#پاسخ_شبهات
💢 #شيعه قائل به #غیبت امام دوازدهم هستند، از طرفی غايب در حكم معدوم است و وجود او هيچ فائده ای ندارد.
#پاسخ
✅غيبت امام زمان به معناي انقطاع مطلق رابطه حضرت با مردم نيست. بلكه آنچه شيعه معتقدند و در آثار علما به آن تصريح شده و از روايات استفاده ميشود، غيبت معرفتي و شخصیتی می باشد. يعني حضرت در زمان غيبت به طور ناشناس در جامعه حضور دارد و حوادث و رخدادهاي اجتماعي و مشكلات مردم را زير نظر دارد. چنانكه حضرت در يكي از توقيعاتش به شيخ مفيد مي نويسد، اما مردم ایشان را نمی شناسند.
✅تعداد زيادي از بزرگان اهل تسنن و حتي وهابي تصريح کردهاند که احاديث #مهدويت متواتر هستند و حتي برخي از آنها گفتهاند که #منکران حضرت مهدي کافر هستند. نکته مهم در اين روايات متواتر، حيات امام ع است.
در همه اين روايات، تعبير به خروج و حتی ظهور حضرت مهدی شده است ولذا تعبير به خروج و ظهور در باره کسی که ولادت او ثابت شده و هيچ دليلی بر وفات يا شهادت او وجود ندارد، به معنای قيام و آشکار شدن کسی است که زنده است و با توجه به شرايط و ويژ گی زمانی و وظيفه اش برای دگرگونی اجتماعی اقدام می کند و جالب اينکه در برخی از همين روايات در باره آمدن حضرت عيسی که هنگام ظهور حضرت مهدی را همراهی می کند نيز تعبير به خروج شده است.
✅بر اساس حدیث ثقلین و احادیثی که می گوید معرفت امام زمان بر همگان لازم است و احادیثی که می گوید زمین از حجت، تهی نخواهد ماند و احادیث خلفای دوازده گانه، که همه اینها را اهل سنت نیز نقل کرده اند، امام زمان و حجت خدا باید زنده باشد.
خود حضرت مي فرمايد: مردم از وجود من همانند آفتاب پس ابر سود مي جويند و من سبب آرامش و امنيت مردم روي زمين هستم همانگونه كه ستارگان، امان اهل آسمانند.
اين روايات گوياي اشراف و حمايت حضرت ولي عصر(عج) از مومنين و حق جويان در روی زمين است و طبيعي است كه اشراف و حمايت غائبانه آن حضرت مايه آرامش و تقويت روحي شيعيان و مسلمانان خواهند بود.
📚طبرسي، ج 2،ص 497.
📚الجامع لأحكام القرآن، ج8، ص122
@Roznegaar
💢حکم شرعی #مراجعه به #دعانویس چیست؟
#پاسخ:
✅ نوشتن دعاهایى که از ائمّه معصومین (علیهم السلام) رسیده، و در کتب معتبره موجود است، اشکال ندارد. و امّا #دعانویسى حرفه اى، که متداول افراد سود جوست، صحیح نیست.
دعا نویسی غیر از #طالع_بینی است. هر کس صلاحیت دعا نویسی را ندارد. کسی می تواند دعا بنویسد که #باتقوا و #باسواد باشد و از کتاب های معتبر استفاده کند. دعا نوشتن برای #دخالت در #زندگی دیگران #جایزنیست. به طور کلی اعتمادی به #دعانویسان حرفه ای نیست.
یکی از شرایط تاثیر دعا این است:
شخصی که دعا می کند یا دعا می نویسد, انسان پاک و با تقوایی باشد, چنان که نمونه هایی در بین مردم و علما داشته ایم که دعاهای شان بی جواب نمی مانده است. بنابراین , اگر دعانویس آدم خوبی بوده و دارای تقوا و نفس پاکی باشد، #دعایش اثر خواهد داشت.
اما برخی کسانی به نام دعا نویس پیدا می شوند که دعانویسی را وسیله امرار معاش خود قرار داده و مردم را از این راه فریب می دهند, نمی توان به آنان اعتماد کرد و مراجعه به آنان جایز نیست اگر انسان عالم وصالح باشد که از منابع معتبر #دینی استفاده کنند اشکال ندارد درغیر این صورت جایز نیست وغالبأ این افراد #رمال و #کلاهبردار هستند و با شگردهای مختلف افراد را #فریب می دهند
@Roznegaar