eitaa logo
روزنـہ‌ی آگاهـی
23.9هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
11.4هزار ویدیو
55 فایل
اینجا ، یک سنگـرِ رسانه‌ای و ما ، افـسـرانِ جـنـگِ نـرم #ڪپی‌آزاد • ادمین: @Moh774 • تبادل و تبـلیغات : ـ https://eitaa.com/joinchat/309461009C668c903e99 • - همسرداری : @hamsardari74 - سروش: Sapp.ir/rozaneyeagahi
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 رضا رشید پور : با وضعیت فعلی جلیلی رئیس‌جمهور خواهد شد ظاهرا نا امیدی از پیروز شدن در حال رسوخ کردن به بدنه فعال ستاد پزشکیان است
🔴پزشکیان عجب سوتی داد گفت استفاده از فیلترشکن باعث میشه که نمی تونیم جای افراد رو پیدا کنیم ⏪نتیجه مشورت گرفتن از یک آدم امنیتی مثل آذری جهرمی همین میشه 🗣 [احمد کارآمد]
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️ جلیلی: رئیس‌جمهور باید رئیس‌جمهوری باشد که مردم بتوانند ماهانه یا ۶ ماه یک بار از او سوال کنند 🔻طبق بررسی‌های ما سرعت اینترنت موبایل حداقل ۱۰ برابر و سرعت اینترنت ثابت حداقل ۵۰ برابر افزایش خواهد یافت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جلیلی: اگر سکوی اینترنتی خارجی مسئولیت‌پذیر باشد در کشور اجازه فعالیت خواهد داشت 🔻چرا پول محتوایی که در اینترنت منتشر میشود را به مردم نمی دهیم؟ این شغل و منبع درآمد ایجاد می‌کند. باید در فضای مجازی فعال باشیم و نه منفعل.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پزشکیان: در خصوص مدیریت اینترنت باید مثل بقیه دنیا عمل کنیم؛ الان زندگی مردم را از کار انداخته‌ایم 🔹چه بلایی سر مردم آوردیم با این خودروهایی که تولید کردیم. خودرویی که ۲۰ هزار دلار است در داخل ایران ۱۰۰ هزار دلار می‌فروشند؛ مرزها را باز کنید. 🔹سیاست خارجی اصولاً باید بستر را برای اقتصاددانان و تاجران ما آماده کند. 🔹چرا امارات و دوبی پیشرفت کردند، چون کارشناس مربوطه را پیدا کردند و نسخه را گرفتند و اجرا کردند.
واکنش میثم مطیعی به پزشکیان
10.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️جلیلی: سیاست خارجی فقط ۳ کشور نیست، در دنیا ۲۰۰ کشور وجود دارد 🔻اگر بخواهیم با کسانی که بیشترین اختلاف را داریم منافع کسب کنیم این حتماً به دست نمی‌آید. 🔻در مورد برجام زود ملت خودمان را متهم نکنیم و طرف مقابل را تبرئه کنیم. ما فراتر از تعهدات را انجام دادیم. 🔻سخنگوی دولت آقای روحانی گفتند اگر FATF امضا نشود، نمی‌توانیم واکسن وارد کنیم. 🔻گفتند هم چرخ سانتریفیوژ را می‌چرخانیم و هم چرخ اقتصاد را؛ ولی چه شد؟ ۱۴ بار آژانس گزارش داد که ایران تعهداتش را انجام داد ولی طرف مقابل کلاً از برجام خارج شد. 🔻در ایران هیچکس مانع برجام نشد 🔴 👇 @bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️پاسخی که ۴ سال قبل به مغلطه پزشکیان درباره برجام دادم!
9.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پزشکیان: به‌خاطر نداشتن تکنولوژی ما نفتی که از زمین بیرون می‌کشیم ۱۸ درصد است 🔹مشکل ما این است که نفت را از راهی که تحریم را دور می‌زنند، می‌فروشند. فردی پیدا می‌شود که ۳ میلیارد بشکه را می‌برد و می‌فروشد. 🔹ما به‌خاطر سوءمدیریت روزی چند میلیارد به کشور ضرر می‌زنیم. 🔹گفت‌وگو گفت‌وگوست و پدر با برادر و فرزند گاهی به مشکل می‌خورد؛ اما نباید گفت‌وگو را ترک کند. 🔹آمریکا شهید سلیمانی را به‌خاطر قضایای غزه و سوریه شهید کرد. 🔹ما چکار کرده‌ایم که دنیا با ما اینطور رفتار می‌کند؟ 🔹اف‌ای‌تی‌اف مثل فیفاست و اگر زیربار حرف‌هایی که آنجا می‌زنند نرویم، ما را بازی نمی‌دهند. 🔹تعداد پولی که چاپ کرده‌ایم کلی بالا رفته و ۲ برابر یا ۳ برابر شده؛ چرا اینقدر پول چاپ می‌کنیم؟
🔴 توهین آشکار پزشکیان به شهید سلیمانی متاسفانه بی برنامگی بر صحبت های پزشکیان چنبره زده ولی برای اینکه بتواند طیف تندروی اصلاح طلبان را راضی کند حتی حاضر است شخصیت شهید سلیمانی را هم چنگ بزند. پزشکیان امشب به صراحت گفت «سلیمانی موی دماغ آمریکایی ها بود.» آقای پزشکیان، حاج قاسم، خار در چشم آمریکایی ها بود نه موی دماغ. برای یک رای به سردار دلها توهین نکنید.
11.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جلیلی: با قدرت مسیر را ادامه خواهم داد و نه با ذلت 🔹آقای پزشکیان شما دکتر قلب هستید، اگر تشخیص‌تان غلط باشد تجویزتان هم غلط خواهد بود 🔹اسرائیل مخالف برجام بود؛ چون می‌گفت وقتی این‌ها همینطوری ده‌ها امتیاز می‌دهند چه نیازی به توافق است. 🔹باید از طرف مقابل بخواهیم تعهداتش را انجام دهد. هنر نیست که ده‌ها چیز بدهی و هیچ چیز نگیری. ما امروز در برجام طلبکاریم. 🔹باید اهرم تحریم را از دست دشمن خارج کنیم.