مسئله خطای محاسباتی!
مسئله اصلی این روزهای ما
فقدان محاسبات دقیق است.
برخی مسئولان در ردههای مختلف
این روزها اعتراف کردهاند
که فریب این و آن را خوردهاند
یا غافلگیر شدهاند!
این یعنی خطای محاسباتی از حالت موردی فراتر رفته و نظام محاسباتی ما دچار اختلال شده است.
نقش خط سازش و خط نفوذ و عناصر منفلتطلب و بزدل و مردد در برخی گلوگاههای تصمیمسازی و اقدام قطعا موثر است
اما از همه مهمتر آن است که کارگزاران نظام باید و میبایست خود را به #افق_نگاه_آقا نزدیک کنند و به موازات آن تمام تلاششان را برای مشاهده بدون واسطه #واقعیتهایمیدانی و #حقیقتهای_پشت_پرده با کار گیرند.
ما و مقاومت قطعا ققنوسوار برمیخیزیم
اما زحمت و مجاهدت و ارادهآخرالزمانی لازم دارد
و البته بازخوانی آسیبشناسانه و دقیق گذشته و کاربست تجربهها و ایدههای خلاقانه و اعتماد عملی به نیروی جوان مؤمن حزباللهی...
@rozaneebefarda
کوچکانگاری سقوط سوریه شروع شد!
شکست در معرکه سوریه یا عیان شدن شکست در شام اصلا چیز کوچکی نیست
برای حفظ آنجا
ما جوانان عزیز و مردان مجاهد بزرگی تقدیم کردهایم
از شرافت به دور است که این اتفاق تلخ را دستمایه مسخرهبازی و کوچکانگاری کنند
تا مثلا فشار را از این و آن ارباب و صاحبکارشان بردارند
اگر جاهلانه هم هست خیلی ناجوانمردانه است
بس کنند
@rozaneebefarda
جمهوری اسلامی ایران اکنون فقط با یک برگه رو نشده و ابتکار عمل بزرگ میتواند ورق را برگرداند
ما به آن طراحی و شهامت اقدام نیاز داریم
@rozaneebefarda
چشم مان به انگشت اشارت آقا باید باشد
تفسیرهای واهی
و تأویلهای انحرافی
و دستهای آلوده خط نفوذ و تحریف را باید قطع کرد
بی کم و کاست
خواست آقا باید اجرا شود
هر جا سیلی خوردهایم، حاصل بی.توجهی به اوامر آقاست
تجربه دهه شصت هم پیش چشم ماست
برخیها اجیر شدهاند همیشه و هر جا فقط بگویند لوطی نباخته!
نخیر!
اگر به محکمات آقا کمتوجه یا بیتوجه باشید سیلی میخوریم همه....
دشمن بیدار است و توطئهگر
باید مراقب بود
@rozaneebefarda
12.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محمدرضا غلامرضا معاون سابق سپاه قدس:
ترکها و بعضی از کشورهای عربی ما را فریب دادند.
این یعنی #خطای_محاسباتی!
این یعنی امتداد خط تسامح و تساهل که #امضای_کری_تضمین_است!
@rozaneebefarda
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ما را مدافعان حرم آفریدهاند....
#ققنوس_مقاومت
@rozaneebefarda
هدایت شده از MajidBehestani مجید بهستانی
برایم روشن نیست تحلیل راهبرد نگاران ایران و روس برای صحنه سوریه چیست. تا اینجای کار سرزمین راهبردی سوریه، یکی از حلقههای اصلی پشتیبانی محور مقاومت، به ترکیه و آمریکا، و نیز اسرائیل، واگذار شده است.
هر کدام از دولتهای روسیه و ایران دلایل قوی داشتند که اینگونه بازی نکنند ولی چرا نمیکنند، نمیدانم!
اگر چه شرایط ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۵ به مراتب سختتر بود، ولی شیوه عمل کاملا فعالانه و جسورانه بود.
الان بیشتر بخش دیپلماسی ما فعال است، یا اینگونه به نظر میرسد ؟
درحالیکه اول باید پیروز میدان نظامی بود تا بعد در میز دیپلماسی چیزی صید شود.
مجید بهستانی
https://eitaa.com/mbehestani
هدایت شده از MajidBehestani مجید بهستانی
شاید و حتما زود است در حال حاضر از جغراسیای منطقه حرف بزنیم. روندهای پنهان با سرعت خودش را بالا میآورد و نیروهای مخرب نیروهای حافظ وضع موجود را با شتاب دور از انتظار کنار میزند.
سوریه ۲۰۱۱ ضعیف تر از الان بود ولی اراده مقاومت داشت. چه اتفاقی افتاده حزب بعث ۲۰۲۴ بی جان شده است؟
بعید است ایران طرف معامله با قدرتهای داخلی، منطقهای و فرامنطقهای قرار گرفته باشد. یحتمل دور خورده است.
تا اینجای کار، سوریه سه پاره است. یک منطقه زیر نفوذ ترکیه، و دو منطقه برای آمریکا. مناطق آمریکا تحت نظر اکراد و اعراب جداگانه اداره میشود.
ولی سوریه پر از نیروهای متعارض است و هر نیرو مسائل خاص خود را دارد. مرحله تقسیم غنائم شروع شود، تازه بحرانها شروع میشود. دیکتاتوری اسد نوستالژیک خواهد شد.
و باز همان سئوال اصلی تکرار میکنم: چرا روسیه زمین سوریه را به رقیبان و دشمنان خود واگذار کرد؟ معامله بزرگتری، مثلا اوکراین، با ناتو داشته؟ گمان نمیکنم ولی جوابی هم نیست.
مجید بهستانی
https://eitaa.com/mbehestani
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
.
فهم تازه از وحدت میدانها
و شبکه معارض با آن -۱
۱) تصور غالب این است که عبارت "وحدت میدان ها"، صرفا ناظر به "میدان نظامی" و منحصر به اعضای جبهه مقاومت است. اما این تلقی، دقیق نیست. وحدت میدان ها نه منحصر به میدان نظامی است و نه منحصر به جبهه مقاومت. تلاش غرب، معطوف به از هم گسیختن وحدت میدان ها بوده است؛ چه اینکه آمریکا و اسرائیل طی دو دهه گذشته به ویژه یکسال اخیر، ضربات راهبردی و کاری بسیاری از آن وحدت متحمل شدند. بر این مبنا، نخست وزیر رژیم صهیونیستی (تحت تعقیب محاکم بین المللی به جرم جنایت جنگی و نسل کسی) همین اواخر اعلام کرد که شکاف در وحدت میدان ها را دنبال می کند.
۲) وحدت میدان ها در جبهه مقاومت منطقه، با ده ها بلکه دویست سال تاخر زمانی نسبت به "وحدت میدان ها در راهبرد غرب" اتفاق افتاده است. صهیونیسم مسیحی دهه هاست که بر مبنای وحدت میدان ها با مسائل رو به رو می شود و بر این مبنا حتی بارها منافع راهبردی اروپا تحت الشعاع منافع آمریکا و اسرائیل قرار گرفته؛ چنان که اروپا حاضر نشد -اجازه نیافت- چالش گاز و انرژی خود را از طریق تعامل سودمندانه با ایران حل کند و به ناچار به خرید گاز -حتی پنج برابر قیمت متعارف جهانی- از آمریکا تن داد و صدای اعتراض دولت فرانسه و آلمان هم از اقدام رندانه آمریکا بلند شد.
۳) وحدت میدان ها، مراتب و شدت و ضعف دارد؛ و غیر از وحدت نظامی، وحدت سیاسی و اقتصادی و امنیتی و فرهنگی و اجتماعی را هم شامل می شود. در جنگ ترکیبی و رفت و برگشتی منطقه، دفاع از امنیت متحدان، دفاع از امنیت خود است. بنابراین پایبندی به وحدت و هم پشتی با وجود فشارهای دشمن، بسیار موضوعیت دارد. امنیت عراق و سوریه و لبنان، امنیت ماست. دشمن در مقابل، با فشار و تهدید و به ویژه به کارگیری شبکه نفوذ، سعی می کند رشته های در هم تنیده وحدت میدان ها را چه در میان اعضای جبهه مقاومت و چه در داخل یکایک آنها از هم بگسلد تا شاید بتواند بخشی از شکست راهبردی بی سابقه خود پس از جنگ جهانی دوم را جبران کند. برخی مقامات پنتاگون و رژیم صهیونیستی بارها گفتند که برتری هفتاد و چند ساله را از دست داده اند.
۴) وحدت میدان ها را می توان از منظر دیگری هم دید و آن رویکرد واحد به میدان و سیاست و دیپلماسی و رسانه و افکار عمومی در فضای داخلی کشور است. موفقیت در برابر جنگ ترکیبی دشمن، منوط به این وحدت و همدلی ملی است.
۵) هنگامی که سردار شهید "حسین همدانی" در میانه سال ۱۳۹۰ به سوریه رفت، ۷۰ درصد خاک این کشور به اشغال مزدوران نیابتی غرب در آمده، و دمشق در آستانه سقوط بود. آن مجاهد خطر پذیر و دلیر، حتی چند بار تا مرز شهادت و اسارت پیش رفت، اما تقدیر بر آن بود که در کنار دلاورانی مانند شهید سلیمانی و هزاران رزمنده گمنام، سرنوشت جنگی را که هنری کیسینجر و موشه یعلون (وزیر جنگ اسرائیل) "جنگ جهانی سوم" می نامیدند، تغییر دهد. او ظرف ۳ سال، ۱۵۰ هزار نیروی داوطلب مردمی را سازماندهی کرد و آموزش داد. می گفت: "هر روز چندین جنایت اتفاق می افتد. حالا من کُنج عافیت رو انتخاب کنم؟ این سرهای از بدن جدا، زن و بچه نداشتند؟ به خدا قسم اگر این اتفاق در قلب آمریکا هم می افتاد، تکلیف می دانستم برای دفاع از مردم بی گناه، کاری بکنم... می دانید اینها (گروه های تروریستی/ تکفیری) کی هستند؟ باقیمانده لشکر عمر سعد! اسم گردان تک تیرانداز شان را هم گردان حرمله گذاشته اند".
۶) اما همسر شهید همدانی که همان روزهای دشوار در کنار سردار بوده، روایت تلخی هم از سیاست داخلی خودمان دارد. او به اختلاف تلخ میان مسئولان وقت دولت و مجلس (ماجرای استیضاح وزیر رفاه در بهمن ماه ۱۳۹۱) اشاره می کند و می گوید: "خبرِ وهب ]پسر سردار[ که از تهران آمده بود، یک خبر سیاسی بود. گفت «دیروز، یک مجادلهٔ بد و غیر اخلاقی بین رئیس جمهور و رئیس مجلس، توی مجلس درگرفت".
این مجادلات سیاسی در ادوار مختلف، غالبا تمرکز روی مسائل مهم سیاست خارجی و امنیت ملی را از برخی مسئولان گرفته است. البته اختلافات سیاسی، طبیعی است. اما آنچه طبیعی نیست، میزان تمرکز و توقف روی اختلافات، و حجم تقلاهای سازمان یافته برای دمیدن در اختلافات است، به شکلی که اجماع و همدلی پدید نیاید.
۷) به اذعان آقای ظریف، محبوبیت عمومی سردار سلیمانی در نظرسنجی ها قبل از شهادتش، به بالای ۹۰ درصد رسیده بود. طبیعی بود که بعد از شهادت سردار سلیمانی، خیلی ها با سلایق سیاسی متفاوت، عکس یادگاری خود با آن شهید را رو کنند و از رفاقت و صمیمیت با سردار سلیمانی خبر بدهند. در میدان سیاست و دیپلماسی، شهید سلیمانی حتی گفت دست آقای روحانی را می بوسد و همین سخن، جنجال به پا کرد.
💢 ادامه دارد
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
.
فهم تازه از وحدت میدانها
و شبکه معارض با آن -۲
آقای روحانی ۱۳ تیر ۹۷ در سوئیس گفته بود: «در صورتی که نفت ایران از منطقه صادر نشود، دیگر کشورها هم قادر به صادرات نخواهند بود. میتوانید امتحان کنید. با صراحت میگویم ایران،رژیم صهیونیستی را نامشروع میداند و فعالیتهایش را تجاوزکارانه میداند».
در پی این اظهارات، سردار سلیمانی خطاب به رئیس جمهور نوشت: «آنچه از فرمایشات حضرتعالی منعکس شد، مبنی بر اینکه اگر نفت ایران صادر نشود، تضمینی برای صدور نفت کل منطقه نمیباشد و بیانات بسیار ارزشمندی که نسبت به رژیم صهیونیستی فرمودید، مایه مباهات است. دست شما را برای ایراد این سخنان به موقع، حکیمانه و صحیح میبوسم و برای هر سیاستی که مصلحت نظام اسلامی باشد در خدمت هستیم». (متاسفانه آقای روحانی به حرف درست خود متعهد نماند).
۸) همین شهید سلیمانی حکیم، در عین اهتمام به گشنرش چتر وحدت و همدلی، در مقاطعی که غفلت یا انحراف را در مواضع برخی مدیران میدید، از نصیحت و هشدار در خلوت و جلوت دریغ نمیکرد. چنان که دیماه ۱۳۹۳ در پیغامی محرمانه (از طریق آقای امیرعبداللهیان)، به آقای ظریف توجه داد که درست در حالی که با وزیر خارجه آمریکا در ژنو (به نشانه صمیمیت) قدم می زنید، آمریکا در حال پیاده کردن تسلیحات و هدایت میدانی فرماندهان داعش در موصل است.
فرمانده جبهه ضد تروریسم در منطقه، همچنین ۹ اسفند ۱۳۹۷، از سادهاندیشی درباره توافق با آمریکا بر حذر داشت: «برای دشمن، این برجام، ۳ضلعی است نه یک ضلعی. اینکه اصرار میکنند بر برجام۲ در منطقه، برای این است که میخواهند تحرکی را که از ایران اسلامی به جهان اسلام روح و جان داده، بخشکانند. اگر العیاذ بالله ما رفتیم و در برجام۲ شرکت کردیم، به همین تمام میشود؟ نه، برجام اصلی در داخل است. تلاش آنها به اینجا منتهی نخواهد شد و برجام۳ هم خواهند داشت، چون معتقدند چشمه باید در ایران خشکانده شود.»
۹) آیا طبیعی است در شرایطی که جبهه آمریکایی- صهیونیستی بر تصاعد تهدیدات امنیتی در منطقه متمرکز شده، یک شبکه سیاسی- رسانهای سابقه دار، علی الدوام پالس مذاکره از موضع ضعف بفرستد و حال آن که مورد اعتنا قرار نمی گیرد و فقط بر جرئت دشمن می افزاید؟ هدف از مقاله وزیر خارجه اسبق در فارن افرز و پالس یکطرفه مذاکره (آن هم نه فقط درباره عبور از برجام، بلکه حتی درباره موضوعات دیگر!) چیست؟! اطمینان دادن به دشمن درباره بی تفاوتی نسبت به جنگ ترکیبی؟ اظهار ضعف؟ عبور از حقوق پایمال شده در برجام، به بهانه توافق (دیکته) جدید؟! یا ایجاد دودستگی در داخل؟!
۱۰) شاید مهمترین تذکر سردار سلیمانی، ناظر به نقشه دوقطبی سازی نسبت به دشمن است که مهر ماه ۱۳۹۵ هشدار داد:
«در خط مقدم جنگ با دشمن، نباید دو صدا بلند شود و کسانی بگویند دشمن نیست، دوست است. خوارج، محصول ترویج همین نگاه بودند. اگر صاحبمنصبانی آدرس غلط دادند و در جامعه دو صدایی دشمن درست کردند، مرتکب خیانت شدهاند. کوچه دادن به دشمن، بدترین نوع خیانت است. ترویج فهم غلط از دشمن، حساسیت جامعه را از بین بردن و در درون آن تفرقه درست کردن، خیانت است».
امروز هم دو صدایی درست کردن درباره آمریکا و اروپا، در حالی که آنها بشدت سرگرم خباثت و خصومت و تهدید سازی علیه کشورمان هستند، جرم و خیانتی نابخشودنی است. این که فلان مجموعه سیاسی به بهانه آتش بس، پالس به رسمیت شناختن رژیم جنایتکار صهیونیست بفرستد، خیانت به امنیت ملی و بشریت است.
اقتضای موقعیت فعلی در برابر دشمنی آشکار دشمنان، بسیج همه امکانات برای مقاومت ملی و منطقه ای است و نه دادن آدرس دروغ مذاکره و آتش بس یکطرفه که دل متحدان را هم خالی می کند.
۱۱) در همین شرایط عجیب است که کسانی از یکطرف به جای تامین امنیت و قانونمندی در فضای مجازی، نسخه برداشتن محدودیت های نیم بند را می پیچند و حال آن که خط رسانه ای باید در برابر تحرکات پایوران دشمن محکم شود؛
و از سوی دیگر به بهانه مخالفت با قانون مصوب حجاب، با اصل الزام شرعی حجاب به عنوان حکم ضروری دین مخالفت می کنند و رخنه در خط مقدم فرهنگی عفاف و حجاب پدید می آورند.
ضلع سوم این تحرکات، القای ناتوانی در حل مشکلات اقتصادی (مثل ماجرای قطع برق) و اجبار به تسلیم در مقابل دشمن است و حال آن که هم راه حل های اقتصادی وجود دارد و هم نتیجه اعتماد به غرب، دو برابر شدن تحریم ها بوده است.
دولت و دو قوه دیگر اگر می خواهند در تله دشمن گرفتار نشوند و به مسئولیت خود در تراز اقتدار منطقه ای ایران عمل کنند، قبل از هر چیز باید با ادبیات مسموم و مشورت های فلج کننده که به اختصار ذکر آن رفت، مرزبندی صریح داشته باشند و بلکه خط نفوذ را منکوب کنند. گشایش امور و فراهم کردن مجال بسیج امکانات برای حل چالش ها، از مسیر این مرزبندی و مواجهه صریح می گذرد. این عقلانیت انقلابی، نیاز مهم کشور است.
💢محمد ایمانی
یادداشت روز کیهان
امضای الجولانی تضمین است؟!
امان از این تحلیلفروشهای بیمایه!
از سنگ هم برای خودشان کره میگیرند!
بعد از وقایع تلخ سوریه _فارغ از هر تحلیلی که در ریشهیابی واقعیاش داشته باشیم_ یک عده بر این خط خبری/تحلیلی متمرکز شدهاند که این وحوش #صهیو_سلفی را تطهیر کنند! آنها عناصری جهادی بنامند، آنها را متعهد به قرار و مدارها نشان دهند!
و خلاصه آنکه حالا از تضمین بودن امضای جان کری و اردوغان رسیدهایم به تضمین دانستن امضای الجولانی جانی!
از ابتدای تحولات جبهه مقاومت خط #نواخوانیگری_شیعی به موازات خط #نوعثمانیگری_سنی پیش میرفت و چه خزنده و آرام هم پیش میرفت!
یک سر این کلاف سردرگم در برخی حلقههای به ظاهر انقلابی قم و تهران و سر دیگر در آنکارا و استانبول!
در فضای داخلی نیز این خردهجریان بر طیف متنوعی از چهرههای عملگرای اجرایی اثر گذاشت؛ از هاشمی تا احمدینژاد! از فلانی تا بهمانی!
راز تنها ماندن حاج قاسم در معرکه شام و رمز پیروزیاش را بدون فهم این جریان خزنده در لایههای مختلف سیاسی و اجتماعی، نمیتوان تحلیل کرد.
خلاصه آنکه هر جریان و جناحی اگر از #مکتب_امام_خمینی و #مرام_امام_خامنهای دور شود، سرنوشتش به هوا و هوس بیگانهگان قدرتطلب گره خواهد خورد!
@rozaneebefarda