۸- در شرایط زندگی عشایری که اغلب یخچال وجود ندارد، نگهداری تخم مرغ بسیار ساده تر از سایر منابع پروتئینی است.
(تخم مرغ های بی نطفه، در درجه حرارت معتدل، کیفیت خود را به مدت ۱۰ تا ۱۴ روز حفظ می کنند).
۹- گوشت مرغ به خاطر سهل الهضم بودن، می تواند غذایی مناسب برای افراد کهنسال یا بیمار روستایی باشد.
۱۰- نگهداری و پرورش مرغهای بومی، به دلیل نیاز نداشتن به امکانات و تجهیزاتی که در پرورش مرغهای صنعتی مورد استفاده قرار میگیرند و نیز داشتن مقاومت بیش تر و سازگاری با اقلیم بومی، آسان تر است.
۱۱- خانوارهای روستایی فاقد زمین نیز، توانایی نگهداری از چند قطعه مرغ را با حداقل امکانات دارند.
۱۲- زنان و دختران روستایی به عنوان یک نیروی کار مناسب می توانند مدیریت و نگهداری از یک گله کوچک مرغ را بر عهده گیرند که درآمد جنبی حاصل از آن، در اقتصاد خانوار روستایی اهمیت زیادی دارد.
۱۳- پرورش مرغ بومی و تولیدات آن، واحد تولیدی کوچکی را به وجود می آورد که نیاز به تکنولوژی خاصی ندارد.
۱۴- با نگهداری و پرورش طیور، خانوار روستایی به ویژه کودکان، با پرندگان، بیش از پیش خو می گیرند و می تواند سرگرمی خوبی برای آنان باشد. همچنین از نظر علم روانشناسی و تربیت تاثیرات مثبتی در شکل گیری شخصیت آنان دارد.
#طیور_ماکیان
@rustically
نژادهای مختلفی امروزه هست
که دستکاری ژنتیکی شده اند
ولی طیور بومی هر منطقه استانی موجود هست با توجه به رسانه ها وارسال درنقاط مختلف
میشود تهیه وپرورش داد بسته به منطقه جغرافیایی نژادهای سازگار با منطقه خود را تهیه کنید
هدایت شده از Saleh Amirkhani
🔥چهار اصل مهم آبیاری🔥
🔴 ۱. اصل غرقاب نکردن.
👈قانون برای زراعت و کشته؛
مطابق عکس پشته ایجاد کنید تا رطوبت به صورت غیر مستقیم به ریشه گیاه برسد .
👈قانون برای درخت؛
مطابق تصاویر کرسی ایجاد کنید تا هم در بارندگی رطوبت را برای فصول گرم نگهدارد و هم این کرسی در فصل گرم، آب آبیاری دستی را به ندرت در اختیار درخت قرار دهد.
🔴 ۲. اصل تنش جزئی.
به جای کم آب دادن، بهتر است آب در فاصله زمانی بلندتر و با مقدار کافی داده شود .
اندکی خشک شدن خاک کمی قبل از آبیاری باعث رشد گیاهان میشود.
🔴 ۳. اصل آبیاری فقط هنگام عصر یا صبح زود.
👈 در این زمان آب تبخیر کمتری دارد و گیاهان می توانند تا قبل از فرا رسیدن گرمای روز، از آب آبیاری برای خود ذخیره کنند.
👈بی نظم آبیاری کردن درخت یا آبیاری در وسط گرمای روز چه بسا میتواند درخت را به کلی خشک کند به علت خفگی ریشه و تنش تاج.
🔴 ۴. اصل جریان دادن رطوبت پای گیاه و نپاشیدن آب با شیلنگ.
خیس شدن برگها باعث میشود.....
👈در شب؛
باعث قالب شدن بیماری های برگ می گردد.
👈در روز؛
برگها در مقابل نور مستقیم خورشید سوختگی پیدا میکنن.(سوختکی به خاطر اثر شیشه ای قطرات آب) .
🛎در گیاهان رعایت اصول زهکش و آبیاری باعث تشکیل ریشه در گزر همچنین برگ در ریحان، پوسته در لوبیا، سر در گل کلم میشود.
پرورش مرغ بومی در مرتع آزاد یا غیر آن؟ 🐔
در ابتدا لازم است تعریفی از پرورش مرغ بومی در مرتع داشته باشیم. پرورش در مرتع به معنی نگهداری مرغ ها در شرایطی است که بتوانند هر جایی که خواستند بروند و به آزادی پرسه بزنند. این کلی ترین تصویر در زمینه پرورش مرغ بومی در مرتع است. مرغ هایی که در شرایط مرتع آزاد ولی به صورت تجاری پرورش می یابند، ممکن است احتیاج به فضایی بیشتر از یک برگه کاغذ نداشته باشند. ولی لازم است بتوانند در حول و اطراف به گردش بپردازند. از طرفی لازم است مرغ های مرتعی ارگانیک، 🐔میدانی برای گردش کردن، غذا خوردن و به صورت آزاد رفتار کردن در اختیار داشته باشند. به هر حال میتوان در باغچه خانه، محیط مناسبی برای نگهداری و زندگی آن ها فراهم ساخت.
#طیور_ماکیان
@rustically
هدایت شده از مرجع طب سنتی
🔴 خاطره ای بسیار #قابل_تامل از دکتر عبدالرسول کشمیری:
♻️ #دانشگاه_تهران که بودم یه دوستی داشتم که رتبه ی کنکورش #تک_رقمی بود و برق دانشگاه شریف میخوند برای فوق لیسانس رفت کانادا، بعد از مدتی به باباش گفت: میخوام ول کنم و برگردم تو دانشگاه های خودمون مدیریت بخونم....
باباش این کار پسرش رو خیلی احمقانه دونست و بهش گفت: تو توی معتبرترین دانشگاه دنیا داری درس میخونی، اونم در بهترین و بالاترین رشته! دو روز دیگه که برگردی ایران میشی استاد دانشکده مهندسی برق #دانشگاه_صنعتی_شریف، با کلی درآمد و عزت و احترام؛ چطوری همچنین تصمیم گرفتی؟
گفت: بابا یه روز که اینجا از تنهایی دلم گرفته بود به فکر فرو رفتم و در احوالات هم کلاسی هام دقت کردم که ظاهرا جزو #نوابغ درجه یک دنیا بودن، دیدم همشون یا #افغانی هستند یا ایرانی، یا #پاکستانی، یا هندی و ... و به طور کلی همشون مال این کشورای استعمار زده هستن...از خودم پرسیدم...
مگه اینجا بهترین دانشگاه و این رشته، بهترین رشته نیست؟ پس نوابغ #انگلیسی و #اسرائیلی و آمریکایی کجان؟
بالأخره همشون که خنگ نیستن و اونام چهارتا #نابغه دارن.
رفتم تحقیق کردم و فهمیدم چه #کلاه_گشادی سرم رفته. دیدم اونا نوابغشون رو میفرستن تو رشته هایی که به شاهرگ حیاتی بشریت مربوط میشه؛ این کارو میکنن تا بتونن بشریت رو چپاول کنن.
نابغه هاشونو میفرستن تو رشتههایی که برای امورات #سخت_افزاری و #نرم_افزاری بشری، مثل منابع انسانی، نفتی، کشاورزی، معادن، نوابغ، ادارات، شهرداریها، وزارت خونهها، نظام آموزشی، نیروهای نظامی و انتظامی و...حکم #ویندوز رو داره تا بتونن همه اینها رو به بهترین وجه با همدیگه هماهنگ کنن.
نابغه های اونا در رشته های علوم انسانی مثل فلسفه، حقوق، #مدیریت، جامعه شناسی یا کشاورزی، #اقتصاد و امثال اینا درس میخونن. اونجا بود که فهمیدم اونا به من به چشم یه #کارگر_فریب_خورده نگاه می کنن نه #دانشمند_فرهیخته.
همون طور که ما اگه لوله آب خونهمون بترکه، زنگ میزنیم لوله کش بیاد و طبق نظر ما اتصالات لوله رو تعمیر کنه، اونا میخوان ماهواره و موشک پرتاب کنن، زنگ میزنن کارگر از ایران یا چند تا کشور عقب مونده بیاد و برای اونا و زیر نظر و تحت مدیریت اونا موشک هوا کنه. با این تفاوت که این #کارگر بر خلاف لوله کش، باید حتما نابغه باشه. و همون جور که ما نجّار و کارگرها رو تحویل میگیریم و دمشو میبینیم تا کارمون رو درست و خوب انجام بده، اونا هم کارگرای نابغهشون رو تحویل میگیرن تا کارشون پیش بره و بتونن به هدفشون برسن.
فهمیدم که تو کشور اونا، ارزش واقعی رشته های #مهندسی و #پزشکی، در حد بنا و معمار ساختمون و نجّار، یه ذره بیشتره، ولی تو کشورای استعمارزده ارزش #علوم رو جابه جا کردن؛ رشتههایی که ارزششون برابر ارزش انسانه و اصل موضوعشون #سعادت_انسان و جامعه است، تو کشور ما خوار و ذلیل شده، ولی رشته های مهندسی و #تجربی به کاخ آرزوها تبدیل شده.
یه زمانی یکی از رؤسای جمهور کشور ما در جمع #دانشجویان_ایرانی_مقیم_اروپا سخنرانی میکرد و اونجا با افتخار گفت: ما افتخار میکنیم که چهل درصد #دانشمندان_ناسا، و بزرگترین استادان #دانشگاه_اروپا، ایرانی هستند؛ ما افتخار می کنیم #معتبرترین پزشکان اروپا، #متخصصان_ایرانی اند و...
من تو دلم بهش گفتم: آقای رئیس! تو فکر کردی اون شصت درصد که ایرانی نیستن، آمریکایی هستن؟!
اون ۶۰ درصد هم مال چهار تا کشور بدبخت #استعمارزده هستن که مسؤولین شون مثل تو نفهمیدن چه کلاهی سرشون رفته؛ اون شصت درصد هم مال افغانستان و مالزی و پاکستان و سوریه و عراق و چین و هند و لبنان و ژاپن و... هستن..
#نابغه_تراز_اول آمریکایی و انگلیسی و فرانسوی و اسرائیلی هرگز وقتش رو تو این رشته ها تلف نمیکنه.
سیستم مدیریتی شون به گونهای طراحی شده که نابغه اونا به رشته ای بره که #شاهرگ_حیات بشریته، به رشته ای بره که بتونه نابغه ما رو مثل یه #برده به کار بگیره..
یه زمانی اروپا و آمریکا برای ساخته شدن نیاز به برده هایی داشت که کارهای بدنی خیلی سخت رو انجام بدن. با کشتی حمله کردن به آفریقا و کشتن و غارت کردن؛ زنها و مردهای سیاه پوست، از بچه هفت هشت ساله، تا پیرمرد هفتاد ساله رو بار کشتی کردن و آوردن به اروپا و آمریکا تا براشون بردگی کنن.
امروز هم اروپا و آمریکا برای ساخته شدن نیاز به برده داره، منتهی نه اون برده سیاه پوست دیروزی که کارهای بدنی #طاقت_فرسا انجام میداد؛ برده امروزی باید نابغه باشه تا بتونه موشک و #ماهواره و رادار و #تجهیزات_پزشکی عجیب غریب بسازه.
برده دیروز رو به زور با کشتی بار میزدن و میبردن اما برده امروز رو با برنامه ای به نام #المپیاد ریاضی و زیست و شیمی و نجوم شناسایی میکنند و میبرند....!!!!
عضـویت در کــانال👇
📡 @www_irismed_ir
روستایی باش زنجیره علم و عمل
🔴 خاطره ای بسیار #قابل_تامل از دکتر عبدالرسول کشمیری: ♻️ #دانشگاه_تهران که بودم یه دوستی داشتم که ر
قسمت رو که پیشنهاد تامل دارم
این متن 👇👇
نابغه های اونا در رشته های علوم انسانی مثل فلسفه، حقوق، #مدیریت، جامعه شناسی یا کشاورزی، #اقتصاد و امثال اینا درس میخونن. اونجا بود که فهمیدم اونا به من به چشم یه #کارگر_فریب_خورده نگاه می کنن نه #دانشمند_فرهیخته.
@rustically
هدایت شده از مرجع طب سنتی
🔻 واردات ۶۵ درصد ذرت تراریخته توسط آقای خاص!
عضو هیأت رئیسه انجمن ارگانیک ایران:
🔹 وجود انحصار در واردات خوراک دام و طیور به این بخش ضربه میزند.
🔸 متاسفانه ۶۵ درصد ذرت وارداتی را یک آقای خاص که نامش را همه شنیدهاند وارد میکند که همه آنها تراریخته هستند.
🔹 کشورهای پیشرفته در کنار مرغداری صنعتی به سراغ پرورش سنتی مرغ رفتهاند.
fna.ir/ex1mys
عضویت در کانال👇
📡 @www_irismed_ir
✅ قسمت قابل تامل متن
🔹 کشورهای پیشرفته در کنار مرغداری صنعتی به سراغ پرورش سنتی مرغ رفتهاند.