🔆 شنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ هجری خورشیدی
🌛السبت ۱۴ رمضان ۱۴۴۳ هجری قمری
🎄 Saturday 16 April 2022 AD
📿 #اوقات_شرعی به #افق_تهران
احتیاط یک تا دو دقیقهای لحاظ شود🌱
وقت دعا ما رو هم به خاطر داشته باشید🌱
@Roznegaar
#تقویم_نجومی_اسلامی
✴️ شنبه
👈 ۲۷ فروردین / حمل ۱۴۰۱ ه.ش
👈 ۱۴ رمضان ۱۴۴۳ ه.ق
👈 ۱۶ آوریل ۲۰۲۲ م
❇️ امروز روز خوبی برای همه کارهاست است خصوصا برای امور زیر بسیار خوب است:
✅خرید رفتن
✅دیدار با بزرگان و علما و روسا
✅شروع به تحصیل و تدریس
✅و امور مشارکتی خوب است
🚘 مسافرت خوب و مفید است.
👶 زایمان مناسب و نوزادش علاقمند به تحصیل علم باشد ان شاءالله
❎نماز نافله در شب های ماه مبارک رمضان.
🔵نماز مستحبی شب پانزدهم
(چهار رکعت) در قالب دو نماز دو رکعتی و در رکعت اول بعد از سوره حمد ۱۰۰ مرتبه قل هو الله احد و در رکعت دوم بعد از حمد ۵۰ مرتبه قل هو الله احد خوانده میشود.
♥️ثواب: امیرالمومنین علیه السلام می فرماید: خداوند در عوض این نماز چیزی به او عطا کند که جز خدا از ارزش آن خبر ندارد.
🔭 احکام و اختیارات نجومی
🌓 امروز قمر در برج میزان و از نظر نجومی روز مناسبی برای امور زیر است:
✳️ خواستگاری عقد و عروسی
✳️ خوردن نوشیدنی های دارویی و غیره
✳️ فروختن طلا و جواهرات
✳️ و آغاز درمان و معالجات نیک است
👩❤️👨 انعقاد نطفه و مباشرت.
👩❤️👨 امشب ( شب یکشنبه )، ممکن است فرزند دیوانه متولد گردد.
💇💇♂ اصلاح سر و صورت
طبق روایات، #اصلاح_مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری ، باعث شادی می شود.
💉💉 حجامت فصد زالو انداختن یا #حجامت در این روز از ماه قمری ، موجب سلامتی است.
😴😴 تعبیر خواب امشب :
خواب و رویایی که شب یکشنبه دیده شود تعبیرش از ایه ی 15 سوره مبارکه "حجر" است.
لقالوا انما سکرت ابصارنا بل نجن قوم مسحورون...
و از مفهوم و معنای آن استفاده می شود که شخصی بی حد و حساب با خواب بیننده گفتگوی باطل کند ولی بجای نرسد و کار خواب بیننده روبراه شود.ان شاءالله صدقه بدهد تا رفع گردد..و شما مطلب خود را بر آن قیاس کنید.
💅 ناخن گرفتن
شنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مناسبی نیست و طبق روایات ممکن است موجب بیماری در انگشتان دست گردد.
👚👕دوخت و دوز
شنبه برای بریدن و دوختن،#لباس_نو روز مناسبی نیست آن لباس تا زمانی که بر تن آن شخص باشد موجب مریضی و بیماری اوست.(این حکم شامل خرید لباس و پوشیدن نمی شود)
@taghvimehamsaran
@taghvimehmsaran
@Roznegaar
✨ سجودِ لِلّه، أفضل عبادات
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
✨سجودِ لِلّه(سجده برای خدا) افضل عبادات است.
☘️ بالاترین مقام جسمانی که در آن جا انسان عبودیت را برای خدا اختیار کند همین سجود است و ظاهراً افضل افعال است.
📚 بیانات در درس صلات، جلسه ۱۷۱
@Roznegaar
▫️ باید اهتمام ویژگان و برگزیدگان درگاه خداوندجلجلاله به روزه عقل و قلب، از هر چیز که انسان را از پروردگار به خود مشغول میکند، باشد؛
▫️ و اگر بهواسطه کثرت امور سرگرم کننده و غفلت، اینگونه مراقبه در تمام اوقات امکان نداشت، دستکم باید انسان از خداوند؟عز؟ بخواهد که او را بر این حال یاری نموده و به صفات اهل کمال برساند؛
▫️ و نیز از اینکه از درجات پیشیگیرندگان جامانده، با علم به اینکه میتوانست به آنها بپیوندد، بیمناک باشد؛
▫️ زیرا میداند که افرادی مانند او، از غیرمعصومین بهواسطه تدبیر و سیاست بزرگ نبوی صلیاللهعلیهوآله به منتهای مقامات عالیه نایل گردیدهاند که حتی برخی از آنها برده و غلام بودهاند .
📚 اقبال الأعمال، ج1، ص244
@Roznegaar
📩 ترک گناه
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: برای نزدیکی به خدا، اصل قضیه، ترک گناهان است. انجام مستحبات و نوافل و توسلات و دعا و بقیه امور، فرع است. اصل قضیه، این است که انسان از صدور گناه و خلاف از خود، مانع بشود. این، همان تقوا را میطلبد. گناه نمیگذارد که ما حال دعا و توجه پیدا کنیم. گناه نمیگذارد که ما به فکر بازنگری و بازسازی خودمان بیفتیم. کوشش بکنیم از گناه فاصله بگیریم. ۱۳۹۵/۰۲/۰۸
🌙 #بهار_قرآن
@Roznegaar
#هر_صبح_یک_آیه
#قرآن_کریم
🌺 اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم 🌺
«فَلَا تَحْسَبَنَّ اللَّهَ مُخْلِفَ وَعْدِهِ رُسُلَهُ ۗ إِنَّ اللَّهَ عَزِيزٌ ذُو انتِقَامٍ»
پس هرگز گمان مبر که خدا از وعدهاى که به پیامبرانش داده، تخلّف کند. چرا که خداوند شکستناپذیر و مجازات کننده است.
#سوره_ابراهیم آیه ۴۷
@Roznegaar
❇ #تفسير_آیه
بار دیگر روى سخن را به پیامبر(صلى الله علیه وآله) مىکند و به عنوان تهدید ظالمان و بدکاران مى فرماید: پس گمان مبر که خداوند از وعده اى که به پیامبرانش داده، تخلّف کند (فَلاَ تَحْسَبَنَّ اللَّهَ مُخْلِفَ وَعْدِهِ رُسُلَهُ).
زیرا تخلّف از کسى سر مى زند که یا قادر و توانا نباشد و یا نتواند کیفر دهد یا انتقام بگیرد، حال آنکه خداوند قادر و انتقام گیرنده است (إِنَّ اللَّهَ عَزِیزٌ ذُوانْتِقَام).
🌼🌼🌼
این آیه در واقع مکمّل آیه وَ لاَ تَحْسَبَنَّ اللَّهَ غَافِلاً عَمَّا یَعْمَلُ الظَّالِمُونَ است که قبلاً داشتیم.
یعنى اگر مى بینى ظالمان مهلتى یافته اند، به خاطر غفلت پروردگار از اعمال آنها یا تخلّف او از وعده خود نیست بلکه همه چیز را محاسبه مى کند و کیفر را عادلانه مى دهد.
ضمناً کلمه انتقام که در عرف فارسى امروز ما به معنى تلافى کردن توأم با کینه جویى و عدم گذشت آمده، در اصل به این معنى نیست بلکه مفهوم انتقام همان کیفر دادن و مجازات کردن است; مجازاتى که در مورد خداوند، هماهنگ با استحقاق و عدالت و نتیجه اعمال آدمى است.
ناگفته پیداست که اگر خدا داراى چنین انتقامى نبود، بر خلاف حکمت و عدل بود.
#تفسیر_نمونه
ذیل آیه ۴۷ #سوره_ابراهیم
@Roznegaar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسمت دوم
#حافظه_تاریخی_ایرانی
با موضوع روایت #موشکی_شدن_ایران
هفت دقیقهای که اطلاعات مفیدی به شما خواهد داد.
#امیرحسین_ثابتی
@Roznegaar
🔴 مهمترین جلوۀ غرورِ بعد از خوببودن، «فردیّت در امور معنوی» و «اجتماعینبودن» است
🔴 با اخلاق فردیِ عالی هم ظهور واقع نمیشود؛ اخلاق اجتماعی و ازخودگذشتن در عمل اجتماعی لازم است
📌 #تاریخ_بعثت و #عصر_ظهور
(فصل دوم) – ج۹
🔻 کسی که معنویاتی دارد اما طمع خدمت به مردم ندارد، حتماً دچار غرور معنوی است
🔻 هر کار خوبی انجام دادی بعدش ببین دچار غرور معنوی شدهای یا نه؟ چون نفس انسان مکّار است و خوبیها را مال خود میکند
🔻 دینداری، اخلاق، معنویت و نمازی که آدم را اجتماعی بار نیاورند، بیتردید انحرافی هستند
🔻 تزکیۀ نفس با ازخودگذشتن در عمل اجتماعی حاصل میشود
_
🔘 نفس انسان، مکّار است؛ شما به سمت هر خوبیای بروی، آن خوبی را مال خود میکند. مثلاً اگر نفس شما نتواند، شما را بینماز کند و شما اهل نماز و مسجد بشوی، شما را مغرور میکند و میگوید «من همانم که به مسجد میروم!» یعنی همان غرور معنوی.
🔘 هر کار خوبی انجام دادی، بعدش باید ببینی آیا غرور معنوی پیش آمده یا نه؟ اگر کسی از کارِ خوب شما خبر نداشته باشد، شما نمیتوانید ریا کنید، اما عُجب، اینطور نیست، حتی اگر کسی هم نباشد، باز عُجب و غرور اتفاق میافتد.
🔘 امیرالمؤمنین(ع) میفرماید: «يَعْمَلُ الْأَعْمَالَ الصَّالِحَةَ وَ هُوَ عَلَى وَجَل» مؤمن وقتی کار خوبی انجام داد بعدش دچار ترس میشود از اینکه نفسش شروع به بهرهبرداری کند.
🔘 ما باید بعد از خوببودن، مواظب باشیم که دچار انانیّت، عجب و غرور معنوی نشویم. مهمترین جلوۀ انانیّت بعد از خوببودن، فردیّت در امور معنوی و اخلاقی و اجتماعینبودن است.
هرکسی دید که زیاد طمع خدمت به مردم و دغدغۀ جامعه را ندارد ولی معنویاتی دارد، حتماً دچار غرور معنوی است. این یکی از علامتهای غرور است.
🔘 انانیّت در کجا بیشتر از بین میرود؟ آیا با نماز شب، یا غلبه بر خواب و خوراک، این انانیّت از بین میرود؟ یا آنجایی که وارد جامعه میشوی تا به مردم خدمت کنی اما صدمه میخوری و حرف میشنوی!
🔘 اگر کسی بخواهد با امربهمعروف و نهی از منکر، آنهم با رفق و مدارا، به جامعه خدمت کند، باید از آبروی خودش بگذرد. همانطور که اهلبیت(ع) و اولیاء خدا از آبرو گذشتند.
🔘 مجاهدتکردن در راه علیبنابیطالب(ع) برای حضرت زهرا(س) گذشتن از آبرو بود. برای یاریِ امامحسین(ع) هم باید از آبرویت میگذشتی. چون در آنزمان به خودِ امیرالمؤمنین(ع) و خودِ اباعبدالله الحسین(ع) هم توهین میکردند.
🔘 حضرت خدیجه(س) در ابتدای بعثت که دورۀ غربت پیامبر(ص) بود به ایشان کمک کرد و هستی خود را در اختیار او گذاشت و از آبرو و اعتبارش گذشت با اینکه ایشان و خودِ پیامبر(ص) را هم تمسخر میکردند.
🔘 اگر آدم یکذره بخواهد احترام و آبروی خودش را حفظ کند، اصلاً نباید وارد جامعه بشود و دخالت بکند، نباید حرفی بزند که به او حرف بزنند. شما برای امربهمعروف و نهیازمنکر، باید روی نفس خودت پا بگذاری.
🔘 الان شما آدم مؤمن و محترمی هستی. یکدفعهای شیطان یک جایی که باید امر و نهی بکنی، میگوید «نگو! حرمتَت شکسته میشود» درحالیکه حضرت زهرا(س) همۀ آبرو و حرمت خودش را در راه امیرالمؤمنین(ع) خرج کرد.
🔘 تزکیۀ نفس با ازخودگذشتن در عمل اجتماعی است. چرا همۀ خوبیها یک قطره است در مقابل اقیانوس امر بهمعروف و نهیازمنکر؟ چون شما در امر و نهی، آنقدری که از خودت میگذری حتی در جهاد فی سبیلالله هم آنقدر از خودت نمیگذری.
🔘 ما معمولاً در مسائل اقتصادی، اجتماعی نیستیم. همینجاها ایمانمان به خدا مشخص میشود؛ مثلاً اینکه دربارۀ مسئولیت اجتماعی و امر به معروف و نهی از منکر، در عرصۀ اقتصادی چگونه عمل میکنیم؟
🔘 مسئولیت اجتماعی داشتن در امر اقتصاد و معیشت در این است که بهجای اینکه خودت تنهایی با پولت کار کنی، تعاونی راه بیندازی و با یک عدهای مشارکت کنی. بله ممکن است عُرضۀ تو بیشتر از شرکایت باشد، بگذار یک چیزی از شما به بقیه برسد و دست چهار نفر دیگر را هم بگیر.
🔘 درس اخلاق و دینداری واقعی آن چیزی است که آدم را اجتماعی بار بیاورد. اگر دینداری، اخلاق، معنویت و حتی نماز جماعت، آدم را اجتماعی بار نیاورد، بیتردید انحرافی هستند. این دین و اخلاق و معنویت، مال مغروران است و این افراد را عُجب فرا گرفته است.
🔘 با اخلاق فردی، ظهور واقع نمیشود. البته اخلاقی فردی را نفی نمیکنیم، بلکه میگوییم: معیار اصلی «اخلاق اجتماعی» است. اخلاق فردی، مقدمه و دستگرمی است. با اخلاق فردی خودت را آماده میکنی، اما آنجایی که باید با نفس و ابلیس، حسابی کُشتی بگیری، اخلاق اجتماعی و مسئولیت اجتماعی است.
👤استاد #علیرضاپناهیان
🚩 شبکه افق - ۱۴۰۱/۱/۲۳
👈🏻 متن کامل:
Panahian.ir/post/7256
@Roznegaar
#یوتیوب بهترین و #اینستاگرام بدترین
طبق تحقیقات انجمن بهداشت بریتانیا روی 1479 فرد 14 تا 24 سال، پنج #شبکه_اجتماعی پرکاربرد بر اساس اثرات مثبت و منفی (عوامل اضطراب، افسردگی، تنهایی و...) رتبهبندی شدند.
#Mental_Health
@Roznegaar
🔰 #مکتب_اسلام
#رهبرانقلاب :
🔹 آنچه به یک ملّت و نهضت هویّت و قدرت میدهد دارا بودن یک زیربنای فکری مستحکم است. علّت اینکه خیلی از کشورهایی که انقلاب کردند بعد از مدّت کوتاهی بکلّی از آن راه برگشتند، این بود که یک زیربنای فکری محکمی در اختیارشان نبود. ۱۳۹۹/۱۱/۲۹
@Roznegaar
#فرزندداری
چطور پدر و مادر با #تدبیری باشیم؟
👆🏼یادتون باشه «اساس #رشد_عاطفی سالم در کودکان، احساس دوستداشتنی بودنه. این اطمینان رو به فرزندانتون بدید که شما اونا رو به خاطر چیزی که هستند دوست دارید نه به خاطر کارای خوبشون»
👉🏻 article.tebyan.net/474997
@Roznegaar
🔆 شنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ هجری خورشیدی
🌛السبت ۱۴ رمضان ۱۴۴۳ هجری قمری
🎄 Saturday 16 April 2022 AD
📆 #روزشمار :
▪️۰۱ روز تا ولادت امام حسن مجتبی علیه السلام
▪️۰۴ روز تا اولین شب قدر
▪️۰۵ روز تا ضربت خوردن امام علی علیه السلام
▪️۰۶ روز تا دومین شب قدر
▪️۰۷ روز تا شهادت امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام
@Roznegaar
🤲 #دعای_روز چهاردهم ماه مبارک رمضان
🌺 خدایا مرا هدف بلاها و آفات قرار مده
@Roznegaar