هدایت شده از تبیین
⭕️تاثیر دعا در امر فرج امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
🔹«به طور یقین #دعا در امر تعجیل #فرج آن حضرت، مؤثر است، اما نه لقلقه».
📕در محضر بهجت، ج ٢، ص ٣٢٤
منبع: وبسایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت (ره)
#آیت_الله_بهجت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از تبیین
⭕️پیچیدگی خاص در مبارزه با نفوذ
🔹راه مبارزه با #اسلام_آمریکایی از پیچیدگی خاصی برخوردار است که تمامی زوایای آن باید برای مسلمانان پابرهنه روشن گردد؛ که متاسفانه هنوز برای بسیاری از ملت های اسلامی مرز بین #اسلام_آمریکایی و #اسلامنابمحمدی و اسلام پابرهنگان و محرومان،
🔹و اسلام مقدس نماهای متحجر و سرمایه داران خدانشناس و مرفهین بیدرد، کاملًا مشخص نشده است، و روشن ساختن این حقیقت که ممکن نیست در یک مکتب و در یک آیین، دو فکر متضاد و رودررو وجود داشته باشد از واجبات سیاسی بسیار مهمی است...
بیانات حضرت امام ۶۷/۰۶/۱۴
منبع: سایت جامع امام خمینی (ره)
#امام_خمینی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از تبیین
⭕️عاقبت گناه و گناهکاران
🔹از #امام_رضا (علیه السلام) روایت شده است: «گناهِ یأس از رحمت خدا، بیشتر از گناهی است که شخص مرتکب شده است». اگر جلوی خود را در ارتکاب #معاصی نگیریم، حالمان به #انکار و #تکذیب و #استهزاء به #آیات_الهی، و یا به جایی میرسد که از رحمت خدا ناامید میشویم.
🔹اگرچه برای هر #گناهکاری روشن است که از رحمت خدا خارج شده است؛ رحمت واسعه الهی که: «إِذا کانَ یوْمُ القیامَةِ، نَشَرَ اللّهُ تَبارکَ وَ تَعالی رَحْمَتَهُ، حَتّی یَطْمَعَ إِبْلیسُ فی رَحْمَتِهِ» [۱] (در روز #قیامت خداوند تبارک و تعالی به حدی #رحمتش را میگستراند که ابلیس در رحمت خدا طمع میکند).
🔹به #عمر_سعد در برابر قتل #سیدالشهداء (علیه السلام) و اینکه چنان شخصیت بزرگ و بزرگواری را که خویشاوند او هم بود، از بین ببرد، چه وعده هایی داده بودند! ولی او نه به شاهی رسید و نه رئیس جمهور شد و نه به ملک ری رسید. به خدا پناه میبریم! #انسان چقدر و از چندین جهت باید #حافظ_خود باشد که عاقبتش به خیر باشد.
پی نوشت؛
[۱] روضةالواعظین، ج ۲، ص ۵۰۲.
📕در محضر بهجت، ج ۱، ص ۱۹۳
منبع: وبسایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت (ره)
#آیت_الله_بهجت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️روایات اسلامی چگونه اهمیت «صدق» و «راستی» را تبیین نموده است؟ (بخش اول)
🔸اهميت اين #فضيلت_اخلاقى در روايات اسلامى بيش از آن است كه در سخن بگنجد؛ رواياتى كه در این زمینه از #رسول_اکرم (صلی الله علیه و آله)، #ائمه_هدى (عليهم السلام) نقل شده، بيش از حدّ احصا و شمارش است. در ادامه تنها گلچينى از آن بيان مى شود كه به عنوان مشت نمونه خروار، بيانگر موقعيت اين صفت در ميان تمام صفات انسانى است. از اين روايات به خوبى استفاده مى شود كه همه فضايل انسانى از #صدق و #راستى سرچشمه مى گيرد.
1⃣#پيامبر_اكرم (صلی الله علیه و آله) در حديثى می فرماید: «لا تَنْظُرُوا اِلى كَثْرَةِ صَلاتِهِمْ وَ صِيامِهِمْ وَ كَثْرَةِ الْحَجِّ وَ الزَّكاةِ وَ كَثْرَةِ الْمَعْرُوفِ وَطَنْطَنَتِهِمْ بِاللَّيلِ، اُنْظُرُوا اِلى صِدْقِ الْحَدِيثِ وَ اَداءِ الاْمانَةِ» [۱] (نگاه نكنيد به فزونى نماز و روزه و زيادى حج و زكات و انفاق ها و سر و صداى عبادات شبانه بعضى از مردم [اگر مى خواهيد آنها را امتحان كنيد] آنها را به #راستگويى و #ادای_امانت آزمايش كنيد).
2⃣#امام_صادق (عليه السلام) در این رابطه می فرماید: «اِنَّ اللهَ عَزَّ وَ جَلَّ لَمْ يَبْعَثْ نَبِيّاً اِلاّ بِصِدْقِ الْحَدِيثِ وَ اَداءِ الاْمانَةِ اِلَى الْبَّرِ وَ الْفاجِرِ» [۲] (خداوند متعال هيچ پيامبرى را مبعوث نكرد، مگر به دلیل #راستى در سخن گفتن و #اداى_امانت به نيكوكار و بدكار).
3⃣آن حضرت در حديث ديگرى در رابطه با تأثير راستگويى در همه اعمال انسان، می فرماید: «مَنْ صَدَقَ لِسانُهُ زَكى عَمَلُهُ» [۳] (كسى كه #زبانش به #راستى گرايد #اعمالش_پاك و پاكيزه مى شود). زيرا #راستگويى ريشه اعمال صالح است.
4⃣#امام_صادق (عليه السلام) در پيامى به يكى از دوستان بزرگوارش به نام عبدالله بن ابى يعفور می فرماید: «اُنْظُرْ ما بَلَغَ بِهِ عَلِىٌ عِنْدَ رَسُولِ اللهِ فَاَلْزِمْهُ فَاِنَّ عَلِيّاً اِنَّما بَلَغَ ما بَلَغَ بِهِ عِنْدَ رَسُولِ اللهِ بِصِدْقِ الْحَدِيثِ وَ اَداءِ الاْمانَةِ» [۴] (نگاه كن ببين #على به چه وسيله آن همه مقام نزد #رسول_خدا پيدا كرد، و همیشه به آن ملتزم باش. بدان #على آن همه مقام را نزد رسول خدا به خاطر #راستگويى و #اداء_امانت پيدا كرد). اين تعبير نشان مى دهد كه حتى شخصيت بزرگى مانند #امام_على (عليه السلام)، در سايه اين دو فضيلت به آن مقام والا در نزد پيامبر اكرم رسيد.
5⃣فردی از #امام_على (عليه السلام) درباره مقام و شخصيت انسانها سوال کرد؛ از آن حضرت پرسيد «اَىُّ النّاسِ اَكْرَمُ» (چه كسى [نزد خداوند متعال] گرامى تر است؟)، فرمود: «مَنْ صَدَقَ فِى الْمَواطِنِ» [۵] (كسى كه همه جا #راست بگويد). با توجه به اين كه قرآن مى گويد «اِنَّ اَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللهِ اَتْقاكُمْ» [۶]؛ (گرامى ترين شما نزد خدا #باتقواترين شما است). روشن مى شود كه #روح_تقوا همان صدق و #راستى است.
6⃣#امام_على (عليه السلام) در حديث ديگرى درباره تأثير #صدق و راستى در #نجات_انسانها از چنگال مشكلات و خطرات مى فرمايد: «اَلْزِمُوا الصِّدْقَ فَاِنَّهُ مَنْجاةٌ» [۷] (هرگز #راستگويى را رها نكنيد، چرا كه #سبب_نجات انسان است). #امام_صادق (علیه السلام) در حديث ديگرى در تشبيهی درباره #صدق و راستى مى فرمايند: «اَلصِّدْقُ نُورٌ غَيرَ مُتَشَعْشِع اِلاّ فِى عالَمِهِ كَالشَّمْسِ يَسْتَضِىءُ بِها كُلُّ شَىء يَغْشاهُ مِنْ غَيرِ نُقْصان يَقَعُ عَلى مَعْناها» (صدق و #راستگويى نورى است كه جهان اطراف خود را روشن مى كند، همچون آفتاب كه چيزى كه در معرض تابش آن قرار بگيرد روشن مى شود، بى آنكه نقصانى در آن وارد گردد). آن حضرت در ذيل اين حديث، می فرمایند: «اَلصِّدْقُ سَيْفُ اللهِ فِى اَرْضِهِ وَ سَمائِهِ اَيْنَما هَوى بِهِ يُقَدُّ» [۸] (#صدق، شمشير خدا در زمين و آسمان است، هر كجا آن را فرود آورد، كارگر مى شود). #ادامه_دارد...
پی نوشتها؛
[۱] بحار الأنوار، دار إحياء التراث العربی، چ۲، ج۶۸، ص۹، باب۶۰. [۲] همان، ج۱۱، ص۶۷، باب۲. [۳] الكافی، دار الكتب الإسلامية، چ۴، ج۲، ص۱۰۴، ح۳. [۴] الكافی، همان، ح ۵. [۵] بحار الأنوار، همان، ج۶۸، ص ۹، باب۶۰، ح۱۲. [۶] قرآن کریم، سوره حجرات، آیه ۱۳. [۷] بحار الأنوار، همان، ج ۶۸، ص۹، باب۶۰. [۸] همان، ج۶۸، ص۱۰، باب۶۰، ح ۱۸
📕اخلاق در قرآن، مكارم شيرازى، ناصر، مدرسة الامام على بن ابیطالب (ع)، ۱۳۷۷ش، چ اول، ج ۳، ص ۲۰۸
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#صدق #راستى #راستگویی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از تبیین
⭕️قرآن موجودی ربوبی و از عالم نور است
🔹بالاخره ما #شیعیان که عقیده داریم #قرآن عدیل #اهل_بیت علیهم السلام و «اهل بیت» عدیل «قرآن»اند، و بین آنها جدایی وجود ندارد، آیا نمی توانیم از نظر به #قرآن و به #اهل_بیت علیهم السلام استفاده های معنوی و جسمانی بکنیم؟! آیا هیچ می دانیم که #قرآن نظیر سایر مکتوبات نیست!
🔹گویی #قرآن موجودی ربوبی از عالم نور و روحانی است که در عالم اجسام و اعراض ظهور کرده است. به دلیل اینکه چیزهایی از آن بر میآید، یا دیده میشود، که از اجسام و اعراض دیده نمیشود. بنابراین، باید به طور یقین بفهمیم که نگاه کردن به #قرآن مثل نگاه کردن به سایر کتب نیست.
📕در محضر بهجت، ج۲، ص۱۳۵
منبع: وبسایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت (ره)
#آیت_الله_بهجت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از شهید حاج حسین خرازی
27.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 حرکت اعتراضی امروز امت حزبالله مقابل دفتر ارتباطات مردمی قوه قضائیه به تعویق افتاد
🔻قرائت بیانیه شورای تجمع مردمی جهت به تعویق افتادن اجتماع مقابل دفتر ارتباط مردمی قوه قضاییه توسط سردار دفاع مقدس حسین الله کرم
▪️با توجه به درخواست مکرر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کل کشور (دبیرکل ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور و سایر مسئولان مربوطه) مبنی بر لغو موقت تجمع جهت جلسه با دادستان کل کشور و پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری؛ شورای تجمع مردمی به این درخواست مسئولین و تشکلهای مردمی جواب مثبت داد.
▪️توجه : دو هفته مهلت برای صحبت با دادستان و مسئولان قضایی کشور جهت اتمام حجت نهایی میباشد و در صورت عدم همکاری و ادامه ترک فعل خود، تجمعات و تحصنهای بزرگ و مداومی برپا خواهیم کرد.
▪️ با شروع هفته وحدت، تمام تلاش خود را جهت اتحاد مومنین در چارچوب مبانی انقلاب اسلامی انجام خواهیم داد و در صورت نقض تعهد و عدم همکاری طرفین، در مقابل دفتر اصلی حجت الاسلام اژهای تجمع خواهیم کرد.
▪️وحدت با حذف عامل دوقطبی جامعه یعنی بیحجابی رخ خواهد داد و ما هیچگونه مماشاتی با هنجارشکنان دینی را تحمل نخواهیم کرد.
▪️ با عرض پوزش و معذرت خدمت امت حزب الله که از سراسر کشور به سمت تهران حرکت کردند؛ بدانید این حرکت مردمی جهاد بزرگی میباشد.
💠به نقل از کانال رسمی تحصن مردمی
هدایت شده از شهید حاج حسین خرازی
Abozar Roohi - Mardome Meydan.mp3
11.45M
سرود حجاب فاطمی ابوذر روحی
هدایت شده از شهید حاج حسین خرازی
نقش قالیباف در -AudioConverter.mp3
5.28M
نقش قالیباف در انتخاب کابینه پزشکیان و اتفاقات اخیر
حجتالاسلام سید کمیل موسوی
مجلس خالیبافی
هزینه از رهبری
دولت دروغگویان
سرطان اصلاحات امریکایی
سرمایه های اسرائیل درایران❌
#خونخواهی_هنیه_عزیز
#طریق_الاقصی
#اربعین
هدایت شده از شهید حاج حسین خرازی
🔺شاید از اقدام صدا و سیما مبنی بر ضبط سریال " پایتخت ۷ " شنیده باشید!
🔻شاید خبر داشته باشید که آقای محسن تنابنده از جمله کسانی بودند که در فتنه پاییز ۱۴۰۱ از اغتشاشگران حمایت نموده و در اینستاگرام خود با پشتیبانی علنی از "محسن شکاری" اعلام موضع نمودند؟
🔺از این اقدام صدا و سیما چند سوال میتوان برداشت نمود:
1️⃣ با وجود اینکه محسن تنابنده از جمله سلبریتی های فعّالِ در فتنه #زن_زندگی_آزادی در راستای حمایت از اغتشاشگران و هنجارشکنان ملّی بوده، چرا توسط تریبون ملّی بایکوت #رسانهای و یا #ممنوعالتصویر نشد؟
2️⃣ آیا قحطالرجال است و یا اینکه مسئولین صدا و سیما از جمله خودفروخته های غربزده و ضدّنظام میباشند که با جوازِ ایفاء نقش "نقی" توسط محسن تنابنده، به دیگر سلبریتیها گرا دهند که "نگران نباشید،هر سلبریتی که علیه نظام اقدام سیاسی کند،اتّفاقی برایش نمیافتد، بلکه سال دیگر هم میتواند در تریبون ملّی بازی کند"؟
3️⃣ یا اینکه فیلم پایتخت،بهعلت استقبال پرشور مردم نسبت به آن و درآمد هنگفتی که صدا و سیما از پخش تبلیغات میانهبرنامهای این سریال دریافت میکند، شمشیر خود را غلاف نموده تا آقای تنابنده بازی خودش را بکند؟
4️⃣ آیا صدا و سیما با پخش سریال پایتخت بهمراه "محسن تنابنده" سعی داشته که حوادث ناگوار جنبش #ز_ز_آ را به فراموشی بسِپاراند و شهداء مدافع امنیت،خرابی های اماکن عمومی،سران فتنهگر و اقدامات کشف حجاب بانوان ما را به مرداب تاریخ بفرستد؟
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅
هدایت شده از شهید حاج حسین خرازی
Copy of جمعه 23شهریور1403 خطبه دوم نماز جمعه اصفهان(1).mp3
25.03M
ا༻⃘⃕࿇﷽༻⃘⃕❀ا
🎧 بخش مهمی از خطبه دوم نماز جمعه ۲۳ شهریور ماه آیت الله مهدوی که راجع به اوضاع فرهنگی و حجاب است
🔉 لطفا گوش کنید و حتما انتشار بدید
💠 #_هنر_تبیین #زیست_عفیفانه #محض_اطلاع
#نهضت_آگاهسازی_و_مطالبه_گری
هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️روایات اسلامی چگونه اهمیت «صدق» و «راستی» را تبیین نموده است؟ (بخش دوم و پایانی)
🔸اهميت اين #فضيلت_اخلاقى در روايات اسلامى بيش از آن است كه در سخن بگنجد؛ رواياتى كه در این زمینه از #رسول_اکرم (صلی الله علیه و آله)، #ائمه_هدى (عليهم السلام) نقل شده، بيش از حدّ احصا و شمارش است. در ادامه تنها گلچينى از آن بيان مى شود كه به عنوان مشت نمونه خروار، بيانگر موقعيت اين صفت در ميان تمام صفات انسانى است. از اين روايات به خوبى استفاده مى شود كه همه فضايل انسانى از #صدق و #راستى سرچشمه مى گيرد.
7⃣#امام_على(عليه السلام) در اهميت #صدق می فرماید: «اَلصِّدْقُ رَأْسُ الدِّين» (صدق و #راستگويى اساس دين است). و در حديث ديگرى مى فرمايد: «اَلصِّدْقُ صَلاحُ كُلِّ شَىء» (#راستى سبب اصلاح هر چيزى است). و در حديث مشابه ديگرى مى فرمايد: «اَلصِّدْقُ اَقْوى دَعائِمِ الاْيمانِ» (#صدق قوى ترين ستون هاى ايمان است). و در تعبير ديگرى مى فرمايد: «اَلصِّدْقُ جَمالُ الاْنْسانِ وَ دَعامَةُ الاْيْمانِ» (#صدق جمال انسان و ستون ايمان است). و بالأخره در تعبير مهم ديگرى مى فرماید: «اَلصِّدْقُ اَشْرَفُ خَلائِقِ الْمُوْقِنِ» [۱] (#صدق شريف ترين اخلاق افراد صاحب يقين است).
8⃣#رسول_خدا (صلى الله عليه و آله) مى فرمايد: «اِنَّ رَجُلا جاءَ اِلَى النَّبِى فَقالَ يا رَسُولَ اللهِ ما عَمَلُ الْجَنَّةِ؟ قالَ الصِّدْقُ اِذا صَدَقَ الْعَبْدُ بَرَّ، وَ اِذا بَرَّ آمَنَ، وَ اِذا آمَنَ دَخَلَ الْجَنَّةَ قالَ: يا رَسُولَ اللّه وَ ما عَمَلُ النّارِ؟ قالَ اَلْكِذْبُ، اِذا كَذِبَ الْعَبْدُ فَجَرَ وَ اِذا فَجَرَ كَفَرَ، وَ اِذا كَفَرَ دَخَلَ النّارَ» [۲] (كسى از #رسول_خدا پرسيد: #عملى كه انسان را #بهشتى مى كند چيست؟ فرمود: #راستگويى، زيرا هنگامى كه انسان راست بگويد #نيكوكارى مى كند و هنگامى كه نيكوكارى كند #ايمان آورد و هنگامى كه ايمان بياورد داخل #بهشت مى شود؛ عرض كرد اى رسول خدا! #عملى كه انسان را #دوزخى كند چيست؟ فرمود: #دروغ است، هنگامى كه #دروغ بگويد #كار_بد انجام مى دهد، و هنگامى كه كار بد انجام مى دهد #كافر مى شود، و هنگامى كه كافر شود داخل #دوزخ مى گردد).
🔹جالب اين كه در اين حديث #راستگويى سرچشمه نيكوكارى و نيكوكارى سرچشمه #ايمان شمرده شده است؛ اين به خاطر آن است كه #افراد_بدكار براى توجيه اعمال خود معمولا به #دروغ پناه مى برند، #دروغ نیز با تاثیر در روح آدمى، تدريجاً #ايمان را تضعيف کرده، و سرانجام به #كفر مى انجامد، همانگونه كه #قرآن ميفرمايد: «ثُمَّ كانَ عاقِبَةُ الَّذِينَ اَسائُوا السُّوء اَنْ كَذَّبُوا بِآياتِ اللهِ وَ كانُوا بِها يَسْتَهْزِئُونَ» [۳] (سپس سرانجام كسانى كه #اعمال_بد مرتكب شدند به جايى رسيد كه #آيات_خدا را تكذيب كردند و آن را به سخريه گرفتند).
9⃣#امام_على (عليه السلام) در حديث ديگرى میفرماید: «اِذا اَحَبَّ اللهُ عَبْداً اَلْهَمَهُ الصِّدْقُ» [۴] (هنگامى كه خدا كسى را دوست بدارد خداوند #راستگويى را به قلب او مى افكند).
🔟آن حضرت در حديث ديگرى میفرماید: «اَرْبَعٌ مَنْ اُعْطِيَهُنَّ فَقَدْ اُعْطِىَ خَيْرُ الدُّنْيا وَ الاْخِرَةِ، صِدْقُ حَدِيث وَ اَداءُ اَمانَة وَ عِفَّةِ بَطْن وَ حُسْنِ خُلْق» [۵] (چهار چيز است كه به هر كس داده شود خير دنيا و آخرت به او داده شده؛ #راستگويى در سخن، اداء امانت، نگهدارى شكم از حرام و حسن خلق).
💠از مجموع اين احاديث، نكات مهم زير به خوبى استفاده مى شود: ۱) يكى از طرق آزمايش مردم. آزمايش افراد صاحب ايمان، بوسیله #راستگويى است. ۲) دعوت به #راستگويى جزء برنامه اصلى تمام پيامبران بوده است. ۳) #راستگويى سبب پاكى عمل است. ۴) مقام والاى انسان در پيشگاه خدا در گرو #راستگويى است. ۵) گرامى ترين مردم #راستگويانند. ۶) #راستگويى سبب نجات در آخرت است. ۷) #راستگويى قوى ترين ستون دين است. ۸) #راستگويى كليد بهشت است. ۹) #راستگويى نشان محبوبيت انسان در پيشگاه خدا است. ۱۰) آن كس كه #راستگو است، خير دنيا و آخرت را نصيب خود مى كند. و با توجه به اين آثار دهگانه اى كه براى #راستگويى ذكر شد به خوبى روشن میشود كمتر صفتى از فضايل اخلاق است كه به پاى اين صفت برسد.
پی نوشتها؛
[۱] غررالحكم و دررالكلم، محقق: رجائى، سيدمهدى، دارالكتاب الإسلامي، قم، چ۲، ص۶۷ (قصار ۱۳۰۰) و ص۱۲۱ (قصار ۲۱۴۲) و ص۸۴ (قصار ۱۶۱۵) و ص۵۹ (قصار ۱۱۵۸) و ص۳۶ (قصار ۵۷۰)
[۲] إرشاد القلوب إلى الصواب، ديلمى، الشريف الرضي، قم، چ۱، ج۱، ص۱۸۵
[۳] سوره روم، آيه۱۰
[۴] غررالحكم و دررالكلم، همان، ص۲۸۸ (قصار ۱۲۷)
[۵] همان، ص ۱۲۴ (قصار ۲۱۶۴)
📕اخلاق در قرآن، مكارم شيرازى، ناصر، مدرسة الامام على بن ابیطالب (ع)، ۱۳۷۷ش، چ۱، ج۳، ص۲۰۸
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#صدق #راستگویی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از تبیین
⭕️اميرالمؤمنين امام علی عليه السلام:
🔸«عَجِبتُ لِمَن يَرى أنَّهُ يَنقُصُ كُلَّ يَومٍ فِی نَفسِهِ وَ عُمُرِهِ وَ هُوَ لا يَتَأَهَّبُ لِلمَوتِ».
🔹در شگفتم از كسى كه می بيند هر روز از جان و #عمر او كاسته مى شود، امّا براى #مرگ آماده نمی گردد.
📕غررالحكم و دررالكلم، ح ۶۲۵۳
#امام_علی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️سیره حکومتی امام على (عليه السلام) در برخورد با «بازاریان» و «کسبه» چگونه بود؟
🔸مطابق آنچه كه مرحوم كلينى در «كتاب شريف كافی» آورده است: اميرالمؤمنين #امام_على (عليه السلام) هر روز صبح اوّل وقت به بازار مى آمد و بر كار #مغازهداران و داد و ستد #تجّار نظارت مى نمود و از #مفاسد_اقتصادى پيشگيرى مى كرد. آن حضرت تازيانه اى نيز در دست داشت تا افراد سركش بترسند، و سركشى و تمرّد نكنند. آن حضرت در ابتداى #بازار مى ايستاد و در ضمن جملاتى كوتاه #كسبه_بازار را نصيحت نموده، آنها را به وظايفشان آشنا مى كرد. #بازاريان با شنيدن صداى مولى دست از كار كشيده و به سخنان آن حضرت گوش جان مى سپردند: «يَا مَعْشَرَ التُّجَّارِ اِتَّقُوا اللهَ» (اى #تجّار و اى كسبه! #تقواى_الهى پيشه كنيد). سپس در ضمن جملاتى كوتاه و شفّاف امّا عميق و پرمعنا ده سفارش به آنها مى فرمود:
1⃣«قَدِّمُوا الْإِسْتِخَارَةَ» (اى اهل بازار! #خير را از #خداوند_متعال مسئلت كنيد). مغازه و كارخانه و شركت و زمين كشاورزى و ماشين و اداره و مانند آن، #ابزار و وسيله است. خير را از #مسبّب_الاسباب و وسيله ساز طلب نماييد.
2⃣«وَ تَبَرَّكُوا بِالسُّهُولَةِ» (سختگيرى نكنيد و #آسان بگيريد). با مردم كنار بياييد چرا كه #بركت در سهولت و تركِ سختگيرى است.
3⃣«وَ اقْتَرِبُوا مِنَ الْمُبْتَاعِينَ» (به مشتريان نزديك شويد). سخنانى از قبيل «قيمت هاى ما مقطوع است» و «يك كلام» و مانند اينها كه باعث دورى مشتريان مى شود نگوييد.
4⃣«وَ تَزَيَّنُوا بِالْحِلْمِ» (#صبر و حوصله داشته باشيد). اگر مشترى جنس مغازه شما را نپسنديد و خريد نكرد عصبانى نشويد و بد و بيراه نگوييد.
5⃣«وَ تَنَاهَوْا عَنِ الْيَمِينِ» (از #قسم_خوردن به هنگام معامله خوددارى كنيد). خداوند بزرگتر از آن است كه او را وسيله رسيدن به منافع مادّى قرار دهيد.
6⃣«وَ جَانِبُوا الْكَذِبَ» (و از #دروغ گفتن بپرهيزيد). متأسفانه #دروغ ابزار كار بعضى از كسبه و تجّار است، تا آنجا كه كاسبى كردن را بدون دروغ امكان پذير نمى دانند. بايد توجّه داشته باشيم كه #دروغ گفتن گاه زبانى است و گاه عملى. اجناس داخلى را برچسب خارجى زدن و فروختن آن به عنوان جنس خارجى نوعى دروغ است. غشّ در معامله نيز خود دروغ محسوب مى شود.
7⃣«وَ تَجَافَوْا عَنِ الظُّلْمِ» (#ظلم و ستم نكنيد). به #سود_عادلانه قانع باشيد؛ زيرا سود غيرعادلانه هر چند زياد هم باشد، اما #بركت ندارد، صرف دارو و دكتر مى شود.
8⃣«وَ أَنْصِفُوا الْمَظْلُومِينَ» (نسبت به افراد مظلوم #انصاف داشته باشيد). رعايت حال افراد مظلوم و كم درآمد را بكنيد، تا خداوند نيز رعايت حال شما را بكند.
9⃣«وَ لَا تَقْرَبُوا الرِّبَا» (نزديك #ربا نشويد). نه تنها آلوده #رباخوارى نشويد، بلكه نزديك آن هم نرويد.
🔟«وَ أَوْفُوا الْكَيْلَ وَ الْمِيزانَ» (#كم_فروشى نكنيد)». [۱] به گونه اى نباشد كه داراى دو وزنه باشيد؛ براى خريد كالا از وزنه كامل و براى فروش آن از وزنه ناقص استفاده كنيد.
💠آرى! اين است روش اسلام و دستور اسلام براى تجارت و كسب درآمد از راه حلال، كه از زبان مولى الموحدين، اميرالمؤمنين امام علی (عليه السلام) نقل شده است.
پی نوشتها؛
[۱] الكافی، كلينى، محمد بن يعقوب بن اسحاق، دار الكتب الإسلاميه، چ چهارم، ج ۵، ص ۱۵۱ (باب آداب التجارة)
📕داستان ياران، مكارم شيرازى، ناصر، مدرسه امام على بن ابيطالب(ع)، چ اول، ص ۲۰۹
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#بازار #کسب #کار #تجارت #اقتصاد
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از تبیین
⭕️صلاح دین و دنیای ما
🔹ای کاش میدانستیم صلاح دین و دنیای ما در تمسک به #انبیاء و #اولیاء و تمسک به #قرآن و #عترت است!
📕در محضر بهجت، ج ٢، ص ۳۸۱
منبع: وبسایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت (ره)
#آیت_الله_بهجت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️در منابع اسلامی چه ارزش و اهميتی برای «سكوت» بيان شده است؟ (بخش اول)
🔹در روایات اسلامی تاکید زیادی به #سکوت شده است. #امام_على (عليه السلام) در فرازی از خطبه متقين در بيان اوصاف ايشان مى فرمايد: «اگر #پرهيزكار #سكوت كند، سكوت او، او را محزون نمى كند». فرد متقى وقتى سكوت مى كند كه حرفى پسنديده نداشته باشد، و كسى كه بداند اگر بخواهد سخن بگويد، حرف بيهوده و چه بسا باطل كه منجر به گناه مى شود مى زند از #سكوت خود خشنود است.
🔹اگر صاحب مارى، مارى را در سوراخ خود محبوس كرده باشد، مگر ناراحت مى شود؟ نه هرگز!؛ زيرا بيرون آمدن مار همان و نابود كردن انسانها و بلكه خود صاحب مار همان! غصه خوردن بر #سكوت براى كسى است كه زبان خود را به بيهوده گويى و سخنان زائد عادت داده است؛ و #اهل_تقوا به جهت آگاهى از #فواید و ثمرات دنيوى و اخروى #سكوت و #مفاسد و آفات سخن گفتن مثل: خطا و دروغ و غيبت و سخن چينى و نفاق و اهانت و ستيزه جويى و ايذاء خلق و غير اينها، خود را عادت داده اند كه بيشتر از #مقدار_لازم سخن نگويند.
🔹#رسول_اکرم (صلی الله علیه و آله) مى فرمايد: «خوشا به حال كسى كه #زيادهگويى را از زبانش گرفت و زيادى مال خود را انفاق كرد». [۱] #امام_علی (علیه السلام) مى فرمايد: «اگر كلام تو از نُقره باشد، يقين بدان كه #سكوت [تو] از طلا است». [۲] و در كلمات بزرگان آمده است: «لايق ترين چيزى كه در زندان مى باشد، #زبان است»؛ [۳] و نيز گفته شده: «#زبان كم جِرم (وزن)، ولى بزرگ جُرم است!». [۴]
🔹ابوبكر بن عياش مى گويد: «چهار پادشاه هند و چين و كسرى و قيصر اجتماع كردند [كسرى لقب پادشاهان ايران و قيصر لقب پادشاهان روم بوده است]، يكى از آنها گفت: من بر آنچه #گفتهام پشيمانم و بر آنچه نگفته ام پشيمان نيستم. دومى گفت: من هنگامى كه #سخن مى گويم و كلمه اى بر زبانم جارى مى كنم، آن كلمه مالك من است، ولى من مالك و صاحب اختيار او نيستم و وقتى آن كلمه را نگويم مالك آن هستم و آن مالك من نيست. سومى گفت: تعجب مى كنم براى متكلّم كه وقتى #سخن او به سوى او برگردد، كلمه او به او ضرر و #زيان مى زند و اگر رجوع به او نكرد به او نفع نمى رساند [يعنى تعجب از بعضى كه وقتى سخن مى گويد، يا به ضرر او تمام مى شود، يا نفعى براى او ندارد]. چهارمى گفت: من بر برگرداندن آنچه #نگفتم قدرتمندتر هستم، تا آنچه گفتم [آنچه از دهان بيرون آمد ديگر برنمى گردد]». [۵]
🔹گفته اند: «چهار چيز است كه هرگز برنمى گردد: ۱) #سخنى كه گفته شود. ۲) تيرى كه انداخته شود. ۳) ساعتى كه بگذرد. ۴) فرصتى كه از دست برود». [۶] #امام_صادق (عليه السلام) میفرماید: «#سكوت، شعار محققين به حقایق گذشتگان و حقایق ثابت و محقق است (و در آن فوایدى است)؛ ۱) [سكوت] #كليد همه راحتی هاى دنيا و آخرت است. ۲) #رضايت_خداوندى در آن است. ۳) [موجب] سبك كردن حساب. ۴) حفاظت از خطاها و لغزشها. ۵) پوششى بر جاهل است كه جهل و نادانى هاى او آشكار نشود. ۶) زينت و زيبايى و اُبُهّت عالم است. ۷) در #سكوت، گوشه گيرى و انزواى هواى نفسانى است. ۸) رياضت و #مجاهدت با #نفس در آن است. ۹) #شيرينىِ_عبادت. ۱۰) از بين رفتن قساوت قلب. ۱۱) عفت. ۱۲) #جوانمردى و مروّت. ۱۳) #تدبر_صحيح و #فهم و كياست و #عقل، از جمله فوائد آن به شمار مى رود.
🔹پس تا مجبور و ناچار نشدى، لب به #سخن مگشاى و #زبان فرو بند، خصوصاً اگر شنونده اهليت كلام تو را نداشته باشد». «ربيع بن خثيم» كاغذى در برابر خود مى گذاشت و هر چه تكلم مى كرد مى نوشت و شبانگاه محاسبه مى كرد كه چه به نفع او بوده و چه به ضرر او و مى گفت: «آه آه نَجَا الصَّامِتُونَ وَ بَقِينَا»؛ (آه آه سكوت كنندگان نجات يافتند و ما باقى مانديم [و گرفتار سخن شديم!]).
🔹بعضى از ياران رسول الله (صلی الله علیه و آله) مرتب سنگ در دهان خود مى گذاردند، وقتى مى خواستند حرف بزنند و مى دانستند براى خدا و در راه خدا و براى انجام وظيفه الهى است، سنگ را از دهان بيرون آورده و سخن مى گفتند. بسيارى از صحابه (سكوت مى كردند) و گاهى آه بلندى مثل تنفس انسان غمديده از سينه مى كشيدند و مانند اشخاص مريض (كه به زور حرف مى زند) حرف مى زدند! و جز اين نيست كه سبب هلاكت خلق و نجات آنها در سخن و سكوت است (سخن موجب هلاكت و سكوت موجب نجات است)! پس خوشا به حال كسى كه معرفت عيب كلام و درستى آن و فواید سكوت نصيبش شد که این از اخلاق انبیاء (علیهم السلام) و شعار برگزیدگان است. #ادامه_دارد...
پی نوشتها؛
[۱]منهاج البراعة فی شرح نهج البلاغة، هاشمی خویی، حسن زاده آملی، کمرهای، مكتبة الإسلامية، چ۴، ج۱۲، ص۱۵۵ [۲]همان [۳]همان [۴]همان [۵]همان [۶]خواندنیهای دلنشین، سعیدی لاهیجی، کتاب سعدی، قم، ۱۳۶۸ش، ج۱، ص۱۰۰
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#سکوت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از شهید حاج حسین خرازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ اعترافات تکان دهنده جهانگیری و وزرای دولت روحانی، در اولین جلسه با شهید رئیسی در پاستور
مستند «نجات از لبه پرتگاه» در فضای مجازی منتشر شد.
هدایت شده از تبیین
⭕️علم اخلاق
🔹#علم_اخلاق نسبت به #نفس و #روح، همانند «علم طب» است نسبت به بدن و جسم؛ همان گونه که «علم طب» دو شاخه دارد: یکی بهداشت و پیشگیری از بیماری و دیگری درمان بیماری؛
🔹#علم_اخلاق نیز دو شاخه دارد: یکی درباره #فضایل و راه به دست آوردن آنها و دیگری درباره #رذایل و راه علاج آنهاست.
📕 #نردبان_سعادت (تلخیص و تحریر کتاب معراجالسعادة)، ص ۶۵
منبع: وبسایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت (ره)
#اخلاق
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️در منابع اسلامی چه ارزش و اهميتی برای «سكوت» بيان شده است؟ (بخش دوم و پایانی)
🔸در روایات اسلامی تاکید زیادی به #سکوت شده است. #امام_على (عليه السلام) در فرازی از خطبه متقين در بيان اوصاف ايشان ميفرمايد: «اگر پرهيزكار سكوت كند، سكوت او، او را محزون نمیكند».
🔹كسى كه ارزش و مقدار #تأثير_كلام را فهميده باشد، #سكوت را شعار خود قرار داده و بدون #دقت و #تفكر سخن نمى گويد، و كسى كه اطلاع و احاطه بر #آثار_لطيف و خصوصيات دقيق و باريك #سكوت پيدا كرده و «سكوت» را نگهبان امين اسرار و حقایق قلبى خود قرار داده است، البته #كلام و #سكوتِ چنين آدمی عبادت خواهد بود و كسى بر اين عبادتِ او آگاهى نمى يابد بجز پادشاه با جبروت كه همان #خداوند_متعال است. [۱]
🔹ابن ابى الحديد در ذيل اين فراز ميگويد: «#پرهيزكار از فوت كلام و سخن نگفتن محزون و ناراحت نمیشود، زيرا #سكوت را غنيمت میداند، نه خسران و زيان». [۲] آرى #پرهيزكاران ساكتان ناطقند، آنها گرچه ساكتند، ولى روش و منش آنها گوياى ارزش هاى اخلاقى است. آنها مجسمه و تابلوى تمام نماى قرآناند. «#قرآن هم امر و هم نهى مى كند و #ساكت_ناطق است». [۳] #رسول_اكرم (صلی الله علیه و آله) ميفرمايد: «چهار چيز است كه فقط #مؤمن دارا است، يكى از آنها #سكوت است و آن اولين عبادت است». [۴]
🔹#امام_صادق (عليه السلام) ميفرمايد: «كسانى كه قبل از شما بودند، #سكوت را فرا گرفتند و شما سخن را، اگر فردى از شما خواست #متعبّد و عبادت كننده [با خلوص نيت] باشد، بايد #سكوت را قبل از آن به مدت ده سال فرا گيرد، اگر اين كار را به خوبى انجام داد و #صبر بر آن كرد، #متعبّد مى شود وگرنه بايد بگويد: «مَا اَنَا لِمَا اَرُومُ بِاَهْلٍ» [۵] (من اهليّت آنچه را در نيت دارم، ندارم).
🔹از #نبى_اكرم (صلی الله علیه و آله) نقل شده كه: «حضرت به مردى كه نزد ايشان آمده بود فرمود: آيا تو را به امرى كه وارد #بهشت میكند، راهنمایى كنم؟ گفت: بله يا رسول الله! فرمود: از آنچه خدا به تو داده به ديگرى بده؛ گفت: اگر محتاجتر از ديگرى بودم چطور؟! فرمود: مظلوم را يارى كن؛ گفت: اگر ضعيفتر از كسى باشم كه ياريش میكنم؟! فرمود: راهنماى انسان جاهل و احمق باش؛ گفت: اگر خود، جاهلتر از ديگرى بودم؟! فرمود: «#زبان خود را #ساكت كن، جز براى خير»؛ تو را خوشحال نمیكند اينكه در وجودت خصلتى از اين خصال باشد كه تو را به سوى بهشت سوق دهد؟». [۶]
🔹#امام_على (عليه السلام) نيز درباره #صفات_مؤمن در «نهج البلاغه» میفرمايد: «#مؤمن، #سكوتش زياد و وقتش مشغول است». [۷] آنقدر به دنبال كار خير است كه ديگر، وقتى براى كلام و #سخن_بيهوده ندارد. «كم گوى و بجز مصلحت خويش مگوى - چيزى كه نپرسند تو خود پيش مگوى ؛ گوش تو دو دادند و زبان تو يكى - يعنى كه دو بشنو و يكى بيش مگوى». [۸]
🔹«آنرا كه شراب معرفت نوش كنند - از هرچه به جز اوست فراموش كنند ؛ آنرا كه زبان دهند، ديده ندهند - و آن را كه دهند ديده خاموش كنند». [۹] #امام_صادق (عليه السلام) ميفرمايد: «در حكمت آل داود (عليه السلام) چنين آمده است: «بر فرد #عاقل لازم است كه عارف به زمان خود باشد و روى آورنده به شأن و امورات خود گردد و بررسى احوال خود كند و #حافظ_زبان خود باشد». [۱۰] «وَشّا» ميگويد: «شنيدم از #امام_رضا (عليه السلام) كه میفرمود: اگر مردى از بنى اسرائيل میخواست عابد بشود مى بايست ده سال قبل از آن #سكوت اختيار كند». [۱۱]
🔹پيرگوى (گوينده اى كه پيرمرد بود) درباره خودستايى نزد حكيمى لاف میزد، كه بر سه زبان مسلط است و میتواند با آن زبانها نطق كند؛ حكيم گفت: بفرمائيد كه به چه زبانى ميتوانيد #سكوت كنيد. [۱۲] در مجلس معاويه يكى از بزرگان خاموش بود و هيچ نمیگفت، معاويه گفت: «چرا سخن نمیگويى؟ آن مرد فاضل گفت: چه گويم، اگر راست گویم از تو بترسم و اگر دروغ گويم از خدا بترسم، پس در اين مقام #سكوت اولاتر [از سخن گفتن است]». [۱۳]
پی نوشتها؛
[۱] بحارالأنوار، دار إحياء التراث العربی، چ۲ ج۶۸ ص۲۸۴ باب۷۸. [۲] شرح نهج البلاغة، ابن أبی الحديد، مكتبة آية الله المرعشی النجفی، چ۱ ج۱۰ ص۱۳۸ ص۱۶۰. [۳] بحارالأنوار، همان، ج۸۹ ص۲۰ باب۱. [۴] همان، ج۷۴ ص۸۸ باب۴. [۵] همان، ج۷۵ ص۲۸۸ باب۲۴. [۶] همان، ج۶۸ ص۲۹۶ باب۷۸. [۷] همان، ج۶۴ ص۳۰۵ باب۱۴. [۸] مصباح الشريعة و مفتاح الحقيقة، امام صادق (ع)، مؤسسة الأعلمی للمطبوعات، چ۱ ص۱۲۱. [۹] همان [۱۰] الكافی، دار الكتب الإسلامية، چ۴ ج۲ ۱۱۶. [۱۱] الكافی، همان، ج۲ ص۱۱۶. [۱۲] مجله پاسدار اسلام، ش۹۰، ص۳۸ [۱۳] خواندنی های دلنشین، سعیدی لاهیجی، کتاب سعدی، ۱۳۶۸ش، ج۱ ص۹۱
📕اخلاق اسلامى در نهج البلاغه، مكارم شيرازى، ناصر، تهيه و تنظيم: اكبر خادم الذاكرين، نسل جوان، قم، ۱۳۸۵ش، چ۱، ج۲، ص۵۶۹
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#سکوت #سخن #کلام
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️نقطه هدف دشمن در جنگ روانی (بخش اول)
🔹پنج قرن پیش از میلاد مسیح، «سان تزو»، استراتژیست مشهور چینی، اوج هنر جنگ را مقهور کردن و شکست دادن دشمن بدون ورود به #جنگ_نظامی دانست. بعدها این آموزه در مزورانه ترین شیوهها از سوی #غربیها برای #استعمار و #چپاول_ملتها و شکست دولتها به کار گرفته شد. در دوره معاصر با پیشرفت #رسانهها و با توسعه #قدرت_رسانهای در غرب، پیچیده ترین شیوهها در دستور کار #قدرتهایسلطهگرغربی برای شکست ملتها و تسلط بر آنان، بدون استفاده از قدرت نظامی قرار گرفت، که نمونه های بارز آن را در #کودتاهای_رنگی در برخی کشورها در دو دهه گذشته میتوان مشاهده کرد. در طول چند قرن اخیر و به خصوص با توسعه #رسانه های دیداری و شنیداری، #قدرتهای_غربی موفق شدند با دستکاری #اذهان و عواطف ملل مختلف بر آنان #سلطه پیدا کنند.
🔹این موضوع با توسعه «شبکه های اجتماعی» که عمدتاً در اختیار #غربیها است ابعاد جدیدی پیدا کرده است. تا قبل از پیدایش و توسعه #شبکههای_اجتماعی، #عملیات_روانی بر بستر رادیو، تلویزیون و روزنامهها و رسانه ها انجام می گرفت، ولی به مرور زمان با مشخص شدن جهت گیری هر کدام از این رسانهها و روشن شدن اسپانسر مالی آنها، اثرگذاری آنها کمتر میشد، ولی با توسعه «شبکه های اجتماعی»، #عملیاتروانیدشمن ابعاد جدیدی یافته و به لحاظ ساختاری، محتوایی و تکنیکی تحولی بزرگ پیدا کرد. این روزها تیرها و موشک های «عملیات روانی دشمن» با کمک این شبکهها به سمت تک تک افراد روانه می شود و بسیاری از افراد دانسته یا ندانسته مجری انتشار یا بازتاب دهنده این #گلولههای_رسانهای هستند که در قالب های متنوع دیداری و شنیداری قلبها و اذهان مردم را نشانه گرفته است!
🔹اگر روزی #دشمنان انقلاب اسلامی و دشمنان ملت ایران، برای اثرگذاری در اذهان ایرانیان از رسانه های خودشان به صورت عریان استفاده می کردند، امروزه به صورتی #هوشمند و #مزورانه به جهت دهی افکار مشغول هستند، به گونهای که فرد بدون هیچ گونه احساس #دستکاری_افکار و عقایدش به دست دشمن، کم کم خود را در مسیری می بیند که تصور میکند خود آن را انتخاب کرده است، در حالی که مسیری را که پیموده، مورد نظر دشمن است. البته #جنگروانیدشمن که در دورههای متأخر با ادبیات #جنگ_ادراکی و #جنگ_شناختی ابعاد جدیدتری پیدا کرده دارای سطوح مختلفی است و فقط عامه مردم را نشانه نگرفته است. در این جنگ، #اذهان_نخبگان، به خصوص نخبگان سیاسی و حتی مسئولان، به طور ویژه، آماج تهاجم دشمن است، و دشمن درصدد است با #تثبیت_ادراک های مدنظر خود، بتواند بر «تصمیمات کلان کشورها» اثر بگذارد و زمینه پیشبرد راهبردهای خود را فراهم آورد.
🔹در مواردی #دشمنان به صورت موردی و مقطعی دست به #عملیات_رسانهای گسترده میزنند که بارها در این بیش چهار دهه و به خصوص در یک دهه گذشته صورت گرفته است. «هدف از این نوع عملیات روانی اثرگذاری بر تصمیمات راهبردی کشور است»، ولی یک سنخ از #عملیات_روانی که از آن بیشتر با عنوان #جنگ_شناختی یاد میشود، ناظر بر «ادراک سازی مستمر» با استفاده از همه ابزارها و امکانات دیداری و شنیداری و همه انواع رسانهها است که هدف از آن «دستکاری قوه عاقله و دستگاه معرفتی افراد» است. این جنگ روانی و شناختی مستمر دشمن به قدری پراهمیت است که رهبر معظم انقلاب بارها نسبت به آن هشدار دادند و انجام #جهاد_تبیین به عنوان پادزهر مقابله با آن را ضروری دانستند. #ادامه_دارد...
نویسنده: حمیدرضا شاه نظری
منبع: جوان آنلاین
#جنگ_روانی #جنگ_نرم #جنگ_شناختی #جنگ_رسانه_ای #دشمن
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از تبیین
⭕️پيامبر اکرم (صلی الله عليه و آله):
🔸«مَنْ أَخَذَ لِلْمَظْلومِ مِنَ الظّالِمِ كانَ مَعىَ فِى الْجَنَّةِ تَصاحُبا».
🔹هر كس داد #مظلوم را از #ظالم بگيرد، در بهشت با من يار و همنشين باشد.
📕بحارالأنوار، ج ۷۵، ص ۳۵۹، ح ۷۴
#پيامبر_اکرم
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️نقطه هدف دشمن در جنگ روانی (بخش دوم و پایانی)
🔹این روزها علاوه بر #جنگ_روانی گسترده #دشمنان انقلاب و جمهوری اسلامی ایران، یک #جنگ_شناختی کاملاً برنامه ریزی شده و هوشمند به صورت مستمر در همه بسترهای رسانهای، به خصوص در بستر #شبکههای_اجتماعی در حال انجام است. برخی محورهای این عملیات عبارتند از: ۱) #مقصرنمایی از انقلابیون و حاکمیت دین برای مشکلات موجود. ۲) #بحران_سازی از مسائل و حوادث عادی با هدف ایجاد #فشار_روانی، اضطراب و خشم انباشته.
🔹۳) #سیاه_نمایی از همه شئون حکومت و کشور و ایجاد نفرت نسبت به وطن (پروژه بیوطن سازی). ۴) #ناامید_سازی از بهبود اوضاع، به خصوص اوضاع #اقتصادی و #معیشتی (پروژه ناامیدسازی). ۵) بزک کردن دشمنان اصلی و واقعی کشور و جایگزین کردن دیگران به عنوان دشمن. ۶) زیر سؤال بردن ابزارهای قدرت کشور و تضعیف نیروهای امنیتی و نظامی مدافع وطن.
🔹اگر تثبیت این محورها و سایر محورهای #جنگشناختیدشمن در اذهان با موفقیت انجام شود، حداقل بخش قابل توجهی از مردم به افرادی تبدیل خواهند شد که هیچ عِرق ملی و احساس تعلق به کشور ندارند، همه چیز را سیاه و تار میبینند، انقلاب اسلامی را عامل مشکلات میدانند، به زعم خود به مهاجرت و فرار از کشور فکر میکنند و برای آن برنامهریزی انجام میدهند، و در نهایت نسبت به دشمنان این کشور نگاهی مثبت داشته و در برابر دشمنی آنها و دفاع از کشور، #مقاومتی نشان نخواهند داد و حتی برخی ممکن است از آن استقبال نیز بکنند.
🔹این دقیقاً همان هدف راهبردی کلان است که #دشمن می خواهد؛ شکست انقلاب اسلامی و شکست جمهوری اسلامی و نابودی هویت و کیان ایران بدون حمله نظامی. خنثی کردن این جنگ پرقدرت روانی و شناختی نیازمند #مشارکت آحاد افراد دغدغهمند و علاقهمندان به انقلاب اسلامی و حتی افراد وطندوستی است که نسبت به نظام و انقلاب گلایه و انتقاد دارند. اگر امروز در برابر موشکها و بمبهای رسانهای #دشمن، #جهاد_تبیین به درستی انجام نشود، فردا باید بدون جنگ نظامی شکست را در برابر دشمن پذیرفت و کشور را بدون مقاومت و جنگ نظامی جدی به دشمن تقدیم کرد. دقیقاً همان چیزی که «سان تزو» میگفت (شکست دادن طرف مقابل بدون ورود به جنگ نظامی) و #دشمن در پی آن است!
نویسنده: حمیدرضا شاه نظری
منبع: جوان آنلاین
#جنگ_روانی #جنگ_شناختی #جنگ_رسانه_ای #دشمن #جهاد_تبیین
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از شهید حاج حسین خرازی
1_1203098805.mp3
5.07M
🔊نظر رهبر عظیم الشان در مورد امر به معروف و نهی از منکر
✅گفتن به زبان، بر همه واجب است وهمه باید انجام دهند،بدون ملاحظه
✅منتظر نباشید دستگاه ها بیایند و کاری کنند
#واجب_فراموش_شده
#دختران_انقلاب
هدایت شده از شهید حاج حسین خرازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تضعیف پلیس، وفاق ملّی نیست؛ آن هم با دروغِ به این واضحی..
هوشیار باشیم در دام فتنه گران نیفتیم.
هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️منظور خداوند از اين که در قرآن می فرمايد «دروغگويان را هدايت نمی کند» چيست؟
🔹خداوند در آيه ۳ سوره زمر مى فرمايد: «اِنَّ اللهَ لا يَهْدِى مَنْ هُوَ كاذِبٌ كَفّارٌ». (خداوند كسى را كه #دروغگو و كفران كننده است [هرگز] هدايت نمى كند). همچنين در آيه ۲۸ سوره غافر می فرمايد: «اِنَّ اللهَ لا يَهْدِى مَنْ هُوَ مُسْرِفٌ كَذّابٌ». (خداوند كسى را كه اسرافكار و بسيار #دروغگو است هدايت نمى كند). از سوی دیگر، #هدايت و #ضلالت به دست خدا است؛ حتى #پيامبر_خدا هم اگر بخواهد كسى را هدايت كند، تا خدا اراده نكند نمى تواند هدايت كند؛ «اِنَّكَ لا تَهْدِى مَنْ اَحْبَبْتَ وَ لكِنَّ اللهَ يَهدِى مَنْ يَشاءُ» [۱] (تو هر كس را دوست بدارى نمى توانى هدايت كنى، ولى خداوند هر كس را بخواهد هدايت مى كند).
🔹ولى اين بدان معنى نيست كه خداوند گروهى را به اجبار هدايت و گروهى را به اجبار گمراه می كند، سپس گروه اول را در ميان نعمت هاى بهشتى غوطه ور ساخته و گروه دوم را در آتش دوزخ فرو برد، كه اين نه با #عقل و منطق، و نه با #عدل_الهى سازگار است، بلكه منظور اين است، هنگامى كه زمينه هاى هدايت و ضلالت از طريق #اعمالخودانسان فراهم شود، خداوند هر كس را مطابق #لياقت و شايستگى هايش، #پاداش مى دهد.
🔹دست گروهى را مى گيرد و به سرمنزل مقصود مى رساند، و لطف و عنايتش را از گروهی بر مى دارد، تا سرگردان شوند، و هرگز به سرمنزل سعادت نرسند. #دروغ، #اسراف و #كفران_نعمت، از مهمترين امورى است كه زمينه های #گمراهى را فراهم مى سازد. از تعبيرات دو آيه فوق می توان به خوبى دريافت، کسانی كه هدايت و ضلالت را امرى اجبارى مى دانند، تا چه اندازه در اشتباهند. در حقیقت، #دروغ يكى از مهمترين عوامل #گمراهى و #بدبختى انسان است.
🔹ممكن است مصداق اين دو آيه، دروغ بستن بر خدا، و انحراف از اصل توحيد باشد، لکن هرگز مُخَصِّص نيست، يعنى خصوصيت این موارد، مانع از عموميت حكم كلى كه در اين دو آيه وارد شده، نیست. ممکن است رابطه اى که ميان دروغ و كفران نعمت، در آيه اول آمده، از اين نظر است كه آنها نعمت وجود موسى (عليه السلام) را كه براى هدايتشان آمده، كفران كرده و به تكذيبش پرداختند؛ و رابطه ميان اسراف و دروغ از اين نظر است كه فرعونيان در مخالفت فرمان خداوند و ظلم بر بنى اسرائيل، و كشتن فرزندان آنها، راه اسراف را پيمودند و نبوّت موسى (عليه السلام) را تكذيب كردند.
پی نوشت:
[۱] قرآن کریم، سوره قصص، آيه ۵۶
📕اخلاق در قرآن، مكارم شيرازى، ناصر، مدرسة الامام على بن ابیطالب (ع)، قم، ۱۳۷۷ش، چ اول، ج ۳، ص ۲۲۲
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#دروغ #دروغگو #دروغگویی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از تبیین
⭕️پيامبر اكرم (صلی الله عليه و آله):
🔸«إِنَّ النّاسَ إِذا رَأَوُا الظّالِمَ فَلَمْ يَأْخُذوا عَلى يَدَيْهِ أَوْشَكَ أَنْ يَعُمَّهُمُ اللهُ بِعِقابٍ مِنْهُ».
🔹مردم آنگاه كه #ظالم را ببينند و او را باز ندارند، انتظار مى رود كه #خداوند همه را به #عذاب خود گرفتار سازد.
📕نهج الفصاحه، ح ۸۳۳
#پيامبر_اکرم
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
🚨متن پیشنهادی پیامک به نمایندگان مجلس برای مطالبه استیضاح پزشکیان:
👇👇👇👇
پزشکیان بدلایل زیر فاقد کفایت سیاسی است:
سیاسیترین مسئول مملکت خودش اعتراف میکنه سیاست و دیپلماسی و اقتصاد و حرف زدن و حتی روخوانی متن بلد نیست.با یک فرد اسرائیلی نشست و برخاست داشته. افرادی با سابقه اقدام علیه نظام رو به مناصب دولتی منصوب کرده.با صحبتها و مواضع ضعیف آبروی کشور رو برده.استیضاحش کنید.
🔻🔻🔻🔻
09177610079
ابوالقاسم جراره نماینده تهران.
🍃🍃🍃🍃🍃
سيد محمود نبویان/تهران
09190634467
🍃🍃🍃🍃🍃
امیرحسین ثابتی/تهران
09122852867
🍃🍃🍃🍃🍃
دفتر حمید رسایی/تهران
+989218075915
🍃🍃🍃🍃🍃
محمدباقر قالیباف/تهران
09121591090
🍃🍃🍃🍃🍃
روح الله ایزدخواه/تهران
09125111920
🍃🍃🍃🍃🍃
مرتضی آقا تهرانی/تهران
09127264914
🍃🍃🍃🍃🍃
سیدعلی یزدی خواه/تهران
09122126593
🍃🍃🍃🍃🍃
مالک شریعتی/تهران
09122454452
🍃🍃🍃🍃🍃🍃
علی خضریان/تهران
09123700864
🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بیژن نوباوه/تهران
09121096553
🍃🍃🍃🍃🍃🍃
09121114937
حسن قشقاوی نماینده رباط کریم و بهارستان
🍃🍃🍃🍃🍃🍃
09121208692
مهدی کوچک زاده نماینده تهران
🍃🍃🍃🍃🍃🍃
09123109607
اسماعیل کوثری نماینده تهران.
🍃🍃🍃🍃🍃🍃
09121228500
امیرحیات مقدم نماینده بندر ماهشهر
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
09131405034
مجید دوستعلی خط ۱ /کرمان وراور
🍃🍃🍃🍃🍃
09132427230
مجید دوستعلی خط ۲/کرمان وراور
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
09173672369
فاطمه جراره بندرعباس ، قشم، ابوموسی
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
09121360218
علاءالدین بروجردی/لارستان
🍃🍃🍃🍃🍃🍃
09121308130
مجتبی رحماندوست نماینده تهران
🍃🍃🍃🍃🍃🍃
09124847215
حسین صمصامی نماینده تهران
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
09131481566
بهنام سعیدی نماینده جیرفت و عنبرآباد
🍃🍃🍃🍃🍃🍃
09123145893
احمد انارکی محمدی نماینده رفسنجان و انار
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
۰۹۱۱۲۱۷۵۰۴۸
نماینده مردم شریف بابل دکتر حسن نتاج
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
۰۹۱۲۱۷۷۸۷۸۴
دکترفاطمی نماینده مردم شریف بابل
🍃🍃🍃🍃🍃🍃
۰۹۱۴۸۲۶۹۳۸۰
علیرضا نوین (تبریز)
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
۰۹۱۴۱۱۴۷۸۹۵
رضاصدیقی(تبریز)
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
۰۹۱۴۴۰۳۰۴۴۱
علی جعفری آذر(تبریز)
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
09143520079
آقای احدبیوته نماینده مردم اردبیل
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
09141513644
شماره آقای دکتربابک رضازاده نماینده محترم مشکین شهر از استان اردبیل
🍃🍃🍃🍃🍃🍃
۰۹۱۲۲۴۲۰۴۵۳
دکتر منصور علی مردانی نماینده مردم شریف ابهر،خرمدره و سلطانیه
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
09121170138
فرهاد بشیری/نماینده پاکدشت
🍃🍃🍃🍃🍃🍃
09121304744
عبدالحسین روح الامینی نماینده تهران.
🍃🍃🍃🍃🍃🍃
09126506666
وحید احمدی نماینده کنگاور
🍃🍃🍃🍃🍃🍃
09122122935
فتح الله حسینی نماینده قصر شیرین سرپل ذهاب
🍃🍃🍃🍃🍃🍃
09134509474
سیدجلیل میر محمد میبدی نماینده مردم تفت ومیبد.
🍃🍃🍃🍃🍃🍃
09123232151
مجتبی ذوالنور نماینده قم
🍃🍃🍃🍃🍃🍃
09382422978
احسان عظیمی راد نماینده مشهد
#رزم_تلفنی
#رزم_پیامک
#نشر_حداکثری
❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌