مواضع اخیر حجتالاسلام خسروپناه پیرامون مسئله حجاب
موضع اول:
«دشمنان آگاه و دوستان نادان میخواهند مسأله حجاب و عفاف را امنیتی کنند نه شناختی؛ قضایی کنند نه فرهنگی؛ دولتی کنند نه مردمی؛ شخصی کنند نه عمومی؛ اما باید همه بفهمند: مسأله حجاب، شناختی، فرهنگی، مردمی و عمومی است.»
موضع دوم:
بعد از چند ساعت، بخش پایانی دیدگاه ایشان به صورت ذیل تصحیح گردید:
«نود درصد مسأله حجاب، شناختی، فرهنگی، مردمی و عمومی است.»
🔸حاشیه روزنه
در ذیل دیدگاه جناب حجتالاسلام خسروپناه نظرات کاربران را به دقت مطالعه فرمایید.
👇
https://virasty.com/Khosropanah_ir/1680432545250108640
برخی از این نظرات، کارشناسی و ناظر به نفی یا اثبات اصول و فروع حاکم بر «بسته راهبردی حجاب» است.
یادداشت اختصاصی #روزنه در ارزیابی دیدگاه ایشان را اینجا بخوانید:
صفحه ۱:https://eitaa.com/rozaneebefarda/12495
صفحه ۲:https://eitaa.com/rozaneebefarda/-217325
#در_غیبت_حکمرانی_فرهنگی
@rozaneebefarda
حجتالاسلام محمدرضا باقرزاده:
حجاب و عفاف، یک مسئله شناختی؛ امنیتی؛ قضایی؛ فرهنگی؛ دولتی؛ مردمی؛ شخصی و عمومی است و هیچ مسئولی حق ندارد با برجسته کردن یک بعد این مسئله، ابعاد دیگر را تضعیف کند.
اگر همه نهادهای مسئول، سهم خود از این مسئله ترکیبی را به خوبی عمل کنند، این مسئله هم در کوتاهمدت کنترل و هم در درازمدت حل خواهد شد.
#در_غیبت_حکمرانی_فرهنگی
@rozaneebefarda
کار نکرده را نمیشود اصلاح کرد!
مروری انتقادی بر مواضع اخیر جناب حجتالاسلام خسروپناه پیرامون مسئله حجاب
[صفحه ۱ از ۲]
اختصاصی|| سیدمحمد میرصالحی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
جناب استاد خسروپناه را به پایداری در حفظ مرزهای احکام شرعی میشناسیم. و آنجا که بعد از قبول مسئولیت دبیری شورای عالی انقلاب فرهنگی نوشتید:
«فرهنگ ایرانیان ریشه در زیست عفیفانه دارد. به همین دلیل، تصمیمهای حکیمانهای از سوی متولیان درباره فرهنگسازی حجاب و پوشش و مبارزه با برهنگی منتشر خواهد شد.»
دلمان گرم شد به حضور ایشان در این مسند که خودش از قانونگذاران حوزهٔ فرهنگ و متولیان امر حجاب است.
نمیدانیم چه شد که بعد از دو هفته از اظهارنظر قبلی، نوشتید:
«دشمنان آگاه و دوستان نادان میخواهند مسأله حجاب و عفاف را امنیتی کنند نه شناختی؛ قضایی کنند نه فرهنگی؛ دولتی کنند نه مردمی؛ شخصی کنند نه عمومی؛ اما باید همه بفهمند: مسأله حجاب، شناختی، فرهنگی، مردمی و عمومی است.»
البته باز جای شکرش باقیست که بعد از چند ساعت متوجه اشتباه شده و تصحیح کردید:
« نود درصد مسأله حجاب، شناختی، فرهنگی، مردمی و عمومی است.»
https://eitaa.com/rozaneebefarda/12492
اما استاد گرامی، #اشتباه کمی بیشتر از ۱۰۰ درصد یا ۹۰ درصد است!
اشتباه اول در جایگاهی است که به آن تکیه زدهاید و از تریبون آن سخن میگویید؛
مردم کف میدان که مشغول کار خود هستند.
مردمیها و جهادیها بیمزد و تقدیر خطر را به جان خریدهاند و حداقلهایی که از دستشان بر میآید را انجام میدهند؛ تبیین، تبلیغ، امر به معروف و نهی از منکر.
مطمئن باشید نه قدرت قضایی کردن مسأله را دارند و نه اختیار امنیتی کردن موضوع را.
دلخون از بیعملی نهادهای همان متولیانی که شما فرمودید.
مطمئنیم که شما قصد این را نداشتهاید که خود را از جمع این متولیان استثناء کنید که حتما این جملات رهبرمان را دربارهٔ مسالهٔ حجاب خوانده و یا شنیدهاید:
«از توحید و نبوت و امامت و ولایت و از اینها بگیرید تا احکام و حجاب و حدود شرعیه و بقیهی چیزها؛ دائم دارد شبههپراکنی میشود. باید حواسمان باشد که اینها روش دشمن است. باید در مقابل اینها تدبیر داشت، باید کار کرد. البته در اینجا و در این شبهههائی که به طرق مختلف مطرح میشود، همه وظیفه دارند که در برابر این هنجارشکنیهای دینی که در این سایتها و در این اظهارات مشاهده میشود و این فرقهسازیهائی که وجود دارد، و این هنجارشکنیهای اخلاقی و جنسی که انسان مشاهده میکند و از این قبیل چیزها، بایستند. اینها کارهائی است که نه اینکه همهی این کارها را دشمن دارد از خارج میکند؛ نه، انگیزههای داخلی هم وجود دارد، اما دشمن تقویت میکند، جهت میدهد، کمک میکند و اینها را هل میدهد به جلو و دشمن از این چیزها خرسند است. باید این را مواظب باشیم. باید مواظبت کنیم. مسئولیت به عهدهی کیست؟ آیا به عهدهی دولت است؟ به تنهائی، نه. دولت البته مسئولیتهائی دارد. من خودم بارها به شورای انقلاب فرهنگی در دورههای مختلف گفتم که شما نمیتوانید خود را از متدین کردن مردم و وظیفهای که در این راه دارید، برکنار نگه دارید. اینها مخالف بودند. آن جریانهای بداخلاق مخالف بودند، میگفتند نه، این دینِ دولتی میشود. من معتقدم دولت در این زمینه وظیفه دارد، اما وظیفهی دولت چیست؟ وظیفهی دولت درست کردن عقاید مردم است؟ نه، وظیفهی دولت زمینهسازی است؛ وظیفهی عملیاتی و میدانی به عهده روحانیت است، به عهدهی زبدگان است، به عهدهی نخبگان حوزه و دانشگاه است. این وظیفهی میدانی است. من امروز نگاه میکنم جای این مجموعهی مکرم دینی و علمی را در خیلی جاها خالی میبینم.»
گفتن ندارد تا #قانونگذاری و #سیاستگذاری در عرصه #حکمرانی نباشد، نباید انتظار معجزه از #میدان داشت!
اشتباه دوم در استخدام کلمات است که شاید محدودیت رسانهای که انتخاب کردهاید باشد و به خاطر محدودیتهای تعداد کلمات در میکروبلاگ اینگونه شده است. اما متنتان تنه به تنهٔ دوگانهٔ «دین مردمی و دین دولتی» میزد که باز بیهیچ اضافهای سراغ بیانات مقام معظم رهبری میرویم که حتما خوانده یا شنیدهاید:
«بعضیها با عنوان دین دولتی و فرهنگ دولتی میخواهند نظارت دولت را محدود کنند و تخریب کنند. دولت جزو مردم است؛ دین دولتی یعنی دین مردمی؛ همان دینی که مردم دارند، دولت هم همان دین را دارد. دولت دینی با دین دولتی هیچ فرقی ندارد. هر کسی هر توانی که دارد، باید خرج ترویج فضائل کند. از همهٔ اینها پرتوانتر هم دستگاه حکومت یک کشور است.»
ادامه یادداشت:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/12496
@rozaneebefarda
کار نکرده را نمیشود اصلاح کرد!
مروری انتقادی بر مواضع اخیر جناب حجتالاسلام خسروپناه پیرامون مسئله حجاب
[صفحه ۲ از ۲]
اختصاصی|| سیدمحمد میرصالحی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
جناب استاد خسروپناه؛ جنابعالی حجاب را مسألهای فرهنگی دانستید. با همین پیش فرض هم رخصت دهید بیانات حضرت آقا در سخنرانی معروف فرهنگ دربارهٔ وظایف مسئولان و ردپای اقدامات امنیتی در مسائل فرهنگی را مرور کنیم:
«مسئولان فرهنگی، باید مراقب رخنهٔ فرهنگی باشند؛ نمیخواهیم بگوییم همهٔ آسیبهای فرهنگی کار بیگانگان است؛ نه، خود ما هم مقصّریم؛ مسئولان مختلف، مسئولان فرهنگی، مسئولان غیر فرهنگی، کمکاریها، غلطکاریها، اینها تأثیر داشته؛ امّا حضور دشمن را هم در زمینهی مسائل فرهنگی نمیتوانیم فراموش کنیم [...] دستگاههاباید احساس وظیفه کنند. کاری که تخریبکنندگان فرهنگ انجام میدهند این است جای ایمان راسخ، شبههافکنی و بیاعتقادی؛ جای کار و تلاش و همّت بلند، لذّتجویی و شهوترانی [رواج میدهند]. دستگاههای رسمی فرهنگی کشور بایستی وظایف خودشان را در مقابل اینها انجام بدهند. البتّه بعضی از وظایف، وظایف ایجابی است، بعضی از وظایف هم وظایف دفاعی است؛ هر دوی اینها باید انجام بگیرد.»
در انتها هم باز خطاب به مسئولین دستگاههای فرهنگی و تبلیغی میفرمایند:
«از هوچیگری رسانههای بیگانه یا رسانههایی که زبان بیگانه را در کام خودشان دارند، نباید بهراسند، رفتارشان را با آنها تنظیم نباید بکنند؛ این مربوط به دستگاههای رسمی فرهنگی.»
در همین اواخر و در دیدار مسئولان سازمان تبلیغات اسلامی؛ یکی از پرطمطراقترین نهادهای فرهنگی-تبلیغی کشور رهبر فرزانهمان فرمودند:
«دستگاهها و عناصر فرهنگی-تبلیغی باید کاملاً مراقب باشند که حرف خدا در هیچ شرایطی زمین نماند و در این زمینه نباید از جنجال و هوچیگری و اتهامات ترسید.»
سنت رایج در حوزه مقدسه این است که اساتید حرف شاگردان را میشوند و به آنان فرصت صحبت میدهند.
همین سنت به ما جرأت میدهد و پیشنهاد میکنیم برای اینکه همان جوانهایی که حضرت آقا میفرمایند:
«در سرتاسر کشور فعّالیّتهای فرهنگی را به صورت خودجوش شروع کردند که بحمدالله خیلی هم وسیع شده است»، بیشتر به راهنماییهای شما دل دهند، به هوچیگران اهمیت ندهید و ابتدا بفرمایید که برنامه چیست و متولیان چه خواهند کرد؟!
عرض شد که سیاستگذاری و زمینهسازی تقدم رتبی دارد بر بیانیه و اصلاح.
کار نکرده را نمیشود اصلاح کرد. مطمئن باشید این جوانها مجاهدانه و مردانه پشت انقلابشان هستند و با مسئولانی که اهل درایت و اقدام و عمل باشند و از کارهای شعاری و نمایشی گریزان باشند، تا آخر خط همراه خواهند شد.
#در_غیبت_حکمرانی_فرهنگی
@rozaneebefarda
تأملات سیاسی/۱
با گذشت حدود چهار سال از آغاز به کار مجلس و دو سال از عمر دولت، (که هر دو با شعار انقلابیگری به میدان آمدند) بخش قابل توجهی از بدنه انقلابی متوجه انفعال گفتمانی و ضعف عملکردها در سطوح مختلف دولت و مجلس شدهاند
عموم مردم نیز پارهای از آشفتگیهای اجرایی و راهبردی را مشاهده میکنند و از نتایج آن سخت گلایهمندند.
این امر بهخودی خود خطری میانمدت محسوب میشود.
تصمیمگیران و تصمیمسازان جبهه انقلاب اسلامی بدانند اگر مجلس و دولت دیر بجنبند و در ساحت گفتمانی و عملیاتی، با انفعال و عقب نشینی و ترک فعل پیش بروند، زمینه برای احیای دولت اصلاحات و برپایی «مجلسِ ششمی» دیگر فراهم میشود!
در آن صورت، طیف غربگدا، صرفا بر تغییرات سطحی متوقف نخواهد شد و به چیزی کمتر از تغییر قانون اساسی و اقامه نظامی سکولار راضی نمیشوند.
برخی کارگزاران فعلی باید تعلل و تردید و انفعال و ترس و ترک فعل را برای خدا کنار بگذارند...
فعالان سیاسی جبهه انقلاب اسلامی برای برون رفت از شرایط فعلی باید کارگزاران را به انجام وظایف و استفاده از تمام اختیارات قانونی، دعوت و ملزم کنند.
اگر فرصت طلایی فعلی برای کشور از دست برود و خدای ناکرده کار دست نا اهلان بیفتد، معلوم نیست تا چه اندازه کشور را به قهقرا خواهند برد...
@rozaneebefarda
هدایت شده از دانشگاه حجاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 بهبه! یه کلیپ حال خوب کن دیگه...
مسجد جامع یزد مهمترین نقطه گردشگری در شهر جهانی یزده و همیشه پر از گردشگره. 😍
متاسفانه قبلا اینجا خیلی به مسجد جسارت میکردن 😱 حتی بعضیا بدون حجاب، با دامن کوتاه و سگ میومدن داخل!! 😭
اما بروبچههای باغیرت یزد، هم برای مسجد یه پایگاه بسیج زدن به نام «علامه مصباح یزدی(ره)» و هم محترمانه مانع ورود افراد هنجارشکن شدن و پوشش چادر رو توی مسجد الزامی کردن. ✊💐
واکنش گردشگرای نورورزی دیدنیه 😍☝️
حتما عضو کانالشون بشید
@masjedjame_yazd
🌸 @hejabuni | دانشگاهحجاب 🌸
مواضع صریح و امیدوارکننده رئیس دستگاه قضا در مقابله با هنجارشکنیهای اخیر
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
گزیده سخنان حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای در نشست شورای عالی قوه قضاییه/دوشنبه(۱۴ فروردین)
رئیس دستگاه قضا در ادامه به تبیین و تشریح نحوه مقابله و مواجهه با جنگ ترکیبی دشمن و فتنههایی که در این راستا صورت میگیرد تا در میان صف واحد ملت ایران شکاف و رخنه ایجاد کنند، پرداخت و مشخصاً از «هوشمندی و عدم غفلت»، «حرکت با برنامه و تدبیر»، «اقدامات به موقع و متناسب ایجابی و سلبی» و مهمتر از همه «جامع نگری» در این مبحث سخن گفت.
رئیس عدلیه بیان داشت: در مقابله با جنگ ترکیبی دشمن و فتنهای که شیطانصفتان ایجاد میکنند تا اختلافات طبیعی و معمولی را تبدیل به تنازع کنند و فضای کشور را ملتهب سازند، باید «جامعنگری» داشت و مسائل فرهنگی، روانی و امنیتی را توأمان مورد مداقه و لحاظ قرار داد.
دستگاه قضا با تصریح بر اینکه اولویت داشتن موضوع معیشت مردم، به معنای غفلت از سایر موضوعات نیست، تصریح کرد: عمل به قانون در همه زمینهها و امور، هم یک وظیفه است و هم امری نافع است؛ فرد قانونگریز و هنجارشکن باید بداند که هم به دیگران ضرر میرساند و هم خودش متضرر میشود.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای، ضمن اشاره به برخی مسائل فرهنگی و ناهنجاریهای اجتماعی که سبب آزرده خاطر شدن مردم متدیّن ایران اسلامی میشود، به تشریح مصوبات متعدد و مأموریتهایی پرداخت که شورای عالی انقلاب فرهنگی طی سالهای اخیر برای حدود ۳۰ دستگاه از جمله ۱۰ وزارتخانه، قوه قضاییه، صداوسیما، بسیج، نیروهای نظامی و انتظامی، حوزههای علمیه، ستاد امربه معروف و بخشهای دیگر، وظایف و تکالیفی را تعریف کرده است و معالاسف در عمل به این مصوبات و مأموریتها، کم کاریهایی مشاهده میشود که باید برای جبران آنها، تلاش مضاعف از ناحیه دستگاههای مسئول صورت گیرد.
رئیس عدلیه ضمن تشریح پنج وظیفهای که در یکی از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی برای قوه قضاییه در امر مقابله با ناهنجاریهای اجتماعی تعریف شده است، گفت: همه دستگاههای موظّف و مکلّف در امر مقابله با ناهنجاریهای اجتماعی باید از همه ظرفیتهای قانونی موجود برای مقابله و مواجهه با این ناهنجاریها بهره بگیرند؛ وظایف و مسئولیتهای فراجا، سایر ضابطین و دستگاه قضایی نیز در این مقوله وفق مواد قانونی موجود در قانون مجازات اسلامی، آیین دادرسی کیفری و دیگر مقررات، مشخص است و اهتمام بر اجرای این تکالیف قانونی مورد تاکید میباشد.
رئیس قوه قضاییه بیان داشت: بسیاری از موارد ناظر بر ناهنجاریهای اجتماعی، باید در دادگاه مطرح و رسیدگی شوند، اما دادسراها نیز نسبت به برخی از این امور، وظایف و تکالیفی برعهده دارند؛ بر همین اساس، بخشنامهای صادر خواهیم کرد تا مراجع قضایی ذیربط روشنتر و واضحتر به تکالیف خود در امر رسیدگی به پروندههای ناظر بر ناهنجاریهای اجتماعی اشراف و وقوف داشته باشند.
وی بیان داشت: مسئولان قضایی در مراجع ذیصلاح در امر رسیدگی به پروندههای ناظر بر ناهنجاریهای اجتماعی، از افراد متخصص و خبره در این حوزه بهره بگیرند و توجیهات لازم را به آنها برای چگونگی برخوردهایشان داشته باشند تا در این مقوله، مطابق قانون عمل شود.
رئیس دستگاه قضا ضمن اشاره به حریم خصوصی افرد و ممنوعیت تعرض به این حریمها، تصریح کرد: در قانون «حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر» حریمهای خصوصی و غیرخصوصی تعریف شده است و مصادیق این موضوع روشن است.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای با اشاره به اهتمام قوه قضاییه در راستای تدوین لایحهای در خصوص مقولات ناظر بر ناهنجاریهای اجتماعی گفت: کمیسیون فرهنگی مجلس بر اساس مسئولیت قانونی خود وفق آییننامه داخلی قوه مقننه، مبادرت به تدوین طرحی در خصوص مقولات ناظر بر ناهنجاریهای اجتماعی کرده است؛ دستگاه قضایی نیز برای تدوین لایحه یا کمک به قوام طرح مجلس در این خصوص آمادگی دارد و در همین جا به معاونت حقوقی قوه قضاییه دستور میدهم چنانچه طرح مزبور مجلس از دستور خارج شد و یا مشخص شد به زودی قابل بررسی و تصویب نیست، در تدوین و طی مراحل قانونی ارسال لایحه قوه قضاییه در این خصوص، تسریع به عمل آورد.
مشروح نشست اینجا
https://www.mizanonline.ir/00JkBv
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید|| قالیباف: پیگیری مسئله عفاف و حجاب هیچ منافاتی با اولویت داشتن مسائل اقتصادی ندارد
ولی در مواجهه با افراد هنجارشکن باید با روش سلبی روبهرو شد.
اولویت داشتن اقتصاد نباید موجب شود در مورد نظام اخلاقی جامعه به بیعملی روی بیاوریم
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستگاههای اجرایی مکلف به اجرای قوانین حجاب هستند
بهادری جهرمی:
🔹همه دستگاههای اجرایی مکلفند به خواست همگانی احترام گذاشته و در عمل به این تکلیف قانونی پیشتاز باشند.
🔹انتظار به حق عموم مردم در پیشتازی دولت نسبت به اجرای قانون عفاف و حجاب مسئولیت ما را در این زمینه سنگین تر می کند.
🔸حاشیه روزنه
بعد از مدتها سکوت، بالاخره متولیان اصلی اجرای قانون و مسئولان سر و سامان دادن امر حجاب، اظهارنظری کردند که همین هم گرچه دیرهنگام اما قابل تقدیر است.
واقعیت آن است که دولت محترم مسئولیت اصلی را دارد و با فرافکنی و حاشیهتراشی برخی حامیان دولت، این مسئولیت کم نمیشود.
انتظار داریم دولتیها #برنامه و #کارنامه_شفاف در زمینه حجاب ارائه دهند.
گرچه قوانین موجود نیازمند تکامل و ترقی است و مجلس محترم و قوه قضائیه هم در این زمینه مسئولیت دارند اما حرف این است چرا قوانین موجود اجرا نمیشود؟
چرا دولت از ظرفیتها و اختیارات فراگیر خود در حوزه حجاب استفاده نمیکند که امر را سر و سامان بدهد؟
#در_غیبت_حکمرانی_فرهنگی
@rozaneebefarda
هدایت شده از جهان آرا
Low.mp3
11.9M
🎧 بشنوید| برنامه تلویزیونی «جهان آرا»
👈🏼موضوع: ریشههای تورم و راهکارهای مهار آن
🔰صوت کامل گفتوگو با:
👤سید یاسر جبرائیلی، رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاستهای کلی نظام
◽️ دوشنبه ۱۴ فروردین ١٤٠١
🆔 @ofogh_tv
🆔 @JahanaraOfoghtv
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب هماکنون در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام:
✏️شعار امسال حساس و مهم است. شعارهای اقتصادی به معنای بیاعتنایی به مسائل فرهنگی و اجتماعی نیست. یک اقتصاد نابسامان بر فرهنگ جامعه هم اثرگذار است.
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب هماکنون در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام:
۱۴۰۲/۱/۱۵
✏️ برای عملی شدن شعار امسال باید دستگاهها و بخشهای کشور اولویت آن را بپذیرند. همه همتها و ارادهها در طول سال باید متوجه این نقطه کانونی باشد.
@rozaneebefarda
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب، عصر امروز: حجاب محدودیت شرعی و قانونی است/ کشف حجاب حرام شرعی و سیاسی است/ خیلی از کسانی که کشف حجاب میکنند اگر بدانند پشت کار آنها چه سیاستی است قطعاً این کار را نمیکنند/ دشمن با برنامه وارد شده ما هم باید با برنامه وارد شویم/ کارهای بیقاعده نباید انجام بگیرد
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از مجمع نمایندگان طلاب
بيانيه تفصيلي درباره حجاب از سوي مجمع نمايندگان طلاب و فضلا.pdf
2.33M
🌀 مطالبه مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم از سران قوا درباره وضعیت حجاب در کشور
👈 حکم ضروري حجاب را با شيوههاي مناسبتر و به صورت کامل و جديتر اجرا کنيد
♻️ مجمع نمايندگان طلاب و فضلاي حوزه علميه قم با نگارش بيانيه تفصيلي، ضمن پاسخ به برخي سؤالات و شبهات درباره حجاب و الزام به آن، از مسئولان بهويژه رؤساي سه قوه خواستند حکم ضروري حجاب را با شيوههاي مناسبتر و به صورت کامل و جديتر اجرا کنند.
🔻 برخي محورهاي بيانيه
🔰 اجراي حکم حجاب به عنوان حکم اجتماعي اسلام، از وظايف ذاتي و اصلي حکومت اسلامي است.
🔰 اجبارِ حاکميت، تکميلکننده آگاهي و انگيزهبخشي مردم است و غالبا، بدون اين الزامها، فرهنگ شکل نميگيرد.
🔰 وجود مشکلات اقتصادي و در اولويت بودن حل آنها، مجوز چشمپوشي از اجراي قوانين مربوط به حجاب يا کوتاه آمدن در اين زمينه نيست.
🔰 مقابله با پديده بيحجابي، نهفقط بهعنوان يکي از مظاهر فساد، بلکه به عنوان يک پروژه ضدامنيتي و ضدهويتي بايد در دستور کار قرار گيرد.
🔰 برخورد با بدحجابي و بيحجابي چه از سوي آحاد جامعه و چه از سوي حاکميت، به معناي رفتارهاي بيضابطه و اتهامزني نيست.
🔰 برخي تشکّلها و نهادها افزون بر داشتن تجربيات ارزشمند در ترويج حجاب و مقابله با بدحجابي، به نگارش و ارائة راهکارهايي پرداختهاند که لازم است از آنها استفاده شود.
┅┅┅❀🔶🔷💠🔷🔶❀┅┅┅
📲 جدیدترین اخبار مجمع نمایندگان طلاب و فضلا را اینجا دنبال کنید:
https://eitaa.com/joinchat/4022206477C6f03594923
راهبرد حکیمانه رهبری معظم انقلاب اسلامی پیرامون حجاب و ضرورت حرکت جامع و برنامهمحور
سخنان اخیر مقام معظم رهبری در دیدار مسئولان نظام، همچون گذشته چراغ راه دیگری برای شرایط پیچیده حال و آینده کشور بود.
رهبر حکیم انقلاب اسلامی چارچوب کنش اقتصادی و فرهنگی و ترابط این دو عرصه را بهخوبی تبیین کردند و البته با حفظ اولویت اقتصادی نهتنها مواضع صریحی در حمایت از واجب شرعی و سیاسی «حجاب» اتخاذ کردند بلکه بر لزوم عمل طبق طرح و برنامه مشخص برای پیشرفت شاخص حجاب در کشور تأکید کردند.
به لطف خدا هیأت تحریریه روزنه بهتبع جریان اصیل انقلابی سراسر کشور، در این ایام که مطالبات مردمی پیرامون حجاب افزایش یافته بر اساس همین چارچوب، که امروز مهر تأیید مقام معظم رهبری را نیز دارد، حرکت کرد.
ابتدای سخن آن بود که تأکید بر اولویت اقتصاد هیچگاه بهمعنای نفی اهمیت فرهنگ و البته مسئله حساس حجاب نبوده و نیست:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/12464
که این امر مورد تصریح مقام معظم رهبری قرار گرفت.
همچنین در مقابل برخی مواضع، نظیر مواضع جناب آقای خسروپناه، که تلاش داشت ابعاد امنیتی ماجرای حجاب را کتمان کند یا کمرنگ کند، به ابعاد امنیتی این ماجرا اشاره شد:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/12313
و نسبت به توطئه سیاسی و ضدامنیتی برخی عناصر غربزده هشدار لازم داده شد:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/12424
و علاوه بر نکات فوق بر لزوم حرکت چارچوبمند و ضابطهدار تأکید شد هرچند بارها و بارها گفتیم که حزبالله عزیز همواره در چارچوب خط امام و رهبری حرکت کردهاند و سوء استفاده از برخی حرکتهای شاذ تنها بهانهای است برای تخریب خط امام و رهبری :
https://eitaa.com/rozaneebefarda/12325
در هر صورت، مقام معظم رهبری امروز سخنان حکیمانهای در ساحت اقتصاد، سیاست خارجه و فرهنگ ایراد کردند که نباید با آن مواجهه تشریفاتی داشت.
آیتالله العظمی خامنهای در همین دیدار، مطالبه جریان حزبالله مبنی بر لزوم اتخاذ راهبردی مشخص در مقوله حجاب تایید و تنفیذ کردند و وظیفه مشخص قوای سهگانه را بیش از پیش مورد تأیید و تأکید قرار دادند و تأخیر و تعلل در عمل به این مطالبه صریح، از هیچیک از نهادهای مسوول پذیرفته نیست.
انشالله در ادامه این مسیر، مطالبه امر حجاب با شدت و استحکام ادامه خواهد یافت و همچنان مجاهدتهای جریان مؤمن و انقلابی در #دفاع_از_حریم_ححاب، در #روزنه بازتاب خواهد یافت.
صدالبته پرداختن به #مسائل_حجابیه منافاتی با مطالبهگری در زمینههای مرتبط با تحقق شعار سال که اولویت اول کشور است ندارد و از این رو، به طور تمام قد از نهادهای حاکمیتی، خصوصا دولت محترم مطالبه خواهد شد.(البته به قدر وسع و در حیطه تخصص)
آثار و دیدگاههای مخاطبان فرهیخته روزنه را مثل همیشه بر چشم مینهیم و با افتخار منتشر خواهیم کرد.
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بشنوید|| بخشی از سخنان سرپرست فعلی وزارت آموزش و پرورش و ریاست دانشگاه فرهنگیان در جمع دانشجو معلمان
🔸حاشیه روزنه
جناب آقای صحرایی از مدیران موفق است که کارنامه وی در دانشگاه فرهنگیان بسیار مثبت بود.
امیدواریم در تصدی وزارتخانه پرمسئله آموزش و پرورش نیز موفق عمل نماید.
البته با جابجایی وی، معلوم نیست سرنوشت دانشگاه فرهنگیان چه میشود و امیدواریم رویکرد تحولی و انقلابی این مجموعه همچنان برقرار بماند.
@rozaneebefarda
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 رهبر انقلاب با اشاره به اغتشاشات پاییز گذشته:
👈 پشت صحنهی اغتشاشات دستگاههای جاسوسی دشمنان بودند / مسئلهی زن را بهانه کردند / بانوان ایرانی در جمهوری اسلامی با افتخار و سربلندی در مسائل گوناگون فعالیت میکنند
🔻 رهبر انقلاب، امروز در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام: توطئههایی از سوی دشمنان برای داخل کشور ما بوده، توطئههایی هم خواهد بود، اغتشاشات پاییز گذشته. اینها مسئلهی زن را بهانه کردند، هیاهو راه انداختند، پشت قضیّه هم دستگاههای جاسوسی دشمنها بودند، دولتهای غربی، آن کشورهایی که خودشان در مسئلهی زن به شدت متهماند؛
آن وقت اینها در قضیهی زن، به جمهوری اسلامی که برترین شأن را برای زن قائل است ایراد میگیرند و خط و نشان میکشند و حرف میزنند.
🔹 اینجا یک عدهای هم حالا در داخل به نظر اغلب فریب خوردند که به تبع دشمن خارجی و افراد خائن خارجنشین که آنها تحریک میکردند شعار آزادی زن را دادند. اینجا هم هوچیگری کردند به جای استدلال منطقی و حرف صحیح و متین که بشود گوش داد، بشود جواب داد، بشود حرف زد، هوچیگری کردند.
🔹 مسئلهِی خانمها که فقط پوشش نیست زن مسئلهی تحصیل دارد، مسئلهی اشتغال دارد، مسئلهِی ازدواج دارد، مسئلهِی فعالیت سیاسی دارد، مسئلهی حضور در مسائل اجتماعی دارد، مسئلهی حضور در مدیریتهای بالای دولتی دارد، اینها همه مسائل زن است. در کدام از اینها در کشور آزادی وجود ندارد؟ جمهوری اسلامی در کدام یک از این موارد در کار زنها دخالت کرده و جلوی آزادیشان را گرفته؟ این همه دختر محصّل، این همه دختر دانشجو، این همه زن دارای مشاغل بالای دولتی، این همه خانمهای تشکیل دهندهی اجتماعات بزرگ، این حضور فعال زنها در اجتماعات مؤثر دوران مبارزات، قبل از پیروزی انقلاب، بعد از پیروزی انقلاب در جنگ، در پشت جبهه، تا امروز در تظاهرات، در راهپیماییها، در بیست و دوم بهمن، در روز قدس حضور زنها کجای دنیا این همه فعالیت، زن انجام میدهد؟ که بانوان ایرانی با افتخار و سربلندی دارند انجام میدهند. ۱۴۰۲/۱/۱۵
🏷 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
آقای رئیسی بزرگوار و عزیز ما!
با "باید بشود" کاری از پیش نخواهد رفت. مخاطب این باید خود حضرتعالی هستید. سازکار فروش دلاری، تخلف نیست که با برخورد قاطع متوقف شود. قیمتگذاری دلاری مواد اولیه، قانونی شده است! در این قوانین و مقررات باید بازنگری شود و ما به شما امید و اطمینان داریم.
@syjebraily
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
✳️ پاسخ به یکی از شبهات حجاب
💭 معروف است که فروع دین ۱۰ مورد است؛ ولی حفظ حجاب جزو این موارد نیست. حالا این موضوع ممکن است که برای برخی سوال ایجاد کند که با این وصف این همه بحث و جنجال بر سر حجاب چیست و چه اهمیتی دارد؟!
◻️پاسخ این است که فروعات دین فقط این ۱۰ مورد نیست؛ بلکه این موارد مهمترین مواردی است. موضوع حجاب از مهمترین احکام و بدیهیات دین اسلام و نص صریح قرآن است و روایات قابل توجهی بر اهمیت آن دلالت دارد. از طرفی انکار آن میتواند منجر به ارتداد شود.
◻️ در پایگاه اینترنتی آیت الله مکارم شیرازی مطالبی در این باره ذکر شده که در تبیین این موضوع راهگشاست. بخشی از آن بدین شرح است:
«فروع دین مجموعه تکالیفی است که یک مسلمان باید به آنها عمل نماید. مهمترین این فروع عبارتند از: نماز، روزه، خمس، زکات، حج، جهاد، امر به معروف، نهی از منکر، تَولّی و تبرّی. فروع دین بسیار زیاد است و هر شخصی نمیتواند آنها را از منابع آن مثل قرآن و احادیث و سایر ادلّه فقهی استخراج کند. شمارش آنها به هشت یا ده، از باب اهمیت این ها در بخش عبادات است و گرنه آن چنان که برخی از علما گفتهاند، هر آنچه در برابر اصول جای دارد و جزء احکام عملی است، یعنی همه واجبات و محرمات و احکام معاملات از فروع دین شمرده میشوند».
📎 متن کامل
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
هدایت شده از استانداری مرکزی
📝 متن بیانیه استاندار مرکزی در خصوص عفاف و حجاب
🔹بسم الله الرحمن الرحیم🔹
▫️وَقُلْ لِلْمُؤْمِنَاتِ یَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَارِهِنَّ وَیَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَلَا یُبْدِینَ زِینَتَهُنَّ إِلَّا مَا ظَهَرَ مِنْهَا ۖ وَلْیَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلَىٰ جُیُوبِهِنَّ ۖ وَلَا یُبْدِینَ زِینَتَهُنَّ إِلَّا لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ آبَائِهِنَّ ...
وَلَا یَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِیُعْلَمَ مَا یُخْفِینَ مِنْ زِینَتِهِنَّ (سوره مبارکه نور)▫️
▫️جامعه ایرانی در همه اعصار و ادوار پر افتخار خود به زیست عفیفانه، شُهره بوده و این مهم بر اساس اسناد مُتقن تاریخی، قبل از ورود اسلام به ایران نیز به عنوان یک هنجار، مورد پذیرش قاطبه بانوان این سرزمین و در سلوک و رفتار ایشان متجلی بوده است و حتی "حکومتِ کودتاییِ پهلوی" با وجود تلاش فراوانِ جریانِ روشنفکریِ وابسته به دربار، نتوانست حجاب از سرِ زنان آزادهی ایرانی بَرکِشد.
▫️با استقرار نظام جمهوری اسلامی، بانوان محجبه و عفیف کشورمان در اوج عزّت و افتخار، قلههای پیشرفت را درنوردیدند و اکنون زن مسلمانِ ایرانی با حجاب کامل در جهان به عنوان نماد اسلامِ ناب شناخته میشود.
▫️مدت زمانی است که دشمنان اسلام و ایران با خیال خام خود، بنیان این نقطهی قوت و ستون استحکام خانواده را نشانه گرفتهاند و در توطئهای آشکار، بهویژه با بهرهگیری از سلطه رسانهای خود، سعی دارند این "فریضه اجتماعی" را دچار خدشه و نقصان نمایند؛ اما بنا به فرمودهی رهبر معظّم انقلاب اسلامی طرحهای کهنه و نو "ضدّ زن" به نتیجه نخواهد رسید و هزاران زن کربلایی ما، نه تنها خطوط سیاه ستمهای ظاهری را در هم شکستند، بلکه ستمهای مُدرن به زن را نیز رسوا و بی آبرو خواهند کرد و بر همین اساس آحاد مردم و به ویژه بانوان مسلمان و حتی زنان اصطلاحاً ضعیف الحجاب نیز در خصوص "حق امنیت روانی و اخلاقی" و رعایت ارزشهای دینی و ملی و لزوم رعایت حجاب و برخورد با هنجارشکنان توسط واحدهای قضایی، ضابطین و سایر دستگاههای مسئول تأکید و مطالبه جدی دارند.
▫️بر این باوریم که "حیات فرهنگی"، وجه تمایز انسان و حیوان و عفاف و حجاب بُعدی از آن میباشد. حجاب مسئلهای شناختی، تمدّنی، دینی، فرهنگی و عمومی است و تقلیل آن به سطح موضوعات سیاسی از یک سو و ساحت فردی از سوی دیگر ناصواب میباشد.
▫️در همین راستا و در جهت پاسخ به مطالبهی عمومیِ دغدغهمندان، همه دستگاههای فرهنگی و اجتماعی استان با لحاظ ظرفیتهای بومی و نخبگانی و رسانهای و همچنین تعامل با گروههای مرجع اجتماعی موظفاند همسو با سازمانهای ملی، تمام ظرفیت خود را برای گسترش عفاف و حجاب بر پایه مشارکت و عقلانیت و همچنین صیانت از ارزشهای مبتنی بر شرع مقدس و قانون به کار گیرند.
▫️بدیهی است اقدامات فرهنگی و اجتماعی در این زمینه بایستی روشنگرانه، مدبرانه و ایجابی باشد، ولی آنجا که عدهای معدود و اجیرِ فکری و عملیِ بیگانگانِ علاقمند به توقف مسیر پیشرفت کشور و اقلیتِ هنجارشکنِ خود اکثریتپندار، به قصد ضربه به شخصیت زنان و دختران، جریحهدار نمودن احساسات عمومی، عادیسازی روابط نامشروع و خدشه به حریم عفت عمومی و امنیت روانی و اجتماعیِ قاطبه مردم و خانوادههای پایبند به اخلاق، با کشف حجاب اقدام به اباحهگری و ترویج فرهنگ برهنگی نمایند با واکنش متناسب و قاطع ضابطین و دستگاههای مسئول مواجه خواهند شد.
▫️امید واثق دارم که مردم نجیب استانِ امامینِ انقلاب به ویژه زنان و دختران سرزمین آفتاب با اتکاء به هویت غنی ملی، دینی و انقلابی خویش، این مکر و هجمه شیطانی را دفع و در برافراشتن پرچم عفاف و حجاب در سپهرِ ایران اسلامی پیشتاز و سرفراز باشند.
مخلصالائمه
استاندار مرکزی
#استاندار_مرکزی
#عفاف
#حجاب
#زیست_عفیفانه
#زن_مسلمان_ایرانی
🗓سهشنبه ۱۵ فروردین۱۴۰۲
@ostandari_markazi
هدایت شده از قرارگاه فرهنگی اجتماعی ۱۹ دی استان قم
☑ استاندار قم: رعایت حجاب در تمام مراکز دولتی، عمومی، تجاری و معابر الزامی است
بیانیه استاندار قم در خصوص مسأله عفاف و حجاب:
🔹در بخش الزامات قانونی و انتظامی، رعایت حجاب اسلامی همانند گذشته در همه اماکن دولتی و عمومی، معابر و محل فعالیت اصناف و بخش خصوصی که جنبه انظار عمومی دارند، الزامی است.
🔹در ماههای اخیر و پس از شکست دشمن در آشوبهای خیابانی که یک جنگ تمام عیار شناختی و ترکیبی بود، تهاجم در بخش فرهنگی آن با هدف دوقطبی سازیها شدت گرفته است. مصداق عینی و اجتماعی آن نیز در تحریک معدودی از دختران و بانوان به هنجارشکنی و نادیده گرفتن حجاب اسلامی به عنوان یک تکلیف شرعی و قانونی و حقوق شهروندی، نمود پیدا کرده است.
🔹موضوع پوشش و لباس و سبک زندگی چه در بُعد فردی و چه در بُعد اجتماعی، در گام نخست امری ایجابی، اقناعی و فرهنگی بوده و اولین و موثرترین اقدام در این موضوع نیز فعالیت نهادهای فرهنگی و تربیتی برای هدایت و اقناع افرادی است که دارای سوال در این زمینه هستند یا احیانا دچار آسیب شدهاند.
•┈┈•••🌿🌺🇮🇷🌿•••┈┈•
#آینده_روشن_است
#قرارگاه_فرهنگی_اجتماعی_نوزده_دی
https://eitaa.com/joinchat/870318239Ccbfbd1d549
🔹🔸💠🔸🔹
برگزاری راهپیمایی حجاب و عفاف در خرمآباد
🔹مردم روزهدار خرمآباد امروز پس از اقامه نمازجمعه در محکومیت برخی هنجارشکنیها در حوزه حجاب و عفاف راهپیمایی کردند و اقدامات بیشتری را در ترویج فرهنگ عفاف خواستار شدند.
tn.ai/2876733
@rozaneebefarda
برخورد قوه قضاییه با هنجارشکنان و بیحجابیهای سازمانیافته
🔸حجتالاسلام مصدق، معاون اول قوه قضاییه:
ارتقای فرهنگ اسلامی یکی از مهمترین مواردی است که باید در جامعه پیگیری شود و قوه قضائیه به این مسأله توجه دارد.
فرهنگ قوی ایرانی و اسلامی با غنای بسیاری زیادی که دارد، امروز باید معرفی و تقویت شده و همه دستگاهها به میدان بیایند تا این فرهنگ متعالی بهویژه در نسل جدید نهادینه شود.
رشد فرهنگی با همکاری همگانی بهویژه تلاشهای مداوم مدارس و دانشگاهها صورت میگیرد و باید به این امر توجه کرد، برخی مسائلی را که این روزها در برخی نقاط کشور شاهد آن هستیم، ناشی از بیتوجهی به مسائل فرهنگی دانست.
هنجارشکنیهایی که اخیراً از سوی برخیها انجام میشود، ریشههایی دارد که باید به آن توجه کرد و دوری از این ناهنجاریها با محوریت حجاب نیازمند فرهنگسازی صحیح است.
هیچ فرهنگی با تحمیل بهدرستی اجرایی نمیشود و در آموزههای اسلامی ما نیز این امر وجود دارد و جوامع مختلف نیز اثرات فرهنگ تحمیلی را شاهد بودهاند.
آمارهایی که این روزها دستگاههای مسؤول امر فرهنگ ارائه میدهند، نشانگر این بوده که اکثریت جامعه با رعایت حجاب در کشور موافقت دارند و عمده مردم ما حجاب را دوست دارند.
این علاقهمند به حدی است که در روزهای اخیر شاهد مطالبهگریهای متعدد مردم در زمینه رعایت حجاب در کشور بودهایم و این نشان میدهد فرهنگ اسلامی در کشور ما ریشهای قوی دارد.
برنامههای قوه قضاییه و قوه مجریه در زمینه امور فرهنگی و حجاب بهروشنی و وضوح اعلام شده و در دست اجراست.
آگاهی بخشی به کسانی که غافلانه حجاب را رعایت نمیکنند و سبب ایجاد ناهنجاریهایی در جامعه میشوند، در دستور کار قرار دارد و بخشی از برنامههای قوه قضاییه معطوف به این دسته از افراد است.
برخی افراد نیز اهداف دیگری را دنبال میکنند و با سرویسهای جاسوسی در ترویج بیحجابی در ایران همکاری دارند که حساب آنها جداست و قوه قضاییه با معاندان و هنجارشکنانی از این دست، بهطور جدی برخورد خواهد کرد.
@rozaneebefarda
نامه سرگشاده ۱۲۰ پزشک زن پیرامون مسئله حجاب خطاب به سران قوا
#شورای_عالی_انقلاب_فرهنگی باید راهبرد مناسب ارائه کند
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
متن کامل این نامه بدین شرح است؛
بسم الله الرحمن الرحیم
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران، حجت الاسلام والمسلمین رییسی
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی، جناب آقای دکتر قالیباف
ریاست محترم قوهی قضاییه، حجت الاسلام والمسلمین اژهای
اعضای محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی
سلام علیکم
همان طور که مستحضرید، جبههی استکبار که در تمامی سالهای پس از انقلاب، علیرغم طراحی و اجرای راهبردهای گوناگون و اعمال فشارهای همهجانبه نتوانسته بود مانع بالیدن شجرهی طیبهی جمهوری اسلامی گردد، طی ماههای گذشته با به میدان آوردن تمامی عِدّه و عُدّهی خود، پیچیدهترین جنگهای ترکیبی را علیه ملت شریف ایران رقم زد. در حوادث اخیر، دشمن نهایت توان خود را به کار برد که با آشفته کردن فضا و دگرگون نشان دادن الویتهای نظام، مردم و حاکمیتِ نظام اسلامی را در تقابل با یکدیگر نشان دهد. اما بصیرت و هوشمندی مردم شریف و درایت رهبر معظم انقلاب و سایر مسئولین در انتخاب راهبرد تقابل با دشمن، این طراحی را نیز نافرجام گذارد.
اقتضائات خاص جامعه پس از اغتشاشات سال گذشته، فضایی را فراهم آورد که دشمن، ابتدا به رسمیت نشناختن حریم عرفی و قانونی پوشش را به عنوان نمادی از اعتراض مدنی جلوه دهد و در ادامه، با گسترش اقدامات هنجارشکنانهی بیسابقه در حوزهی پوشش، در جهت تحقق هدف دیرین خود، یعنی کمرنگ کردن ارزش حیا در میان جامعهی دینمدار و خانوادهمحور ایرانی حرکت کند. حرکتی که نقطهی غایی آن، تزلزل بنیان خانواده به عنوان مستحکمترین سنگر مقاومت جامعهی مسلمان ایرانی در برابر هجوم تمدن غربی است.
در شرایط کنونی که رهبر معظم انقلاب مکررا و صراحتا، اصلاح شرایط اقتصادی را اولویت اصلی نظام مطرح کردهاند و مسئولین محترم قوا ، مسائل اقتصادی را در الویت کاری خود قرار دادهاند، دشمن میکوشد تا با حمایت مستقیم و غیرمستقیم از این اقدامات هنجارشکنانه، از یک سو مرزهای قانونی و حریمهای مذهبی و اجتماعی را بیاعتبار کند و از سوی دیگر، آتش خشم قاطبهی جامعهی غیرتمند و حیاباور ایرانی را شعلهور سازد و با ایجاد دوگانهی کاذب آزادی در مقابل حیا زمینه را برای آشوبی دیگر فراهم کند؛ به این امید که مانع از قویتر شدن روزافزون ایران عزیز گردد.
در چنین شرایطی انتخاب راهبردی سنجیده که بتواند در عین مقابله با گسترش این هنجارشکنیها، به نفع دوقطبیسازی و به دنبال آن آشوبهای بعدی عمل نکند، امری ساده به نظر نمیآید.
از این رو انتظار میرود تا مسئولین محترم در تمامی حوزههای مرتبط با مسأله، فعالانهتر عمل کنند و در گام اول، راهبرد انتخابی حاکمیت در برخورد با شرایط فعلی را تبیین نمایند؛ زیرا عدم اعتنا به این موضوع ممکن است به معنای عدم تسلط و یا بی اعتنایی حاکمیت به مساله تلقی شود. فراگیر شدن این ذهنیت در میان افکار عمومی، از یک سو، دست دشمن را برای مرزشکنیهای طراحی شده بعدی باز میگذارد و از سوی دیگر زمینه را مستعد بروز اقدامات هیجانی مینماید.
طبق فرمایش مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی، مسئولیت هدایت فرهنگی کشور، رصد دائم تغییرات فرهنگی جامعه و مهندسی فرهنگی که ذیل آن تکالیف دستگاههای مختلف و تشکلهای مردمی مشخص میشود، از جملهی مهمترین وظایف این شوراست. از این رو از اعضای محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی انتظار میرود تا در این برههی حساس، نسبت به این موضوع ورود فعالانه داشته باشند و راهبری دستگاهها و تشکلهای مردمی را در طراحی و اقدام متناسب با شرایط فعلی، به عهده گیرند.
همچنین با توجه به اهمیت و فوریت مساله ،سران محترم قوا، که طبق سخنان رهبر عزیز انقلاب، حضورشان در شورای عالی انقلاب فرهنگی، ضمانت اجرایی مصوبات شورا محسوب می شود، ملزم می باشند که ضمن حضور فعال در طراحی و تبیین راهبرد متناسب با شرایط، نسبت به اجرای فوری و قطعی آن اهتمام ورزند.
ما به عنوان جمعی از بانوان پزشک، دندانپزشک و داروساز مسلمان که جایگاه خود را مرهون هویتبخشی جمهوری اسلامی به مقام زن میدانیم و از سویی دیگر با آگاهی از آثار حفظ حریم حجاب و عفاف بر سلامت روان جامعه،امنیت اجتماعی، افزایش بهره وری و رشد فردی واجتماعی زنان و مردان، ضمن طرح تقاضای فوق از آن شورای محترم، آمادهایم تا تمامی ظرفیتهای شخصی و اجتماعیمان را در راستای اجرای احکام الهی و اعتلای آرمانهای انقلاب به میدان بیاوریم.
با احترام
@rozaneebefarda