هدایت شده از حمید رسایی ✔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ آشیخ حسن!
اگر جنگ شده بود، غیر از این می شد؟
چند ماه قبل بود که روحانی در گیلان با آب و تاب و افتخار گفت: «رئیسجمهور فرانسه به من گفت ما درسال ۹۱ تصمیم به جنگ با ایران داشتیم، انتخاب شما تصمیم ما را عوض کرد.»
این سخن اولاند یعنی، ریاست جمهوری روحانی برای غربیها به اندازه حمله نظامیشان دستآورد خواهد داشت...
هرچند ادعای اولاند از این جهت که حمله نظامی خواهد کرد، لاف در غریبی و ... در بازار مسگرهاست...
اما بیائید فرض کنیم الان سال ۹۱ است و پنج کشور اروپایی به ایران حمله کردهاند، آیا غیر از این اتفاقات میافتاد:
تاسیسات هسته ای جمهوری اسلامی را با بمب از کار میانداختند.
مراکز اراک، نطنز و فردو تعطیل میشد.
قیمت دلار تا ۱۸هزار تومان بالا میرفت.
ارزاق عمومی مانند گوشت، مرغ و... گران میشد.
قیمت اجناس دیگر تا ۳برابر میرسید.
ارزش پول ملی پایین میآمد.
کالاهای اساسی کوپنی میشد.
خرید و فروش خانه راکد می شد.
کارخانهها تعطیل میشد.
۱۸ میلیارد دلار ارز از بین میرفت.
بیش از ۲۰۰۰ بانک، پمپ بنزین، فروشگاه بزرگ، ساختمان اداری و... در آتش میسوخت.
تعدادی از مردم و نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی کشته میشدند.
مردم از جهت روحی و روانی لطمه میدیدند.
و...
خب جناب روحانی! حالا با رییس جمهور شدن شما همه این اتفاقات افتاده، بدون اینکه غربیها هزینه ای کنند، تلفاتی بدهند و...
فقط یک نفوذی میتواند به این ننگ افتخار کند.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
وقتی #فاطمه_هاشمی خود را با حضرت زهرا(س) مقایسه می کند!!!
💥اختصاصی
@rozaeebefarda
🔻🔻🔻
▫️#خبرآنلاین ارگان رسمی #خرده_جریان_اعتدال، همزمان با سومین سالگرد مرحوم هاشمی رفسنجانی، دلنوشته ای به قلم فاطمه هاشمی منتشر کرده است:
khabaronline.ir/news/1342850
◽️ فاطمه هاشمی در این یادداشت ابتدا از فقدان پدر یاد میکنند و نبود او را به نحو اغراق آمیزی ستایش می کند و در ادامه سعی میکند نام بلدآوازه شهید سلیمانی را با پدرش پیوند دهد.
وی در ادامه به تناسب زمان، تلاش نموده با تطبیق تاریخی بلاوجه و کاملا عجیب، خود و پدرش را با حضرت فاطمه سلام الله علیها و رسول الله صلی الله علیه وآله قرینه سازی و مقایسه تطبیقی نماید!
او مانند سایر ذوب شدگان در هاشمی وضعیت فعلی کشور را بسیار فاجعه بار جلوه می دهد و تنها راه نجات ملت را بازگشت به پدرشان تلقی می کند!
◾️در بازخوانی و بررسی این به اصطلاح دلنوشته مغلوط و مخدوش، نکاتی به شرح ذیل قابل عرض است:
1- در تمام صحبت های ایشان خود برتر بینی و خانواده برتر بینی کاملا مشاهده می شود مخصوصا از آن تشبیه کاملا ناعقلانه و متکبرانه مقایسه بین خودو حضرت فاطمه سلام الله علیها!
2-ایشان از حاج قاسم گفتند ، ولی نگفتند همفکران ایشان و پدرش و مخصوصا پدرشان در اوج حملات داعش جنگ روانی بسیار بزرگی را علیه قاسم سلیمانی و مدافعان حرم شکل داده اند؟! حال چگونه بین سردار شهید و پدرشان قرابت برقرار می کنند؟
3-ایشان پدرشان را پیامبر گونه دانستد که نجات امَّـت بودند ، امَّآ نگفتند که آیا مشی زندگی پدر ایشان به مانند حضرت رسول بوده؟ آیا اشرافیت پدرشان ، حزب گرایی و طرفداری از پسر مجرم و حمایت از دخترهای فتنه گر ، همان سنت رسول الله می دانند؟ نعوذبالله!؟ سیاست های غرب گرایانه در فرهنگ و اقتصاد و سیاست را چگونه به سنت نبوی نسبت می دهند؟
4-آیشان پدر را حامی مردم و خواست مردم دانستند. البته هاشمی در برخی از دوره ها به نفع مردم و اکثریت کارهایی کرده اند. امَّا سیاست های اقتصادی دوره ریاست جمهوری هاشمی ، حمایت از کوتوله های سیاسی و اقتصادی که در تعارض با منافع مردم بودند ، زیر سوال بردن رای حداکثری مردم در سال 88 و ... همه اینها را می توانند توجیه کنند؟
5-یکی از هنر های امثال فاطمه هاشمی و امثال دولت فعلی این است که همیشه جای پاسخگو و مردم را عوض می کنند. شما فراموش کردین که دولت مورد حمایت شما و پدرتان امروز باید پاسخگوی مشکلات کشور باشند پس چرا خود را مدعی العموم جلوه می کنید؟ چرا به جای پاسخگویی به افکار عمومی و عذر خواهی از مردم و اصلاح روند خود به جای مردم مدعی العموم هستید؟
6- راستی پدر شما و هم حزبی هایشان تقریبا 32 سال در این مملکت بزرگترین نهاد های اقتصادی و سیاسی ایران را به عهده داشتته اند ، حال اگر قصوری از اتفاق افتاده باشد چه کسی باید پاسخگو باشد؟ طوری صحبت می کنید که انگار ملت فراموش کرده اند که شما و هم حزبی هایتان ده ها سال بر گرده سرنوشت ملت سوار بوده اید!
7-آیا جان عزیزان وطن در سانحه هواپیمای اوکراینی ملعبه ای برای بازی سیاسی شما و دولت مردان فعلی نیست؟ آیا این را هم مشی پدر مرحومتان می دانید؟
8-به چه جراتی و چه مبنایی خودتان را با حضرت فاطمه سلام الله علیها مقایسه می کنید؟!
جعفر بحرینی
@rozaeebefarda
پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به آیت الله العظمی سیستانی
بسم الله الرحمن الرحیم
حضرت آیتالله آقای سیستانی دامتبرکانه
سلام علیکم
خبر عارضه جسمانی آن وجود شریف، موجب نگرانی شد. شفای عاجل آن جناب را از خداوند کریم مسألت میکنم.
والسلام علیکم و رحمةالله
سیّدعلی خامنهای
۲۷ دی ۱۳۹۸
@rozaneebefarda
13981027_35351_128k.mp3
16.52M
🎙 بشنوید | صوت خطبه اول حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای در نماز جمعه تهران در ۲۷دیماه۹۷.
@rozaneebefarda
13981027_35352_128k.mp3
5.79M
🎙 بشنوید | صوت خطبه دوم حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای در نماز جمعه تهران در ۲۷دیماه۹۷.
@rozaneebefarda
غرب اندیشان داخلی و خطر تحریف #سردار_سلیمانی
💥اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔹 #ذوب_در_انقلاب؛ توصیفی برازنده برای سردار شهیدمان. هر چند شهید عزیزمان فراجناحی عمل می کرد اما انقلابی بودن او دافعه هایی هم داشت.
🔹نمی توان واقعیت را انکار کرد که جریان دلبسته به غرب و صاحب منصبان دولتی ما با مدل انقلابی سردار سلیمانی مشکل داشتند.
🔹آیا فراجناحی بودن او مساوی با همسویی او با تفکر مذاکره با کدخدا است؟
آنهایی که صدور انقلاب را بیهوده و مضر می دانستند و هر روز با ترفند های مختلف گوش فلک را کر می کردند که چرا برای خودمان هزینه تراشی می کنیم؟
مقاومت هزینه دارد و این هزینه را نباید از جیب مردم داد؟
چرا با همه دنیا می جنگیم و تنش ایجاد می کنیم؟
آیا اینها می توانند با اصل نهاد سپاه قدس دست دوستی بدهند؟
کسانی که هنوز خط برنامه اقدام مشترک برجام خشک نشده بود، از برجام 2 نام می بردند نمی توانند سردار را رفیق فکری و عقیدتی خود بنامند.
🔹هرچند تهدید بالفعل داعش دست نیاز آنها را نیز به سمت سپاه قدس دراز کرد. اما آن را موقتی می دانستند. چرا که نیاز مقطعی به آن داشتند نه نیاز استراتژیک. به نظر آنها عصر عصر مذاکره است نه عصر موشک. به موشک و مقاومت و سپاه قدس نگاه بلند مدتی نداشتند و به همین علت برنامه های بلند مدت خود مثل سند 2030، برجام 1 و 2 و 3 و fatf را به شدت دنبال کردند که این برنامه ها در تضاد با استراتژی بلند مدت مقاومت بود. ذوب در انقلاب کسی است که انقلاب را زنده می داند نه کسی که انقلاب را واقعه تاریخی می داند و بلد نیست با نگاه به نیرو های داخلی مشکلات اقتصادی را حل کند.
🔸آیا کسی که هدف جمهوری اسلامی را نابود کردن اسرائیل نمی داند می تواند رفیق انقلابی سردار سلیمانی باشد؟
آیا کسی که حساسیتی نسبت به تحریم داخلی سپاه قدس ندارد می تواند او را فرمانده خود بداند؟
آیا کسی که موشک های سپاه به برجام او ضربه می زند می تواند در جبهه سلیمانی بجنگد؟
آیا کسی که مرگ بر آمریکا را به زبان هم روا نمی داند می تواند با ژنرال سلیمانی که سالها قبل آمریکایی ها به فکر ترورش بودند در یک بیرق سینه بزند؟
آیا کسی که از دولت تفنگ دار گله می کند می تواند با خط شکن سپاه پاسداران دوستی دیرینه داشته باشد؟
آیا می توان کسی را که وجودش به آمریکا برای مذاکره با ایران امید می دهد را با کسی که نبودش به آمریکا برای مذاکره مجدد امید می دهد، مقایسه کرد؟ سردار دلها شاگرد مکتب امام خمینی بود. مکتب امام خمینی مبارزه با طاغوت را یکی از اساسی ترین شعار خود می داند و تنش زدایی با شیطان بزرگ برای او بی معنا است.
🔹واقعیت این است که این هنر و تدبیر سردار بود که از تمام ظرفیت های دولت غرب گرا برای جبهه مقاومت استفاده کرد و آنها را به عنوان نماینده جمهوری اسلامی تایید و تقویت کرد.
🔹آری، سردار واقعا انقلابی بود که بخاطر انقلاب حاضر بود دولت لیبرال را تحمل کند و با آنها کار کند. هنر او این بود که از اندک نقاط قوت و مواضع خنثی دولت مذاکره در راه تقویت مقاومت منطقه استفاده کند.
اگر اختلاف دومین مرد قدرت مند ایران با دولت تدبیر و امید داغ می شد نه مقاومت حال و روز خوبی داشت نه به اهداف مشترک بین دولت لیبرال و محور مقاومت می توانستیم برسیم.
🔹کم فروغ بودن فاصله معرفت انقلابی سردار با غرب گراهای صاحب قدرت، موقتی است. دهان بسته مانده بود تا از این گردنه عبور کنیم. اما آینده می آید و #تاریخ صریح تر با ما صحبت خواهد کرد و تفاوت مدارا و رفاقت دلسوزانه با رفاقت فکری مشخص خواهد شد.
اما تا آن هنگام باید حقیقت سردار سلیمانی صیانت کرد که مبادا آنگونه که رهبری عزیز در ۱۸ دیماه تذکر دادند، برخی در فکر تحریف او برآیند.
امین عظیمی 27/10/98
@rozaneebefarda
راهبرد سرنوشت ساز جهان اسلام در خطبه تاریخی رهبر معظم انقلاب اسلامی
[1 از 2]
💥اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔹 گویا برای برخی این سؤال پیش آمده است که چرا نماز جمعه این هفته "تاریخی"عنوان شده بود و رهبر انقلاب چه مطالب خاصی در آن گفتهاند که تا این میزان حائز اهمیت دانسته شده و میشود؟
🔸 باید توجه داشت حضور رهبر در نمازهای جمعه، طبق آنچه در گذشته رخ داده، مربوط به مقاطع حساسی بود که کشور یا منطقه با آن رو در رو بوده است.
🔹شاید بسیاری توقع داشتند با توجه به حوادث پی در پی دو هفته اخیر یعنی ترور ناجوانمردانه حاج قاسم عزیز و ابومهدی بزرگوار و همراهانشان،ضربات موشکی سپاه و به دنبال آن برخورد موشک پدافند با هواپیمای مسافربری اوکراینی، برخی از ناشنیدههای بسیار مهم توسط رهبر انقلاب بیان شود.
🔹هرچند مقام معظم رهبری به صراحت از «ابهاماتی» سخن گفتند که در مورد اسقاط هواپیمای مسافربری وجود دارد و همین سرنخ بسیار مهمی است.این سرنخ،توقع ما را از مقامات امنیتی و کشوری بالا برده تا بدانیم پشت پرده حوادثی که منجر به این حادثه تلخ و در نتیجه فشار بزدلانه و خائنانه بر سپاه خدوم شده، چه بوده است.
🔸با این همه، مهمترین مطلبی که در سخنان مقام معظم رهبری وجود داشت، چیزهای دیگری است که بی ارتباط با آنها هم نیست. پس از اشاره به یکی از محوریترین باورهای دینی یعنی مشاهده دست قدرت الهی در تمامی حوادث و شکر به درگاه او، می توان گفت که شاید اساسا آنچه باید به دنبال آن میبودیم در بخش سخنان فارسی ایشان نبوده است. آنچه در بخش عربی سخنان ایشان خطاب به ملتهای منطقه غرب آسیا و به طور کلی امت اسلامی فرمودهاند، در واقع ترسیم یک راهبرد کلان و سرنوشتساز برای منطقه ماست. ایشان فرمودهاند:
«... سرنوشت منطقه، نجات از سلطه استکباری آمریکا و رهایی فلسطین از حاکمیت بیگانگان صهیونیست است. همت ملتها باید زمان رسیدن به این مقصود را نزدیک کند. جهان اسلام باید عوامل تفرقه را بزداید. وحدت علمای دین، راهحلهای اسلامی برای سبک زندگی نوین اسلامی را کشف میکند. همکاری دانشگاههای ما علم و فنّاوری را ارتقا بخشیده، زیربناهای تمدن جدید را خواهد ساخت. هماهنگی رسانههای ما، فرهنگ عمومی را از ریشه اصلاح خواهد کرد. ارتباط نیروهای مسلح ما جنگ و تجاوز را از همه منطقه دور خواهد کرد. ارتباط بازارهای ما، اقتصاد کشورهایمان را از سلطه کمپانیهای غارتگر بیرون خواهد کرد. رفت و آمدها و سفرهای مردم ما، همزبانی، همدلی، وحدت و دوستی را به ارمغان خواهد آورد. ... »
🔸این راهبرد دارای دو هدف عمده و مجموعهای از هفت راهکار بسیار مهم برای رسیدن به آن اهداف به شرح زیر میباشد:
🔹اهداف:
1- نجات منطقه از سلطه استکباری امریکا
2- رهایی فلسطین از حاکمیت بیگانگان صهیونیست.
🔸راهکارها:
1- از بین بردن عوامل تفرقه و به دست آوردن وحدت، خصوصا توسط علمای دین.
2- گسترش ارتباطات سیاحتی و زیارتی به منظور ایجاد همدلی و همزبانی، وحدت و دوستی
3- یافتن راهحلهای اسلامی برای رسیدن به سبک زندگی نوین اسلامی.
4- همکاری نهادهای علمی برای ارتقای علم و فناوری به منظور ساختن زیربناهای تمدن جدید.
5- هماهنگی رسانهای به منظور اصلاح ریشهای فرهنگ عمومی.
6- ارتباط نیروهای مسلح به منظور جلوگیری از جنگ و تجاوز.
7- ارتباط بازارهای کشورهای اسلامی به منظور رفع سلطه کمپانیهای غارتگر.
🔹هر کدام از موارد بالا، دنیایی از حرفها، خبرها و تحلیلها دارد. در اینجا صرفا به این نکته اشاره میشود که راهبرد ترسیمی مقام معظم رهبری برای ملتهای منطقه به این معناست که پس از شهادت حاج قاسم عزیز، نه تنها قرار نیست ایران دچار ضعف و انحطاط شود، بلکه نقشه راه برای تبدیل اسلام ناب محمدی(ص) به تفکر غالب در منطقه در قالب همکاریها و هماهنگیهای نظامی، اقتصادی، رسانهای و علمی-فرهنگی کلید خورده است؛ همکاریهایی که میتواند به ائتلافی قدرتمند و فراگیر نیز تبدیل شود. حال این مطلب از عهده اطلاعات و دانشِ بنده حقیر خارج است که این سیاستهای کلان، تا چه اندازه مربوط به وصیتهای حاج قاسم عزیز بوده و شهادت این گوهر نازنین, چگونه شرایط را برای اجرایِ شاید زودهنگام آنها فراهم آورده است.
🔸در هر صورت دلبستگان به جبهه مقاومت در هر بخشی، به خصوص مجامع و نهادهای علمی (اعم از حوزویان و دانشگاهیان) توجه داشته باشند، نقش آنان در الگو سازی برای تحقق این نقشه راه کلان، حیاتی و جدی است. اگر تا دیروز در مرزهای داخلی به دنبال اجرای اقتصاد مقاومتی بودیم، از این به بعد باید به دنبال نقشههای کلانتری نیز باشیم که در آن الگو سازی برای اجرای یک اقتصاد جبهه مقاومتی مدنظر باشد به گونهای که اقتصادهایی قدرتمند و مستحکم برای کشورهای منطقهایِ عضو ائتلاف مقاومت بسازیم و مشکلات یکدگیر را با اتکا به یکدیگر حل کنیم.
@rozaneebefarda
🔹ادامه👇
[2 از 2]
🔹خصوصا اینکه آنچنان بعید نیست عراق، با توجه به مصوبه اخیر پارلمان این کشور و امتناع امریکاییها از پذیرش آن، به زودی درگیر یک نبرد محدود نظامی و فراگیر اقتصادی با امریکا شود و عنقریب وضعیتی شبیه به ما در مواجهه با تحریمها پیدا خواهد کرد. (این وضعیت برای دیگر کشورهای منطقه که لاجرم جبهه مقاومت, قدرت غالب در آنها بوده و یا خواهد شد نیز قابل تصور است.)
🔸پیوستن یکی دیگر از کشورهای تاثیرگذار بر قیمت نفت، هرچند عوارض کوتاهمدتی برای عراق و حتی ایران دارد، اما از قدرت تحریمها خواهد کاست. اکنون ایران بالاترین رده از تحریمهای نفتی و بانکی را در طول تاریخ تحمل نموده و اگر کشورهای تحریم شده همینطور افزوده شوند، اساسا کارکرد تحریمها- همچنانکه اکنون نیز اینگونه است- زیر سوال خواهد رفت.
🔹اگر تا دیروز، راهبردهای خود را در امور نظامی به منظور مصون نگه داشتن کشور و ایجاد تهدیدهای خطرناک برای منافع رژیم صهیونیستی، میچیدیم، از امروز باید به این فکر کنیم که چگونه جهان اسلام در قالب یک ائتلاف نظامی فراگیر و قدرتمند متحد شود به گونهای که دیگر به هیچ قدرتی اجازه ندهد بخشی از جغرافیایش را تصاحب یا دچار آشوب و اختلال سازد.
🔸قدرت عظیم و درونزای نظامی در ایران اسلامی به خصوص با در هم کوبیدن هیمنه امریکا به صورت مستقیم، به دنیا خصوصا کشورهای عربی منطقه فهماند که اگر جنگی هم رخ دهد، امریکا برنده آن نخواهد بود. همچنین این پیام را نیز در بر داشت که اگر رژیمی در این منطقه به دنبال یک حامی قدرتمند میگردد، بهتر است اطراف خود را بهتر نگاه کند زیرا کشوری که امریکا را به چالش کشیده به گونهای که قدرت پاسخگویی را نیز از آن سلب کرده، تکیهگاه مطمئنتری نسبت به آن می باشد. زمزمه هایی از این توصیه به کشورهای عربی, شنیده می شود. (البته رژیم های سفاک منطقه که دستشان به خون ملت خود و دیگر مظلومان آغشته است, در نهایت چاره ای جز پذیرش تغییرات بنیادین طبق خواسته های مردمشان ندارند, هر چند باب طبعشان نباشد! یکی از این تغییرات بنیادین, گردش از بیرون به سمت درون منطقه و اتکاء به ملتهای منطقه است.)
🔹اساسا در صورت پیوستن برخی کشورها به ائتلاف نظامی پیشنهادی ایران، آنگاه دیگر سخن از تحریم یک کشور عضو ائتلاف به این سادگیها نخواهد بود خصوصا آنکه عربستان با ضرب شست آرامکو فهمیده است که دیگر نمیتواند هر غلطی را که برای او دیکته کردهاند انجام داده و بازار نفت را در صورت تحریم دیگر کشورهای نفتی منطقه به نفع خریداران مستکبر در جهان نگه دارد. همچنین تنگه هرمز و باب المندب به عنوان گذرگاه های حساس انرژی و کالا در جهان, تحت تسلط جبهه مقاومت است. نهایتا در صورت استفاده زیرکانه از این مزیت های جغرافیایی و برگهای برنده اقتصادی, دنیا خواهد فهمید که کنار آمدن با ائتلاف مقاومت منطقی تر از پیروی از تحریم های مستکبرین علیه آنهاست.
🔸 باز پس گرفتن ذخایر و منابع عظیم انرژی و دیگر ثروت ها در منطقه و استفاده از آنها به نفع ملت های منطقه و جبهه مقاومت, ظرفیتی است که قدرتی بی نهایت زیاد برای چانه زنی و حتی فشار به دشمنان ایجاد خواهد کرد. شاید دقیقا به خاطر همین پیش بینی بوده است که امریکا اکنون, ظرفیت های تاکنون دست نخورده از تولید نفت خود را وارد چرخه کرده و ظاهرا با استحصال 14 میلیون بشکه نفت در روز, بزرگترین تولید کننده این ماده خام راهبردی شده است تا از هم اکنون در برابر شوک های نفتی و فشارهای ناشی از آن, کمتر آسیب ببیند هرچند باید در عمل دید که این پیشگیری تا کی و کجا میتواند, اقتصاد این کشور را به پیش ببرد؟ در هر صورت قابل تصور است که کشورهای اروپایی و شرق آسیا, مجبور به چرخشی معنادار شوند.
🔸سخن در مورد ائتلافهای رسانهای و علمی-فرهنگی را نیز باید به اهل آنها سپرد. هرچه هست، دیگر حتی یک ثانیه را نیز نمیتوان تلف کرد زیرا کارهای بر زمین مانده بسیار است. باید مسئولیتپذیر باشیم و از بزرگی کارهایی که بر شانههای ما سنگینی میکند نهراسیم و به خدای بزرگ توکل کنیم.
🔹 نباید از یاد ببریم که ما در مسیری طولانی مدت و فرآیندی تدریجی قرار داریم. انتظار موفقیت های سریع و به دست آمدن نتیجه های دلخواه در فواصل کوتاه, آسیب زاست هرچند ما به لطف و فضل الهی امیدواریم. از طرف دیگر بزرگترین مانع در برابر پیشبرد این راهبرد کلان, وجود نفوذی ها و منافقین در کشور ما و دیگر کشورهای در معرض پیوستن به ائتلاف مقاومت است. شرط لازم برای تسهیل امور, خلاصی از این جانورها و انگل های موذی می باشد. کارکرد اصلی نفوذ و نفاق سازمان یافته, در معطل کردن و حتی اتلاف سرمایه ها, فرصت ها و ظرفیت هاست. هیچ خطری قابل مقایسه با این حربه همیشه کاریِ شیطان نیست. باید برنامه ای مدون برای ریشه کن کردن آن خصوصا در کشور خود داشته باشیم.
@rozaneebefarda
خطبههای تاریخی مقام معظم رهبری و وظائف حوزه علمیه قم
محمدعلی شیرازی
💥اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔸خطبههای مقام معظم رهبری در نماز جمعه ۲۷ دی ۹۸ را با نگاهی کلان به دو بخش میتوان تقسیم کرد:
الف) بخش داخلی که به #جهاد_بیان علیه امپراتوری رسانهای غرب و غربزدگان پرداختند و تلاشها را برای به حاشیه راندن #شهادت_حاج_قاسم و شور تشییع و حماسه عینالاسد خنثی کردند.
ب) بخش خارجی که راهبرد و استراتژی عینی #گام_دوم را تبیین کردند.
🔹با نگاه سطحی شاید بین این دو بخش رابطه منطقی نبینیم اما با نگاهی دقیق مشخص میشود که نسبتی لطیف بین دو موضوع وجود دارد. به طور خلاصه و اجمالی باید گفت که خون #حاج_قاسم؛ سوخت حقیقی برای #تحقق_گام_دوم انقلاب اسلامی و تثبیت گفتمان امام در بیرون از مرزهاست.
🔸تفصیل این اجمال بماند برای بعد اما آنچه مهم است اینکه در خطبه دوم نماز جمعه وظیفه #حوزه_علمیه توسط ولیفقیه مشخص گردید و #وحدت_علمای_دین و همچنین #کشف_اسلوب_تمدنی_اسلام توسط آنان دو وظیفه مهم حوزه علمیه امروز است. اما در برابر تحقق این هدف چند مانع وجود دارد:
1. غفلت و خوابآلودگی حوزه علمیه:
اوضاع امروز حوزه علمیه را ببینیم. سؤال کوتاه و البته واضحی از خود بپرسیم. آیا انقلاب اسلامی به #حوزه_علمیه_قم صادر شده است؟ پاسخ بدیهیتر از آن است که بخواهیم به آن بپردازیم و برای رسیدن به جواب تنها به یک فاکتور توجه کنید:
🔹آیا مطالبات ده سال قبل ولیفقیه از حوزه علمیه قم محقق شده است؟ مطالبات بیست سال پیش چطور؟ سی سال قبل؟ پاسخ مشخص است.
حوزه علمیهای که دهها سال عقبتر از ولی باشد نمیتواند ادعای انقلابیگری محکمی داشته باشد.
طبعا وقتی از حوزه علمیه حرف میزنیم نوک پیکان انتقاد فقط متوجه متولیان اجرایی رسمی نیست بلکه کانون های تصمیم سازی پنهان و غیر رسمی نقش مهمی در عدم نهادینهسازی مطالبات رهبری دارند. ضمن آنکه نباید منکر زحمات و پیشرفتها شد.
2. وجود عوامل تفرقهافکن به ویژه سران #تشیع_لندنی؛
عوامل تفرقهافکن را در دل قم میبینیم. البته با روشنگری رهبر معظم انقلاب اسلامی این طیف به حاشیه رفتهاند اما تلاش سران و البته پادوهای آنها برای بازگشت به میدانهای حوزوی قابل مشاهده است.
3. مانع سوم که از دو مورد قبل مهمتر و البته مخفیتر است؛ وجود #عوامل_نفوذی است که با سرمایه و اعتبار نظام #پوستین_انقلابیگری میپوشند اما #مقاصد دیگری دارند و #فقه_سکولار را با زرورق فقه جدید تولید میکنند و به طرز عجیب و سریعی نوشتههایشان به اسم تولیدات نظام اسلامی به زبان عربی و سایر زبانها ترجمه میشود و در سرتاسر منطقه پخش میشود.
🔹متولیان محترم حوزه قطعا التفات دارند که تولید نکردن بسیار بهتر از #تولید_آلوده است. امروز نظام اسلامی و حوزه علمیه قم مرجعیت #علم_اسلامی در سرتاسر منطقه است و فکری که در قم تولید میشود مثل خون در رگهای جهان اسلام تزریق میشود.
اگر عدهای عامدانه یا غافلانه این خون را آلوده به #ویروسهای_خطرناک کنند؛ آیا شما و ما میتوانیم در روز قیامت پاسخگوی چند صد میلیون شیعه و چند میلیارد مسلمان باشیم؟ آیا یاد آخرت برای زدودن این نحو غفلتها کافی نیست؟
@rozaneebefarda
8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥لیوان آبی که لاریجانی نخورد!
کلاهبرداری سیاسی به سبک برجامیان
🔹رییس مجلس درحالی برای بازدید از مناطق سیلزده به سیستان و بلوچستان سفر کرده که در این برنامه دو پروژه آبرسانی را هم افتتاح کرده است.
🔹 تصاویر منتشر شده از لحظه بهرهبرداری از این پروژه در روستایی از توابع شهرستان چابهار نشان میدهد علی لاریجانی با حضور در مسجد «صدیقزهی» این روستا با «باز کردن شیر آب وضوخانه»، آبرسانی به منطقه را افتتاح میکند.
🔹تصاویری که حالا با واکنش کاربران در شبکههای اجتماعی روبرو شده است. در این فیلم یکی از حاضران مراسم خطاب به رییس مجلس میگوید: «این آب هوتک(تصفیه نشده) است نه لولهکشی! کدام افتتاحیه؟ کدام آب خوردن؟»
🔹لاریجانی نیز در پاسخ میگوید: «این آب تصفیه شده است و مشکلی ندارد.» مردم محلی میگویند: «این پروژه ۲۵سال پیش شروع شده و اکنون نیز با وجود نیمه کاره بودن به صورت نمایشی افتتاح شده است.»
@rozaneebefarda
هدایت شده از یادگاران
🚨همزمان و همزبان !
برنامه #جهان_آرا با پیگیری حسام الدین آشنا - مشاور رئیس جمهور و طراح جنگ های روانی - و موافقت صداوسیما #حذف شد و دیگر پخش نمی شود.
همچنین صفحه برنامه جهان آرا در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز ساعاتی پیش #مسدود شد !
آیا برای خفه کردن صدای انقلابیون بین مسئولین صهیونیست اینستاگرام و سیاسیونِ دولت بنفش رابطه و تقسیم کار نوشته یا نانوشته ای وجود دارد ؟! آیا میتوان به این همزمانی.ها و همزبانیها مشکوک بود یا خیر ؟
eitaa.com/yadegaranir