مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
📸 نیمنگاهی به نمایشگاه قرار هفتم مرکز رشد 💠 پشت صحنه قرار | بخش اول ♦️ یکی برای همه... 🔹️ مرکز رشد
📸 نیمنگاهی به نمایشگاه قرار هفتم مرکز رشد
💠 پشت صحنه قرار | بخش دوم
♦️ یکی برای همه...
#قرار_هفتم
#متفکر_نهادساز
#روایت_فکرپروری_تا_فناوری
➖➖➖➖➖
✅ #مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینید
💠 آدمهای عادی صد سال کار کنند، به قدر دریافت یک روز علامه طباطبایی را هم نمیتوانند بگیرند!
🎞 علامه طباطبایی در لسان #آیت_الله_باقری_کنی | به مناسبت سالگرد رحلت حضرت علامه طباطبایی (رض)
🔹️ #علامه_طباطبایی حلّال مسائل علمی بود، اصلاً طور دیگری بود، متفاوت بود! موضوعات علمی را به ما نشان میداد؛ یکی حرف گل و گلستان میزند اما علامه، گلستان را به ما نشان میداد. [...] اینگونه فاصله هزاران ساله خود و شاگردانش را کم میکرد.
#هسته_منظومه_فکری_علامه_طباطبایی (رض)
➖➖➖➖➖
✅ #مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
💠 ۱۷۷۷امین روز بعد از شهادت #شهید_سلیمانی
📝 در آن کوران حوادثِ سختِ جنگِ سی و سه روزه، یکی از برادرهای حزبالله که اهل تدین و تشرع بود و در جنوب مسئول بود، در حالتی که به تعبیر خودش حالت خواب نبوده گفت: دیدم یک بانویی آمد و یک یا دو بانوی دیگر هم در کنارش بودند من در عالم خواب حس کردم حضرت زهرا (سلام الله علیها) است.
➖️ رفتم به سمت پاهای مبارکشان؛ به ایشان گفتم که ببینید وضع ما را، ببینید ما چه وضعی داریم. حضرت فرمودند: "درست میشود." گفتم نه. من مُصر بودم به پای ایشان بیفتم و اصرار داشتم از ایشان چیزی بگیرم. بعد از اصرار کردن، ایشان فرمودند: "درست میشود" و یک دستمال از داخل روپوشی که داشتند بیرون آوردند و تکان دادند و فرمودند: "تمام شد."
➖️ یک لحظه بعد یک هلیکوپتر اسرائیلی با موشک زده شد و بعد از این، زدن تانکها شروع شد و زدن تانکها همان نقطهی شکست رژیم در جنگ بود. از اینجا بود که معادلهی جدید آمد و اولین موشکهای کُرنت در این جنگ رونمایی شد و برای اولین بار تانکهای مرکاوای اسرائیلی که تا حالا به این شکل زده نشده بودند، منهدم شدند و نزدیک به هفت تانک در یک روز زده شد.
🔰 گزیده گفتگوی رسانه khamenei.ir با شهید سلیمانی، مهر ماه ۱۳۹۸
#تربیت_جهادی
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
#ببینید 🔍 برخی بدون مبنای دینی، میخواهند مسائل جامعه را حل کنند؛ 🪫برخی هم عمر خود را برای فهم معار
🔰 همزمان با ایام بزرگداشت ارتحال علامه طباطبایی (رض)
🎞️ رونمایی از دوره ویدئویی مدینة المیزان (١)
💠 آشنایی با جایگاه مکتب فکری و عملی مرحوم علامه در فضای تولید علوم انسانی
♦️به همت هسته منظومه فکری علامه طباطبایی (رض) مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
📺 در قالب ۹ جلسه فیلم همایشی و ۱۲ جلسه فیلم آموزشی
🔹 اساتید و سرفصلهای دوره:
➖ استاد محمدرضا عابدینی:
روش متفکر محوری در اجتهاد دینی
➖ حجتالاسلام امین اسدپور:
سیر تطور اندیشه اجتماعی اسلامی و جایگاه علامه طباطبایی
➖ حجتالاسلام دکتر زهیر انصاریان:
روششناسی فهم و تولید علم در اندیشه علامه
➖ دکتر مرتضی جوانعلی آذر:
گذری بر سیره علمی و عملی علامه
➖ آقای علی جعفری هُرستانی:
منطق متفکرمحوری و اختصاصات مرحوم علامه
➖ آقای حسین قاسمی:
روایتی تحلیلی از تحقق مکتب فکری علامه
🎞️ پیش ثبتنام خرید دوره با ۴۰ درصد تخفیف
💬 کسب اطلاعات بیشتر
۰۹۱۰۴۰۵۵۰۴۶
#هسته_منظومه_فکری_علامه_طباطبایی (رض)
➖➖➖➖➖
✅ #مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
🆔 @shamsolvahy
مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
♨️ در صفحه اول روزنامه فرهیختگان بخوانید:
💠 موفقیت یا شکست؟!
🔰 واکاوی عملکرد نظرسنجیها در انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
🔹صنعت نظرسنجی از دهههای نخست قرن بیستم بهعنوان یکی از مهمترین و کارآمدترین ابزارهای سنجش افکار عمومی در آمریکا ظهور کرد و تا به امروز، فراز و نشیبهای فراوانی را پشت سر گذاشته است و حالا به نظر میرسد که این صنعت پس از انتخابات ۲۰۱۶ در آمریکا وارد مرحلهای پرچالش و متفاوت شده است؛ مرحلهای که مشخص شدن نتیجه نهایی انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا بار دیگر نشان داد چالشهای آن همچنان پابرجا هستند.
🔸هدف اصلی این یادداشت بررسی عملکرد مراکز و موسسات نظرسنجی در انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا است؛ لذا در این یادداشت پیشبینی مؤسسات نظرسنجی در آمریکا با نتایج نهایی انتخابات مقایسه خواهد شد. انتخاباتی که در آن طبق نظرسنجیها، رقابتی شانهبهشانه با برتری نسبی کامالا هریس پیشبینی میشد، اما در عمل دونالد ترامپ با اختلافی قابلتوجه پیروز میدان شد. همچنین در ادامه، به بررسی دلایل این خطاها پرداخته و این سؤال را مطرح خواهد شد که: چرا نظرسنجیها، باوجود عملکرد نسبتاً قابلقبول، همچنان در حل برخی از چالشهای بنیادین ناکام هستند؟
🔹به نظر میرسد خطاهای مشخصی، بهویژه در برآورد آرای جمهوریخواهان، وجود دارد. کاهش نرخ پاسخدهی و وجود خطای بیپاسخ، خطای عدم صداقت و تغییر نظر رأیدهندگان در لحظات از دلایل این خطاها شناخته شده است. صنعت نظرسنجی در حال گذار به مرحلهای نوین است. خطاهای فعلی را میتوان بخشی از این فرآیند تکاملی دانست که افق تازهای برای این صنعت میگشاید.
✍🏻 به قلم حمیدرضا توکلی | پژوهشگر مرکز تحلیل اجتماعی متا مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
📄 مطالعه متن کامل یادداشت
📌 منتشرشده در روزنامه فرهیختگان
#متا
#هسته_افکارعمومی_و_تغییرات_فرهنگی
➖➖➖➖➖
✅ #مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
📚 گزارش سیاستی «مواجهه با پلتفرمهای بینالمللی؛ صورتبندی مسئله، ترسیم وضع موجود و سناریوپردازی آینده»
🔹گزارش حاضر به همت هسته سپهرا مرکز رشد دانشگاه امام صادق علیه السلام در آبان ماه ۱۴۰۳ تدوین شد. این گزارش تلاش دارد با گذر از دوگان متعارف بازگشایی یا انسداد مطلق، ظرفیت و فضای تصمیم را با ارائه سناریوهای ترکیبی، گام به گام و چندبعدی توسعه دهد و گزینههای ممکن برای برون رفت از وضع فعلی و انتظار ایجاده شده برای رفع فیلترینگ شبکههای اجتماعی خارجی را بررسی و ارزیابی نماید.
🔸لازم به ذکر است گزارش مذکور با هدف آشکارسازی مزایا و معایب گزینههای سیاستی پیش رو، برای مسئولین و تصمیمگیران این حوزه نیز ارسال گردیده است. امید است این تلاش کارشناسی بتواند به مسیر طراحی فرآیندی خردمندانه و تدبیر و تأمین لوازم آن کمک نماید.
#هسته_خطمشی_فضای_مجازی
➖➖➖➖➖
✅ #مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
#اطلاعیه
📢 رصدخانه عدالت اجتماعی مرکز رشد دانشگاه امام صادق علیهالسلام برگزار میکند:
💠 سلسله جلسات متنخوانی عدالت | دوره سوم
📚 کتاب «عدالت اجتماعی و فکر اسلامی معاصر»
🔸 جلسات متنخوانی در دوره سوم خود با محوریت نقد و بررسی این کتاب تلاش میکند از مسیر یک مباحثه علمی و گفتگو، فهمی دقیقتر از مختصات، گستره و عمق نظریه اسلامی عدالت اجتماعی را واکاوی نماید.
🔰 محورهای بحث و گفتگو:
➖ مختصات نظریه عدالت اجتماعی
➖ نقدی بر نظریه های عدالت اجتماعی معاصر
➖ نظریه عدالت اجتماعی در فکر اسلامی معاصر
🗓️ یکشنبهها | ساعت ۱۳
🏢 دانشگاه امام صادق علیهالسلام
📞 جهت شرکت در جلسات، نام و نام خانوادگی، دانشگاه و رشته تحصیلی خود را به شماره ۰۹۳۳۳۰۶۳۷۶۲ پیامک کنید.
♦️لازم به ذکر است امکان شرکت به صورت مجازی برای ثبتنام کنندگان بیرون از دانشگاه مقدور است.
#رصدخانه_عدالت_اجتماعی
➖➖➖➖➖
✅ #مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
🆔 @gerayeedalat
مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
💠 تحلیل رفتار رأیدهندگان در انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
🔰 شکافهای اجتماعی، نسلی و جغرافیایی در تصمیمگیری سیاسی
🔹 نظرسنجیهای انتخاباتی در آمریکا ابزاری کلیدی برای تحلیل رفتار رأیدهندگان و شکافهای اجتماعی هستند، اما در ایران این ابزار هنوز جایگاه لازم را پیدا نکرده است. بهرهگیری از این روشها میتواند به سیاستگذاران برای درک دقیقتر جامعه و تصمیمگیریهای مؤثرتر کمک کند. در ایران نیز بهرهگیری از این روشها میتواند راهی برای درک بهتر جامعه و تصمیمگیریهای دقیقتر باشد. امری که متاسفانه در ایام انتخابات به کشاکش های جناحی مبدل شده و لزوم مطالعه ی عمیق این مساله را با موانع جدی روبرو کرده است.
🔸 بر اساس نظرسنجی پس از رأیدهی سه مؤسسه بزرگ در آمریکا، نسل جوان در این دوره بیشتر به کامالا هریس گرایش داشت، اما ترامپ در میان رأیدهندگان مسنتر و روستایی موفقتر بود. شکاف نژادی نیز مسألهای پررنگ بود؛ سیاهپوستان به هریس اقبال بیشتری نشان دادند، درحالیکه سفیدپوستان و لاتینتباران تمایل بیشتری به ترامپ داشتند.
🔹 مسائل اقتصادی، ازجمله بیکاری و نگرانیهای معیشتی، نقش کلیدی در جلب آرای روستاییان به ترامپ داشت، درحالیکه سیاستهای اقلیمی و اجتماعی هریس شهرنشینان را جذب کرد. از سویی دیگر شکاف میان تحصیلات نیز قابلتوجه بود؛ افراد با تحصیلات پایینتر به ترامپ و فارغالتحصیلان دانشگاهی به هریس رای دادند. کاهش حمایت جوانان از دموکراتها و موفقیت نسبی هریس در جلب آرای گروههای سنتی، از دیگر نکات این انتخابات بود.
🔸️تجربه انتخابات آمریکا نشان میدهد که استفاده از نظرسنجیهای علمی برای تحلیل شکافهای اجتماعی و رفتاری، مسیری ضروری برای سیاستگذاری آیندهنگر در ایران است.
✍🏻 به قلم نوید عمیدی مظاهری | پژوهشگر هسته افکار عمومی و تغییرات فرهنگی
📄 مطالعه متن کامل یادداشت
📌 منتشرشده در روزنامه ایران
#متا
#هسته_افکارعمومی_و_تغییرات_فرهنگی
➖➖➖➖➖
✅ #مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
💠 قهرمان ما، قهرمان دیگریست...
🔹️اینکه یک جامعه به چه سمت و سویی حرکت کند به شیوههای مختلفی ممکن است. میتوان جامعه را نیروی کار دانست و با ابزارهای مدیریتی به سویی کشاند؛ میتوان قدر شخصیت انسانی جامعه را دانست، آن را بارور کرد و از ثمراتش بهره بُرد.
🔸️شیوه دوم که بیانکننده رویکرد انقلاب اسلامی و ممتاز از همه نسخههای مشابه است به همهی مفاهیم فردی و اجتماعی رنگی نو میبخشد.
🔹️از جمله، قهرمان را بجای موجودی افسانهای و ساختگی، انسانی کامل میداند که افراد جامعه، گمشده خود را در او مییابند و بصورت طبیعی- و نه با بزک- متوجهش میشوند. از این طریق جریان و جهت عمومی جامعه نیز هدایت میشود.
🔸 از این روست که #شهید_سلیمانی، قهرمانی حقیقی است که با شهادتش رستاخیزی در کل جامعه ایجاد میکند.
🔰 برگرفته از پایاننامه واکاوی فرایند شکلگیری و جایگاه قهرمان در الگوی راهبری اجتماعی در فرایند حیات تکاملی انقلاب اسلامی، مطالعه سیر و سیره سردار سلیمانی | انجام گرفته در هسته مدیریت جهادی مرکز رشد
#روز_قهرمان
#تربیت_جهادی
➖➖➖➖➖
✅ #مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
💠 به حاشیه رفتن یک متن!
🔰 مروری بر عناصر کتاب و کتابخوانی در ایران
🔹 کتابخوانی، قلب تپنده فرهنگ و آگاهی هر جامعهای است که البته در ایران، با چالشهای جدی مواجه شده است. کاهش سرانه مطالعه، تغییر ذائقههای فرهنگی، فشارهای اقتصادی که زودتر از هر چیز، کتاب را از سبد مصرف خانوار خارج میکند و نبود سیاستهای منسجم برای ترویج کتابخوانی، این عادت حیاتی را در نقطهای حساس قرار داده است. این یادداشت با ابتناء بر دادههای «پانل ملی متا» نگاهی به وضعیت فعلی کتابخوانی در ایران انداخته و در نهایت راهکارهایی عملی نیز در مسیر احیای این فرهنگ ارزشمند پیشنهاد میدهد.
🔸 آمارها نشان میدهد که ۳۴ % از مردم ایران در ماه گذشته هیچ کتابی نخواندهاند و از آن سو، ۴۸% مردم بهنوعی با کتاب در طول هفته یا ماه درگیر هستند. این نکته پتانسیل بالای فرهنگسازی و سیاستگذاری هدفمند را برجسته میکند. ظرفیتها و فرصتهای بسیاری که لازم است در اولویت قرار بگیرد و ارادهای برای توجه به آن وجود داشته باشد!
🔹 ترکیب فناوریهای نوین با روشهای سنتی، کاهش هزینهها و فرهنگسازی گسترده، میتواند این فرهنگ را از حاشیه به مرکز زندگی ایرانیان بازگرداند. آینده کتابخوانی نهتنها برای فرد، بلکه برای کل جامعه بستگی به تصمیمهای امروز ما دارد. کتاب همچنان کلید آگاهی و پیشرفت خواهد بود، اگر آنها را دوباره در دستان مردم قرار دهیم.
✍🏻 مرکز تحلیل اجتماعی (متا) مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
📄 مطالعه متن کامل یادداشت
📌 منتشرشده درصفحه نخست جام جم آنلاین
#متا
#هسته_افکارعمومی_و_تغییرات_فرهنگی
➖➖➖➖➖
✅ #مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
31.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید
💠 علامه طباطبایی پیش تمامی دانشگاهیان آن زمان شخصیت محترمی بود. چون بنای گفتگو داشت.
🔰 سیره عملی فردی و اجتماعی علامه طباطبایی (رض)
🎞️ به بیان دکتر جوانعلی آذر در دوره ویدیویی مدينة الميزان (۱)
🌐 پیش ثبتنام خرید دوره با ۴۰ درصد تخفیف
💬 کسب اطلاعات بیشتر
۰۹۱۰۴۰۵۵۰۴۶
#هسته_منظومه_فکری_علامه_طباطبایی (رض)
➖➖➖➖➖
✅ #مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
🆔 @shamsolvahy