۲۰۲۰_۰۳_۲۷_۱۶_۳۸_۴۴خطبه ۵از راه دور (۲۷۵).mp3
47.81M
#خطابه_جمعه
پنجمین خطبه جمعه از راه دور امام جمعه محترم پردیسان- ۸/۱/۹۹-دوم شعبان ۱۴۴۱
۱-شعبان ماه پاره کردن حجاب های نورانی
۲-تولید تنها راه علاج اقتصاد بیمار
@rozaneebefarda
تفسیرنمونه_5.2.apk
20.6M
نرم افزار تفسیر نمونه
این نرم افزار شامل متن کامل قرآن کریم به همراه ترجمه و تفسیر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی) با قابلیت های زیر است:
1- مرتب سازی سوره های بر اساس ترتیب نزول،تعداد آیات، شماره سوره و حروف الفبا
2- جستجو در عناوین سوره ها برای دسترسی سریع به سوره
3- جستجوی پیشرفته در متن، ترجمه و تفسیر قرآن
4- جستجوی کلمات در صفحات تفسیر هر آیه
5- نگهداری آخرین مطالعه و قابلیت نشان گذاری آیات
6- امکان رفتن به آیه مورد نظر و حرکت بین سوره ها (سوره بعد و قبل) با کشیدن عنوان سوره به سمت راست و چپ
@rozaneebefarda
base.apk
13.3M
💎 نرم افزار تفسیر نور 💎
تفسیر نور از آثار ارزشمند حاج آقا قرائتی است.
این تفسیر به زبان ساده و روان و قابل استفاده برای عموم نگاشته شده و شامل همه آیات قرآن کریم بوده و مهمترین ویژگی آن پیامهای کوتاه و کاربردی است که راه گشای زندگی و قابل ترجمه به زبانهای زنده دنیا میباشد.
مطالب این تفسیر در قالب ۳ عنوان ارائه شدهاست :
۱- ترجمه آیه
۲- نکتهها : شامل ریشه لغات مشکل، شأن نزول آیه، آیات مرتبط، روایات ذیل آیه، پاسخ گویی به برخی پرسشها
۳- پیامها : که مقصود اصلی مؤلف، همین بخش بوده تا نشان دهد قرآن، کتاب زندگی بشر در همه عصرها و برای همه نسلهاست.
@rozaneebefarda
ماجرای قائممقامی #منتظری و تناقضهایی که همیشه پابرجا ماند!
صفحه 1 از 2
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔹قائم مقامی آقای منتظری، یکی از مهمترین تصمیمات سال 64 در روند سیاسی جمهوری اسلامی بود. انتخابی که به فرجام مورد نظر نرسید و به استعفای عزل گونه آقای منتظری ختم شد.
پس از تیتر یک روزنامه کیهان(با مدیریت ابراهیم یزدی) مبنی بر قائم مقامی آقای منتظری در آذر ماه 64 که توسط یکی از اعضای مجلس خبرگان رهبری بیان شده بود، بیت آقای منتظری و شخص وی مورد توجه و طمع بسیاری قرار گرفت.
🔹کسانی که آقای منتظری را پل پیروزی ها و کسب موقعیت های بعدی خود می دیدند. ارتباط نهضت آزادی ها با ایشان که از قبل از انقلاب وجود داشت، شدیدتر شد و جولان باند #مهدی_هاشمی و منافقین زخم خورده بیشتر. حاصل این همگرایی ها، انتقادات غیرمنصفانه و تند آقای منتظری در نامه هایش به امام(ره) در مورد اعدام سید مهدی هاشمی قاتل، جنگ و نهادهای انقلابی مانند سپاه شد.
می توان اوج این بی انصافی ها را در عوض شدن جای شهید و جلاد در تابستان 67 دید که در بیان آقای منتظری، «منافقینِ» بی منطق و تروریست اول انقلاب به «مجاهدینِ» با منطق و تفکر تبدیل شدند و اجرای حکم الهی در مورد آن ها، مورد طعن و نیش آقای منتظری قرار گرفت!
🔸آقای منتظری که خود روزی در کسوت نماز جمعه تهران و قم، راه نقلاب و امام(ره) را می ستایید، در ده فجر 67، تندترین انتقادات را به راه امام(ره) و سیاست های انقلاب و جنگ داشت؛ در حالی خود بعد از انقلاب اسلامی یکی از مسئولینی بود که بیشترین انتصابات و اختیارات را داشت!
توجه به چرایی و چگونگی این انتخاب و استعفا، یکی از عبرت های تاریخی انقلاب اسلامی می باشد.
به راستی چرا آقای منتظری به عنوان قائم مقام رهبری مشخص گشت؟ موضع امام خمینی(ره) در این زمینه چه بود؟
چرا حضرت امام(ره) تعریف و تمجیدی در این مورد این اقدام مجلس خبرگان نداشتند؟
آیا امام(ره) از ابتدا مخالف این انتخاب بودند؟
امام در شب نامه قبول استعفا(6/1/68) چه گفتند؟
چطور بیت آقای منتظری، مأمن لیبرال ها و منافقین گشت؟ چرا نامه های آقای منتظری به امام(ره)، سر از رادیو بیگانه درمی آورد؟
رابطه نهضتی آزادی و منافقین با بیت آقای منتظری چگونه بود؟ و پرسش های مهم دیگر که باید به دنبال پاسخ علمی برای آن بود.
🔸حقیقت آن است که دقت در عبارات نامه 6/1/68 امام(ره) نیز نشان از عدم صلاحیت و مشروعیت آقای منتظری برای رهبری نظام اسلامی دارد. اما مهمتر آنکه جریانی در سال 95 و در آستانه انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم، با انتشار فایل صوتی حمایت آقای منتظری از سازمان تروریستی منافقین، این مظلومیت تاریخی ملت ایران را نشانه رفت و به تعبیر رهبر انقلاب، به دنبال عوض کردن جای شهید و جلاد بود!
«توصیه می کنم به کسانی که اهل فکرند، اهل تأمل اند و راجع به دهه 60 قضاوت می کنند، جای شهید و جلاد عوض نشود! در دهه ی شصت، ملت ایران مظلوم واقع شد.»(رهبر معظم انقلاب، 14/3/96)
🔹تابستان داغ سال 60، تابستانی فراموش نشدنی است! تابستانی که غم شهادت یاران امام(ره) هنوز بر آن سنگینی می کند. ترور ناموفق آیت الله خامنه ای در ششم تیر، انفجار دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی در هفتم تیر که به شهادت آیت الله بهشتی و جمع کثیری از مسئولان نظام اسلامی منجر شد، شهادت محمد علی رجایی و باهنر در هشتم شهریور، شهادت آیت الله قدوسی در چهاردهم شهریور، بخشی از کارنامه سازمان تروریستی منافقین در آن تابستان می باشد! جوانان سازمان که روزی خود در قالب سازمان چریکی به دنبال گسترش عدالت و مبارزه با ظلم بودند، در ابتدای دهه شصت، خود به نماد ظلم و مظلوم کشی تبدیل شدند و با انحصار طلبی متحجرانه در گرداب قدرت طلبی خود غرق شدند!
🔹کسانی که روزی در زندان های ساواک به مبارزات خود افتخار می کردند، روزی دیگر در لباس داعش وطنی درآمدند و در مقابل آرمان خود یعنی حکومت حق ایستادند!
نظام اسلامی امّا در مقابله با آن ها، محکم ایستاد و سازمان مجبور به پناهدگی به غرب و سپس عراق شد. برخی از آنان نیز در زندان، مورد لطف و بخشش قرار گرفتند. اما چه سود! که وقتی بوی قدرت را استشمام کردند، در زندان نیز به خیانت و همکاری تشکیلاتی با سازمان منافقین پرداختند!
🔸در این میان موضع آقای منتظری که دیگر عنوان قائم مقام رهبری را دارد، تعجب آفرین است. منافقین که در ابتدای انقلاب با تهدید آقای منتظری مواجه شده اند، دیگر مورد عنایت وی قرار گرفته و آقای منتظری در دفاع از آنان در مقابل حکم امام خمینی(ره) اعتراض می کند و اجرای حکم الهی را موجب لکه دار شدن نظامی اسلامی می داند!
لینک صفحه دوم:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/3835
@rozaneebefarda
ادامه👇🏽
ماجرای قائممقامی #منتظری و تناقضهایی که همیشه پابرجا ماند!
صفحه 2 از 2
🔹به راستی چرا آقای منتظری، به حمایت از منافقین در سال 67 پرداخت؟
مگر نه این بود که آقای منتظری سال های قبل، منافقین را به اعدام تهدید نموده بود؟
چه اتقاقی در بیت و اطرافیان آقای منتظری افتاده بود که امام خمینی در نامه 6/1/68 خود از آن گلایه نمود؟
در این میان نقش لیبرال ها چه بود؟ چرا عبارات و محتوای اعتراض آقای منتظری، همان عبارات و مفاد نامه نهضت آزادی ها به امام(ره) بود؟
🔸مرور تاریخ دهه شصت اثبات میکند که مسأله «تناقض نمایی» و «برخوردهای دوگانه»، یکی از مهمترین وجوه قابل بررسی در سیره سیاسی و عملی آقای منتظری است و از این رو، پاسخ بسیاری از پرسشهای پیشین را در همین رفتارهای متناقضنما باید جست.
🔹منتظری فقیهی است که روزی از ضرورت انتصاب رئیس جمهور توسط رهبری (نه انتخاب توسط مردم) و لزوم همسان بودن سلیقه سیاسی اوبا رهبری می نویسد و در مجلس خبرگان قانون اساسی، راه حل پرهیز از خطر استبداد و دیکتاتوری رئیس جمهوری را، شورای جمهوری می داند، روزی دیگر اختیارات مصوّب و قانونی ولی فقیه در قانون اساسی را زیاد و غیرعاقلانه توصیف می کند! و از لزوم واگذاری اختیارات رهبری به رئیس جمهور صحبت می کند.
🔹روزگاری در نجف آباد در کنار هواداران رژیم شاهنشاهی به دیدار نخست وزیر وقت(منوچهر اقبال) می رود و از او ستایش می کند! و روز دیگر در قم دنباله رو مبارزان نستوه در خط مبارزه با رژیم قرار می گیرد.
⚪️زمانی از ارسال سلاح به نقاط مختلف جهان که موجب برانگیختن حساسیت بین المللی علیه انقلاب اسلامی شده بود، حمایت می کرد، و زمانی دیگر خود را موافق صلح و مخالف کارهای خشونتآمیز نشان میداد.
🔸یک روز از عملکرد مهدی هاشمی قاتل تمام قد دفاع میکرد و روز دیگر، نظام اسلامی را متهم به تندروی در مجازات منافقین مینمود! روزی در نامه به امام، خواهانِ مجازاتِ سیدمهدی هاشمی بدون ملاحظه شخصِ او می شود، و روزِ دیگر همه توانِ خود را برای تبرئه او به کار می گیرد تا از اعدام او ممانعت کند.
🔹تا هنگامی که خود به عنوان قائم مقام رهبری شناخته می شد، ولایت مطلقه فقیه را ترویج می کرد؛ اما بعد از عزل و در سال های بعدی، نظارت فقیه و اقتدار حداقلی را مطرح می ساخت. از یک سو در زمان آیت اللّه العظمی بروجردی خود پرچمدار مبارزه با بهائیان بود، از دیگر سو برای فشار به نظام اسلامی و هم صدا با نهادهای بین المللی، به بهانه دفاع از حقوق شهروندیِ بهائیان فتوا صادر میکرد.
🔷از یک سو در نامه 7/1/68 ، خود را همچون سربازی فداکار، ملزم به اطاعت و اجرای دستورات امام می داند و از سوی دیگر در بیانی توهین آمیز به واقعیت های مطرح شده توسط امام عکس العمل نشان می دهد.
🔘خلاصه آن که حسینعلی منتظری ملغمهای بود از تناقضات فکری و رفتاری! این اعوجاع و تناقضنمایی ها در زندگانی پرماجرای آقای منتظری سریان داشت.
اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا
@rozaneebefarda
maktab-e-soleimani.pdf
4.03M
متن کامل کتاب #مکتب_سلیمانی
کاری از سازمان جوانان آستان قدس رضوی
@rozaneebefarda
sharh_delbari.pdf
1.62M
متن کامل کتاب #شرح_دلبری
شرحی بر وصیتنامه سردار سلیمانی
کاری از سازمان جوانان آستان قدس رضوی
@rozaneebefarda
روزنه
در عراق چه میگذرد؟! تحلیلی از عراق در شش ماه گذشته 💥اختصاصی @rozaneebefarda 🔻🔻🔻 🔸عادل عبدالمهد
عراق و گرفتاری در وضعیتی خطرناک تر از کودتای نظامی
💥اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔸تحولات این روزهای عراق را نباید فقط از دریچه نظامی_امنیتی بررسی کرد چرا که عمده اتفاقات چندماه گذشته در این کشور حاصل یک جنگ ترکیبی از سوی ایالات متحده و مزدورانش در این کشور است.
🔸کودتای نظامی و حمله هوایی به نیروهای عراقی نوک قله این جنگ ترکیبی است و بدون بررسی ابعاد فرهنگی آن نمیتوان قضاوت درستی از روزهای پرتنش عراق داشت.
🔸ایالات متحده آمریکا در راستای تهی نمودن هویت دینی_فرهنگی مردم و خصوصا جوانان عراقی تاکنون طرح ها و برنامه های زیادی پیاده کرده و البته تا حدودی هم نتیجه گرفته است.
🔸تظاهرات اکتبر۲۰۱۹ در عراق که به وضع فعلی این کشور انجامیده شاهد صحنه هایی بود که بی شک برای هر پژوهشگری، سوال برانگیز است. این تظاهرات در مناطق شیعی عراق رخ داد و با حضور پررنگ جوانان همراه بود اما تفاوت آن با بسیاری از تجمعات سابق در عراق، رنگ و بوی ضدمذهب و #سکولار این تظاهرات بود.
🔸از جمله این اتفاقات، شعارهای تند علیه مرجعیت، حوزه و روحانیت بود. این شعارها البته تصادفی انتخاب نشده بود و کاملا هدفمند در حال تخریب وجهه روحانیت و در رأس آن مرجعیت عراق بود.
🔸اما چه شد که برخی جوانان شیعه، آن هم در تظاهراتی که علیه دولت بود، حاضر به هتک حرمت مرجعیت عراق شدند؟
🔹پاسخ در همان جنگ ترکیبی ایالات متحده علیه عراق نهفته است. علاوه بر رسانه های متعددی که شبانه روز علیه حوزه نجف و مرجعیت اعلی در حال شبهه پراکنی هستند، ایالات متحده از سال ۲۰۰۷ برنامه ای تحت عنوان" آیلپ" را در عراق اجرایی کرده که مدعی است هدف اصلی آن تربیت رهبران نسل جدید عراق است.
🔹آیلپ جوانان مستعد و توانمند عراقی را توسط کارمندان سفارت آمریکا در عراق گزینش کرده و آن ها را برای یک اردوی چهار هفته ای به ایالات متحده می برد. آنها در این چند هفته با ایالات متحده آشنا می شوند و از همه مهم تر یاد میگیرند که چگونه به شیوه آمریکایی تفکر و مدیریت کنند.
🔹علاوه بر این جوانان عراقی انتخاب شده پس از بازگشت از آمریکا نه تنها رها نمی شوند بلکه در صورت تمایل به همکاری می توانند به استخدام NGOهای متعدد آمریکایی در عراق مانند "عراق کوییر"(سازمان خدمت رسانی به همجنسگرایان عراق) در بیایند یا به ارتش سایبری آمریکا در عراق به رهبری استفان نبیل با حقوق سالانه ۵۰هزاردلار ملحق شوند.
🔸تظاهرات اکتبر۲۰۱۹ و حضور پررنگ جوانان عراقی با شعارهای ضد دینی ثمره تلاش های چندساله آمریکا در عرصه جنگ فرهنگی در کشور عراق بود که متاسفانه منجر به سکولاریزاسیون عقیدتی بخشی از جوانان شیعه عراق شد.
🔹البته حضور و بروز این جوانان در قامت رهبری تظاهرات اکتبر عراق تنها به شعارها و پلاکارهای ضددینی ختم نمی شود بلکه پس از دستگیری عاملان به دارآویختن نوجوان عراقی در میدان الوثبه، مشخص شد که یکی از عاملان قتل و مثله کردن آن نوجوان، دختری است که سال گذشته در دوره های آموزشی کنسولگری آمریکا در بصره شرکت کرده بود.
🔹البته آیلپ تنها بخش کوچکی از جنگ عظیم فرهنگی ایالات متحده علیه عراق است و برنامه بسیار دیگری نیز همچنان در جریان است و ذهن و قلب جوان عراقی را هدف قرار داده است.
🔸البته ناگفته نماند که مرجعیت و روحانیت عراق نیز با درک چنین خطری تاکنون فعالیت های فرهنگی زیادی انجام داده تا اثر سوء تبلیغات روانی علیه دین و مذهب را کاهش دهند اما بنظر می رسد که حوزه نجف و روزنامه نگاران و اصحاب رسانه در عراق باید بیش از پیش به دنبال احیای هویت دینی در میان نسل جوان عراقی باشند وگرنه حتی با برطرف شدن خطر کودتای نظامی بازهم نمیتوان از خطر کودتای فرهنگی در امان ماند.
تحولات آینده نزدیک عراق ارزش توجه ویژه به موضوع این یادداشت را مشخص خواهد کرد اما تا آن هنگام، نخبگان حوزوی نباید از آن غفلت کنند.
۹۹/۱/۹
@rozaneebefarda
#پاسداران_بدون_مرز؛ پدیده ناشناخته و ایده تحقق یافته امام خمینی
💥اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
در روزگاری که انواع فتنه ها و آشوب ها در پهنه گیتی موج می زند، و درست زمانی که نهادسازی و بروکراسی برآمده از نظام سرمایه داری رو به افول گذاشته، جمهوری اسلامی ایران از پدیده ای ناشناخته و شگرف رونمایی نموده که موضوع تحلیل و بررسی محافل فکری جای جای جهان است.
پدیده #پاسداران_بدون_مرز، از ایده های بلند بنیانگذار انقلاب اسلامی است که در سایه کفایت و وفاداری و پایمردی رهبر معظم انقلاب اسلامی، به سرانجام رسید.
علمدار و اسوه این اتفاق الهی نیز کسی نیست جز سردار آسمانی، #شهید_سلیمانی.
امروز سپاه به عنوان یک نیروی نظامی مطرح نیست؛ سپاه به یک نیروی ذوابعاد کارآمد تبدیل شده که از یک سو مرز بین تعهد و تخصص را درنوردیده و از دیگر سو پرچم حمایت از مظلومین و مستضعفین جهان را در سراسر گیتی بلند کرده و لشکر مستضعفان عالم را در مقابل کفر و استکبار به صف کرده است.
طبیعی است که امروز، مفهوم #پاسدار، بسیار فراتر از یک سازمان نظامی با گردش کار مشخص و یونیفرم خاص، مطرح است. امروز پاسدارانی با زبان و نژاد و ملیت و عقاید مختلف در سراسر جهان داریم که کاملاً خودجوش و به امید غلبه بر نظام سلطه بین المللی، به هویت مقدس پاسداری، گرویده اند.
جنگ همه جانبه با استکبار جهانی به پرچم داری آمریکا، آغاز شده است و پاسداران بدون مرز در خط مقدم هستند. باید مراقب خنجرهای آخته نفوذی ها باشیم که همچون تجربه دفاع مقدس و دفاع از حرم، از درون خانه بر برادران مجاهدمان خنجر نزنند.
حوزه مقدسه قم، گرچه راه طولانی چند ده ساله را در مدت کوتاهی طی کرده و به مرزهای مبارزه نزدیک شده است اما هنوز برای آنکه در تراز انقلاب اسلامی و چالش های پیچیده جدید، مهیای مبارزه باشد، راه نرفته زیادی در پیش دارد.
طبیعی است که #تحول_حوزه و #حوزه_انقلابی، بدون مهندسی معکوس تجربه نهادهای انقلابی و منهای همه گیر شدن روحیه جهاد و شهادت، ممکن نخواهد بود.
@rozaneebefarda
انا لله و انا الیه راجعون
آیت الله سیدجعفر کریمی مازندرانی به دیار حق شتافت.
ایشان از شاگردان امام خمینی و عضو حلقه استفتائات ایشان بود و بعد از ارتحال امام، وفادارانه در خدمت مقام معظم رهبری قرار گرفت و مسئولیت شورای استفتائات دفتر ایشان را برعهده داشت.
در سالهای اخیر برخی جریان های سیاسی آلوده و خصوصا #سکولارهای_حوزوی تلاش زیادی برای مصادره یا سوءاستفاده از این فقیه انقلابی انجام دادند که از این خدعه ها طرفی برنبستند. حتما این جریان های فرصت طلب، بعد از وفات آن بزرگوار نیز دست از تلاش مذبوحانه برنخواهند داشت اما سوابق حوزوی و سیاسی شفاف او اگر آنگونه که هست روایت شود، خود نشانگر همه حقائق خواهد بود. حریت، صداقت، صفا و وفاداری به انقلاب اسلامی، امام و رهبری، شاخصه بارز سیدجعفر کریمی بود.
خداوند آن عزیز را با اجداد طاهرینش محشور فرماید
@rozaneebefarda
هدایت شده از روزنه
💥پرونده ویژه کانال روزنه در تحلیل فضای رسانه ای دشمن در موضوع کرونا
◽️اهداف خرابکارانه دشمن چیست؟
برهم زدن امنیت کشور: در کوتاه مدت
ایجاد چالش اقتصادی: در بلندمدت
براندازی نظام اسلامی: در بلندمدت
◾️ #شناخت_نقشه_دشمن، مقدمه #مبارزه بهنگام و هوشمندانه است.
◽️در ماجرای #ابتلای_عام به #ویروس_کرونا، رسانه های معاند به دنبال چه سناریوهایی هستند؟
🔻پاسخ را در پرونده ویژه #روزنه با موضوع #کرونای_سیاسی بیابید:👇
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
هدایت شده از روزنه
💥ضرورت دشمن شناسی از منظر رهبر معظم انقلاب اسلامی
▪️مقام معظم رهبری در دیدار با مردم #قم(18دیماه98):
آنچه وظیفهی ما به عنوان مردم، به عنوان آحاد جمهوری اسلامی است:
اوّلاً دشمنشناسی است؛ دشمن را [بشناسیم]؛ در شناخت دشمن اشتباه نکنید.
نگویید که خب همه میدانیم؛ بله، شما میدانید که دشمن کیست؛ دشمن استکبار است، دشمن صهیونیسم است، دشمن آمریکا است؛ اینها را شما میدانید امّا
تلاش وسیعی دارد انجام میگیرد برای اینکه این قضیّه را بعکس کنند، نظر مردم را عوض کنند،
با #شیوههای_پیچیدهی_تبلیغاتی؛ همه باید مراقب باشند؛ #دشمنشناسی_بسیار_مهم_است.
❄️#پرونده_ویژه بازکاوی روایت های مخدوش رسانه های معاند در موضوع #کرونا_در_ایران را در کانال حوزوی #روزنه بخوانید:
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053