🔰 رهبر انقلاب امروز در دیدار آقای محمد شیاع السودانی نخستوزیر عراق تأکید کردند:
👈🏻 پیشرفت عراق به نفع جمهوری اسلامی است / انسجام و وحدت مجموعههای مختلف لازمهی پیشرفت عراق است / با تکیه بر مردم و جوانانی که در مقابله با داعش امتحان پس دادند در مقابل دشمن محکم بایستید
🔻 پیشرفت عراق و رسیدن به جایگاه والا و واقعی خود به نفع جمهوری اسلامی است و جنابعالی آقای سودانی شخصی هستید که توانایی پیشبرد امور و ارتباطات عراق و رساندن این کشور به جایگاه مستقل و شایسته تمدن و تاریخ آن را دارید.
🔹 عراق برترین کشور عربی منطقه از لحاظ ثروتهای طبیعی و انسانی و همچنین پیشینه فرهنگی و تاریخی و تمدنی است؛ اما متأسفانه با وجود چنین پیشینهای، این کشور هنوز نتوانسته است در جایگاه والا و واقعی خود قرار گیرد.
🔹 از ضرورتهای اساسی رسیدن عراق به جایگاه واقعی خود، انسجام و وحدت مجموعههای داخل عراق است و یکی دیگر از الزامات پیشرفت این کشور، استفاده حداکثری از نیروهای جوان و پُر انگیزه عراق است.
🔹 پیشرفت عراق دشمنانی دارد که شاید در ظاهر هم اظهار دشمنی نکنند اما دولتی همچون دولت شما آقای سودانی را قبول ندارند؛ باید با تکیه بر مردم و نیروهای پرانگیزه و جوان که امتحان خود را در مقابله با خطر عظیم و مُهلک داعش پس دادند، در مقابل اراده دشمن، محکم بایستید.
🔺 پیشرفت عراق در عرصههای اقتصادی، خدماتی و حتی فضای مجازی و ارائه یک چهره موجّه از دولت به مردم عراق منوط به استفاده از ظرفیت عظیم جوانان عراقی به عنوان لشکر واقعی حامی دولت است. دولت جدید عراق میتواند با چنین پشتوانهای و با استفاده از منابع و امکانات خوب مالی که در این کشور وجود دارد، در عرصههای مختلف به ویژه خدماترسانی به مردم، تحول جدی ایجاد کند.
🔍 مشروح خبر را بخوانید👇
https://khl.ink/f/51437
📸 آقای محمد شیاع السودانی، نخستوزیر عراق و هیئت همراه، عصر امروز (سهشنبه) با حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند. ۱۴۰۱/۰۹/۰۸
💻 Farsi.Khamenei.ir
❔سؤال: شما آینده این جانب را چگونه میبینید؟
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔹باسمهتعالی، آینده میزان نیست، عاقبت میزان است.
اگر در ابتدا (دنیا)، بندگی نماید به ترک معصیتِ معبود در اعتقاد و عمل، در عاقبت از مقربان است.
📚 به سوی محبوب، ص٨٧
@Roznegaar
🔻 خاطراتی کوتاه از سیره و سبک زندگی آیتالله بهجت قدسسره:
▫️توی دانشگاه، اخلاق پزشکی درس میدادم.
▫️سفارش میکردند: «حالا که آنجا هستید، توان علمیتان را بالا ببرید.»
▫️یکبار تصمیم گرفتم برای ترم جدید درس برندارم.
▫️گفتم، استخاره کردند؛ بد آمد.
▫️چند ترم بعد، دوباره خواستم استخاره کنند.
▫️گفتند: «مگر شما برای این کار قبلاً استخاره نگرفتید؟!»
▫️در دانشگاه ماندگار شدم.
📚 به شیوه باران، ص۶۵
@Roznegaar
#هر_صبح_یک_آیه
#قرآن_کریم
🌺 اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم 🌺
«وَعَلَى الَّذِينَ هَادُواْ حَرَّمْنَا مَا قَصَصْنَا عَلَيْكَ مِن قَبْلُ وَمَا ظَلَمْنَاهُمْ وَلَـكِن كَانُواْ أَنفُسَهُمْ يَظْلِمُونَ»
و بر یهودیان آنچه را که پیش از این برای تو حکایت کردیم حرام کرده بودیم. ما به آنها ستم نکرده ایم، بلکه آنان خود به خویشتن ستم کرده اند.
#سوره_نحل آیه ۱۱۸
@Roznegaar
❇ #تفسیر_آیه
در اینجا، ممکن است سؤالی طرح شود که چرا غیر از آن چهار چیز که در بالا گفته شد، اشیاء دیگری از حیوانات بر قوم یهود حرام بوده است؟
این آیه گویا به پاسخ این سؤال پرداخته، میگوید: «ما بر یهود (علاوه بر آن چهار مورد) چیزهایی را که قبلا برای تو شرح دادیم تحریم کردیم» (وَ عَلَی الَّذِینَ هادُوا حَرَّمْنا ما قَصَصْنا عَلَیْکَ مِنْ قَبْلُ).
اشاره به اموری است که در آیه 146 سوره انعام آمده: «بر یهودیان هر حیوان ناخنداری را حرام کردیم (اشاره به حیواناتی است که سمّ یکپارچه دارند همچون اسب) و از گاو و گوسفند، پیه و چربیشان را تحریم نمودیم، مگر چربیهایی را که بر پشت آنها قرار داشت، و یا در لابلای امعاء، و دو طرف پهلوها، و یا با استخوان آمیخته بود. این را به خاطر ظلم و ستم آنها، به عنوان کیفر، قرار دادیم و ما راست میگوییم».
🌼🌼🌼
در حقیقت این محرمات اضافی جنبه مجازات و کیفر در برابر مظالم و ستمهای یهود داشته، و لذا در پایان آیه اضافه میکند: «و ما به آنها ستم نکردیم ولی آنها به خویشتن ستم روا میداشتند» (وَ ما ظَلَمْناهُمْ وَ لکِنْ کانُوا أَنْفُسَهُمْ یَظْلِمُونَ).
#تفسیر_نمونه
ذیل آیه ۱۱۸ #سوره_نحل
@Roznegaar