📌 چرا #قبل_از_انقلاب ، در کنار رساله عملیه، زیاد به #انگیزهسازی نیاز نبود؟
تا پیش از انقلاب، اغلب کسانی که مخاطب تبلیغ قرار میگرفتند افرادی بودند که به عالمان دین «مراجعه» کرده بودند؛ شاید به همین دلیل برترین عالمان دینی را مرجع مینامیدند. اما امروزه، بهویژه به دلیل وجود حکومت اسلامی، با انبوه کسانی روبرو هستیم که خود را با دین «مواجه» میبینند. این شرایط، دشواریهای فراوانی را بر سر راه تبلیغ و ایجاد انگیزههای دینداری ایجاد کرده است.
شاید قبلاً در کنار رسالههای عملیهای که به مردم داده میشد، کمتر نیازمند تولید انگیزه در آنها بودیم. چون همینکه فردی به عالمان دینی مراجعه میکرد، طبیعتاً ناشی از برخورداری او از انگیزۀ کافی بود. اما هماکنون حوزۀ علمیه، نه با مراجعهکنندگان، که با انبوه کسانی روبرو است که خود را با دین مواجه میبینند، و شاید به دلایلی تا حدودی انگیزۀ معارضه هم داشته باشند.
طبیعتاً محتوای تبلیغی مناسب برای مخاطب قرار دادن این گروهِ مواجهشدگان با دین، باید بسیار دقیقتر طراحی شود و مواجهشوندگان با دین انتظار بیشتری دارند که دین در مقام تبیین، معقول، منطقی و زیبا به نظر برسد.
📗 بخشی از کتاب «حلقۀ مفقوده در تولید علم در حوزههای علمیه» اثر #علیرضاپناهیان
panahian.ir/post/7543
#حلقه_مفقوده
@Roznegaar
#سکانس۴۱
نمره منتقدان به فیلمهای روز چهارم جشنواره
🔸منتقدان در روز چهارم #جشنواره_فیلم_فجر به فیلمهای «چرا گریه نمیکنی؟»، «بچه زرنگ» و «هوک» امتیاز دادن
@Roznegaar
#سکانس۴۱
آقای پوراحمد سر قولت بمان و دیگر فیلم نساز!
🔸 #کیومرث_پوراحمد در چهل و یکمین #جشنواره_فیلم_فجر ، فیلم سینمایی «پرونده باز است» را کارگردانی کرده، که مضمون فیلم درباره قتلهای ناموسی در رده سنی نوجوانان است.
🔸سناریو « #پرونده_باز_است » نه تنها به لحاظ ساختاری قوی و منسجم نیست بلکه در تحلیل، تجزیه و هماهنگی موضوع هم ضعیف است.
🔸البته یکی از عجیبترین جملاتی که درباره آقای پوراحمد از زبان تهیهکننده فیلم ( #علی_قائممقامی ) در نشست خبری شنیدیم این بود که آقای کارگردان (کیومرث پوراحمد) کلا رسانهها را رصد نمیکند و فرد خبری نیست که خبرگزاریها را نگاه کند
@Roznegaar
🔸 اعتکاف کسی که نمیتواند روزه بگیرد
✅ #اعتکاف کسی که نمی تواند #روزه بگیرد؛ مانند بیمار و مسافر، صحیح نیست.
🔺 رساله نماز و روزه، مسأله ۹۹۲
@Roznegaar
❤️ با نعمتهایی که خدا به شما داده...
آخرت بسازید
و از دنیا برای گذران زندگی استفاده کنید
📖 سوره قصص، آیه ۷۷
@Roznegaar
#صبحانه پروتئینی به
#کاهش_وزن تان کمک میکند
🔸تحقیقات نشان میدهد اگر نیاز بدن به #پروتئین برآورده نشود، مصرف چربی و کربوهیدرات و بهطورکلی غذاخوردن، افزایش و سیگنالهای سیری کاهش مییابد.
🔸با مقایسه انرژی دریافتی و زمان مصرف، محققان دریافتند کسانی که در اولین وعده غذایی خود، مقدار کمتری پروتئین مصرف میکنند، در وعدههای بعدی کالری بیشتری دریافت میکنند؛ البته فیبر تا حدی میتواند بدین منظور جایگزین پروتئین شود و احساس سیری را فراهم کند.
🔸بدین ترتیب تخممرغ با کمی نان سبوسدار و سبزیخوردن برای صبحانهی افرادی که #رژیم_لاغری دارند، یک انتخاب ایدهآل است.
@Roznegaar
📌 #ولایت تنها عامل تضمینکننده اجرای همه خوبیها در فرد و جامعه است
🔸بدون ولایت خوبیها محقق نمیشوند یا اگر محقق شوند، ثمره ندارند
➖ چرا با همه تلاشهایی که صورت میگیرد، اخلاق درست نمیشود؟
➖ گفته میشود: «جهان باید به سوی صلح و عدالت برود.» این شعار خوبی است ولی سؤال این است که چگونه جهان به سوی صلح و عدالت میرود؟
➖ خداوند متعال در #روز_عید_غدیر فضایی را در #تاریخ_اسلام درست کرد که تمام سخنان خوب، شدنی و اجرایی بشوند. در واقع خداوند شیرازه کتاب فضایل را طرحریزی کرد که همان «ولایت» است. تلقی ما از مفهوم ولایت این است که «ولایت عامل تضمینکننده اجرای همه خوبیهاست؛ هم در فرد هم در جامعه»
➖ اگر ولایت-در فرد یا جامعه بشری- تحقق پیدا نکرده باشد، خوبیهایی که دارد برایش بیفایده خواهد بود و هر جایی را درست کند، یک جای دیگرش میلنگد. جامعه غربی از جهاتی رشد کرده است، مثلاً سطح قانونمندی را افزایش دادهاند ولی محبت و عاطفه از دست رفته است. اینها یعنی فضیلتهای ابتر و ناقصی هستند. به تعبیری، آنها خواستند ابرو را درست کنند، چشم را کور کردند!
➖ ما باید از سرِ اندیشه و عقلانیت و درک بالای خودمان، دم از ولایت علی(ع) بزنیم. اگر میخواهیم با مسأله ولایت، به صورت عقلانی برخورد کنیم، باید این استدلال جابیفتد که بدون ولایت، سایر فضایل و خوبیها شدنی و اجرایی نخواهند بود.
➖ ولایتمداری ریشه و امّالامراض را از بین میبرد و امّالامراض هم خودخواهی و تکبر انسان است. وقتی کسی بتواند حقیقتاً در مقابل ولی خدا تواضع کند، امّالامراض در وجودش نابود میشود و آن وقت است که میتواند بقیه خوبیها را بهدست بیاورد.
@Roznegaar
38.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#طرفداران_پهلوی دوست ندارند این فیلم دیده شود، چون پاسخی برای این سوالات درباره عملکرد شاه ندارند.
در قسمت ۵۱
برنامه #حافظه_تاریخی_ایرانی ،
با استناد به آرشیوهای به جا مانده از #دوره_پهلوی مروری کردهایم بر عملکرد شاه در اقتصاد، سیاست خارجی، سیاست داخلی، فرهنگ و... نکاتی که #سلطنتطلبها هیچ وقت درباره آن صحبت نمیکنند!
مرور #عملکرد_پهلوی در ۲۲ دقیقه
#پهلوی
#محمدرضا_پهلوی
@Roznegaar
#معرفی_کتاب
اگر به مطالعه درباره #دوران_پهلوی علاقه دارید، برایتان یک پیشنهاد ویژه داریم؛
نام کتاب :
#پهلوی_ستایی_در_ترازوی_تاریخ
نویسنده :
دکتر #سیدمصطفی_تقویمقدم
این کتاب به تازگی توسط موسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی منتشر شده و علیرغم حجم کم (۲۲۰ صفحه) اطلاعات مفیدی درباره دوره پهلوی و تاریخ نگاری جهت دار طرفداران سلطنت دارد.
در بخش نخست این کتاب، خاستگاه و انگیزه و ماهیت جریان #پهلویستایی بیان شده و تناقضهای شان مورد بررسی قرار گرفته.
در بخش دوم کتاب نیز محورهای مهمی از ادعاهای #پهلوی ستایان درباره ماهیت کودتای سوم اسفند، پیدایش #سلسله_پهلوی ، ایجاد دولت مقتدر مرکزی توسط #رضاخان ، تشکیل ارتش نوین، تأمین امنیت، حذف عوامل محلی سنتی انگلیس، نقش انگلیسیها و... که در کتاب "ایران، برآمدن رضاخان و برافتادن قاجار و نقش انگلیسیها" نوشته دکتر #سیروس_غنی مطرح شده، مورد بررسی و نقد قرار گرفته است.
@Roznegaar
#معرفی_کتاب
در سالهای اخیر فیلمها و مستندهای زیادی از سوی شبکههای ماهوارهای برای تطهیر عملکرد #رژیم_پهلوی ساخته شده که شاید مهمترین آنها مجموعه چند قسمتی "انقلاب ۵۷" شبکه منوتو بوده.
کتاب " #پهلوی_سوم " اثری محققانه در پاسخ به جزییات این تحریفها و روایتهای کاریکاتوری از تاریخ است که مطالعه آن برای علاقهمندان به #تاریخ_معاصر به خصوص #دوره_پهلوی مفید است.
در این کتاب ادعاها و شبهات مختلفی از جمله توسعه ایران در زمان شاه، اقتدار نظامی شاه، استقلال شاه، مذهبی بودن شاه و... بررسی شده و در خلال پاسخگویی به بسیاری از شبهات، نکات تاریخی ارزشمند دیگری نیز بیان شده است.
تعداد صفحات : ۱۹۶ صفحه
نويسندگان : #حسن_بشیر و #کاظم_موذن
@Roznegaar