◾️ همه سرخوش از وصالت، من و حسرت و خیالت...
➖️ میگویند برای آنان که به بزم محبت راه یافتهاند، هیچ عذابی سهمگینتر از آتش فراق نیست... ما مفلسان دنیا زده که ادّعایی در محبت نداشتیم، ما مشغول دنیای خود بودیم که حسین علیهالسلام ناگاه ما را از دالان بلای عظیمش، به بزم محبّان خویش کشاند. او خودش بود که ما را به یکباره میان انبوه محبانش در جادههای اربعین راه داد؛ اما حالا... این چه تقدیری است که آتش فراق را به جان محبانش انداخته است؟!
🔘 دلمان خوش بود سالی یکبار در گلستانی میان نجف تا کربلا در میان محبانش به تفرج میرویم. دلمان خوش بود به جام شرابی که هر سال از محبت او مینوشیدیم و تا سال بعد، به یادش گرم و مست بودیم.
🔳 شاید این بلای فراق، خبر از تکمیل سیرِ سالکان عزای حسینی دارد! شاید پس از سالیانی که محبانش، او را در حرمِ وسعتیافتهی اربعینش به زیارت نشستهاند، نوبت آن فرا رسیده باشد تا نور حسین علیهالسلام را نه فقط در فاصله میان نجف تا کربلا، بلکه در تمام صحنهی حیات خود به نظاره بنشینند.
☑️ امسال شاید در همین خلوتِ جانسوزِ فراق، ناگاه نور حسین علیهالسلام نه از کربلا، که از قلبت طلوع کند. شاید این فراق مقدمهای شود تا دریابیم حرم او، در قلب محبانش است. آن وقت شاید حرم او، حالا تا خانهی تکتک محبانش امتداد یابد و نور حسین علیهالسلام، عالمگیر شود. آن وقت نهفقط در لقای کربلا، که در فراق آن نیز، تو همچنان حسینی خواهی بود.
🌐 تهیه کتاب همسفر حسین با تخفیف ویژه از فروشگاه رشدا
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
💠 دوهزار گانه الگوی پرداخت دستمزد در ایران
🔹️ دستمزد، مقولهای اقتصادی- اجتماعی است و از محورهای مهم در تعیین شاخصهای عدالت در بازار کار است. «دستمزد عادلانه» چیست؟ ابعاد و لوازم آن برای تحقق در نظام جبران خدمات بخش عمومی و خصوصی کشـور کدام است؟ به نظر میرسد پیشتر از اینها باید پرسش مبنایی دیگری مطرح کرد: ماتریس انگیزش نهادی در اقتصاد ایران به کار مولد بها میدهد یا مشوق نامولدها است؟
🔸️ اگر بخواهیم از آرمان فاصله بگیریم و از واقعیت سخن بگوییم، باید گفت امروزه شکاف معناداری میان پرداختها در بخش عمومی با بخش خصوصی وجود دارد و نابرابری ناموجه با هر توجیه و منطق به ظاهر جذابی، ظلم و تبعیض است. پدیدهی شاغلانِ فقیر و درآمدبگیران ناشی از غیر کار، دو روی یک سکهی واقعیت بازار کار در ایران هستند. بنابراین دستمزد در کشور ابزاری برای توزیع عدالت و رفع شکاف طبقاتی نبوده، بلکه به آن دامن میزند.
🔹️اما پرسشی آسان با پاسخی دشوار: چه باید کرد؟!
✍🏻 به قلم حسین سرآبادانی | پژوهشگر هسته عدالت اجتماعی مرکز رشد
🔰 در سومین شماره فصلنامه «تحول اداری» | فصلنامه علمی تخصصی سازمان اداری و استخدامی کشور
📄 برای بارگیری این شماره و مطالعه ادامه مطلب میتوانید به این نشانی مراجعه نمایید.
#هسته_عدالت_اجتماعی
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
💠 ۱۷۰۰امین روز بعد از شهادت #شهید_سلیمانی
🔸️ من میخواهم به شما بگویم جملهایی که شهید رجایی شش سال پیش گفتند، کدام از ما واقعاً در دل خودمان، در درون خودمان توانش را داریم؟
🔹️ شاید هم انشاءالله خدا کمکمان بکند ولی واقعاً کدام از ما توان آن جنگی که ایشان میگفت داریم که فرمودند: :جنگ واقعی ما زمانی است که همه آلات و ابزار ما تمام شده و ما با کوکتلمولوتف بجنگیم". کدام از ما میتوانیم بجنگیم؟ کداممان آمادگی آن جنگ را داریم؟ که از این سختتر بشویم؟ از این گداختهتر بشویم؟ از این ناامیدتر بشویم؟ سلاحهایمان تمام بشود. [ولی] مقاومت بکنیم.
🔸️ ما الان جنگمان، جنگ اسراف هست. از مهمات گرفته تا سلاح گرفته تا امکانات گرفته تا تغذیه گرفته تا همه چی... ولی ما اگر مثلاً این امتحانها که بر اصحاب پیغمبر میشده که مثلاً پیغمبر سنگ به شکم میبستند، اصحاب پیغمیر فضله شتر میگذاشتند داخل دهانشان و میمکیدند که از تشنگی تلف نشوند، یا اینکه هر چهار نفر با یک خرما قناعت میکردند، اگر یک همچین امتحانی بیاید واقعاً کشش داریم؟ میکشیم؟ توان داریم؟
🔰 جلسه عملیات کربلای ۵ باحضور شهید سلیمانی؛ زمستان ۱۳۶۵
#تربیت_جهادی
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
♦️ #پرونده_ویژه
💠 توصیه رهبر انقلاب به تهیه پیوست عدالت برای هر قانون و تصمیم مهم دولت
🔹بنده نمیخواهم راجع به لزوم عدالت بحث کنم؛ این جزو بیّنات نظام و بیّنات نظام اسلامی و بیّنات انقلاب است؛ بحث سر این نیست. بحث سر این است که عدالت را چه جوری تأمین کنیم؟ راهکار چیست؟
🔸من چند سال قبل از این، «پیوست عدالت» را مطرح کردم؛ گفتم شما هر قانونی [تصویب میکنید]، هر تصمیمی میخواهید بگیرید ــ تصمیم مهم، قانون مهم ــ یک پیوست عدالت برایش تهیّه کنید. مرحوم آقای رئیسی یک مقداری هم در این قضیّه پیش رفت؛ ایشان کارهایی هم کردند، [منتها] نیمهکاره ماند. میخواهم این توصیه را به شما بکنم: [قوانین و تصمیمات مهم دولت] پیوست عدالت لازم دارد.
🔹پیوست عدالت یک ترتیب اداری یا یک فرم تشریفاتی نیست، یک امر واقعی است؛ [...] یعنی نگاه کنند ببینند تأثیر این قانون، تأثیر این برنامه در شکاف اجتماعی چقدر است؛ کم میکند، زیاد میکند، تأثیر میگذارد، نمیگذارد، فاصلهی طبقاتی را کم میکند، زیاد میکند؛ این را مراقبت کنند و اگر دیدند این برنامه موجب میشود که فاصلهی طبقاتی زیاد بشود، برنامه را حذف کنند، [یا] آن قسمت از برنامه را حذف کنند.
🔸«پیوست عدالت» یعنی این، نه اینکه ما یک کاغذی پیوست کنیم به قانونمان که یک شرایطی بگذاریم؛ نه، در خود قانون [باشد]؛ این کار آسانی نیست، یک کار سختی است، کار مشکلی است.
🔷🔸بنده البتّه اطّلاع پیدا کردم یک تعدادی جوان دانشگاهی فاضل و مطّلع یک نرمافزاری برای این کار تهیّه کردند که حالا اگر خواستید، مراجعه میکنید و میخواهیدشان و [اگر] مورد قبولتان قرار گرفت، مورد استفاده قرار میدهید.
🔰 بیانات رهبر انقلاب در نخستین دیدار هیئت دولت چهاردهم
✅ در ادامه طی پرونده ویژهای به معرفی پیوست عدالت و لوازم آن پرداخته خواهد شد.
#هسته_عدالت_اجتماعی
#نرم_افزار_پیوست_عدالت
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
♦️ #پرونده_ویژه 💠 توصیه رهبر انقلاب به تهیه پیوست عدالت برای هر قانون و تصمیم مهم دولت 🔹بنده نمیخو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ #پرونده_ویژه
💠 پیوست عدالت؛ چه هست و چه نیست؟!
🎙️ دکتر محمدصادق ترابزاده | پژوهشگر هسته عدالت اجتماعی مرکز رشد
🔹️ فضای پیوست عدالت در کشور دارای دو مشکل جدی است: یکی بیتوجهی مسئولان به نرمافزار پیوست عدالت است. حتی اگر صحبت و ادعایی هم میشود، کمتر حمایتی از اجرا و پیشبرد آن تا به امروز مشاهده شده است. مشکل دوم، تصورات غلط و ناقص در زمینه پیوست عدالت است. پیوست عدالت داخل در سیاستها است؛ نه الصاق به آنها؛ و پیوستنگاری فعالیتی دلبخواهی نیست، بلکه کاملاً نظریهبنیان است.
🔸️ در این ارائه، دکتر محمدصادق ترابزاده ضمن بیان سیر تطور مطالبات مقام معظم رهبری در زمینه عدالت اجتماعی، در خصوص مسیر طیشده در هسته عدالت اجتماعی سخن میگوید؛ از نظریه اسلامی عدالت تا شاخصهای ترکیبی عدالت اجتماعی و پیوست عدالت.
🎞️ مشاهده فیلم کامل ارائه در صفحه آپارات مرکز رشد
#هسته_عدالت_اجتماعی
#نرم_افزار_پیوست_عدالت
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
💠 «کار کارشناسی» برای تحقق حکمرانی خردمندانه
🔹️ تمرکز بر «کار کارشناسی» و پیگیری سیاستهای کلی نظام با تأکید بر قانون برنامه هفتم توسعه، از جهتگیریهای برجسته رئیس جمهور در ایام انتخابات بود. رویکردی که در اولین دیدار رهبر معظم انقلاب با اعضای دولت چهاردهم نیز مورد تأکید و تمجید قرار گرفت و از آن بهعنوان یک ظرفیت برای استقرار نظام حکمرانی خردمندانه و اندیشهورزانه یاد شد.
🔸️ با این وجود استقرار نهاد مبتنی بر کار کارشناسی در نظام حکمرانی ملی، در عین فرصتهای فراوان، در معرض تهدیدها و چالشهای متعددی هم هست. نوشته حاضر تلاش دارد از این منظر برخی از مهمترین لوازم استقرار نهاد کار کارشناسی در دولت چهاردهم را با توجه به توصیه و هشدار رهبری انقلاب مورد بحث و بررسی قرار دهد.
✍🏻 به قلم حسین سرآبادانی | پژوهشگر هسته عدالت اجتماعی مرکز رشد
📄 برای مطالعه ادامه مطلب میتوانید به این نشانی مراجعه نمایید.
📌 منتشر شده در خبرگزاری تحلیلی ایران | خبر آنلاین
#هسته_عدالت_اجتماعی
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
♦️ #پرونده_ویژه 💠 پیوست عدالت؛ چه هست و چه نیست؟! 🎙️ دکتر محمدصادق ترابزاده | پژوهشگر هسته عدالت ا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️#پرونده_ویژه
💠 چتر عدالت بر همه سیاستها
🎙️ حجت الاسلام و المسلمین قنبریان | استاد حوزه و دانشگاه
🔹️ عدالت در تمام مسیر و جریان شکلگیری ایده یک سیاست یا مداخله تا تدوین و تصویب و نهایتاً اجرای آن باید دخالت و سریان داشته باشد. پیوست به دنبال عدالت در تمام این فرآیند است.
🔸️عدالت نه مسئلهای فرعی است و نه مسئلهای در عرض سایر مسائل. عدالت ربطهی طولی با همه مسائل دارد. هر مسئلهای باید متأثر از عدالت باشد. در آن نقض آشکار بیعدالتی انجام نشود. عدالت بیشتری تأمین شود یا حداقل ضرب به عدالت نزند.
🔹️ پیوست عدالت بهدنبال احراز موافقت یک قانون یا لایحه با عدالت است. اگرچه امکان احراز موافقت قطعی نیست اما حداقل میتوان موافقت اطمینانی را بررسی و تأیید کرد.
🎞️ مشاهده فیلم کامل بیانات حجت الاسلام و المسلمین قنبریان در صفحه آپارات مرکز رشد
#هسته_عدالت_اجتماعی
#نرم_افزار_پیوست_عدالت
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
💠 ۱۷۰۷امین روز بعد از شهادت #شهید_سلیمانی
♦️ #خبری_در_راه_است...
📄 در شماره جدید فصلنامه مدیریت جهادی میخوانیم:
🔹️ عواملی که باعث میشود انسان شخصیت خودش را میسازد، آرمانهای خودش را تعریف میکند و برای خودش تعیین هدف میکند، اول آرزو است و دوم اراده است. آرزو و اراده دو عامل مهمی هستند که پیوسته شخصیت انسان را تحت تاثیر خود دارد. ریشهی استقامت یا تزلزل انسان هم به همین دو عامل برمیگردد.
🔸️ آرزو اگر آرزوی خاکی بود و آرمان آرمانِ خاکی بود انسان را در همان جایگاه خاکی نگه میدارد. اگر این آرزو یک آرزوی متعالی بود، انسان را برای خاک نگه میدارد و به اوج میبرد، این خیلی در بُعد تربیتی مهم است.
🔹️ ارادهی انسان هم تابع تعلق انسان است، تعلق نقش محوری را در اراده دارد، شما اگر دیدید، اگر خواستید انسانها را بفهمید و بشناسید و قدرت ضعف ارادی آنها را کشف کنید، باید به تعلق آنها نگاه کنید، ببینید آیا تعلق آنها یک تعلق والا و بالایی است یا یک تعلق محدود است؟ وقتی که میخواهند از انسان تعریف بکنند یا انسان را تعریف بکنند میگویند انسان موجودی متحرک که حرکت او درنتیجهی تعلق اوست، تعلق به اشیاء خاکی انسان را خاکی میکند، تعلق به موضوعات متعالی انسان را مافوق خاک قرار میدهد و متعالی میکند.
🔰 سخنرانی سردار سلیمانی در دهمین سالگرد شهادت حاج عماد مغنیه، تهران، ۲۶ بهمن ۱۳۹۶
#تربیت_جهادی
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
💠آیین رونمایی فصلنامه مدیریت جهادی
💢شماره هفدهم و هجدهم
✅️ با موضوع تربیت جهادی و کندوکاوی پیرامون آن در آینه تاریخ
🔹با حضور حجت الاسلام علیرضا پناهیان
🗓 یکشنبه | ۱۸ شهریور | ساعت ۱۶
🏢 دانشگاه امام صادق (ع)
🔸️ در صورت تمایل به حضور در جلسه، لطفا نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه ۰۹۳۶۷۱۸۶۶۵۷ ارسال بفرمایید.
#تربیت_جهادی
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
♦️ #پرونده_ویژه
🔰 در صفحه اول رسانه KHAMENEI.IR بخوانید:
💠 چگونه میتوان پیوست عدالت را به قاعدهای در حکمرانی کشور تبدیل کرد؟
🔹 نرم افزار پیوست عدالت اجتماعی از جمله فناوریهای طراحی شده برای پیوستنگاری برنامهها و قوانین، مبتنی بر نظریه اسلامی عدالت اجتماعی است که از اردیبهشت ۱۳۹۰ مورد مطالبه مقام معظم رهبری قرار گرفت و آخرین بار نیز ایشان در نخستین دیدار هیئت دولت چهاردهم بر اهمیت وجود آن در لوایح قانونی و تصمیمات دولت تأکید و به طراحی این نرمافزار از سوی جمعی از جوانان دانشگاهی اشاره کردند.
🔸نرم افزار پیوست عدالت اجتماعی در هسته عدالت اجتماعی مرکز رشد دانشگاه امام صادق علیهالسلام طراحی و در دو نمونه مورد کاوی شده است.
🔹رسانه KHAMENEI.IR بر همین اساس در یادداشتی از دکتر محمدصادق ترابزاده جهرمی، پژوهشگر هسته عدالت اجتماعی مرکز رشد دانشگاه امام صادق علیهالسلام، راهکارهای نهادینهسازی پیوست عدالت در تصمیمات و قوانین کشور را بررسی کرده است.
📝 در بخشی از این یادداشت میخوانیم:
وقتی از نهادینه شدن پیوستنگاری عدالت اجتماعی در نظام حکمرانی کشور سخن میگوییم، توجه داریم که از یک تغییر اکوسیستم در نظام تصمیمسازی و تصمیمگیری سخن میگوییم؛ نه یک حل مسئله خرد و مقطعی یا پژوهشهایی در کنار سایر پژوهشها. در مورد این سخن میگوییم که باید در قالب یک اکوسیستم مبتنی بر نظریه اسلامی عدالت اجتماعی و برای تحقق همان عدالت اجتماعی، ساخته شود. اما آیا با نظریهپروازی و بدون ساخت ابزارهای پیوست عدالت، میتوان جریان عمومی پیوست عدالت را شکل داد؟
📄 برای مطالعه ادامه مطلب میتوانید به این نشانی مراجعه نمایید.
#هسته_عدالت_اجتماعی
#نرم_افزار_پیوست_عدالت
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
💠 طنین برند ایران قوی با ورزشِ قهرمانی
🔰 مروری بر عملکرد کاروان ورزشی ایران در المپیک ٢٠٢۴؛ یک رویکرد بازاریابی
🔹مسابقات المپیک بهعنوان بزرگترین رویداد ورزشی جهان از نظر تعداد و گستره حضور کشورها و ورزشکاران و پربینندهترین آنها، کارزار رقابت کشورها برای دیدهشدن و ارتقای وجهه و برند ملی آنهاست. درباره عملکرد کاروان ورزشی ایران در این رویداد بزرگ جهانی و موفقیتهای ورزشکاران ملیپوش ایرانی، فراتر از آنچه براساس نتایج و رتبهبندیهای معمول به چشم میآید باید پرسید آیا درخشش و موفقیت کاروان ورزشی ایران محدود به همین رتبه کلی است؟ آیا «ارزش» تلاش ورزشکاران ایرانی و نتایج درخشان کاروان ایران، به همین مدالها و همین رتبه خلاصه میشود؟ آیا ورزشکاران ایرانی توانستهاند نتایج «ارزشمندی» کسب کنند؟ و برای ایران و ایرانیان، «ارزشآفرینی» داشته باشند؟
🔸قطعا با دقت نظر و نگاه واقعبینانه و همهجانبه میتوان به ابعادی جدید از درخشش ورزشکاران ملی ایران دستیافت که هدف اصلی این نوشتار نیز همین رویکرد و یافتههایی از این دست است. بر همین اساس، سوال اصلی پژوهش حاضر آن است که با رویکرد بازاریابی ورزشی، کاروان المپیکی جمهوری اسلامی ایران چه عملکرد (موفقیتها و دستاوردهای) برجستهای داشته است؟
🔹این نوشتار با بهرهگیری از مفهوم «ارزش» و «ارزشآفرینی» و سپس «بازاریابی مبتنیبر ارزش»، سعی کرده از زوایای دیگری نیز «ارزش»هایی را که ورزشکاران ما برای جامعه ایرانی آفریدند، کشف، ارائه و تبیین سازد. ازجمله «شاخص کارایی» که نشان میدهد کشورها با چه میزان سرمایهگذاری، به چه میزان قهرمانی و موفقیت در کسب مدال دست یافتهاند. دیگر یافتههای این پژوهش، شاخص «مجموع مدال کسبشده در المپیک»، شاخص «مقایسه عملکرد» با کشورهای همسایه، آسیای جنوب غربی (خاورمیانه) و کشورهای اسلامی، افزایش سهم بانوان ورزشکار ایران در کسب مدال المپیک و مرغوبیت آن، و نسل جوان و آیندهساز قهرمانان، مجموعاً پنج ارزشآفرینی قهرمانان المپیکی ایران به شمار آمدهاند.
✍️به قلم دکتر نادر جعفری هفتخوانی | استاد مرکز رشد و دانشیار مدیریت کسب و کار دانشگاه امام صادق (ع)
📄 برای مطالعه ادامه مطلب میتوانید به این نشانی مراجعه نمایید.
📌منتشر شده در روزنامه فرهیختگان
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
#اطلاعیه
🔸🔷 ارائه محمد قائمی راد | پژوهشگر هسته مکتب امام خمینی (ره) مرکز رشد
💠 دوره مجازی بعثتی برای همه | فصل اول | زندگانی حضرت رسول در پرتو اندیشه آیت الله خامنهای
💢 محورهای این فصل:
✔️ جهان در تدارک یک رسالت بزرگ
✔️ میراث جریان حق برای آخرین بعثت
✔️ عقلانیت و جاهلیت در تقابل همیشگی
✔️ جاهلیت مدرین؛ فراتر از جاهلیت اولیٰ
✔️ خطوطی برجسته از دفتر زندگانی برترین برگزیده
🗓️ در آستانه هفته وحدت | ۲۳ تا ۳۱ شهریور
🔸به همت هسته عترت مرکز تخصصی تبلیغ
🔰 پیوند ثبت نام
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
💠 هنر تصویرسازیِ مبتنی بر واقعیت
🔰 خطای راهبردی کمپین رسانهای پزشکیان چیست؟!
🔹پیام محوری و دلنشین کمپین پزشکیان در ایام انتخابات روی این گزاره سادهشده دور میزد که «او یکی مثل ماست، هم فاسد نیست و هم دلسوز و راستگو است»... اما استمرار آن بدون ایجاد تغییر در واقعیتهای میدانی، نگرانکننده است. بهعبارتی اگر در دوره تبلیغات ما با یک کاندیدای ساده و صمیمی مواجه بودیم، اکنون به همان میزان یا بیشتر نیازمند یک مدیر مقتدر، مطلع و فعال هستیم و هرچه این فرایند انتقال از کمپین تبلیغاتی دوره انتخابات به کمپین سیاسی دوره اداره رئیسجمهور بیشتر طول بکشد، هزینهها و انتظارات بیشتری را در پی دارد.
🔸مصاحبه تلویزیونی اخیر آقای پزشکیان برای اهل فن و دلسوزان یک هشدار و بیدارباش جدی را به صدا درآورد... واقعیت تصویر رئیسجمهور منتخب نیازمند تکمیل و تکامل است و تصویر برساخته ایشان در دوره کاندیداتوری دیگر کشش پوشش ضعفهای ایشان در دوره ریاستجمهوری را ندارد. بر دوستداران و صاحبمنصبان رسانهای دولت جدید فرض است که با شناخت دقیق این آسیبها در تعامل با سایر بخشهای دولت به خطمشیگذاری چند وجهی جهت رفع این آسیبها همت بگمارند.
✍️به قلم مصطفی آقاجانی | پژوهشگر هسته بازاریابی سیاسی
📄 برای مطالعه ادامه مطلب میتوانید به این نشانی مراجعه نمایید.
📌منتشر شده در صفحه نخست روزنامه فرهیختگان به تاریخ ۱۹ شهریور ۱۴۰۳
#هسته_بازاریابی_سیاسی
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
♦️ #پرونده_ویژه
💠 ارائه رصدخانه عدالت اجتماعی مرکز رشد در سازمان برنامه و بودجه
🔹رصدخانه عدالت اجتماعی مرکز رشد دانشگاه امام صادق علیه السلام، به دعوت سازمان برنامه و بودجه، نرم افزار (فناوری نرم) تولیدی خود در حوزه پیوست عدالت اجتماعی را در نشستی با حضور برخی از کارشناسان و مدیران سازمان، ارائه کرد.
🔸سازمان برنامه و بودجه، در دیدار ۶ شهریور ۱۴۰۳ مورد خطاب رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار هیات دولت ناظر به پیوست عدالت قرار گرفته و دولت نیز این سازمان را مکلف به پیگیری موضوع پیوست عدالت کرده بود.
🔹 بر همین اساس یکشنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۳، در نشستی تخصصی و به دعوت این سازمان، اعضای رصدخانه عدالت اجتماعی مرکز رشد، به بیان تاریخچه اقدامات خویش در این حوزه و تشریح نرم افزار پیوست عدالت اجتماعی پرداختند.
🔸 در ادامه جلسه نیز ضمن آسیب شناسی تجربه سه ساله تعامل با دولت در این خصوص، رصدخانه به بیان بسته پیشنهادی خویش به سازمان برنامه و بودجه برای پیگیری پیوست عدالت درون سازمان و نیز درون دولت پرداخت. امید است که این تعامل، سرمنشاء رخدادهایی مفید و مؤثر در حوزه عدالت اجتماعی باشد.
#نرم_افزار_پیوست_عدالت
#رصدخانه_عدالت_اجتماعی
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
💠 چه میزان از مردم در مراسمهای دهه اول محرم شرکت کردند؟
🔹️ مرکز تحلیل اجتماعی متا در مردادماه ۱۴۰۳ گزارشی تحلیلی از میزان و نوع مشارکت مردم در مراسمهای دهه اول محرم، نگرش افراد نسبت به آیینهای مذهبی و مصرف رسانهای آنها تهیه کرده است.
🔸 بر اساس این نظرسنجی ۸۰ درصد از افراد جامعه در مراسمهای برگزار شده در دهه اول محرم شرکت کردهاند. مردان بیش از زنان و جوانان نیز بیش از افراد میانسال و کهنسال در این برنامهها حضور داشتهاند.
🔹️ از بین افرادی که اعلام کردهاند در مراسمهای عزاداری به صورت حضوری شرکت کردهاند، ۴۶ درصد تمام دهه، ۱۱.۴ درصد ۷ تا ۹ روز، ۱۷.۷ و ۲۴.۷ درصد نیز اعلام کردهاند بین ۴ تا ۶ روز یا ۱ تا ۳ روز در این برنامهها حضور داشتهاند.
🔸 ۶۶.۴ درصد از جامعه نیز اعلام کردهاند با مطرح شدن مسائل روز سیاسی در سخنرانیها و مداحیها موافق و ۳۰.۳ درصد نیز مخالف هستند.
🔰 دادههای این نظرسنجی از پانل ملی متا با نمونه ۳۰۰۰ نفری گردآوری و با روش مدلسازی جمعیتی تحلیل شده است.
#متا
#هسته_افکارعمومی_و_تغییرات_فرهنگی
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
💠 مشاهدهی برنامههای صداوسیما در دهه اول محرم چه میزان بوده است؟
🔹️ مرکز تحلیل اجتماعی متا در مردادماه ۱۴۰۳ گزارشی تحلیلی از میزان و نوع مشارکت مردم در مراسمهای دهه اول محرم، نگرش افراد نسبت به آیینهای مذهبی و مصرف رسانهای آنها تهیه کرده است.
🔸 بر اساس این نظرسنجی حدود ۷۰ درصد از ایرانیان از طریق تلویزیون برنامههای ماه محرم و عزاداریها را مشاهده نمودند.
🔹️ برنامهی «حسینیه معلی» با ۵۰ درصد بیننده بیشترین میزان بیننده را در بین برنامههای دهه اول به خود اختصاص داد و برنامه «از سرگذشت»، «روضه خانگی» و «با حسین حرف بزن» در رتبههای بعدی مشاهده مردم قرار گرفته است.
🔰 دادههای این نظرسنجی از پانل ملی متا با نمونه ۳۰۰۰ نفری گردآوری و با روش مدلسازی جمعیتی تحلیل شده است.
#متا
#هسته_افکارعمومی_و_تغییرات_فرهنگی
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
♦️ #پرونده_ویژه
🔰 در صفحه اول رسانه KHAMENEI.IR بخوانید:
💠 بازخوانی پیوست عدالت در نسبت با منظومه فکری رهبر انقلاب | معنویت، عقلانیت و عدالت یک پیوست
🔹 در بیانی استعاری، توجه به مسئله عدالت از وجوه مختلف در منظر رهبر انقلاب در طول ۴۵ سال گذشته را باید همچون سلسلهکوههای بههمپیوستهای دید که قلههای متعددی دارد و فراز و فرودهای گوناگونی را ناظر به واقعیت و میدان کشور، دولتهای منتخب و شعارهای سیاسی طی کرده است. متن حاضر تلاش دارد از خلال این تکثرهای ظاهری- و البته درسآموز- صورتبندیها و توصیههای رهبری پیرامون عدالت، باطن و عمق وحدتبخش آن را تبیین و پیوست عدالت را در نسبت با آن فهم کند.
🔸مرور نظاممند و دنبالهدار ما نشانگر آن است که عدالت در اندیشه رهبر معظم انقلاب از الگوی مشخصی منشعب میشود؛ الگویی که اولاً پیوست عدالت در آن نه یک تک مضراب بلکه در هارمونی کامل با سایر ابعاد و اضلاع است و ثانیاً فهم و تعریف درستی از اقتضائات پیوست عدالت بیان میدارد. این الگو از یک سهگانه به هم پیوسته «معنویت، عقلانیت و عدالت» تشکیل شده است، که هریک بدون دیگری بیمعنا، فاقد ارزش و پوچ تلقی میشود.
✍️ به قلم دکتر سید علیرضا سجادیه | پژوهشگر رصدخانه عدالت اجتماعی مرکز رشد
📄 برای مطالعه ادامه مطلب میتوانید به این نشانی مراجعه نمایید.
#نرم_افزار_پیوست_عدالت
#رصدخانه_عدالت_اجتماعی
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
💠 «حکمرانی قانونمند» چه چیزی نیست؟
🔰 تحلیلی بر معنا و مفهوم حکمرانی قانونمند فضای مجازی
🔹چندی پیش مقام معظم رهبری در نخستین دیدار اعضای هیئت دولت چهاردهم اصطلاحی را برای حکمرانی فضای مجازی به کار بردند که نه امروز بلکه مدتهاست ادراکهای مختلف و چهبسا نادرستی توسط گروههای گوناگون نسبت به آن وجود دارد.
🔸اگرچه اصطلاح «حکمرانی قانونمند» جدید بود و ایشان آن را در مقابل رها بودگی و ولنگاری فضای مجازی مطرح کردند اما بنا بر تصریح ایشان، مفهوم و منظور از این اصطلاح همانی است که ایشان بارها در سخنرانیهایشان به آن اشارهکردهاند. گلایه ایشان از فهم نادرست این دغدغه نشان از آن دارد که لازم است این مفهوم بهدرستی و با دقت شرح و بسط یابد تا اجحافی در حق آن صورت نگیرد.
🔹برای آنکه بدانیم پیرنگ و اصل و اساس حکمرانی قانونمند چیست بهتر است ابتدا بر اساس قاعده تعرف الاشیاء باضدادها، درباره این صحبت کنیم که «حکمرانی قانونمند» چه چیزی نیست؟ در ادامه به پنج تعریف سلبی از این مفهوم پرداخته خواهد شد.
✍🏻 به قلم حسین زیبنده | پژوهشگر هسته خطمشی فضای مجازی (سپهرا)
📄 مطالعه متن کامل یادداشت در این نشانی
📌 منتشرشده در صفحه نخست روزنامه وطن امروز
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu