12.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💐 #الله_اکبر 💐
📱 خاطره رهبر انقلاب از سردادن بانگ الله اکبر همراه فرزندانشان در سال ۵۷
✏️ رهبر انقلاب: سال ۵۷، تهران الهامبخشِ دیگرِ شهرها شد؛ هم در راهپیماییها، هم در تولید شعارها. این شعارهای هماهنگی که میدیدید در همهجای کشور پخش میشود، از تهران الهام داده میشد. این تکبیر روی پشت بام را تهرانیها ابتکار کردند و به جاهای دیگر خبر دادند. بنده خودم در مشهد نشسته بودم، شب یکی از دوستان تهرانی که جزو مبارزین بود ــ خدا رحمتش کند ــ تلفن کرد گفت «بشنو»؛ تلفن را گرفت به سمت صدا، من دیدم صدای «اللّه اکبر» میآید؛ گفت شما هم «اللّه اکبر» بگویید، بنده هم با بچّههایمان ــ کوچک بودند ــ رفتیم بالای پشت بام و شروع کردیم «اللّه اکبر» گفتن. ۱۴۰۲/۱۱/۳
✍ بستهی #خط_دیدار
💐 Farsi.Khamenei.ir
15.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💐 #الله_اکبر 💐
🎥 «داستان انقلاب تناور» به روایت رهبر انقلاب
💐 Farsi.Khamenei.ir
📢 هلال ماه شعبان غروب امروز رؤیت شد و فردا، یکشنبه اول ماه شعبان است
🖼 گزارش استهلال ماه شعبان المعظم ۱۴۴۵ ه.ق:
khl.ink/f/55228
13.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا ما مثل غربیها #آزادی نداریم؟
#پاسخ_به_شبهات
🔴 #شبهات_انتخاباتی
✅ پاسخ #حجت_الاسلام_راجی را بشنوید...
@Roznegaar
📚 #کتاب_با_سعداء
❌ واقعیت زندگی مردم در #دوران_پهلوی !!!
♨️ اسدالله عَلَم در خاطراتش میگوید:
«از جمعه ۱۱ تیر تا یکشنبه ۲۰ تیر ۱۳۵۵: ... ولی از حق نباید گذشت که [شوروی] سرویسهای اولیه را به مردم رساندهاند؛ مثل سوادآموزی، حملونقل، تا حدی مسکن، آب و برق، و این بود که باز سفر را بر من تلخ کرد؛ زیرا فکر این که در مرز تمدن بزرگ، پایتخت کشور ما هنوز خاموشی برق داشته و هیچ سرویس صحیحی، نه آب نه برق، حتی در پایتخت نتوانیم به مردم بدهیم، واقعاً ننگ است. واقعاً ننگ است.»
📚 منبع: یادداشتهای عَلَم جلد ۶، صفحه ۱۸۲.
_________________________
📖 برشی از کتاب #جعبه_سیاه اثر #حجت_الاسلام_راجی
@Roznegaar
سایه روشن.mp3
8.44M
🔊 #داستان_صوتی
این قسمت:
❌ عدم پایبندی به خانواده
✅ پایبندی به خانواده
_____________________
🔸 به مناسبت ایام #دهه_فجر هر شب یک برش صوتی از داستانهای کتاب "سایه روشن" اثر #حجت_الاسلام_راجی تقدیم میشود.
@Roznegaar
⁉️ چرا زن و افراد غیرروحانی نمیتوانند نامزد #انتخابات_خبرگان شوند؟
🔴 #شبهات_انتخابات
🔸 #مجلس_خبرگان
_______________________
مطابق با #قانون_اساسی و #قانون_انتخابات مجلس خبرگان رهبری محدودیتی برای حضور غیر روحانیون و زنان در مجلس خبرگان رهبری وجود ندارد.
براساس اصول ۱۰۷ و ۱۰۸ قانون اساسی، قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری به این صورت است که هر فرد دارای شرایط (اشتهار به دیانت و وثوق و شایستگی اخلاقی، اجتهاد در حدی که قدرت استنباطی بعضی مسائل فقهی را داشته باشد و بتواند ولی فقیه واجد شرایط رهبری را تشخیص دهد بینش سیاسی و اجتماعی و آشنایی با مسائل روز، معتقد بودن به نظام جمهوری اسلامی ایران، نداشتن سوابق سوء سیاسی و اجتماعی) میتواند کاندیدای شرکت در مجلس خبرگان باشد.
به این ترتیب هیچ تأکیدی درباره مرد بودن کاندیداها نشده است و حتی از عبارت رجل سیاسی- عبارتی که در دهه اخیر موجب شکلگیری دو نگاه مختلف در خصوص امکان حضور #زنان در #انتخابات ریاست جمهوری شده است- نیز استفاده نشده است؛ بنابراین دارا بودن شرایط اشاره شده کافی است تا زنان نیز همچون مردان برای حضور در این مجلس اثرگذار نامزد شده، آزمون داده و خود را در معرض رأی مردم قرار دهند. با توجه به اینکه در دهههای گذشته آمار حوزههای علمیه زنان از ۴۵۰ واحد گذشته است، میتوان انتظار داشت که در انتخابات آتی تعدادی از این افراد خود را برای ورود به انتخابات آماده کنند.
_______________________
📚 برگرفته از کتاب #یک_صندوق_شبهه اثر #حجت_الاسلام_راجی
@Roznegaar