💠 میزان مشارکت و سبد رأی نامزدهای ریاست جمهوری چهاردهم
🔸️ بر اساس آخرین نظرسنجی متا در تاریخ ۶ تیرماه، میزان مشارکت مردم در دوره چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری، ۵۲.۴ درصد پیشبینی شده است.
🔹 بر اساس دادهها و در بین افرادی که به صورت قطعی قصد شرکت در انتخابات دارند، ۳۰.۵ درصد گفتهاند به آقای پزشکیان رأی خواهند داد. آقای جلیلی با ۲۸.۳ درصد و آقای قالیباف با ۲۱.۳ درصد به ترتیب در رتبههای دوم و سوم قرار دارند.
🔸️ در بین افرادی که به صورت قطعی و احتمالی قصد شرکت در انتخابات دارند ، ۳۲.۵ درصد گفتهاند به آقای پزشکیان رأی خوهند داد. آقای جلیلی با ۲۴.۵ درصد و آقای قالیباف با ۱۸.۶ درصد به ترتیب در رتبههای دوم و سوم قرار دارند.
🔹بر اساس نتایج و تخمین میزان رأی پس از انصراف آقای زاکانی و آقای قاضیزاده هاشمی، آرایش آراء بدین صورت خواهد بود: ۳۳ درصد به آقای پزشکیان و ۳۰.۵ درصد آقای جلیلی و ۲۶ درصد آقای قالیباف و ۲ درصد آقای پورمحمدی و ۸ درصد هیچکدام و سفید.
🔰 دادههای این نظرسنجی با حاشیه خطای ۳ درصد از پانل ملی متا با نمونه ۶۰۰۰ نفری گردآوری و با روش مدلسازی جمعیتی تحلیل شده است.
📑 برای مطالعه متن کامل گزارش میتوانید به این نشانی مراجعه نمایید.
#متا #هسته_افکارعمومی_و_تغییرات_فرهنگی
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
💠
چرا مراکز افکارسنجی نتوانستند مشارکت را درست پیشبینی کنند؟🔺در جریان چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری، نتایج نظرسنجیها به یکی از بازیگران مهم در عرصه ی عمومی و ادراکسازی جامعه مبدل شدند. بحث بر سر اجماع یا عدم اجماع دو نفر از نامزدهای محترم به اینظ مساله بیش از پیش دامن زد. پس از نهایی شدن نتایج انتخابات هشتم تیرماه، اختلاف بسیار زیاد اکثر قریب به اتفاق این نظرسنجیها، مخصوصا در عدم توانایی در تخمین صحیح میزان مشارکت، به موضوعی جدید برای بحث تبدیل شد 🔻یکی از مهمترین عوامل این مسئله، شرایط خاص و پیچیده انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم بود که تفاوتهای زیادی حتی با انتخاباتهای گذشته داشته است. فرآیند انتخابات که در کشور ما حداقل ۸ ماه پیش از برگزاری روز رایگیری آغاز میشد در این دوره در کمتر از ۴۰ روز آغاز و به اتمام رسید. مشخص نبودن ترکیب نهایی نامزدها تا انتهای انتخابات نیز بر این عدم قطعیت در تصمیم گیری افزود. عدم برگزاری انتخابات شوراهای شهر و روستا را نیز باید یکی از عوامل خطا در پیش بینی نظرسنجی ها دانست. ❓سوال مهم آن است که آیا امکان دارد *تمام* مراکز نظرسنجی کشور که با سه روش مرسوم علمی و شناخته شده از جمله حضوری، تلفنی و پانل آنلاین، نظرسنجیهای مختلفی اجرا نمودهاند، خطا کرده باشند؟ در حالیکه کمتر از 4 ماه پیش و در انتخابات مجلس در اسفندماه همه مراکز معتبر نظرسنجی پیش بینی بسیار دقیقی از میزان مشارکت داشتند. ☑️ در این یادداشت تحلیلی دادههای سه مجموعه نظرسنجی، «پژوهشگران خبره پارس (محسنی)»، «مرکز تحلیل اجتماعی متا» و «ایسپا» بررسی شده است که نشان دهنده پیش بینی بسیار دقیق آرای سه نامزد انتخابات بوده است و تنها تخمین بخشی از رای آقای قالیباف، و همچنین آراء مردد با واقعیت رخ داده فاصله داشته است. علت چه بوده است؟ 📌 منتشر شده در خبرگزاری جمهوری اسلامی #هسته_افکار_عمومی_و_تغییرات_فرهنگی #مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع) ➖➖➖➖➖ ✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) 🌐 Rushd.ir 🆔 @rushdisu
مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
💠 چرا مراکز افکارسنجی نتوانستند مشارکت را درست پیشبینی کنند؟ 🔺در جریان چهاردهمین انتخابات ریاست جم
چرا مراکز افکارسنجی نتوانستند مشارکت را درست پیشبینی کنند؟.pdf
410.6K
☑️ در این یادداشت تحلیلی دادههای سه مجموعه نظرسنجی، «پژوهشگران خبره پارس (محسنی)»، «مرکز تحلیل اجتماعی متا» و «ایسپا» بررسی شده است که نشان دهنده پیش بینی بسیار دقیق آرای سه نامزد انتخابات بوده است و تنها تخمین بخشی از رای آقای قالیباف، و همچنین آراء مردد با واقعیت رخ داده فاصله داشته است. علت چه بوده است؟
#هسته_افکار_عمومی_و_تغییرات_فرهنگی
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
💠 تحلیل پنجمین مناظره انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم 🔹مناظره آخر به صورت کلی قرار بود جمعبندی مناظر
تحلیل ششمین مناظره انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم.pdf
571.7K
💠 تحلیل ششمین مناظره انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
🔹 در مناظره نخست دور دوم، پزشکیان دو بخش رأی را هدف گرفته بود؛ آراء قالیباف و آراء خاموش. او با بحثهای اعتراضی و رادیکال به دنبال آراء خاموش بود و با استفاده از شیوه کمپین قالیباف در تخریب برنامه داشتن جلیلی، تلاش داشت از سبد قالیباف بردارد.
🔸️با این حال، جلیلی، با اینکه در دقایق بسیاری گرفتار بازی پزشکیان شد، اما با حفظ چارچوب شخصیت خود در مناظره و ارائه تصویری کارشناس و با اشراف نسبت به مسائل، تلاش کرد تا هرچند با سختی برای خود رأی ایجابی بسازد. اما در پاسداری از سبد رأی فعلی، احتمالاً جلیلی توفیق بیشتری داشت.
🔹 پزشکیان با خروج از قالب قبلی خود، برای کسب آراء خاموش، بخش آراء سنتی و مذهبی خود را سست کرد. با این همه، منازعه سیاسی امری است که احتمالا مخاطب را از میدان انتخابات دور خواهد کرد. امری که در دور نخست نیز نتایج آن مشاهده شد.
#هسته_بازاریابی_سیاسی
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
💠 گزارش علاقه به امر سیاسی در نو/جوانان ایرانی؛ توسط مرکز تحلیل اجتماعی «متا»
🔸 مجموعه تحلیل اجتماعی متا مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) که پیشازاین گزارش «پرتره نوجوان ایرانی» را تولید کرده است، در ایام انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم، نگاهی به علایق نسل جدید به مسائل و مباحث سیاسی کشور انداخته است. نتایج این گزارش مبتنی بر پیمایش اجرا شده در بازه زمانی ۴ تا ۶ تیرماه و از میان جامعه آماری نو/جوانان ۱۵ تا ۲۵ساله به رشته تحریر درآمده است.
🔹 این مطالعه ضمن تبیین ارزشها و نگرشهای نو/جوانان، با بررسی نسبتی که این گروه با مسائل و مباحث سیاسی برقرار میکند و همچنین عوامل مؤثر بر رفتارهای سیاسی و بهویژه شرکت در انتخابات، تلاش میکند زمینه را برای فهم دقیقتر و غیر بسیط از این گروه فراهم آورد. در این پیمایش شاخصها و سنجههایی مانند میزان پیگیری اخبار، مهاجرت، حجاب، فردگرایی و... مورد سنجش واقع شده است.
🔸 در این پیمایش که در آستانه انتخابات ریاستجمهوری برگزار شده است، علایق سیاسی نو/جوانان مورد کاوش قرار گرفته است. در این گزارش میزان علاقهمندی به امور سیاسی و سطح پیگیری اخبار سیاسی و حضور و مشارکت در بحثهای سیاسی در این نسل سنجیده شده است و البته دلایل عدم علاقه آنان به امور سیاسی موردمطالعه قرار گرفته است. علاوه بر این دغدغهها و نیازهای جدی نو/جوانان که هماکنون ذهن آنان را به خود مشغول داشته است، و البته در دوران تبلیغات ریاستجمهوری موردتوجه نامزدهای انتخاباتی و راهبردی تبلیغاتی برای جذب سبد رأی این گروه است، مورد پرسش قرار گرفته است. همچنین در این پیمایش برای دستیابی به الگوی فکری نو/جوانان، میزان علاقهمندی آنان به برخی از شخصیتهای سیاسی که نمادهای سیاستورزیهای خاص در جمهوری اسلامی هستند مورد سنجش قرار گرفته است.
🗓️ برای مطالعه متن کامل خبر میتوانید به این نشانی مراجعه نمایید.
#متا #هسته_افکارعمومی_و_تغییرات_فرهنگی
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
💠 تحلیل ششمین مناظره انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم 🔹 در مناظره نخست دور دوم، پزشکیان دو بخش رأی را
هفتمین مناظره انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم.pdf
606K
💠 تحلیل هفتمین مناظره انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
🔹 اگرچه جلیلی با اختلاف در این مناظره پیروز شد، اما نتیجه را کسی از آن خود میکند که بتواند از بردش در روزهای باقیمانده به خوبی استفاده کند.
🔸 به نظر میرسد در فاصله دو روز تا انتخابات، مناظره دوم نقشی تعیینکننده در شکلگیری فضای رقابت خواهد داشت. جلیلی بخشی از عقبماندگی خود را جبران کرده و پزشکیان نیز بخشی از آرای خود را احتمالاً از دست داده است.
🔹 در فاصله باقیمانده تا انتخابات جلیلی برای جذب آرای شهید رئیسی فعالتر خواهد بود و پزشکیان با سرعت بیشتری سراغ آرای خاموش خواهد رفت؛ اما باید دید کاری که پزشکیان در مناظره نکرد را قادر است در بیرون از مناظره انجام دهد و فضای رادیکال را شکل دهد، حالآنکه با متهمکردن صداوسیما به دنبال برخورداری از مزایای موقعیت مظلوم است.
#هسته_بازاریابی_سیاسی
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
💠 ۱۶۶۴امین روز بعد از شهادت #شهید_سلیمانی
🇮🇷 به یاد شهدا، بالاخص #شهید_جمهور فردا رأی خود را به صندوق میاندازیم.
🔸️ ما نباید در انتخاب شخص مورد نظر، حُب و بغضهای شخصی و وابستگیهای فردی خودمان را [در نظر بگیریم]، همان چیزی که در خیلی جاها سنتی شکل میگیرد. به طور سنتی میبینید [مثلاً] من طرفدار زید یا عَمر میشوم.
🔹️ ما نباید این گونه نگاه بکنیم. ما باید در صحنهی انتخابات، حق را بنگریم و کاوش بکنیم و هر کس که این معیارها را در درون خودش داشت انتخاب بکنیم.
🔸️ کسی که میخواهد مدیر این کشورِ پرمشکل باشد، باید دارای این سه مشخصه باشد:
➖️ اول: هرکس را بناست ما انتخاب بکنیم باید معتقدترین فرد به رکن رکین اسلامی نظام ما یعنی ولایت فقیه باشد.
➖️ دوم: کسی رئیس جمهور این کشور میشود باید مشخصههای ارزشی این حکومت را باور داشته باشد تا برپایهی این باور بتواند انتخاب مدیر و انتخاب راهکار برای ادارهی کشور بکند.
➖️ سوم: هرکس مدیر این کشور میشود باید اداره این کشور را در ابعاد مختلف اقتصادی، فرهنگی و امنیتی بر پایه استقلال این کشور دارا باشد.
🔹️ هرکس را حائز این ویژگیها دیدید، به برجستهترینش رأی بدهید.
🔰 سخنرانی شهید سلیمانی به مناسبت قیام ۱۵ خرداد؛ کهنوج، خرداد ۱۳۸۰
#تربیت_جهادی
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu