مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
پرمخاطبترین تولیدات تلویزیونی در اسفندماه ۱۴۰۳ | برنامه محفل؛ پیشتاز تولیدات ماه رمضان صداوسیما
📌نتایج موج دوم مخاطبسنجی تولیدات صداوسیما توسط متا منتشر شد.
🎞️بر اساس این پیمایش که در اسفند ماه ۱۴۰۳ انجام شده، از میان ویژه برنامههای تلویزیونی، برنامه #محفل با ۴۱ درصد مخاطب و برنامه #زندگی_پس_از_زندگی با ۲۸ درصد مخاطب، در میان برنامهها و ویژه برنامههای اسفند تلویزیون، پیشتاز بودهاند.
۳۴ درصد از مخاطبین فصل سوم برنامه محفل در اسفندماه، تمام قسمتهای آن را دنبال کردهاند و درمورد برنامه زندگی پس از زندگی، ۲۹ درصد از مخاطبینش پیگیر تماشای تمام قسمتهای آن بودهاند.
هرچند که میزان مخاطبین دیگر ویژه برنامهها حدودا در میانگین مخاطبین برنامههای عادی صداوسیما قرار دارد و بنظر میرسد ویژه برنامههای تلویزیونی درمقایسه با برنامه عادی، بصورت کلی به یک میزان توجه مخاطبین را به خود جلب کردهاند.
📺سریالهای آرشیوی تلویزیون در جذب مخاطب به مراتب موفقتر از سریالهای جدید عمل کردهاند؛ بهگونهای که سریال #ستایش با ۴۱ درصد مخاطب، در جایگاه پربینندهترین سریال تلویزیونی قرار دارد.
از میان سریال جدید، سریال #بدل با اینکه رتبه اول سریالهای جدید صداوسیما را کسب کرده است، اما همچنان نسبت به سریال #هوش_سیاه۲ که در رتبه پنجم سریالهای قدیمی قرار دارد، مخاطب کمتری را جذب کرده است.
🔶از لحاظ میزان پیگیری نیز سریالهای تولیدی جدید صداوسیما در مقایسه با سریالهای آرشیوی تلویزیون، چندان موفق عمل نکردهاند؛ بهگونهای که ۶۴ درصد از مخاطبین سریال #ستایش، پیگیر تماشای تمام قسمتهای آن بودهاند اما این میزان در مورد سریال بدل، ۳۴ درصد بوده است.
🔰این دادهها در ۳۰ اسفند ماه۱۴۰۳ و در بستر پانل ملی متا جمعآوری شده است. و از مخاطبین هر برنامه، میزان پیگیری آن نیز پرسیده شده است.
#متا
#مخاطب_پژوهی_رسانهای
#هسته_افکارعمومی_و_تغییرات_فرهنگی
➖➖➖➖➖
✅ #مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
📈 #آمارنامه کانال مرکز رشد 💠 تعداد پستهای کانال در سال ۱۴۰۳ 💢 کانال مرکز رشد در سالی که گذشت، تعدا
📈 #آمارنامه کانال مرکز رشد
💠 تعداد اعضای کانالهای مرکز رشد در سال ۱۴۰۳
❇️ تعداد اعضای کانال ایتا در مدت یک سال، با افزایش ۳۳۴ درصدی، از ۸۲۰ به ۲۷۴۵ عضور رسید.
❇️ تعداد اعضای کانال تلگرام در مدت یک سال، با افزایش ۱۹۴ درصدی، از ۹۴۰ به ۱۸۳۰ عضور رسید.
❇️ تعداد اعضای کانال بله در مدت یک سال، با افزایش ۱۷۳ درصدی، از ۱۹۵۰ به ۳۳۷۴ عضور رسید.
👤 در سال ۱۴۰۳، ادمین کانال مرکز رشد، فعالانه پاسخگوی سؤالات، انتقادها و پیشنهادهای مخاطبین درگاههای فضای مجازی بوده و در مدت یک سال، پاسخگوی ۲۴۰ تعامل بوده است.
🔰 در سال پیشرو نیز، از طریق این شناسه (@rushdadmin)، پذیرای نکات مخاطبین گرامی هستیم.
➖➖➖➖➖
✅ #مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
💠 «او»
🔰 از برای آنکه بهشت، تنها بهایش بود؛ در آستانه سالروز شهادتش...
🔹 قرار شد نماز سیدرضی را آقا بخوانند. بامدادِ پنج شنبه هفتم دی ماه ۱۴۰۲، در یک روزِ سردِ زمستانی، خانواده شهید به همراه عدهای از فرماندهان و سرداران منتظر بودند. «او» هم گوشهای ایستاده بود. ساکت و آرام. آقا که تشریف آوردند، چند قدمی هم عقبتر از آن جا که ایستاده بود، رفت. آقا بعد از تفقد و تسلیت به خانواده شهید سید رضی، مشغول صحبت با برخی فرماندهان شدند. «او» باز هم عقبتر رفت و دور شد. سرمای زمستان تهران، بهانه خوبی به دستش داده بود تا خودش را خوب و زیاد بپوشاند. کلاهی بر سر تا روی چشمها گذاشته و دکمههای اورکت را هم تا بالا بسته بود.
🔸 در بین صحبت آقا با فرماندهان، رهبر از زبان یکی از سرداران، متوجه حضور «او» شدند. با تأکید جویا شدند: مگر «او» اینجاست؟ گفتند: بله و زود «او» را صدا زدند تا جلو بیاید. با آرامش و سکوت و تواضع جلو آمد. سلام و دستبوسی کرد و احوالپرسی مختصری. بعد خیلی تند و سریع عقب رفت؛ عقبتر از قبل. انگار نمیخواست حتی به اندازه ذرهای دیده شود. نمیخواست زحمتی درست کند. نمیخواست به قدر پر کاهی هم بار باشد.
🔹نماز را هم صف آخر خواند. دور و مخفیانه... انگار عادت کرده که حتی سر و صدای کوچک و ریزی هم نداشته باشد. نماز تمام شد و «او» باز هم دور و غریب و تنها. حالا تابوت را بلند کردند برای تشییع تا بیرون بیت رهبری. «او» با چشمهایش یار و همرزم دیرینهاش را بدرقه میکرد، گویا با همان چشمها داشت با او حرف میزد و قرار و مدار میگذاشت، شاید هم قرار و مدارهای قبلی را یادآوری میکرد.
🔸 در همین بین ، اهل دلی که در جمع بود به چند جوان و نوجوان اطرافش توصیه کرد: "بروید و خوب و سیر تماشایش کنید؛ شاید دیگر «او» را نبینید".
➖ به آن بندهی خدا عرض ادب کردم و گفتم: "از «او» چه دیدید که چنین توصیهای داشتید؟"
➖ گفت: "او مجسمه اخلاص است. به اندازه ذرهای اجازه بروز و ظهور نفس نمیدهد. کامل رامش کرده. با این همه کتوم و بی ادعاست!" بعد ادامه داد: "اما طولی نمی کشد... این اخلاص اجرش فقط یک چیز است".
🔘 سه ماه بعد، دوشنبه بیست و یک رمضان، سیزده فروردین ۱۴۰۳ بود که خبر بهشتیشدن «او» آمد. باز مسجل شد که بهشت را به بها بدهند؛ نه به بهانه!
🔷🔸 «او»، شهید محمدرضا زاهدی، فرمانده و سردار بزرگ و بلند بالا اما بیادعای سپاه سرافراز اسلام و ایران بود.
✍🏻 به قلم دکتر مصباحالهدی باقری | استاد و پژوهشگر مرکز رشد
#شهید_زاهدی
#شهید_محمدرضا_زاهدی
➖➖➖➖➖
✅ #مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
💠 جهاد تاریخ را روایت میکند! 🗓️ ۱۴۰۴؛ مقاومت در مسیر رسیدن به قله ✅️ فروردین در یک نگاه | پرونده #
تقویم جهادی- ۱۵ فروردین.mp3
8.03M
🗓️جهاد تاریخ را روایت میکند...
💠آخرین آغوش
🔰بر اساس داستان واقعی؛ تشابه اسامی اتفاقی نیست!
🔻۱۵ فروردین: اربعین تدفین سیدحسن نصرالله
🔰 #تقویم_جهادی را در جهادیه دنبال کنید.
#هسته_مدیریت_جهادی
➖➖➖➖➖
✅ #مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
🆔 @jihadimag_ir
🍃🌸 یک بهار واقعی 🌸🍃
🔰 توصیههای آیت الله مهدوی کنی (ره) همزمان با پایانیافتن تعطیلات سال نو
🔹معمولاً روز اول بعد از تعطیلات برای سلام و تبریک عید محضر حاج آقای مهدوی کنی رحمهالله علیه میرسیدیم. حدود یازده صبح و قبل از اذان ظهر. بیشتر اساتید میآمدند؛ حتی کسانی که در طول سال کمتر آنها را میدیدیم، در آن جلسه حاضر میشدند و بعضاً پرفروغ هم ظاهر میشدند.
🔸بعد از مصافحه و تبریک عید، حاج آقا نکاتی را در آغاز سال به عنوان توصیه بیان میکردند. علاوه بر نکاتی که متناسب با اقتضائات و حوادث زمانه بود، در تمام این سالها، سه ارشاد و توصیهی حاج آقا، بیشتر تکرار میشد:
◀️ اول؛ بندگی خدا کنید. به این معنا که اوضاع و احوال طبیعت عوض شده، اگر ما اوضاع و احوالمان در مسیر عبودیت تغییر نکند، تحویل سال فقط به امری نمایشی و نمادین تبدیل میشود. لذا هم معرفت به خدا و هم اطاعت خدا را توامان تأکید میکردند.
◀️ دوم؛ الفت و اخوت برقرار کنید. توصیه اکید میکردند ضمن به رسمیت شناختن تفاوتها و سلیقهها، سعی کنید این اختلافها، شما را از مسیر دوستی و برادری دور نکند.
◀️ سوم؛ کار را جدی بگیرید. از این جهت که تعطیلات معمولاً زیاد بود و انسان را بعضاً دچار رخوت و تنبلی میکرد، ایشان توصیه میکردند که مراقب باشید راحتطلب نشوید و در همه حال با نشاط و سعی فراوان برای رسیدن به هدف اهتمام نشان دهید.
🔰 برگرفته از سلسله جلسات «قصه دانشگاه ما»؛ برگزار شده در مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
#آیت_الله_مهدوی_کنی (ره)
➖➖➖➖➖
✅ #مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
📈 #آمارنامه کانال مرکز رشد 💠 تعداد اعضای کانالهای مرکز رشد در سال ۱۴۰۳ ❇️ تعداد اعضای کانال ایتا د
📈 #آمارنامه کانال مرکز رشد
💠 تعداد پستهای کانالهای مرکز در سال ۱۴۰۳ به تفکیک نوع محتوا
🔰 یکی از راهبردهای رسانهای مرکز رشد، تولید و انتشار محتوا متناسب مخاطبین مختلف (از جمله سیاستگذاران، خبرگان، اساتید و دانشجویان و عموم مردم) بوده است. بر همین اساس، علاوهبر رعایت ویژگیهای خاص هر گروه مخاطب، تلاش شده محتوا در قالبهای مختلفی به سمع و نظر دنبالکنندگان کانال برسد. پست حاضر مطالب کانال مرکز رشد را به تفکیک نوع محتوا در سال ۱۴۰۳ نمایش میدهد.
📑 گزارش : ۲۰۶ پست
📄 یادداشت : ۹۸ پست
🎞️ فیلم و کلیپ : ۹۴ پست
📣 اطلاعیه : ۸۵ پست
🇮🇷 شب جمعه ۱:۲۰ : ۴۸ پست
🌟 پرونده ویژه : ۲۹ پست شامل ۴ پرونده
📚 معرفی محصول : ۲۴ پست
🎵 فایل صوتی : ۱۴ پست
💢 مجموع : ۵۹۸ پست
➖➖➖➖➖
✅ #مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
#اطلاعیه 🔰 هسته سلامت مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) برگزار میکند: 💠 آیین رونمایی از دهمین شماره ن
📚 نشریه تأملات رشد | شماره دهم | پاییز و زمستان ۱۴۰۳
🔰 این شماره از نشریه با عنوان «دور باطل سلامت به دور از نیاز» به ابعاد مختلف نیازسنجی در نظام سلامت میپردازد.
❇️ جانمایه و جوهره تولید، خلق ارزش است و توجه به این مفهوم در نظام سلامت بسیار مورد تأکید است؛ چراکه سلامت موضوعی است که با ارزشهای ذینفعان آن عجین شده و تحقق آن بیش از هرچیز، وابسته به باورها و رفتارهای آنهاست.
ارزش و یا -از سمت مصرفکننده- همان نیاز، در نظامهای اجتماعی از جمله سلامت بر دو نوع است: یا این نیاز حقیقی است و رفع آن، جامعه را در مسیر رشد و سعادت قرار میدهد؛ و یا اعتباری و به تعبیری ارزشمند است چراکه جامعه به آن بها میدهد و مردم نسبت به آن حس نیاز دارند. خلق ارزش در نظام سلامت به معنای تلاش مستمر برای نزدیک کردن نیازهای اعتباری سلامت به نیازهای حقیقی و پاسخ مناسب به آنهاست. سنجش، تعیین و خلق ارزش از طریق مطالعه و ژرفاندیشی، و آمدوشد میان ارزشهای حقیقی و اعتباری چالشی بسیار بزرگ است. با این تبیین میتوان سنجش نیاز یا نیازسنجی را اولین گام و مقدم بر سایر اقدامات نظام سلامت دانست.
💢 در این شماره از نشریه تأملات، نیازسنجی که در هیاهوی روزمرگیهای نظام سلامت رنگ باخته، در کانون توجه قرار گرفته و مطالب متنوعی از مفهومپردازی تا تجربهکاوی پیادهسازی نیازسنجی گردآوری شدهاست.
📖 تهیه نسخه فیزیکی کتاب از فروشگاه رشدا
➖➖➖➖➖
✅ #مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu