سیری در فضایل #شهید_رمضان_رضوی شهید دارایی رضوان الله تعالی علیه
#یادداشت_وارده
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
روحانیت در طول مبارزات انقلابی و در طی سالهای انقلاب، بارها و بارها از همه توان و سرمایه خود و حتی جان خود در راه هدایت و خدمت به مردم گذشتهاند. آمار شهدای روحانیت در دفاع مقدس، در ترورهای دهه 60، در دفاع از حرم، در خدمترسانی دوران کرونا و... خود شاهدی بر این امر است و اینک، گشوده شدن فتح باب شهادت روحانیت در گام دوم انقلاب اسلامی و در عرصه جهاد تبیین، بار دیگر شاخص حقیقی حق و باطل و نقطه تمرکز دشمن را نشان داده است و چه افتخاری از این بالاتر...
هم چنان که امام خامنهای عزیز حفظه الله تعالی مسیر شهادت اکثر امامان معصوم علیهم السلام را عرصه جهاد تبیین دانستند، و این شهادت، یعنی خار چشم دشمن بودن و زدن گلوگاه حساس دشمن... و اینک صدق این فرمایش را به چشم می بینیم.
اما نکته اینجاست که در گام دوم انقلاب، جهاد تبیین را منحصر در نوشتن و گفتن ندانیم، این گفتن و نوشتن هم ارزشمند است، اما ناظر به عمل صحبت کنیم و خود در میدان باشیم...
امروز حرم، جمهوری اسلامی است، هر چه موجب رشد و تعالی این حرم شود و از آسیبها و آفات آن را حفظ کند، مبارزه با دشمن است؛ و شهادت در جنگ نیست، بلکه در مبارزه است...
✨و دومین شهید پاک رمضان رضوی، شهیدی منحصر به فرد و به واقع ممتاز است. عملکرد این شهید میتواند برای جوانان طلبه و غیر طلبهای که به دنبال مجاهدت در این زمانه هستند الگوی کاملی باشد. با تاسیس گروههای مزین به نام مبارک "شهید دارایی" میتوانیم قیام کنیم و تشکیلات بسازیم و دراطراف خود تحول بیافرینیم تا انقلاب و معارف و اهدافش را در شعاع تاثیرگذاریمان تبیین کنیم، نه فقط بیان بلکه در عرصه مبارزه تمدنی با کفر.
هر قدر حقیقت انقلاب اسلامی و کارآمدی آن را بیشتر به عیان آوریم، بیشتر با تمدن باطل مبارزه کرده و آن را وادار به عقب نشینی کردهایم، مهم نیست در یک محله دورافتاده باشیم یا مسئول کشوری...
🏴💫 برخی از فضایل ایشان که تاکنون شناختهایم، از این قرار است:
*جوان دهه هفتادی (متولد 76) که خود را به قافله شهدای مدافع حرم رساند.
*مبلغ برتر در مناطق حاشیه شهر و نیز مناطق سنینشین
*امتثال کامل فرامین امام خامنهای عزیز حفظه الله تعالی در مباحث فردی (داشتن 2 فرزند در اوان جوانی) و اجتماعی (مواسات مومنانه در مسجد)
*درک درست نسبت به آموزههای دین؛ امامت مسجد را در خواندن نماز خلاصه نکرد.
*محوریت دادن به مسجد در فعالیتهای اجتماعی مومنانه
*کار شبکهای و تشکیلاتی به همراه شهید اصلانی و دیگر روحانیون مجاهد
*دلسوزی و کار جهادی خالصانه برای رفع حوائج مردم، هرچند در محلهای دورافتاده
*ایجاد تعاونی برای اشتغالآفرینی که نشان از درک درست اقتصاد مقاومتی و اسلامی دارد.
*تاسیس تعاونی مسجدِ محله، برای نشان دادن ابزاری بودن اقتصاد برای دینداری مردم و محوریت مسجد
*داشتن ارتباط خوب و روحیه مردمی
*زندگی با خانواده سنّیمذهب همسر خویش و الگوی کامل شیعه را نمایش دادن.
*نماد وحدت حقیقی(و نه تاکتیکی) شیعه و سنی
*ساده زیستی و زی طلبگی کامل
*اهتمام به کار رسانهای مومنانه
*هجرت به حاشیه شهر و عدم مرکز نشینی
💫زیباییهای شهادت او که نشان دهنده قبول خدای متعال است(بقبولٍ حَسَن)، و ضرورت تاسی به ایشان را نشان میدهد و غبطه هر دل عاشق ولایت را بر میانگیزد، عبارت است از:
-جراحت در حرم مطهر رضوی
-جراحت ماه مبارک رمضان در حال روزه
-تحمل درد چند روزه و درک فیض جانبازی
-کتمان درد که در آخرین ویدئوی باقی مانده مشهود است
-شهادت در شب جمعه زیارتی حضرت ارباب روحی فداه
-حضور پیکر مطهرش در مراسم مناجات حرم مطهر رضوی (که شاید بارها علاقه قلبی خود برای شرکت در این مراسمات را به خاطر خدمت به مردم زیر پا نهاده باشد)
-تشییع باشکوه از مهدیه مزین به نام فرماندهاش حضرت صاحب الامر ارواحنافداه در روز جمعه
- وفور نمادهای زیبا در مراسم تشییع مانند بارش مختصر باران در زمان تشییع
-نماز بر پیکر مطهرش پس از نماز عبادی-سیاسی جمعه
-خاک سپاری در حرم مطهر رضوی در قبر بازمانده از حادثه عاشورای حرم
🕊️در یک کلام، امام رئوف علیه السلام برای این طلبه - که با یتیمی بزرگ شد و اینگونه زیر سایه امامش مَرد شد- پدری فرمود...
اللهم ارزقنا...
تذکر:
ادبیات متن مربوط به نویسنده است و به جهت مراعات امانت، ویرایش نشده است.
@rozaneebefarda
تجربههای اقتصاد دانشبنیان در دنیا
#یادداشت_وارده
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
✅ مقام معظم رهبری امسال را سال « تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین » نامگذاری کردند.
از جمله مواردی که چشم اندازی را در مقابل روی ما قرار داده و اهمیت و ضرورت توجه به اقتصاد دانشبنیان را برای ما روشن میکند توجه به تجربه کشورهایی است که از دانش محور کردن اقتصاد برای خود مزیت ایجاد کردهاند.
🔹چنانکه انقلاب کشاورزی در انگلستان سبب افزایش بهرهوری در محصولات و افزایش راندمان تولید مزارع شد و به تبع آن میزان درآمد نیز افزایش یافت. توجه به این مزیت داخلی و حرکت به سمت کشاورزی نوین ، به طور نسبی رفاه اجتماعی را ایجاد کرد و جمعیت را نیز افزایش داد و نهایتاً زمینه را برای انقلاب صنعتی فراهم کرد به طوری که افراد آزاد شده از صنعت کشاورزی، وارد انقلاب صنعتی شدند و این زمینه ای شد برای رسیدن به اقتصاد مبتنی بر نوآوری.
🔹اقدام دیگری که در سال ۲۰۱۸ در هندوستان رخ داد، اجرای طرحی بود که در ذیل صنعت کشاورزی دیجیتال، با دسترسی کشاورزان به موبایل و امکان ارسال اطلاعات از طرف پایگاه های مطالعاتی کشاورزی به صورت تخصصی پیام هایی در مورد زمان کشت و نکات مهم کشاورزی به کشاورزان ارسال می شد نتایج اجرایی این طرح به صورتی بود که در طول یکسال راندمان تولید مزارع آنها ۱۰ درصد رشد پیدا کرد این در حالی بود که انتظار می رفت در سال اول اجرای این طرح که استقبال زیادی هم از آن نشده بود تولید و رشد محسوسی نداشته باشد.در واقع کشاورزانی که از اطلاعات دیجیتال استفاده کرده بودند توانستند راندمان تولید خود را افزایش داده و درآمد بیشتری کسب کنند افزایش تابآوری آنان در برابر شوک هایی که کسب و کارشان را هدف قرار میدهد فاکتور مثبت دیگر بود؛ پس از آن نشریه «ساینس» نیز بر این مبنا در یک مقاله علمی نوشت:کشاورزانی که پیشنهادات دیجیتالی را به صورت روزانه دریافت و اجرا میکنند به ازای هر یک دلاری که هزینه میکنند ۱۰ دلار درآمد کسب میکنند. تقریباً دو برابر کشاورزان دیگر.
🔹ژاپن نیز از دهه ۱۹۷۰ به سمت اقتصاد سرمایه محور و دانشبنیان حرکت کرد به طوری که در زمینه انرژی و دارا بودن شدت پایین مصرف انرژی در زمره موفق ترین کشورهای دنیا به حساب میآید. شدت مصرف انرژی در سال ۲۰۰۵ برای این کشور حدود ۶۵۳۹ بی تی یو در ازای تولید ناخالص داخلی بوده است که در مقایسه با میانگین جهانی حدود ۱۹ درصد پایینتر است. در واقع مهمترین نکته در ارتقای کارایی انرژی کشور ژاپن وجود زیرساختهای لازم سیاستگذاری نظارت و برنامهریزی منسجم در به کارگیری فناوری های جدید در جهت کاهش مصرف انرژی است.
💠 بنابر مصادیقی که در بالا اشاره شد میتوان به نتایج زیر دست یافت:
۱- ضرورت های رقابت در دنیایی که به دهکده جهانی تبدیل شده است ایجاب میکند که به سمت اقتصاد دانش بنیان حرکت کنیم زیرا اگر به این سمت حرکت نکنیم نمیتوانیم از ظرفیت ها و مزیت های خود در جهت افزایش بهرهوری استفاده کنیم آنگاه کشورهایی با منابع کمتر از ما پیشی خواهند گرفت.
۲- تداوم رشد، در اقتصاد دانش بنیان است؛ زیرا دانش هیچگاه تمام نمی شود، بنابراین رشد اقتصادی همواره ادامه خواهد داشت و دچار رکود نخواهد شد.
۳- حرکت به سمت اقتصاد دانشبنیان منحصراً مربوط به کشورهای توسعه یافته نیست بلکه کشورهایی همچون هند ، برزیل ، کره و... با اتکا به دانش محور کردن اقتصاد توانستهاند جایگاه قابل توجهی را برای خود کسب کنند.
✅ بنابراین آنچه را حکیم انقلاب به عنوان شعار سال مطرح کردند یک ضرورت انکارناپذیر بر سر راه اقتصاد کشور است که به عنوان قوه پیشران در اقتصاد، تولید، افزایش بهرهوری و رفاه اجتماعی باید بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد.
محمد حکیمی
تذکر:
ادبیات متن مربوط به نویسنده است و به جهت مراعات امانت، ویرایش نشده است.
@rozaneebefarda
#شفافیتبانکی اقدامی قابل تقدیر و فسادسوز
اعلان اسامی ابربدهکاران بانکی که در دوران تصدی جریان غربگرا بر قوه مجریه به یک آرزو درآمده بود، اکنون محقق شده و امید است گامی موثر در تقابل با رانتخواری و فساد اقتصادی باشد.
@rozaneebefarda
متن کامل نامه نمایندگان به رییس جمهوری درباره توافق وین.pdf
296.2K
نامه 250 نفر از نمایندگان خطاب به رئیسجمهور در خصوص مذاکرات وین
🔹در بخشی از این نامه خطاب به رئیس جمهور ضمن تشکر از تلاشهای تیم مذاکرهکننده برای رفع تحریمها و با تاکید بر اصول عزت، حکمت و مصلحت و تجارب گذشته، چند تذکر ارائه شده است.
🔸در این نامه تاکید شده است که تجربهها نشان میدهد عدم تمایل آمریکا برای ارائه تضمینهای کافی به طرف ایرانی، نمیتواند حقوق ملت ایران را تامین کند؛ همچنین با یادآوری تحریمهای جدید وضعشده علیه برخی اشخاص و شرکتها از سوی آمریکا و در حین مذاکرات، خاطرنشان شده است که این تحریمها نیت تخریبی آمریکا را نشان میدهد و لازم است در توافق نهایی به آن توجه شود.
@rozaneebefarda
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 رهبر انقلاب اسلامی سیاستهای کلی تأمین اجتماعی را ابلاغ کردند
🔻 حضرت آیتالله خامنهای در اجرای بند یک اصل ۱۱۰ قانون اساسی و پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام، سیاستهای کلی و مصوّب تأمین اجتماعی را برای اقدام به رؤسای قوای سهگانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ کردند.
بر اساس دستور رهبر انقلاب اسلامی و در اجرای بند «ج – ۱» الزامات تحقق سیاستهای کلی نظام، قوه مجریه موظف است با کمک مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه و با بسیج دستگاههای مسئول، برنامه جامع تحقق این سیاستها را شامل تقدیم لوایح، تصویب مقررات و اقدامات اجرایی لازم، در مدت شش ماه ارائه کند.
سیاستهای کلی تأمین اجتماعی به منظور جامعیت دادن و انسجامبخشی به تلاشهای نظام و ایجاد جهش در این زمینه ابلاغ شده و با توجه به اهمیت و جامعیت آن بهعنوان یک سند بالادستی، تحقق آن مستلزم تغییرات اساسی در قوانین و مقررات جاری و تلاشهای جدی در این عرصه است.
متن سیاستهای کلی تأمین اجتماعی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
سیاستهای کلی تأمین اجتماعی
ایجاد رفاه عمومی، بر طرف ساختن فقر و محرومیت، حمایت از اقشار و گروههای هدف خدمات اجتماعی از جمله بیسرپرستان، از کارافتادگان، معلولان و سالمندان و آنچه از اهداف رفاه و تأمین اجتماعی که در اصول ۳، ۲۱، ۲۸، ۲۹، ۳۱ و ۴۳ قانون اساسی آمده است، اقتضاء میکند نظامی کارآمد، توانمندساز، عدالتبنیان، کرامتبخش و جامع برای تأمین اجتماعی همگان که برگرفته از الگوهای اسلامی- ایرانی و مبتنی بر نظام اداری کارآمد، حذف تشکیلات غیر ضرور و رفع تبعیضهای ناروا و بهرهگیری از مشارکتهای مردمی باشد، طراحی و اجرا شود و ترتیبات زیر در آن رعایت گردد:
۱- استقرار نظام تأمین اجتماعی به صورت جامع، یکپارچه، شفاف، کارآمد، فراگیر و چندلایه.
۲- ایجاد یک ساز و کار تخصصی و فرابخشی به منظور حفظ انتظام و انسجام امور مربوط، لایهبندی و سطحبندی خدمات، ایجاد وحدت رویه، اِعمال نظارت راهبردی در تکوین و فعالیت سازمانها و صندوقها و نهادهای فعال در قلمروهای امدادی، حمایتی و بیمهای و شکلدهی پایگاه اطلاعات، با رعایت ملاحظات امنیتی مربوط به نیروهای مسلح و دستگاههای امنیتی کشور.
٣- پایبندی به حقوق و رعایت تعهدات بین نسلی و عدم تحمیل طرحهای فاقد تضمین مالی بین نسلی، تأمین منابع پایدار، رعایت محاسبات بیمهای و تعادل بین منابع و مصارف و حفظ و ارتقاء ارزش ذخایر سازمانها و صندوقهای بیمهگر اجتماعی به عنوان اموال متعلّق حق مردم با تأکید بر امانتداری، امنیت، سودآوری و شفافیت با ایجاد ساز و کار لازم.
۴- اصلاح قوانین، ساختارها و تشکیلات سازمانها و صندوقهای بیمهگر اجتماعی در جهت تأمین عدالت و یکسانسازی قواعد و مقررات بیمهای و جلوگیری از ایجاد و انباشت بدهیهای دولت و رعایت قواعد بیمهای و تأمین بار مالی تضمین شده و بین نسلی.
۵- لایهبندی امور امدادی، حمایتی و بیمهای و سطحبندی خدمات با رویکرد فعال دولت بر اساس وسع و استحقاق، به ترتیب ذیل:
- امور امدادی از محل پوشش بیمهای، مشارکتهای مردمی و مساعدت دولت.
- امور حمایتی با هدف رفع فقر و آسیب اجتماعی و تضمین سطح پایه خدمات از محل منابع دولتی، عمومی و مردمی.
- امور بیمه پایه برای آحاد جامعه متناسب با وضع آنان از محل حق بیمه سهم بیمهشدگان، کارفرمایان و دولت.
- امور بیمههای مازاد و تکمیلی از محل مشارکت بیمهشدگان و کارفرمایان با مشوقهای مالیاتی و پشتیبانی حقوقی دولت در فضای رقابتی.
- حفظ قدرت خرید اقشار ضعیف جامعه از طریق متناسبسازی مزد شاغلین، مستمری بازنشستگان و مقرری بیکاران.
- اعمال رویکرد مناسب برای زدودن جلوههای آشکار فقر و آسیب اجتماعی از محلات کمبرخوردار شهری و مناطق روستایی و عشایری.
۶- بسط و تأمین عدالت اجتماعی، کاهش فاصله طبقاتی با هدفمندسازی یارانهها، دسترسی آحاد جامعه به خدمات تأمین اجتماعی، توانمندسازی، کارآفرینی و رفع تبعیضهای ناروا در بهرهمندی از منابع عمومی.
۷- استقرار نظام ملی احسان و نیکوکاری و ایجاد پیوند میان ظرفیتهای مردمی و دستگاههای موظف.
۸- ارائه خدمات لازم به منظور تحکیم نهاد خانواده و فرزندآوری.
۹- الزام به تهیه پیوست تأمین اجتماعی برای طرحها و برنامههای کلان کشور.
🌙 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهادت بانوی فلسطینی به دست جانیان صهیونیست
🔹نظامیان صهیونیست با یورش به شهر بیت لحم در کرانه باختری، یک زن فلسطینی را به ضرب گلوله به شهادت رساندند.
🔹جهاد اسلامی اعلام کرده که مبارزان فلسطینی در برابر این جنایت سکوت نخواهند کرد.
@rozaneebefarda
هدایت شده از شجرطوبی
شهادت صیاد شیرازی و روسیاهی تاریخی حسینعلی منتظری
۲۱ فروردین ماه سالگرد ترور ناجوانمردانه سردار دلاور ارتش اسلام شهید صیاد شیرازی است که در سال ۷۸ به دست منافقین کوردل صورت گرفت.
نکته مهم ماجرا این است که طراح عملیات شهادت ایشان، شخصی بنام زهره قائمی بود که از اعضای با سابقه منافقین بود که پس از انقلاب در غائله سال ۶۰ دستگیر و به زندان افتاد، اما جالب این است که در ماجرای هیئت های عفو زندانیان که در سال ۶۵ با اصرار و نظارت آقای منتظری تشکیل شد، با اظهار توبه منافقانه مورد عفو واقع شد و از زندان آزاد شد و در دی ماه همان سال با سازمان منافقین ارتباط گرفته و به عراق اعزام شد و در چند علمیات از جمله چلچراغ و فروغ جاویدان بر علیه کشور شرکت کرده و پس از جنگ هم ترور شهید صیاد را طراحی کرده و در نهایت در سال ۹۲ به دست مجاهدین عراقی به درک واصل شد.
یکی از موضوعاتی که آقای منتظری به بهانه آن برای نظام مساله سازی کرده و در سالهای پایانی عمر شریف حضرت امام خون به دل ایشان کرد، مساله زندانیان و در نهایت اعدام آنان بود که بخش اعظم آن را نیروهای سازمان مجاهدین خلق تشکیل می داد و منتظری با القائاتی که در این باره به او می شد، بر سر این مساله تهمت های زیادی را به نظام روانه کرد که امام خمینی در نامه ۶ فروردین به آن اشاره می نمایند.
منافقین از ابتدای انقلاب غائله های بسیاری را برای انقلاب اسلامی ساختند و در سال ۶۰ هم بطور رسمی وارد فاز مسلحانه بر علیه نظام و مردم شدند و کادر اصلی آن از کشور فراری شده و اعضای آن در کشور به خرابکاری و ترورهای بسیاری دست زدند و پس از ورود رجوی به عراق و استقرار در پادگان اشرف بطور رسمی در جبهه بعث علیه ایران قرار گرفته و نیروهای داخلی شان هم نقش ستون پنجم را ایفا می کردند، تا اینکه در تابستان ۶۷ و پس از اجرای آتش بس در عملیات فروغ جاویدان به غرب کشور حمله کردند و آن جنایات را در اسلام آباد آفریدند، در این برهه امام خمینی هم بخاطر شرارت ها و خیانت های چندین ساله این سازمان علیه ملت مسلمان ایران، طی حکمی تاریخی آنان را محارب اعلام کرد، حکمی که شامل زندانیان این سازمان که در زندان های کشور که احیانا هنوز علقه سازمانی خود را به این گروهک پلید انکار نکردند، هم می شد و بخشی از آنان با تشخیص هیئت های سه نفره که طبق همان حکم امام تشکیل شد، محارب اعلام شده و اعدام شدند.
اما منتظری در این ماجرا با ژست انسان دوستی و حق مدارانه با این حکم به مخالفت برخاست و آن را غیر عادلانه نامید، همان منتظری که تا چند سال پیش منافقین و تجزیه طلب ها را در تریبون نماز جمعه به اعدام محکوم می کرد، و همان منتظری که از خون امثال آیت الله شمس آبادی ها که توسط برادر دامادش به زمین ریخته شده بود، گذشته بود و حتی در ماجرای دستگیری مهدی هاشمی قاتل بر امام و وزارت اطلاعات شورید، حالا دلسوز یک مشت منافق کوردل شده بود.
اما فارق از همه این مسائل که بازگو کردن شان در این مجال نمی گنجد، سرگذشت فردی همچون زهره قائمی به عنوان قاتل شهید صیاد و رفتاری که نظام اسلامی در قبال او داشت، برای روسیاهی منتظری کافی است، چرا که همانگونه که امام در حکم خود تصریح کردند: «منافقین خائن به هیچ وجه به اسلام معتقد نبوده و هر چه می گویند از روی حیله و نفاق آنهاست»، وقتی شخصی همچون زهره قائمی پلید در سال ۶۵ توسط هیئت عفوهای منتظری بخاطر آنچه که منافقانه از خود ابراز کرده است شامل عفو می شود و پس از آن هم در عملیات های فروغ جاویدان علیه کشور اقدام می کند، آن هم به همراه بیش از ۳۰۰ نفر دیگر از عفو شدگان هیئت های عفو که در لشگر منافقین حضور داشتند؛ قطعا افرادی که در تابستان ۶۷ پس از آن همه جنایت هنوز علقه سازمانی خود را انکار نکرده بودند و طبق تشخیص هیئت عفو هم در سال ۶۵ شامل عفو نشده بودند، موجوداتی کوردل تر از زهره قائمی بودند که به حکم اسلام و فرمان ولی فقیه زمان سزایی جز اعدام و مرگ نداشتند.
@shajartooba 🌿
سالگرد وفات بانوی بزرگ اسلام حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها تسلیت باد
@rozaneebefarda
هدایت شده از KHAMENEI.IR
7.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖤 ببينيد | حقايقی درباره حضرت خديجه(س) در بيانات رهبر انقلاب
▫️ايشان مظلومه است؛ غريب است
💻 مطالبدربارهرهبرانقلاب👇
@Khamenei_ir
بانیان وضع موجود و دولت انقلابی!
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
ریاست محترم جمهوری در موضعی اصولی و درست تصریح کرده که:
▫️ دولت به همه احترام میگزارد اما بیتردید کسانی که بانیان وضع موجود هستند و مردم از عملکرد آنان رضایت ندارند، نباید در عرصههای مدیریتی مورد استفاده قرار بگیرند. داشتن روحیه انقلابی، جهادی و کارآمد بودن از محورهای مورد تأکید دولت است.
🔻این سخنان که پیش از این نیز مشابهاش بیان شده در شرایطی مطرح گردیده که به دلیل عدم تغییر محسوس در بدنه مدیریتی کشور و حضور عناصر فشل و غربزده در مناصب مهم، خرابکاریها و حسارتهای زیادی به بار آمده که از آن جمله میتوان به کارشکنی، سستی، تحولستیزی و از همه مهمتر کاهش بدنه حامیان دولت و فاصلهگذاری طیفی از نیروهای انقلابی با بدنه دولت، اشاره کرد.
دولت انقلابی اما در تغییر ریل مدیریتی و تحول جدی، هم نیازمند ارزیابی دقیق از واقعیتهای موجود (از آن جمله شناسایی دقیق عناصر بدسابقه و کارنابلد و غربزده) است و هم نیازمند #ارادهجدی برای تغییر این عناصر و از همه مهمتر نیازمند شناسایی و به خدمت گرفتن #شبکهنیروهایانقلابیکاردان!
دولت اما در هر سه سطح با کاستی جدی روبروست و مهمتر از همه، همین مورد آخری است که ناشی از روی آوردن به حلقههای بسته و احیانا #رویکرد_محفلی به جای #رویکرد_مردمی است که اگرچه شخص رئیسجمهور محترم از چنین انگاره و رویکردی گریزان باشد، مع الاسف طیفی از دولتمردان و حلقههای تصمیمساز نزدیک به ایشان به این آسیب دچارند!
این امر (که البته در تذکرات اولیه مقام معظم رهبری به دولت فعلی نیز نشانه های انذار نسبت به آن قابل مشاهده است) اگر علاج نشود، کارآیی و کارآمدی دولت انقلابی را به شدت کاهش میدهد و محرومیت دولت از سرمایههای انسانی کشور را به دنبال خواهد داشت.
چنانچه دولت محترم در اسرع وقت نسبت به جایگزینی حساب شده عناصر مردمی و انقلابی و کاردان با عناصر غربزده کارنابلد و ناکارآمد اقدام نکند، دیری نمیپاید که امپراطوری دروغ و عمال رسانهای بیگانه، دولت فعلی را به عنوان عامل وضع موجود جابزنند و فجایع هشت ساله گذشته را به دلیل عدم تغییر ریل مدیریتی و کارشکنیها و ناکارآمدی ناشی از آن، به نام دولت انقلابی القا کنند.
@rozaneebefarda
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبر انقلاب: امروز جوانهای فلسطینی در سرزمینهای ۱۹۴۸ بیدار شدهاند و پیروزی با مردم فلسطین خواهد بود
🌙 @Khamenei_ir