#جامعهکبیره
عرصه رفت و آمد فرشتگان
💠 سوم شعبان | همیشه محضر امام معصوم جایگاه رفت و آمد فرشتگان است.
@Roznegaar
📍فتوای متفاوت محیط زیستی رهبری
🔺۱۵ اسفند ۱۴۰۰ #رهبرانقلاب همچون سالهای گذشته به مناسبت #روز_درختکاری ، دو اصله #نهال_میوه کاشتند. ایشان همچنین یک سخنرانی کوتاه و مهم در باب اهمیت به #محیط_زیست ایراد کردند.
🔺آیت الله خامنهای درخصوص اهمیت #حیات_وحش گفتند: در اسلام، #شکار فقط در صورت نیاز به تغذیه مجاز است و در غیر این صورت، غیرمجاز و خلاف است و حتی سفر شکار سفر حرام شمرده شده است، بنابراین باید جلوگیری از #شکار_غیرقانونی را جدی گرفت و به موضوع حفظ حیات وحش اهتمام داشت.
🔺فتوایی که امروز گفته شد، به منظور توجه به محیط زیست و حیات وحش بسیار مهم است. حکمی که نسبتا جدید است و در میان مراجع نیز محل اختلاف است.
🔺امروزه صید و شکار همچون دوران صدر اسلام نیست. عرضه گوشت به صورت عمومی انجام میشود و نیازی نیست که افراد برای تامین گوشت خودشان وارد عمل شوند و به سراغ گزینههایی مثل شکار بروند.
🔺در سالهای اخیر شاهد کاهش گونه های زیادی از حیوانات مختلف بودیم که دلیل بسیاری از آن ها شکار بی رویه بوده است. سازمان محیط زیست باید برخورد جدیتری با شکارچیان داشته باشد. با شکار، حیات وحش ایران به سوی نابودی خواهد رفت.
@Roznegaar