مدرسه مجازی رویش اندیشه
💠 گزیده هایی از برنامه «بدون توقف» - جلسه دوم ✅ #پرسش_پاسخ با حضور استاد رحیم پور ازغدی #فلسفه_جمهو
🎥 گزیده هایی از برنامه «بدون توقف» - جلسه دوم
✅ #پرسش_پاسخ با حضور استاد رحیم پور ازغدی
#فلسفه_جمهوری_اسلامی
#کلاس_مجازی
🔗 فایل #تصویری در آپارات👇👇👇
🌐www.aparat.com/v/y4TUk
🆔 @rouyesh_andishe
📝 گزیده هایی از برنامه «بدون توقف» - جلسه دوم
✅ #پرسش_پاسخ با حضور استاد رحیم پور ازغدی
#فلسفه_جمهوری_اسلامی #کلاس_مجازی #متنی
❓❓چرا سیستم مدیریتی کشور امکان ورود نسل جدید را به بدنه مدیریت نمی دهند؟
🔸زمانی که انقلاب شد امام (ره) به جوانان مسولیت های مهم می دادند. برای مثال تعداد زیادی از فرماندهان جنگ از سن 18تا 23 سال بودند.اشتباهات مسئولین بعدی پای انقلاب و امام نوشته نشود. منشا پیربودن دولتمردان باندبازی یا انجمادفکری(جوان ها توانایی اجرا ندارند) مسئولین است.
🔸انقلاب ما، انقلاب فقرا علیه اغنیا نبود. عمدتا طبقه متوسط به پایین جامعه در متن انقلاب بودند. شعارها درباره نان و پول نبود. شعارها همه ضد استبداد بود. مثلا در مشهد "برابری، برادری، حکومت عدل علی" شعار اغلب تظاهرات کنندگان بود. الان در حکومت، هرکجا انحراف یا دوری از آرمان های انقلاب می بینید باید اعتراض کنید وگرنه انقلابی نیستید.
❓❓طرح اصلی انقلاب چه بود و چگونه انقلاب به پیروزی رسید؟
🔸طرح انقلاب به این صورت بود که تمام سیستم حکومت را مردم انتخاب کنند و قانون اساسی آن در چارچوب اسلام باشد برای مثال نگذاریم برای ما شاه و وزیر از خارج کشور انتخاب شود تا مردم سالاری دینی در چارچوب ارزش های اسلامی را ایجاد کنیم.
🔸ابتدا اقلیتی مسائل گوناگون کشور را دیدند و تصمیم گرفتند که انقلاب کنند و مردم دیگر را هم دعوت به انقلاب کردند ولی در ابتدا آن ها به میدان نیامدند(مثل زمان حال) آن اقلیت به میدان عمل آمدند، هزینه دادند ، مجاهدت کردند و شهید دادند و هنگامی که اکثریت دیدند خطر کم شده است به آن ها ملحق شدند وانقلاب شد. اگر اکثریت ملحق نمی شدند طرح انقلاب شکست می خورد.
@rouyesh_andishe
Bedoune Tavaghof-P02.mp3
9.37M
🔊گزیده هایی از برنامه « #بدون_توقف » جلسه دوم
✅ #پرسش_پاسخ با حضور استاد رحیم پور ازغدی
#کلاس_مجازی #فلسفه_جمهوری_اسلامی
#کارآمدی_نظام_اسلامی #صوتی
@rouyesh_andishe
توقف در ایستگاه دولت سازی.pdf
869.2K
💊💊 کپسول مطالعاتی : توقف در ایستگاه دولت سازی 💊💊
💠 بررسی چالشهای پیش روی تمدنسازی اسلامی در مرحلهی ساخت #دولت_اسلامی؛
#کپسول
#انقلاب_اسلامی #تمدن_اسلامی
@rouyesh_andishe
🔈تاریخ اسلام(۲)
✅دکتر رجبی دوانی
✅موضوع: ماجرای سقیفه و علل عدم تحقق خلافت امیرالمؤمنین علیه السلام
#کلاس_مجازی
#تاریخ_اسلام #صوتی
@rouyesh_andishe
Rajabi Davani-P2.mp3
18.47M
🔈تاریخ اسلام(۲)
✅دکتر رجبی دوانی
✅موضوع: ماجرای سقیفه و علل عدم تحقق خلافت امیرالمؤمنین علیه السلام
#کلاس_مجازی
#تاریخ_اسلام #صوتی
@rouyesh_andishe
💻📚كتاب امر به معروف و نهی از منکر در اندیشه اسلام، در سال1385، از سوي بيست و چهارمين دورة كتاب سال جمهوري اسلامي، شايستة تشويق شناخته شد و پيش از آن نيز، جوايز ديگري را از آن خود كرد. در حال حاضر، مايکل کوک استاد دانشگاه پريسنتون در آمريكا است و تاکنون چندين کتاب و دهها مقاله در حوزههاي مختلف اسلامشناسي تأليف کرده است. برخي از مقالات او به فارسي نيز ترجمه شده است.
✅✅این کتاب (Commanding right and forbidding wrong in Islamic thought) که در سال 2002 چاپ شده است و داستان نگارش آن بسيار عبرتآموز است، از مهمترين منابع تحقيقي در اين موضوع است. كوك در مقدمة اين كتابِ تحقيقي كه درآن از 1700 منبع سود جسته است، بهتفصيل دربارة انگيزة خود از تأليف آن سخن گفته است. داستان نگارش اين اثر و انگيزه مؤلف آن، در آغاز مقدمة كتاب آمده است كه خلاصة آن چنين است:
✅✅وقوع حادثهاي زشت و ننگين در يكي از خيابانهاي شهر شيكاگوي آمريكا و بيتفاوتي مردم نسبت به آن، انگيزة من براي نوشتن اين كتاب شد. در شامگاه يكي از روزهاي پاييزي، در ايستگاه قطار شهري شيكاگو در حضور جمعي از مردم، زني مورد تجاوز قرار گرفت؛ اما كسي براي كمك به قرباني از جاي خود حركت نكرد. فريادهاي زن بيپاسخ ماند و رهگذران جز تماشا يا عبور سريع كاري نكردند. تا اينكه بالاخره از ميان جمع حاضرين تنها يک نفر پس از فريادهاي مکرر زن که مورد تجاوز قرار گرفته بود، به خيابان ميرود، جلو ماشين پليس را ميگيرد و از آنان ميخواهد تا براي دستگيري آن شخص اقدام کنند. اين واقعة دلخراش در روزهاي بعد مورد توجه روزنامهها قرار گرفت و چندين گزارش چاپ شد.
✅✅اين پرسش براي مايکل کوک مطرح ميشود که چرا اكثر مردم ساکت بودند؟ به نظر وي همين که يک نفر اقدام کرده است، و بعد هم مورد تحسين قرار گرفته، نشان ميدهد که زمينهاي براي مداخله به صورت يک اصل اخلاقي وجود دارد.
✅✅به هر روي اين گزارش، شگفتي آقاي مايکل کوک را به همراه دارد و وي را به اين فکر مياندازد که چرا در نظام حقوقي غرب، افراد چنين تربيت شدهاند که هيچ واکنشي در برابر چنين جنايتي از خود نشان نميدهند. تحقيق بيشتر نشان ميدهد که تقريبا برخلاف بسياري از نظامهاي حقوقي معمول در دنيا، تنها نظام حقوقي اسلام است که با داشتن نظام امر به معروف و نهي از منکر زمينة مداخلة ناظرين را در برابر انحرافات و اشتباهات فراهم ميكند. بدين ترتيب کار پژوهش 15 ساله کوک آغاز شده و اين کار ارزشمند و پرحجم شکل ميگيرد. اکنون آن کتاب به فارسي درآمده و با جرأت ميتوان ادعا کرد که در حوزة امر به معروف و نهي از منکر، تاکنون چنين اثر جامعي پديد نيامده است.
#e_book
@rouyesh_andishe
amr.be.maroof.va.nahi.az.monkar1.pdf
5.47M
💻📚جلد اول کتاب امر به معروف و نهی از منکر👆👆
#e_book
@rouyesh_andishe