القای جدایی دین از سیاست در پوشش شعار استقلال حوزه
🔸فرد مجهولی به نام احمد حیدری در دفاع از جدایی حوزه از سیاست در سایت انصاف نیوز چنین نوشته است:
《آیا سخن از استقلال حوزه و روحانیت و جدایی حوزه از حکومت یعنی دفاع از نظریه جدایی دین از سیاست؟ مگر امام در ابتدای انقلاب طرفدار عدم ورود روحانیت در شئون اجرایی و حکومتی نبود؟ مگر خودش برای انجام وظیفه طلبگی و نظارتی به قم نیامد؟ مگر به جز به ضرورت به این امر تن داد؟.. آیا اگر کسی امروز بگوید دیگر آن ضرورت وجود ندارد و روحانیت باید به نظارت بر حکومت اهتمام ورزد، شعار جدایی دین از حکومت داده؟》
🔹جدایی دین از سیاست در کلام آقایان صرفا با عنوانی جدید مطرح شده است.
جدایی حوزه از سیاست، که جناب #محقق_داماد به آن پرداخت، به این معنا که فقها صرفا ناظر بر رفتار حاکمان و ناصح متولیان امور باشند و نه قادر به اعمال نفوذ قانونی؛ (در حد توان موسس حوزه) به جدایی دین از سیاست منتهی میشود. در عمل، این، لازمه آن است.
اگر تضمین قانونی برای تبعیت از سخن فقیه وجود نداشته باشد و شان او تنها نصیحت باشد، اجرای دین بر زمین خواهد ماند.
غیر از یک دین شناس عمیق، عادل و با شهامت، در جایگاه رهبری، هرگز کسی نمیتواند در صراط مستقیم اسلامی باقی بماند.
هم به جهت جهل به احکام الهی خصوصا در حوادث واقعه و پدیده های نو و هم به جهت تمایلات نفسانی در شخص غیر عادل، آن هم وقتی در چنین جایگاه رفیعی قرار گیرد و هم به جهت فشارهای فراوان فکری و سیاسی در جهان امروز.
این مطلب مورد تایید عقل و نقل است. تاکید بر ضرورت وجود علم، فقاهت و عدالت در رهبری به عنوان نمونه در خطبه ۱۳۱ نهج البلاغه چنین آمده است:
«شما مردم خوب می دانید که شایسته نیست کسی که بر نوامیس و خونها و درآمدها و احکام و قوانین و پیشوایی مسلمانان ولایت و حکومت پیدا می کند.. جاهل (و ناآگاه از قوانین الهی) باشد تا از روی نادانی مردم را به گمراهی بکشاند: «و لاَ الْجاهِلُ فَیُضِلَّهُم بِجَهلِهِ» و نه جفاکار.. و نه ترسو.. و نه رشوه خوار.. و نه تعطیل کننده سنت و قانون تا امت به گمراهی و نابودی نرود.»
(ر.ک: امام خميني، كتاب البيع، ج2، ص617 و ولایت فقیه، ص56)
و اگر تضمین قانونی برای تبعیت و پذیرش سخن فقیه جامع الشرایط وجود داشته باشد، و لو در شکلی متفاوت از جمهوری اسلامی، دیگر شان فقیه صرفا نظارت نیست.
و البته باز شبهه سست جناب محقق داماد پیش خواهد آمد.
🔹 برای اجرای دین و همچنین، رشد و پیشرفت حقیقی ایران، فقیه، چاره ای جز قبول مسئولیت ندارد.
همانطور که در کتب فقهی ذکر شده، با وجود توان اعمال ولایت، ترک آن، معصیت است و در این صورت، ولایت برای فقیه بدون اختیار او ثابت و لازم است. (کاشف الغطاء، النور الساطع، ج۱، ص۳۶۸)
لذا یک فقیه، شرعا نمیتواند با بهانه ها و اشکالات بی بنیان، از مسئولیت شانه خالی کند.
آیا حوزه به جای تلاش برای تعالی ایران و تبیین پیشرفتها و موانع موجود، به کنج عافیت برود و مسئولیت قبول نکند؟ چرا؟
چون در مسیر پیشرفت، مشکلات بسیاری وجود دارد و طبعا برای برخی بدبینی به وجود میاید؟
یا چون هجمه های رسانه ای دشمن بر قلیلی از حوزویان بی بصیرت، کارگر افتاده و کارهای بزرگ انجام شده و پیشرفتهای عظیم مادی و معنوی بعد از انقلاب، نسبت به چند قرن عقب ماندگی را ناچیز میبینند؟
و یا چون حسادتها، قدرت طلبی ها، ترس، انحرافات فکری، محاسبات آنان را بر هم زده؟
سخنان بخشی از حوزویان همچون #سروشمحلاتی و نوچههای دست چندم چون حیدری، که برای رسیدن به اهداف سیاسی خود به تحریف آموزه های دین و کلمات بزرگان یا تقطیع و تفسیر دلبخواه، روی آورده اند، چه تحلیلی را به ذهن متبادر می سازد؟
سروش محلاتی در حرم امام گفته بود: حرجی در دین نیست، پس بنظر امام، حتی تسلیم در برابر دشمن در جهاد هم مشروع است! یا پذیرش سلطه و ولایت کفار مجاز است!
اینها را چگونه باید تحلیل کرد؟! یا مخالفت با اجتماع جایگاه مرجعیت و رهبری و...
لذا فروکاستن شان فقیه به نظارت بدون اعمال ولایت نیز همانند این سخنان، فاقد مبنای علمی است.
اما رفتار امام باید با سخنان صریح ایشان قبل و بعد انقلاب تفسیر شود. چرا گمان میشود اگر امام به خاطر ناراحتی قلبی از قم به تهران منتقل نمیشدند، همان سیاستورزی تهران را انجام نمیدادند؟
🔹امام خمینی (ره):
«سلاطین اگر تابع اسلام باشند، باید به تبعیت فقها در آیند و قوانین و احکام را از فقها بپرسند و اجرا کنند. در این صورت حکام حقیقى همان فقها هستند؛ پس بایستى حاکمیت رسماً به فقها تعلق بگیرد؛ نه به کسانى که به علت جهل به قانون مجبورند از فقها تبعیت کنند.»(ولایت فقیه، ص49) و جملات صریح دیگر امام ره که قائل به ضرورت ورود روحانیت به سیاست هستند.
@tange_ohod
هدایت شده از پایگاه تحلیلی صراط
❌ ریشهی تز «روحانیت از سیاست جدا است»!
#نقداندیشه
🔰 پاسخ مرحوم آیت الله صافی گلپایگانی به روحانیونی که سودای تئوریزه کردن جدایی دین از سیاست دارند..
🔸 چنان که می دانیم از روزی که #استعمار وارد سرزمین های اسلامی شد برای اینکه نفوذ اسلام را از میان برداشته و سلطۀ خود را پابرجا نماید و توجه مردم را از نیروی معنوی اسلام، مکتب جهاد و مبارزه، منصرف سازد تا از یک سلسله برنامه های به اصطلاح غیر سیاسی پا بیرون نگذارند و وسیله ای برای تعقیب و جلوگیری از مداخلات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی آنها داشته باشد.
❌ «تز روحانیت از سیاست جداست» را عنوان کرده و چنان آن را تبلیغ نمود که بسیاری از #ساده_لوحان و #غرب_زدگان آن را پذیرفته و ندانستند که این نغمه شوم از کجا و برای چیست؟
❌نمی دانستند این نغمه، فلسفه های سیاسی و اقتصادی دارد و موجب تسلط اقتصادی و سیاسی استعمار می گردد.
🔻ادامه مطلب
▪️https://eitaa.com/serat_zanjan/2015
هدایت شده از پایگاه تحلیلی صراط
🔻 ریشهی تز «روحانیت از سیاست جدا است»!
[صفحه 2 از 2]
♨️ فریاد «روحانیت از سیاست و دین از دنیا جداست»، با مبانی و احکام اسلام - که حتی امور عبادی اش نیز با سیاست پیوند دارد و از سیاست جدا نیست، و برنامه هایش همه با هم ارتباط دارد و نظام امر به معروف و نهی از منکر را با آن شدت و تأکید پیشنهاد کرده و «افضل الجهاد کلمه عدل عند امام جائر» را گفته است - به هیچ وجه سازگار نیست.
🔹 اسلام، دین دنیاست همان طور که دین آخرت است و اصلاً دنیا را از آخرت جدا نکرده است. بیشتر احکام اسلام مربوط به امور سیاسی، قضایی، مالی و روابط مردم با حکومت، با دولت و عمران زمین و شامل تمام نواحی روحی، جسمی، فردی و اجتماعی بشر است.
🔹 مداخله نکردن در سیاست و حُسن اجرای امور جامعه مسلمان (البته در صورت توانستن) جُرم است. هیچ مسلمانی نمی تواند به امور مسلمانان، خصوصاً امور سیاسی آنها بی اعتنا باشد.
🔻 «من اصبح ولایهتم بامور المسلمین فلیس بمسلم»
پس این یک حرف کفرآمیز است که کسی بگوید: اسلام و دین از دنیا جداست و مساوی با این است که دو ثلث یا بیشتر برنامه های اسلام - العیاذ باللّه - زاید و لغو است یا مساوی با انکار این مقدار از احکام مسلّم اسلام است. این سخن کفر صریحی است که اگر کسی با توجه آن را بگوید نمی توان او را مسلمان شمرد.
🔹 اسلام، دین سیاست، عبادت، قانون زندگی، عمران و همه چیز است و این سخن که دین از سیاست یا روحانیت از سیاست جداست اگر با مزاج ادیانی مانند مسیحیتی که فعلاً مسیحی ها پذیرفته اند سازگار باشد، با اصول اسلام و نصوص قرآن مجید، مخالف است.
📗ر.ک : کتاب سیر حوزه های علمی شیعه، آیت الله صافی گلپایگانی
🔻عضو صراط زنجان شوید.
https://eitaa.com/serat_zanjan
هدایت شده از روزنه
آیت الله العظمی صافی و تاریخ معاصر.pdf
202.1K
متن کامل گفتگوی کمتر دیده شده آیتالله العظمی صافی گلپایگانی پیرامون تاریخ تحولات معاصر ایران
از تبیین حرکت روشنگرانه شهید #شیخفضلاللهنوری تا نقد کتاب #تنبیهالامه مرحوم #نائینی!
▫️فصلنامه آموزه، شماره1، 1381ه.ش.
🔶حاشیه روزنه
در هنگامهای که قم و بلکه جهان تشیع بخاطر فقدان #مرجعبصیر داغدار است، جریان غربگرا به دنبال ارائه #روایتیجناحی و جهتدار از سیره و سلوک آیتالله العظمی صافی برآمده است!
این طیف که به واسطه تکاپوی هوشمندانه جریان انقلابی در بازنشر بهنگام مستندات مربوط به فعالیتهای سیاسی آن مرجع عالیمقام ستوه درآمده، تلاش کرده روایت سیاستزده و ناقض خویش را قالب و غالب سازد!
نمونه اگر بخواهید سرمقاله امروز روزینامه رادیکال سازندگی به قلم #رسولجعفریان، قابل ذکر است.
اینکه #محمد_قوچانی به عنوان تربیتیافته و مبلغ نشاندار #جریانمنتظری بخواهد سلوک و سیره آیتالله صافی را روایت کند، یعنی کاسهای زیر نیمکاسه است!
پیشینه مواجهه خصمانه جریان منتظری(خاصه باند مهدی هاشمی) با بیت آیتالله العظمی گلپایگانی در حافظه تاریخی حوزویان ثبت است و با این ظاهرسازیها پاک نمیشود!
دست به قلم شدن جعفریان هم بسی قابل تأمل است! کسی که چندی پیش بانی آن نشست کذایی، شد که برخی سخنرانانش رسما اتهام ناروای #سکولاریسم به بزرگانی همچون آیات عظام حائری یزدی و بروجردی روا داشتند، چه صلاحیتی برای روایت سلوک سیاسی #مرجعبصیر دارد؟
🔘 روزنه؛ دریچهای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر:
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
هدایت شده از پایگاه تحلیلی صراط
🔰چرا انقلابی تر از 57 ایم؟
#گفتمان
✍️محسن مهدیان:
🔹حضرت امام فرمودند مردم ایران در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عصر رسول الله و و کوفه و عراق در عهد امیرالمومنین وحسین بن علی است.
🔸امام تعارف نداشتند. فقیه عارف نیز اهل اغراق نیست. حرف ذوقی و شطحیات نیز نمی گوید. حقیقی می دیدند که فرمودند :"با جرات مدعی ام...ملتی مثل ملت ایران در تاریخ ثبت نشده است."
⁉️اما چه دیدند؟ چرا چنین گفتند؟
❌پاسخ ساده است. هرچند همین پاسخ ساده را بعد از چهل سال هنوز نتوانستیم دقیق تبیین کنیم.
#بخوانید:
▪️https://eitaa.com/serat_zanjan/2054
هدایت شده از پایگاه تحلیلی صراط
🔻چرا انقلابی تر از 57 ایم؟
صفحه2 از2
🔻پاسخ ساده است. هرچند همین پاسخ ساده را بعد از چهل سال هنوز نتوانستیم دقیق تبیین کنیم.
🔰پاسخ اینست که انقلاب 57 برآمده از یک انقلاب درونی بود. برآمده از تحول. ابتدا انقلاب انفسی صورت گرفت و بعد انقلاب آفاقی. انقلاب درونی مردم بود که انقلاب سیاسی 57 را رقم زد.
🔹زمان امیرالمومنین مردم بیعت کردند چون از ظلم و ستم گریزان بودند. اما تاب عدالت علی نیز نداشتند. لذا امام فرمود: علی را رها کنید و دنبال دیگری روید. ... فرمود من فردای جامعه شما را می بینم با چهره متلون.
🔸اما مردم ایران ابتدا قیام درونی کردند. عزت نفس یافتند و احساس کرامت درونی پیدا کردند. ارزش های انقلاب و مطالبه عدالت و آزادی بر اساس این تحول درونی شان شکل گرفت. اینچنین شد که در تاریخ جلوه کردند.
📌اما غرض اینجا نیست. این مقدمه را مرور کردم تا این ادعا که: مردم امروز ما از بهمن 57 انقلابی تر اند.
انقلابی گری چیست؟
🔻مردم در بهمن 57 برای تحقق آرمان ها قیام کردند. اما خواستن یک مرحله است و ایستادن و چهل سال برایش هزینه دادن بسیار فراتر. مردم آنچه را در بهمن 57 تاسیس کردند امروز تثبیت کردند. تثبیت به مراتب فراتر از تاسیس است.
🔹انقلابی گری را باید در نسبت مقاومت و ایستادگی دید. نباید در شاخص های ظاهری متوقف شد. رشد معنویت را باید در میزان مقاومت مردم مقابل هجمه های اهریمنی دید. این شاخصی است که اغلب مورد توجه قرار نمی گیرد و عده ای ظاهرگرا، معنویت و انقلابی گری را ایستا و نقطه ای ارزیابی می کنند.
❌تحلیل نقطه ای یعنی مقایسه امروز با سال 57 بدون اینکه شرایط جامعه تحلیل شود. اساسا تقوای جامعه را باید در حرکت تحلیل کرد. مثل شناگری که خلاف جریان آب حرکت می کند. برای اینکه تقوا را تحلیل کنیم باید شرایط و هجمه دشمن و قدرت شیطان را هم در نظر گرفت.
🔸 امروز مردم به مراتب انقلابی ترند چون تحول درونی سال 57 را با مقاومت و ایستادگی حفظ کردند و توسعه دادند و در جان شان تثبیت کردند. این قدرت دیگر شکستنی نیست. این دارایی را نباید دست کم گرفت./محسن مهدیان
🔻عضو صراط زنجان شوید.
https://eitaa.com/serat_zanjan
هدایت شده از روزنه
آتشی که از خطبه شعله ور می شد.
بررسی دیدگاه آیت الله عبدالکریم زنجانی در مساله فلسطین در خطبه الناریه
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
▪️از جمله اندیشمندانی که حساسیت بسیاری نسبت به مسئله فلسطین داشت، آیتالله عبدالکریم زنجانی بود. وی در سال 1318، به مصر، سوریه و فلسطین سفر و در بیتالمقدس علیه تهدید صهیونیستها سخنرانی تندی کرد. این سخنرانی در مسجدالاقصی به «خطبه الناریه» (سخنرانی آتشین) معروف شد.(۱)
🔹-ایشان در همان سخنرانی- ضمن اخطار و تحقیر سران رژیم صهیونیستی و دولت های استعمارگر، خطاب به سران کشورهای عرب و مسلمانان گفت:
ای امیران عرب! ای مسلمانان با حمیت! در آن هنگام که دول استعمارگر پیروز، دندانهای خونآشام خود را در حال حمله به شما نشان میدهند، نیت شوم و پلیدش را عیان میبینید که ایده و آرزوهای شما در قاموس عدل و انصافش محلی ندارد و قربانگاه خود را در زوایای تاریک و نکبت بار دلش آشکارا مینگرید، چرا سرگردانید؟
به یقین بدانید در این روزگار پرآشوب و غوغا، برای بقای موجودیت خود و جلوگیری از زوال و انقراض خویش از لوح وجود گیتی، جز این وسیلهای ندارید که در سایه هماهنگی و اتحاد کلمه، به دفاع جدی از میهن عزیز و قطع شرارت صهیونیزم خونآشام و ایادی پلید آن قیام کنید.
از پای افتادگان و درماندگان فلسطین را دریابید تا پیروزی بر صهیونیزم و کامیابی در مقابل مخاطرات، از آن شما باشد؛ وگرنه در آن حال، ذلت دائمی و مرگ حتمی در این سرزمین برای اسلام و عرب در کمین شماست."(۲)
▪️پس از پایان این سخنرانی که با حضور ده ها هزار نفر از طبقات مختلف مردم، از علما و شخصیت های سیاسی، تجاری، فرهنگی و رجال نظامی انجام گرفت، جناب مفتی اعظم فلسطین برخاست و در مقابل کرسی خطابه قرار گرفت و خطاب به آیت الله زنجانی گفت:
جناب آیت الله، پیشوای محبوب! ارشاد شما در مسجد اقصی برای فلسطین سودمندتر از صدهزار سپاه جنگ جو با تمام تجهیزات بود. شما با بیانات شیوا و مستدل و اعمال درخشان و بی نظیر خود، چنان منتی بر فلسطین نهاده اید که گردش ایام آن را زایل نسازد. این امر چنان شور و هیجانی در فرزندان میهن ایجاد کند که به زودی آوازه دفاع از فلسطین و حفظ شخصیت و حقوق آن، نقل محافل و ذکر مجالس گردد.(۳)
-لازم بذکر است وقتی- با وقوع جنگ بین اعراب و اسرائیل، علمای بزرگ اعلان جهاد دادند. مقدم بر آنان آیتالله زنجانی بود که فتوای صریح جهاد علیه اسرائیل را داد. این موضعگیری از دغدغه عمیق او به اصلاح و اتحاد در جهان اسلام بر میآمد که حتی حاضر بود جان خود را در این راه فدا کند. تعهد به این رسالت باعث شد پس از اعلام جهاد بگوید: «اگر من توانایی حمل سلاح داشتم جزء اولین کسانی بودم که از عراق عازم جهاد با اسرائیل میشدم»(۴)
📚پاورقی
۱. یوسف خانمحمدی، اندیشه سیاسی شیخ عبدالکریم زنجانی، قم، بوستان کتاب قم، 1388، صص 25-27
۲. سید محمدسعید ثابت، یگانگی اسلام یا هماهنگی مذاهب مسلمین، ترجمه، عطا محمد سردارنیا، ص ۶۲
۳. صفحة من رحلة الامام الزنجانى، ص 165
۴.علیاکبر علیخانی و همکاران، اندیشه سیاسی متفکران مسلمان، ج 13، تهران، پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی، 1390، ص 25
@serat_zanjan
@rozaneebefarda
Serat Journal-Low.pdf
16.93M
📚 ویژه نامه "طلبه عصر انقلاب"
اولین شماره از نشریه تخصصی #صراط
🔻در این شماره می خوانید؛
1️⃣ چلچراغ (بیانات امامین انقلاب درباره ماموریت "طلبهی عصر انقلاب")
2️⃣ کلام بزرگان (مصاحبه با اساتید مطرح سطح عالی حوزه علمیه قم)
3️⃣ قصه شمع (یادنامه طلبه مجاهد مرحوم حجت الاسلام بهنام نجفلی)
توجه!!
این نشریه در اولین همایش طلبه عصر انقلاب در زنجان رونمایی شد.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔻طلبه عصر انقلاب
@tlb_asr_enqlb
27.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻پیشنهاد امام خمینی برای مطالعه آثار یک نابغه!
🔹تنها شخصیتی که امام برای او «سه روز عزای عمومی» اعلام کرد.
➕سخن ۵۰سال قبل ایشان دربارۀ چرایی ناکارآمدی تبلیغات دینی به شیوۀ اعتقادی سنتی و روش صحیح تبلیغ( ویژه کسانی که میخواهند به #جهاد_تبیین بپردازند)
👈🏻 مشاهده آثار: mbsadr.ir/shop/farsibook
#نابغه_ناشناخته_قرن
@shahidsadr
@Panahian_ir
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔻طلبه عصر انقلاب
@tlb_asr_enqlb
هدایت شده از پایگاه تحلیلی صراط
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰آنچه گفته میشود، نه درد روحانیت که درد مردم است...!
↙️ما روایت_اول نداریم که دشمن با فوت یک دختر جوان امنیت ما را نشانه میگیرد...!
❓مگر تمام مستندات و فیلمهای دوربینهای مداربسته در اختیار ما نبود؟!
❓مگر فیلم صحبتهای پدر آن دختر در اختیار ما نبود؟!
❓چرا دشمنی که هیچ یک از اینها را در اختیار نداشت روایت_اول را ربود و صحنهگردان میدان نبرد شد؟!
❗چون ما در رسانه مستضعفیم❗
🔘حکمرانی رسانهای نیاز فوری و حیاتی این انقلاب است... و این به معنای فیلتر کردن یا نکرون یک پلتفرم نیست...
🎞 ببینید| بخشی از بیانات حجتالاسلام دکتر مجید نقیلو در حضور رئیس قوه قضائیه در زنجان به عنوان نماینده طلاب
#روحانیت_انقلابی
#محافظهکاری
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔻عضو #صراط شوید.
@serat_zanjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰حوزهای که هست، حوزهای که باید باشد!
❗️حوزه علمیه بصورت جدی و ساختارمند در عرصه انقلاب اسلامی نیست...
↙️امام(ره) پرچم را بالای قلهای زد، حوزه و دانشگاه عقب ماندند...
🔻🔻🔻
پ.ن؛
حوزه علمیه باید با بازیابی جایگاه اجتماعی خود در جامعه حضوری پویاتر و موثرتر از این داشته باشد. کنشگری حوزه باید از صِرف زینتالمجالس بودن و بیانیه صادر کردن تغییر جدی و اساسی بکند.
🎞ببینید| بیانات حجتالاسلام غفاری(دبیر جبهه مردمی انقلاب اسلامی زنجان) در همایش طلبه عصر انقلاب
#روحانیت_اصیل
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔻کانال طلبه عصر انقلاب
@tlb_asr_enqlb
44.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایتی از خدمت رسانی روحانی جهادی و #امام_محله فیرورق #خوی به همراه همسر و دو پسر طلبه اش؛
📽 خانواده تمام جهادی طلبه خویی!
▫️مینی مستندی از خدمت رسانی حجت الاسلام سرخوش، طلبه فاضل خویی به همراه تمام اعضای خانواده اش در کنار موکب های اربعینی و گروه های جهادی شهرهای مجاور
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔻کانال طلبه عصر انقلاب
@tlb_asr_enqlb
#صدای_طلاب
🔻چرا طلبه چیزی از اقتصاد روز نمی داند؟!
▫️مشکلات اصلی امروز جامعه ما اقتصادی است. علی رغم اینکه در حوزه مکاسب خوانده میشود اما علی رغم ظرفیت فوق العاده این کتاب بخاطر عدم تطبیق با مسائل روز، به وضوح ما شاهد فقر علمی طلاب در حوزه مبانی اقتصاد اسلامی، اقتصاد سیاسی و سرمایه داری و اقتصاد خرد و کلان هستیم.
🔹حتی مطالعه و تدریس مبانی اقتصادی که متفکرینی چون شهید صدر، شهید بهشتی، مطهری و...مکتوب کردند نیز در حوزه مرسوم نیست، البته اخیرا طرح هایی شروع شده است.
➖متاسفانه آن نگاه شهید بهشتی، شهیدصدر و...در حکمرانی اقتصادی جلو نرفت، یکی از دلایل جدی آن این بود که اقتصادخوانی در حوزه جدی گرفته نشد و این موجب شد بدنه کارشناسی که غالبا نگاه های سرمایه داری داشت از این خلا استفاده کرد و در سیستم ورود کرد و نتیجه اش را امروز شاهد هستیم. تاکید بر اقتصادخوانی به معنای کم اهمیتی امور فرهنگی نیست لذا حوزه باید آموزش اطلاعات اقتصادی به صورت منسجم را در سطوح مختلف فراهم کند. البته طبیعتا یک عده تخصصی ورود خواهند کرد. / محمدامین رضایی
🎙 شما هم صدای حوزه باشید!
💯 @sedayehowzeh
هدایت شده از پایگاه تحلیلی صراط
ویژه نامه پاشنه آشیل هاشمی.pdf
18.82M
📚 ویژه نامه "پاشنه آشیل هاشمی"
دومین شماره از نشریه تخصصی #صراط
🔻در این شماره می خوانید؛
1️⃣ خطبه ای که ماندگار شد
2️⃣ ماجرایی عجیب درباره مرحوم آیت الله شجاعی زنجانی در ایام فتنه
3️⃣ پنج اختلاف بنیادین هاشمی رفسنجانی با رهبران انقلاب
4️⃣ ظریف رهرو مکتب هاشمی
🔻توجه!!
این بسته معرفتی_سیاسی بمناسبت ۲۹خرداد سالروز ایراد خطبه تاریخی رهبر انقلاب در نماز جمعه تهران سال ۱۳۸۸ می باشد که اتفاقا اولین و صریح ترین مرزبندی رهبری نسبت به تفکرات و مکتب فکری مرحوم هاشمی رفسنجانی در آن تبیین شده است.
📚 برای خرید نسخه چاپی به آی دی زیر مراجعه کنید:
@masir1400
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
هدایت شده از پایگاه تحلیلی صراط
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دشمن در کمین حوزه و روحانیت
🔹روحانیت خدوم ترین قشر جامعه ماست اما چرا در رسانه بازتاب عکس داشته است؟!
📌حاشیه صراط؛
این مهم که روحانیت نتوانند نسبت به میزان حضوری که در میدان دارند ابعاد رسانه ای داشته باشند منجر می شود که غافلگیرانه امروز رسانه چی های دشمن در داخل و خارج، بتوانند این قشر را نادیده گرفته و ناکارآمد جلوه داده و تلاش کنند هزینه حضور و کنشگری شان را در میدان بالا ببرند.
#طلبه_عصر_انقلاب
🔻#صراط را دنبال کنید.
@serat_ir1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تیزر سری جدید از گفتگو تلویزیونی رویت
♦آغاز نصرالله
گفتگو پیرامون ابعاد گفتمانی جبهه مقاومت
به زودی
از پایگاه تحلیلی صراط
🔻گفتگو تلویزیونی #رویت
@royat_serat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تفکری که یقه ما را گرفته است و رها نمیکند!
🎙حجت الاسلام مجید نقیلو
🔹بزرگترین مانع پیشرفت ملت ایران، تفکر غرب زدگی است.
📺 برنامه تلویزیونی رویت
مشاهده فیلم کامل برنامه
🔻گفتگو تلویزیونی #رویت
@royat_serat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه چالش جدی روی میز امنیتملیآمریکا
🔹انقلاب اسلامی بعنوان یک جریان ایدئولوژیک، تمام هستی غرب را هدف قرار داده است.
🎙حجت الاسلام سعید احمدی
📺 گفتگو تلویزیونی رویت
#آغاز_نصرالله
🔻گفتگو تلویزیونی #رویت
@royat_serat
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تیزر قسمت دوم از برنامه آغاز نصرالله
📺 سری جدید از گفتگو تلویزیونی رویت
سه شنبه ۸ آبان ساعت ۲۳:۳۰
از شبکه استانی اشراق
🔻گفتگو تلویزیونی #رویت
@royat_serat
پخش قسمت دوم گفتگو تلویزیونی رؤیت، امشب از شبکه اشراق
سه شنبه ۸ آبان
ساعت ۲۳:۳۰
🔻گفتگو تلویزیونی #رویت
@royat_serat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا با شهادت سیدحسن نصرالله خللی در جبهه مقاومت ایجاد خواهد شد؟!
🎙حجت الاسلام سعید غفاری:
فقدان خود سید حسن بعنوان کسی که میتوانست قله های دیگر را برای حزب الله فتح کند، خسارت است و باید تدبیر شود ولی در بلند مدت قطعا ثمرات خودش را خواهد داشت.
جهان عرب میتوانست به رهبریت شهید نصرالله یک جریان بزرگ و پیوسته عرب را در حوزه مقاومت خلق کند.
📺 برشی از برنامه تلویزیونی رویت_ آغاز نصرالله
سهشنبه ۸ آبان
🔻گفتگو تلویزیونی #رویت
@royat_serat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قوی بزنیم اما عقلانی بزنیم
🔹خراب کردن ساختمان یک کشور رو از بین نمیبره، شاید مقاوم ترش بکند یا اجماع جهانی برایش ایجاد کند یا..
🎙حجت الاسلام سعید غفاری
📺 گفتگو تلویزیونی رویت
#آغاز_نصرالله
🔻کانال برنامه #رویت
@royat_serat
رویت
پخش قسمت دوم گفتگو تلویزیونی رؤیت، امشب از شبکه اشراق سه شنبه ۸ آبان ساعت ۲۳:۳۰ 🔻گفتگو تلویزیونی
باز پخش قسمت دوم برنامه رویت
پنجشنبه ساعت 16
از شبکه اشراق
🔻گفتگو تلویزیونی #رویت
@royat_serat