🔻نشست مشترک مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران با سرپرست فرمانداری اسلامشهر/ نورالله طاهری: توسعه ورزش به کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه کمک خواهد کرد/ حضور اسلامشهر در لیگ برتر بسکتبال و والیبال برای شهرستان غرورآفرین است
🔹در نشست مشترک مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران با سرپرست فرمانداری اسلامشهر آخرین وضعیت پروژه های نیمه تمام ورزشی شهرستان و همچنین فعالیت ورزشکاران و تیم های ورزشی اسلامشهر در رقابت های مختلف مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
@rouydadeslamshahr
رویداد اسلامشهر
🔹به گزارش روابط عمومی فرمانداری اسلامشهر در این جلسه علی جوادی مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران در سخنانی با اشاره به اقدامات انجام شده برای واگذاری ورزشگاه ۷ هزار نفری اسلامشهر به بخش خصوصی گفت: در حال حاضر اقدامات مناسبی برای بهسازی این مجموعه در حال انجام است، کشت چمن آن انجام شده و این ورزشگاه می تواند در آینده ای نزدیک از مسابقات مختلف میزبانی کند.
🔹جوادی ادامه داد: تکمیل سالن ورزشی چیچکلو و مجموعه ورزشی چهاردانگه نیز با همراهی و تعامل مسئولان شهرستان انجام خواهد شد.
🔹سرپرست فرمانداری اسلامشهر نیز در سخنانی با بیان اینکه حوزه ورزش اسلامشهر از وضعیت بسیار خوبی برخوردار است گفت: حضور ورزشکاران این شهرستان در تیم های ملی و همچنین حضور موفق تیم های بسکتبال و والیبال طبیعت اسلامشهر در مسابقات لیگ برتر غرور آفرین بوده و بیانگر ظرفیت و توانمندی بالای ورزش اسلامشهر است.
🔹طاهری با بیان اینکه توسعه ورزش به کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه کمک خواهد کرد ادامه داد: امیدوارم بتوانیم با نگاه ویژه اداره کل ورزش و جوانان استان و همچنین استفاده از ظرفیت بخش خصوصی سرانه های ورزشی شهرستان را افزایش دهیم تا شرایط برای حضور جوانان و نوجوانان در محیط های ورزشی بیش از گذشته فراهم شود.
@rouydadeslamshahr
🔻بازدید سرپرست فرمانداری اسلامشهر از کارخانه آجر سفید/ نورالله طاهری تاکید کرد: ضرورت همراهی شهرداری اسلامشهر برای تسهیل در انتقال کارخانه آجر سفید از بافت مسکونی به محل جدید
🔹سرپرست فرمانداری اسلامشهر ضمن بازدید از کارخانه آجر سفید در محله قائمیه وضعیت تولید، کیفیت محصولات و همچنین مشکلات موجود در این واحد تولیدی را مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.
@rouydadeslamshahr