1431019_248.mp3
6.55M
🎙 #کلیپ_صوتی | طلیعه پیروزی
🔺️ حضرت آیتالله خامنهای در این کلیپ صوتی با نگاهی گذرا به دوران پادشاهی محمدرضا پهلوی، مقاطعی ذلتبار از حکومت پهلوی را برمیشمارند.
🗓 سالگرد فرار شاه از ایران در ۲۶ دیماه سال ۱۳۵۷
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔰 #سخن_نگاشت | توصیه مهم رهبر انقلاب به مداحان: مبارزه با طاغوت، ظلم، استکبار و فساد را در فضای کشور منتشر کنید
🏷 #دیدار_مداحان
📥 دسترسی به متن بیانات👇
https://khl.ink/f/51746
31.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #کلیپ_نوشت | طلیعه پیروزی
🔺️ حضرت آیتالله خامنهای در این کلیپ نوشت با نگاهی گذرا به دوران پادشاهی محمدرضا پهلوی، مقاطعی ذلتبار از حکومت پهلوی را برمیشمارند.
🗓 سالگرد فرار شاه از ایران در ۲۶ دیماه سال ۱۳۵۷
💻 Farsi.Khamenei.ir
14011022.pdf
1.31M
📝 #جزوه | متن کامل بیانات رهبر انقلاب اسلامی در دیدار مداحان اهل بیت ۱۴۰۱/۱۰/۲۲
💻 Farsi.Khamenei.ir
📊 اطلاع نگاشت
💡 مروری بر تبیین رهبرانقلاب از تفاوت نگاه اسلامی و نگاه غرب متجدد در مساله زن در دیدار اخیر اقشار مختلف بانوان
📌 دیدار اقشار مختلف بانوان با رهبر انقلاب
🗓 ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
🔰 #سخن_نگاشت | در مداحی علاوه بر معرفت آموزی احساس برانگیزی هم هست
🏷 #دیدار_مداحان
📥 دسترسی به متن بیانات👇
https://khl.ink/f/51746
🔻 پیامبر(ص) جامعۀ مدینه را به یک اوجی رساند که امروز آن اوج، کمکم دارد برای ما یک ضرورت و تکلیف میشود
🔻 الگوی یاران امامزمان، جامعهای است که پیامبر(ص) آن را با مفهوم «مواسات» درست کرد
🔘 پیامبر(ص) بخشهایی از اسلام را به نمایش گذاشت که تا وقتی شیعیان آن بخشها را اجرا نکنند، امامزمان نمیآید
🔘 پیامبر(ص) با #مواسات ، در مدینه جامعهای ساخت که ما در طول انقلاب هنوز به آن نرسیدهایم؛ بهجز اربعین!
🔘 #اربعین امامحسین(ع) شبیه جامعهای است که پیامبر(ص) ساخته بود
🔘 ریشۀ #فاطمیه این بود که مردم از آن اوجی که پیامبر(ص) میخواست خسته شدند و پلهپله پایین آمدند
____
رسولخدا(ص) نیامده بود برای اینکه صرفاً به مردم بگوید: «ظلم نکنید، مرتکب قتل نشوید، نماز بخوانید، مهربان باشید، اخلاق را رعایت بکنید و...» ایشان یک اوج را به مردم نشان داد و آن را بهواسطۀ نفوذ شخصیت برجستۀ خود در جامعه اجرا کرد.
پیامبر(ص) چهکار بزرگی انجام داد؟ ایشان توانست از مدینه، شهری درست کند که آغاز شکلگیری آن بر مفهومی به نام « #مواسات » استوار بود. هرکسی مسلمان میشد، باید به مدینه هجرت میکرد. لذا مردم، خانواده و زندگیشان را رها میکردند و به مدینه میآمدند، رسولخدا(ص) این کار بسیار سخت و سنگین را اجرا کرد.
کسانی که خانه و کسب و کارشان را رها کردند و به مدینه هجرت کردند، آمدند در کوچههای مدینه پخش شدند و کسانی که از قبل در مدینه زندگی میکردند هم اعتراض نکردند بلکه غالباً مسلمانها را به خانۀ خودشان راه دادند و مثلاً گفتند: ما دوتا اتاق داریم یک اتاقِ ما هم مال شما باشد...
جامعهای که پیامبر(ص) ساخت اینگونه بود: «وَ الَّذِینَ مَعَهُ أَشِدَّاء عَلَى الْکُفَّارِ رُحَمَاء بَیْنَهُمْ» البته پیامبر(ص) باید چنین کار بزرگی انجام میداد؛ چون میخواست تمام اسلام را به نمایش بگذارد.
آیا ما در طول انقلاب هیچوقت به این سطح از مواسات رسیدهایم؟ الان درجۀ «رُحَمَاء بَیْنَهُمْ» در بین ما چقدر است؟ وقتی اربعین میآید این «رُحَمَاء بَیْنَهُمْ» را در اربعین میبینیم اما در زندگی روزمرۀ خودمان نمیبینیم.
زندگی در اربعین، بالاتر از یک زندگی دُنگی است که هرکسی سهم خود را بدهد. در زندگی دُنگی اگر یک نفر پول نگذارد او را کنار میگذارند. اما اربعین مثل قصۀ مهاجرت مردم به مدینه است؛ هرکسی از هرجا آمده باشد مهمان امامحسین(ع) است. یک عده کنار جاده میآیند و میگویند: ما نوکر همۀ مهمانهای امام حسین(ع) هستیم.
پیامبر(ص) بخشهایی از اسلام را به نمایش گذاشت که-به تعبیر امامباقر(ع)- تا وقتی شیعیان آن بخشها را اجرا نکنند، امامزمان(عج) نمیآید. به امامباقر(ع) گفتند: در کوفه گروه بسیار زیادی آمادهاند که برای قیام از شما اطاعت کنند. حضرت فرمود: آیا آنها دست در جیب برادر مؤمن خود میکنند تا به مقدار نیاز بردارند؟ گفتند: نه؛ فرمود: وقتی امامقائم(ع) ظهور کند مؤمن به مقدار نیازش از جیب برادرش برمیدارد و کسی جلوی او را نمیگیرد. (اختصاص شیخ مفید، ص24)
اصحاب امامزمان(ع) باهم «ندار» هستند و الگوی آنها همان شهر مواساتی است که پیغمبر(ص) درست کرد. رسولخدا(ص) یک نقطۀ اوج را به مردم نشان داد، جامعه را به سمت آن سوق داد و آن را اجرا کرد که آن اوج، امروز هم آرزوی ما است و کمکم از حالت آرزو به صورت نیاز و ضرورت در میآید و برای ما به تکلیف تبدیل میشود.
بعد از رسولخدا(ص) مردم نتوانستند آن اوج را تحمل کنند و تاب بیاورند و یککمی پایین آمدند. مردم مدینه از جبهۀ حق به جبهۀ باطل کوچ نکردند، فقط چون طاقت اینهمه حقمداری را نداشتند، یکذره پایین آمدند؛ بعد هم پله پله سقوطشان آغاز شد تا به دست امثال همین مردم، امامحسین(ع) به شهادت رسید.
مردم مدینه دشمن حضرت زهرا(س) نبودند و ایشان را دوست داشتند. اما حرفشان این بود: «چیزی که حضرت زهرا(س) از ما میخواست، یک چیز حداقلی نبود، بلکه خیلی حداکثری بود» ولی مردم طاقت آن را نداشتند. یعنی اکثر مردم احساس ضرورت نمیکردند که در اوج باشند. ریشۀ فاطمیه این بود که مردم نمیتوانستند و نمیخواستند در اوج باشند، از قله پایین آمدند و گفتند همین دامنۀ قله خوب است!
ضرورت کار حداقلی را همه میدانند اما ضرورت کار در اوج را نمیفهمند. کارهای حداقلی را اگر انجام ندهیم زود، بدبخت میشویم ولی کارهای در اوج را اگر انجام ندهیم آناً بدبخت نمیشویم بلکه به مرور بدبخت میشویم. در همین مدینه که صدای نالۀ فاطمه(س) را جواب ندادند 53سال بعد در واقعۀ حرّه 700نفر از صحابه و تابعین توسط سربازان یزید کشته شدند حتی بدون اینکه اعتقادی به ولایت علیبنابیطالب(ع) داشته باشند.
🚩 حرم حضرت معصومه(س)- ۱۴۰۱/۱۰/۰۵
@Roznegaar
❤️ علت گمراهی و انحراف مردم از راه راست، پیروی از هوای نفس، فراموشی روز قیامت و حساب و کتاب است!
📖 سوره ص آیه ۲۶
@Roznegaar
هرگز عذرخواهی نمیکنیم
وقاحت بیحد و مرز چشمآبیهای جانی
🔺 « #امانوئل_مکرون »، رئیسجمهور #فرانسه گفته بهخاطر استعمار ۱۳۲ساله کشورش در #الجزایر و نقش آن در جنگ استقلال که منجر به کشتهشدن حدود ۱/۵میلیون الجزایری توسط نیروهای فرانسوی شد، خواهان بخشش نخواهد شد.
@Roznegaar
هر پست تبلیغاتی «کریستیانو رونالدو» در اینستاگرام: ۱۰۰میلیارد تومان!
🔺 #کریستیانو_رونالدو در #سال۲۰۲۲ به ازای هر پست تبلیغاتی، ۲/۵میلیون دلار بهدست آورد.
🔸بالاتر از «مسی» با ۱/۸میلیون دلار برای هر پست و «ویرات کوهلی» بازیکن کریکت هند با یکمیلیون دلار
@Roznegaar
#یک_دقیقه_کتاب
راه فرار از #افکار_شیطانی
🔹 #وحی یعنی یک ارتباط سریع و پنهانی، ارتباطی که یک لحظه به دلتان میافتد یا فکری که به ذهنتان میرسد. اگر خودشناس باشید، میگویید: «این حرف مال من نیست.»
🔸مثلاً اگر خانۀ دوستتان رفتید و به ذهنتان رسید به ناموسش نگاه چپ کنید، در حالیکه قبول دارید این حرف برای شما نیست، همان جا تشخیص دهید که این فکر از طرف #شیطان است، در نتیجه رادیو را سریع خاموش کنید و بدانید که موجتان اتومات بوده، چرخیده و سمت #ابلیس رفته است. سریعاً به خدا پناه ببرید. قرآن میفرماید:
«فَاسْتَعِذْ بِاللَّهِ»
سریع یک ذکر مانند:
«لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ»
بگویید یا صلوات بفرستید. اینها واقعاً تأثیرگذار است. قدیمها همین که دعوا میشد «لاالهالاالله» و «اَستَغفِرالله» میگفتند و همین ذکر جلوی #دعوا را میگرفت.
📗برشی از #کتاب_دیجیتال چگونه گناه نکنیم؟
@Roznegaar
🔆 #حضرت_زهرا عليهاالسلام فرمود:
💠 فَجَعَلَ اللّه ُ . . . إطاعَتَنا نِظاما لِلمِلَّةِ و إمامَتَنا أمانا لِلفُرقَةِ؛
❇️ خدا اطاعت و پیروی از ما اهلبیت را سبب برقراری نظم اجتماعی در امت اسلامی و امامت و رهبری ما را عامل وحدت و درامان ماندن از تفرقهها قرار داده است.
📚بحارالانوار، جلد ۴۳، صفحه ۱۵۸
@Roznegaar
🔅#پندانه
✍ بستگی به نگاه شما دارد!
🔹روزی مردی ثروتمند، پسر کوچکش را به روستا برد تا به او نشان دهد مردمی که در آنجا زندگی میکنند، چقدر فقير هستند.
🔸آن دو، يک شبانهروز در خانه محقر يک روستايی مهمان بودند.
🔹در راه بازگشت و در پايان سفر، مرد از پسرش پرسيد:
نظرت درمورد مسافرتمان چه بود؟
🔸پسر پاسخ داد:
عالی بود پدر!
🔹پدر پرسيد:
آيا به زندگی آنها توجه کردی؟
🔸پسر پاسخ داد:
بله پدر!
🔹و پدر پرسيد:
چه چيزی از اين سفر ياد گرفتی؟
🔸پسر کمی انديشيد و بعد به آرامی گفت:
فهميدم که ما در خانه يک گربه گرانقيمت داريم و آنها ۶ تا، ما در حياطمان يک فواره داريم و آنها رودخانهای دارند که نهايت ندارد.
🔹ما در حياطمان فانوسهای تزيينی داريم و آنها ستارگان را دارند. حياط ما به ديوارهايش محدود میشود، اما باغ آنها بیانتهاست!
🔸من چند مربی خصوصی دارم اما بچههای آنها در مسير زندگی و مواجهه با مشکلات چيزهايی ياد میگيرند و...»
🔹با شنيدن حرفهای پسر، زبان مرد بند آمده بود.
🔸پسربچه اضافه کرد:
متشکرم پدر، تو به من نشان دادی که ما چقدر فقير هستيم!
@Roznegaar
#درجه_حرارت خانهها
در کشورهای مختلف
🔸 #هوای_سرد این روزها گریبان خیلی از کشورهای جهان رو گرفته تا جایی که رعایت #مصرف_انرژی به یکی از دغدغههای مهم تبدیل شده، به همین بهونه سروقت این رفتیم که طبق آمارهای جهانی #دمای_خانه های در کشورهای مختلف چقدره
@Roznegaar