسیدیم، تازه برای پیدا کردن شیوههای اجرا و تحقق آن در جامعه، به بحثهای کاربردی نیاز داریم؛ که این خودش پژوهشهای فراوانی را دنبال خواهد کرد. آن وقت در اینجاست که ما میتوانیم از تجربیات بشری استفاده کنیم. ۱۳۹٠/٠۲/۲۷
2⃣ شعار عدالت را تقویت و همگانی کنید اما...
🔸 هرچه میتوانید، شعار اصلی عدالت و آنچه را مربوط به عدالت است، تقویت و همگانی و در ذهنها تعمیق کنید و روی پشتوانه و فلسفهی فکری آن کار کنید - اینها لازم است - اما کاری نکنید که مخالفان شما این تردید را دامن بزنند که آیا نظام اسلامی میتواند؟ آیا نظامی اسلامی توانسته؟ البته که میتواند؛ البته که توانسته! مدعی دستگاههای مختلف از لحاظ کارآمدی، خودِ بنده هستم. من دائماً نسبت به کارآمدی، از اینها سؤال و مطالبه میکنم؛ اما بنده اعتقادم این است که نظام اسلامی از همهی دولتهایی که در دوران استعمار و دوران نزدیک به استعمار در کشور ما وجود داشته، قویتر عمل کرده است. ۱۳۸۳/٠۸/۱٠
3⃣ دانشجویان درباره عدالت اجتماعی بیندیشند
🔸 وقتی که مسأله عدالت اجتماعی در کشور مطرح میشود، دانشجو باید از این مسأله حمایت کند. عدالت اجتماعی، آن چیزی است که حتی کسانی که اصرار داشتند شعار عدالت اجتماعی را به دلایل سیاسی و با انگیزههای گوناگون کمرنگ کنند، بالاخره نتوانستند؛ مجبور شدند عدالت اجتماعی را مطرح کنند. در دنیا، غیر از مستکبران و زورگویان و چپاولگران عالم، هیچ انسانی نیست که به عدالت اجتماعی و شعار آن پشت کند. این شعار در کشور مطرح میشود؛ چه کسی باید از این شعار حمایت کند؟ چه کسی باید بیشتر از همه درباره آن بیندیشد؟ چه کسی باید برای آن کار کند و درباره راههای تأمین آن، تحقیق و بحث کند و میزگرد بگذارد، غیردانشجویان؟ ۱۳۷۸/٠۹/٠۱
4⃣ انسانی که با تقوا نیست نمیتواند منشاء عدالت اجتماعی باشد
🔸 در هر انسانی، عدالت شخصی و نفسانی او، پشتوانهی عدالت جمعی و منطقهی تأثیر عدالت در زندگی اجتماعی است... هرکس که بخواهد در محیط زندگی مردم منشأ عدالت شود، اول باید در درون خود تقوای الهی را رعایت کند. انسانی که مراقب خود نیست و در عمل و کلام و زندگی شخصی خود دچار بیعدالتی و بیتقوایی است، نمیتواند در محیط جامعه منشأ عدالت اجتماعی باشد. ۱۳۷۹/۱۲/۲۶
هدایت شده از شناخت زمانه
5⃣ شاخص عدالت، قانون است
🔸 معیار و شاخص عدل هم عمل به قانون است. اگر عمل فرد، جمع، منطبق به قانون شد، این عدالت است؛ اگر از قانون انحراف پیدا کرد، این بیعدالتی است. و قانون هم در نظام اسلامی، قانون اسلامی است. البته در مجموعهی قوانین ما ممکن است قوانینی باشند که صددرصد با احکام اسلامی منطبق نباشند، یا قوانینی که از قبل ماندهاند یا برخی قوانین دیگر، که اینها بایست اصلاح بشود. معیار، این است که بر طبق قانون عمل بشود. عدل، اینجا تحقق پیدا میکند. ۱۳۸۸/٠۴/٠۷
6⃣ عدالت بدون معنویت، یک «شعار توخالی» است
🔸 اگر معنویت با عدالت همراه نباشد، عدالت میشود یک شعار توخالی. خیلیها حرف عدالت را میزنند، اما چون معنویت و آن نگاه معنوی نیست، بیشتر جنبهی سیاسی و شکلی پیدا میکند. ۱۳۸۸/٠۶/۱۶ اگر معنویت نشد، عدالت تبدیل میشود به ظاهرسازی و ریاکاری؛ اگر عقلانیت نشد، عدالت اصلًا تحقق پیدا نمیکند و آن چیزی که انسان تصور میکند عدالت است، میآید و جای عدالت واقعی را میگیرد. بنابراین معنویت و عقلانیت در تحقق عدالت شرط است. ۱۳۸۷/٠۶/٠۲
7⃣ اگر عقلانیت نباشد؛ عدالت، «ضد عدالت» میشود
🔸 اگر عقلانیت در عدالت نباشد، گاهی اوقات عدالت به ضد خودش تبدیل میشود؛ اگر درست در باب عدالت محاسبه نباشد. خیلی از کارها را گاهی بعضی از این گروههای تند و افراطی توی این کشور به عنوان عدالت کردهاند، که ضد عدالت شده. اتفاقاً حالا همان تندیهای آن حضرات موجب شده که خود آنها صد و هشتاد درجه گرایشهایشان عوض بشود! جور دیگری حرف بزنند، جور دیگری فکر کنند، جور دیگری عمل بکنند. ۱۳۸۸/٠۶/۱۶ اگر عقل و خرد در تشخیص مصادیق عدالت به کار گرفته نشود، انسان به گمراهی و اشتباه دچار میشود؛ خیال می کند، چیزهایی عدالت است، درحالیکه نیست؛ و چیزهایی را هم که عدالت است، گاهی نمیبیند. ۱۳۸۴/٠۶/٠۸
8⃣ منظور از عقلانیت، محافظه کاری نیست
🔸 عقلانیت و محاسبه که میگوییم، فوراً به ذهن نیاید که عقلانیت و محاسبه به معنای محافظهکاری، عقلگرایی و تابع عقل بودن است. عاقل بودن و خرد را به کار گرفتن با محافظهکاری فرق دارد. محافظهکار، طرفدار وضع موجود است؛ از هر تحولی بیمناک است؛ هرگونه تغییر و تحولی را برنمیتابد و از تحول و دگرگونی میترسد؛ اما عقلانیت اینطور نیست؛ محاسبهی عقلانی گاهی اوقات خودش منشأ تحولات عظیمی میشود. انقلاب عظیم اسلامی ما ناشی از یک عقلانیت بود. بنابراین عقلانیت با محافظهکاری فرق دارد. محاسبهی عقلانی را با محاسبهی محافظهکارانه بههیچوجه مخلوط نکنید؛ اینها دو چیز است. ۱۳۸۴/٠۶/٠۸
هدایت شده از شناخت زمانه
9⃣ نباید به اسم عدالتخواهی، اخلاق را زیر پا گذاشت
🔸 اگر به نام عدالتخواهی و به نام انقلابیگری، اخلاق را زیر پا بگذاریم، ضرر کردهایم؛ از خط امام منحرف شدهایم. اگر به نام انقلابیگری، به نام عدالتخواهی، به برادران خودمان، به مردم مؤمن، به کسانی که از لحاظ فکری با ما مخالفند، اما میدانیم که به اصل نظام اعتقاد دارند، به اسلام اعتقاد دارند، اهانت کردیم، آنها را مورد ایذاء و آزار قرار دادیم، از خط امام منحرف شدهایم. ۱۳۹٠/٠۳/۱۴
🔟 کار را بی جنجال پیش ببرید
🔸 من در همان نامهی هشت مادّهای هم همین سفارش را کرده بودم؛ گفتم کار را بیجنجال پیش ببرید. ما میخواهیم حقیقتاً با فساد مبارزه شود؛ جنجال لازم نیست. بله، خبررسانی به مردم خوب است. وقتی کار تمام شده باشد، آن مقداری که لازم باشد، خبر رسانی شود. کار هم صورت میگیرد. ۱۳۸۲/٠۲/۲۲
1⃣1⃣ انتقاد شخصی و مصداق سازی نکنید
🔸 گفتمان عدالت خواهی را فریاد کنید؛ اما انتقاد شخصی و مصداقسازی نکنید. وقتی شما روی یک مصداق تکیه میکنید، اولًا احتمال دارد اشتباه کرده باشید؛ من میبینم دیگر. من مواردی را مشاهده میکنم- نه در دانشگاه، در گروههای اجتماعی گوناگون- که روی یک مصداق خاصی تکیه میکنند؛ یا بهعنوان فساد، یا به عنوان کجروی سیاسی، یا بهعنوان خط و خطوط غلط. بنده مثلًا اتفاقاً از جریان اطلاع دارم و میبینم اینجوری نیست و آن کسی که این حرف را زده، از قضیه اطلاع نداشته است. بنابراین وقتی شما روی شخص و مصداق تکیه میکنید، هم احتمال اشتباه هست، هم وسیلهای به دست میدهید برای اینکه آن زرنگ قانوندانِ قانونشکن- که من گفتهام قانوندانهای قانونشکن خطرناکند- بتواند علیه شما استفاده کند. شما زرنگی کنید، شما اسم نیاورید، شما روی مصداق تکیه نکنید؛ شما پرچم را بلند کنید. ۱۴/۲/۸۷
2⃣1⃣ خانگی برخورد کنید؛ نه بیگانهوار و معترض
🔸 این گفتمان را باید همهگیر کنید؛ بهگونهای که هر جریانی، هر شخصی، هر حزبی و هر جناحی سر کار بیاید، خودش را ناگزیر ببیند که تسلیم این گفتمان شود؛ یعنی برای عدالت تلاش کند و مجبور شود پرچم عدالت را بر دست بگیرد. اما در برخورد با آنچه شده، باید خانگی برخورد کنید؛ نه بیگانهوار و معترض. بالاخره کارهای زیادی انجام گرفته، احیاناً کوتاهیهایی هم شده؛ اما باید مشکل را حل کرد. نباید نتیجهی قهری نحوهی بیان این باشد که بعد از چندی انسان احساس کند که به کلّ مجموعه بهشدت معترض است؛ نه، شما برای موفقیت کلّ مجموعه دارید تلاش میکنید؛ اصلًا همهی تلاشتان این است که نظام را پیش ببرید. ۱۳۸۳/٠۸/۱٠
هدایت شده از شناخت زمانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 مسئولین باید منشور عهدنامه امیرالمومنین به مالک اشتر را حفظ باشند
🔹در حوزه امنیتی و دفاعی، چون طبق حکمرانی علوی عمل کردهایم، موفق بودهایم (دو حوزهای که زیر نظر رهبری هستند) اما در حوزه خودرو و دارو، تنظیمگری حکمرانی مناسبی نداریم و سیاستگذاری با مصرف هماهنگ نیست و همین میشود که مردم ضرر میکنند.
🔹قیمت و حکمرانی مسکن در ایران، دست دولت نیست و دولتها فقط حرفش را میزنند، این وضعیت تنها به ضرر مردم است. اگر در حوزه مسکن، خودرو و دارو، مدل حکمرانی علوی را پیاده میکردیم و در عین حال از الگوهای مدرن جهانی بهره میگرفتیم، اینگونه نبود.
🔹از برگزاری مراسم عزاداری حضرت علی(ع) و سایر اهل بیت(ع) و پخش آن از صدا و سیما مهمتر، بهرهگیری از مدل حکمرانی علوی است ولی به نظر من، مسئولان کشور صرفا چیزی کلی از این مسائل میدانند نه اینکه به آن اشراف داشته باشند.
هدایت شده از شناخت زمانه
15.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 #صدای_انقلاب شماره: 340
🔰 مجموعه جهاد تبیین و روایت (قسمت هفتم)
💠 موضوع: استقلال ایران در دوره پهلوی چگونه بود؟
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#جهاد_تبیین_روایت
#جنگ_شناختی
#مقام_معظم_رهبری
❌❌ افشاگری عدالتخواهانه یا همسویی با ضدانقلاب
⬜️ در روزهای اخیر، به اسم شفافیت و افشاگری، درباره سفر فرزند یک مقام مسئول به ترکیه، اتفاقاتی افتاد که عایدیای جز هزینه سازی برای آبروی کشور و خوشحالی دشمنان و مخالفان ملت ایران در پی نداشت. سخن از این نیست که نباید بر خطاها شورید و راه درست را متذکر شد، بلکه سخن از چگونگی انجام این مهم است. دست یازیدن به امربهمعروف و نهی از منکر که امری لازم و ضروری است، در سطح ملی و در اندازه مسئولان ارشد کشور، نیاز به الزامات و قواعدی دارد که در دنیا نیز تلاش میشود مراعات شود. درباره نقدها و تحلیلهایی که صورت گرفت و آفات و پیامدهای یک افشاگری، بدون ملاحظه جوانب امر، مرور برخی نکات خالی از لطف نیست؛
📝 در یادداشت حاضر، روی سخن با شیوههای غلط و پیامدهای نامتوازن کاری است که به وقوع پیوسته و ابداً به دنبال تبرئه و تطهیر اصل اقدام ناپسند صورت گرفته نیستیم.
1_ شیوه روشنگری افشاگران مدعی عدالت و ارزشگرایی، نهتنها با تقوای در بیان همخوانی نداشت، بلکه خود، ابزار و بهانهای شد برای اثبات تندخویی بچههای بهاصطلاح ارزشی از سوی جریانهایی که زاویهای پرناشدنی با جماعت ارزشی و عدالتخواه کشور دارند.
2_ باعث تأسف است که در ایران پسا چهار دهه از انقلاب اسلامی، هنوز هم هزینه تهمت زدن و افشاگری بدون مبنا و سند، بسیار پائین و در حد «هیچ» است! لذا هم بستر تسویهحساب سیاسی را فراهم میکند و هم آلودگی فرهنگی و تربیت عمومی را رقم میزند و هم خیال اتهام زنندگان بدون سند و مدرک راحت است که کسی پیجوی هزینه شهرتاندوزیهای آنها نخواهد شد و نشر دهندگان افترا و تهمت میتوانند ثمره تولید ثروت از فالوور و توئیتهایشان را هم ببینند!
3_ شاید در ابتدا باورش سخت بود که یک دانشجوی ارزشی مدعی عدالتخواهی، کارش به جایی برسد که همسو با ضدانقلاب، دفاع از دستاوردهای نظام اسلامی را به «مالهکشی» تعبیر کند، یا اعتراض رهبر انقلاب به لجن پراکنیهای ضدانقلاب را صریحاً به سخره بگیرد؛ اما به هر صورت محصول چنین فرایند ناقصی، ظهور و بروز چنین خروجیهایی است که باید برای اصلاح آن تدبیر عاجلی صورت گیرد. البته قاطبه جوانان انقلابی و عدالتخواه کشور مبری از چنین ضعفهایی هستند.
⬜️ به نظر میرسد راه درست مقابله با انحراف در جنبشهای عدالتخواهی، علاوه بر روشنگری مستمر، نشان دادن الگوهای درست مقابله با فساد از سوی مسئولان و رسانههای انقلابی است.
📝📝فتحالله پریشان
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
@roshhangarii
🔰🔶 ویژگی مسئولان تراز انقلاب از نگاه امیرالمؤمنین علیه السلام
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
@roshhangarii
⭕️‼️ کوچه «اختر» باز شد؛ شعاری که روحانی داد و رئیسی عمل کرد
محدودیت فیزیکی مقابل منزل یکی از عوامل اصلی آشوبهای پس از انتخابات ۸۸ از صبح امروز برطرف شده است.
طبق شنیدهها اصل مراقبت از ميرحسين موسوی با هدف پیشگیری از هرگونه آسیب به وی یا اقدامات خلاف قانون از سوی نامبرده که از تصمیمات شورای عالی امنیت ملی بوده، همچنان برقرار است.
پیش از این حسن روحانی در آغاز دولت خود در سال ۹۲ شعار رفع حصر و کاهش محدودیت برای سران فتنه را مطرح کرده بود اما این اتفاق هیچگاه در دولت او محقق نشد.
این محدودیتها با روی کار آمدن آیتالله رئیسی و دولت سیزدهم، به تدریج و در فضایی غیرتبلیغاتی کاهش یافته و در مدت اخیر کروبی هم با برخی چهرههای سیاسی دیدار و گعدههای دورهای داشته است.
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
@roshhangarii
⚠️🔸میرحسین موسوی از حصر خارج شد
مدیرعامل خبرگزاری میزان که زیر نظر قوه قضاییه اداره میشود، با انتشار یک توییت خبر داد: صبح امروز محدودیت فیزیکی مقابل منزل میرحسین موسوی برداشته شده است.
البته این به معنای رفع محدودیتها برای میرحسین موسوی نیست، زیرا مهدی کشتدار در ادامه عنوان میکند: اصل مراقبت از فرد یاد شده با هدف پیشگیری از هرگونه آسیب به وی یا اقدامات خلاف قانون از سوی او، همچنان برقرار است.
به دنبال اعتراضهای گسترده به نتیجه انتخابات سال ۸۸ و از اوایل اسفند ۱۳۸۹ میرحسین موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی مورد بازداشت خانگی قرار گرفتند.
در همان زمان نیروهای امنیتی با قرار دادن یک درب آهنی در مقابل کوچه محل اقامت میرحسین موسوی، ارتباط وی و همسرش را با بیرون قطع کردند.
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
@roshhangarii
❌‼️«تنها ۵ درصد مردم توان خرید برنج ایرانی را دارند»
♦️رئیس اتحادیه خواربار اصفهان:
♦️متأسفانه سال گذشته محصول برنج شمال بین ۲۵ تا ۳۰ درصد کم بود، همچنین هزینههای برنجکاران دو تا سه برابر افزایش یافت.
♦️متأسفانه قیمت برنج ایرانی ساعتی در حال افزایش است و هیچ نظارتی در بازار نیست.
♦️در حال حاضر قیمت برنج ایرانی کشت اول ۹۰ هزار تومان و برنج کشت دوم ۱۰۰ هزار تومان است.
♦️برنج ایرانی از سفرههای مردم در حال حذف شدن است.
♦️امروز تنها ۵ درصد ایرانیها و یا اصفهانیها توان خرید برنج ایرانی را دارند و بقیه برنج خارجی خرید میکنند./🔈اخبار فوری
پ.ن. بعد از یکمدت دیگه اغلب مردم دچار ناراحتی معده میشن با این برنجهای دولتی، بازرگانی.، تایلندی، هندی، پاکستانی.
‼️‼️جای تاسف داره. آیا مسئولین هم از این برنجها مصرف میکنن؟
⁉️⁉️عدالت کجاست؟ آیا این عدالت علوی ست که ازش دم زده میشه.
مدیران پشت میزی و رابطه ای دردی را دوا نمیکنن‼️
✅✅ کشور به مدیران در میدان عمل نیاز دارد
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
@roshhangarii
❌⭕️ از «دولت آوار بردار» تا طرح عدمکفایت
🛑 جریان سیاسی اصلاحات در دوران چهارساله اول دولت تدبیر و امید، بهمنظور فرار از پاسخگویی، موضوع «دولت آواربردار» را مطرح کرد؛ اما در دوران دولت انقلابی و درحالیکه کمتر از یک سال از به قدرت رسیدن این دولت میگذرد، منتقد شدید دولت فعلی شده و تلاش میکند دولت را از هماکنون ناکارآمد جلوه دهد.
⚠️🔸 مرحوم هاشمی رفسنجانی در سالروز تشکیل دولت تدبیر و امید گفته بود: «الحمدلله در یک سال گذشته، با آواربرداری از بخشهای مختلف کشور، مخصوصاً اصلاح سیاست خارجی بر اساس عزت، حکمت و مصلحت، جوانههای امید را در کشور نشان داد. این کلیدواژه در ادامه از طرف شخص روحانی و دیگر اصلاحطلبان، بارها و بارها مورد استفاده قرار گرفت، بهطوریکه در رقابتهای انتخاباتی دور دوم دولت روحانی، آنها از این کلیدواژه برای توجیه ناکارآمدی دولت بهره بردند. بهعنوان نمونه، احمد مازنی (فعال سیاسی اصلاحطلب) در همایش حامیان روحانی در شهر دهدشت اظهار داشت: «دولت روحانی در چهار سال نخست مشغول آواربرداری دولت گذشته بود!»
🛑 جریان سیاسی اصلاحات که فرصت چهارساله برای پاسخگویی عملکرد دولت سابق در نظر گرفته بودند، از اولین ماههای شروع به کار دولت جدید، انتقادات شدیدی بر عملکرد دولت وارد کردهاند و انتظار حل تمام مشکلات کشور توسط دولت در کوتاهمدت را دارند؛ مسعود پزشکیان با پیشگویی زودهنگام به استقبال دستاوردهای سال جاری دولت رئیسی رفته و میگوید: «راه اداره کشور به این سادگی که دولت فکر میکند، نیست. تصور من بر این است که در سال جاری، وضعیت اقتصادی و اجتماعی کشور خیلی بدتر از سال قبل خواهد شد!». مصطفی رضاحسینی قطبآبادی، نماینده شهر بابک در مجلس نیز گفته است: «طرح عدمکفایت رئیسجمهور را مکتوب کردهام و روی سیستم بهارستان گذاشتهام!».
⚪️ اصلاحطلبان که تا دقایق پایانی دولت روحانی، نقد عملکرد دولت را برنمیتابیدند، امروز با نگاه سیاسی، شدیدترین انتقادات را به دولت رئیسی ابراز میدارند؛ جهتگیری این انتقادات، معرفی دولت بهعنوان «بیبرنامه»، «غیرکارشناس»، «بیتجربه» و درنهایت «ناکارآمد» است تا مجدداً به قدرت بازگردند.
⚪️ دولت انقلابی در همین چندماهه ابتدایی مسئولیت، گامهای مهمی همچون کنترل شیوع ویروس کرونا و واکسیناسیون عمومی، عضویت در سازمان همکاریهای شانگهای، افزایش فروش نفت، سیاست نگاه به شرق، حضور در میدان برای حل مشکلات کشور برداشته است؛ به همین علت، به دور از نگاه سیاسی، باید فرصت بیشتری به دولت داد تا تأثیر این اقدامات در زندگی مردم ملموس شود.
⚪️ برخی از نیروهای مذهبی به علت دغدغهمندی که در خصوص مسائل انقلاب دارند، با جریان غربگرا همصدا شده و درصدد ناکارآمد معرفی کردن دولت هستند، درصورتیکه توقع حل مشکلات اقتصادی کشور در بازه زمانی هشتماهه، توقع معقولی نیست. جریان انقلابی باید با بصیرت و تحلیل درست، مسیر خود را از نقشه راه اصلاحطلبان جدا کند و ضمن نقد سازنده عملکرد دولت، بهمنظور تقویت روحیه خدمت در مسئولین و امیدآفرینی در جامعه، دستاوردها و عملکردهای مثبت را نیز بیان کند.
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
@roshhangarii
🔰🔰پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله:
هر کس در ماه رمضان اخلاقش را خوب کند برای او وسیله عبور از پل صراط خواهد بود، در آن روز که گام ها بر صراط می لغزند.
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
#ماه_رمضان
@roshhangarii
🍃✍وصیتنامه شهید محمدرضا تورجی زاده
الحمدالله ربالعالمین، شهادت میدهم که معبودی جز الله نیست و برای رشدانسانها پیامبرانی فرستاده که نبی اکرم محمد ابن عبدالله خاتم آناناست.
◻️او نیز برای استمرار راه صحیح این امت و عدم انحراف از مبانی عالیه اسلامحضرت علی (علیه السلام) را به عنوان ولی و وصی بعد از خود معرفینمود.
◻️شهادت میدهم قیامت حق است و میزانی برای سنجش اعمال وجود دارد. بهشت و دوزخ حق است و اجر و جزایی در پی اعمال است.
◻️امشب که قلم بر کاغذ میرانم، انشا الله هدفی جز رضای دوست و انجام وظیفه ندارم؛ در راه وظایفی که بر عهدهام گذاشته شده از ایثار جان و ... هیچ دریغیندارم.
◻️زمانی که قدم اول را در این راه برداشتم به نیت لقای خدا و شهادت بود،امروز بعد از گذشت این مدت راغبتر شدهام کهایندنیا محلی نیست که دلی هوای ماندن در آن رابنماید.
◻️خدایا شاهدی که لباس مقدس سپاه را به این عشق و نیت به تن کردم که برای منکفنی باشد آغشته به خون.
💧خدایا همیشه نگران بودم که عاملی باشم برای ریخته شدن اشک چشم امام عزیز.
🤲اگر در این مدت بر این نعمت بزرگ شکری درخور نکردم و یا از اوامرش تمردی نمودم بر من ببخش.
🤲خدایا معیار سنجش اعمال خلوص است. من میدانم اخلاصم کم است، اما اگر مخلص نیستم امیدوارم.
🤲اگر گناه و معصیت کورم کرده، بینای رحمتم. با لطف و کرم خود مرا دریاب که بالیاقت فرسنگها راه است.
🍃👈هم رزمانم، سخنی با شما دارم. همیشه گفتهام:
بسیجیها، سپاهیها ... این لباسی که بر تن کردهاید خلعتی است از جانب فرزند حضرت زهرا (سلام الله علیها) پس لیاقت خود را به اثبات برسانید.
◻️نظم در امور را سرلوحه خود قرار دهید. روز به روز بر معنویت و صفای روح خودبیفزایید، نماز شب را وظیفه خود بدانید، حافظی بر حدود الهی باشید، در اعمال خوددقت کنید که جبهه حرم خداست؛ در این حرم باید از ناپاکیها به دوربود.
◻️عزیزانم، امام را همچون خورشیدی در بربگیرید، به دورش بچرخید، از مدارش خارج نشوید که نابودیتان حتمی است.
📝پدر و مادرم سخن با شما بسی مشکل است میدانم این داغ با توجه به علاقهای که به من داشتهاید بسیارسخت است. پدرم مبادا کمر خم کنید. مادرم مبادا صدای گریهی شما را کسی بشنود.
📝پدر و مادرم همانطور که قبلاً مقاوم بودید در این فراز از زندگیتان نیز صبر کنید و با صبرتان دشمن را به ستوه آورید، دوست دارم جنازهام ملبس به لباس سپاه بوده و به دست شما در قبر گذارده شود؛ مرا از کودکی خود از محبان
حسین (ع) و زهرا(س) تربیت کردید. از طعن دشمنان نهراسید.
◻️نهایت و اوج محبت فانی شدن در راه معشوق است و من فانی فی الله هستم. همهباید برویم که انالله و اناالیه راجعون. فقط نحوهی رفتن مهم است وبا چه توشهایرفتن.
🍃👈برادر و خواهرانم:
◻️در زندگی خود، جز رضای حق را در نظر نگیرید، هرچه میکنید و هر چه میگوییدبا رضای او بسنجید؛ به خاطر یک شهید خود را میراث خوار انقلاب ندانید.
◻️اگر نتوانستم حق فرزندی و برادری را برای شما ادا کنم حلالم کنید. من همه رابخشیدم، اگر غیبت و تهمت و ... بوده بخشیدم؛ امیدوارم شما هم مرا عفونمایید.
◻️ببخشیدم تا خدا هم مرا ببخشد.
✍اگر جنازهای از من آوردند دوست دارم روی سنگ قبرم بنویسید:
یا زهرا (علیهاالسلام)
◻️از طرف من از همه فامیل حلالیت بطلبید.
🤲خدایا سختی جان کندن را بر ما آسان فرما.
🤲در آخرین لحظات چشمان ما را به جمال یوسف زهرا (علیهاالسلام) منورفرما.
🤲خدایا کلام آخر ما را یا مهدی و یا زهرا قرار بده.
🤲خدایا در قبر مونسم باش که چراغ و فرش و مونسی به همراه ندارم.
🤲خدایا ما را از سلک شهیدان واقعی که در جوار خودت در عرش الهی در کنار مولاحسین (علیه السلام) هستند قرار بده.
والسلام _ محمد رضا تورجی زاده
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
#شهید
@roshhangarii