#پیاممخاطبین
این دینی که تو جامعهست واقعا دین حسینه؟
#پاسخ
ما واقعا شیعه حسین هستیم که حالا از دین حسین شکایت داریم؟ ما خودمون، همین من و تو، یه ذره به اسلام عمل کردیم که حالا یقه اسلام رو بگیریم؟ تو هم جزیی از این جامعه هستی! دوست عزیزی که جزیی از این جامعه هستی، تو به اسلام عمل کردی؟ تو رفتی اسلام رو بشناسی؟ تو خودت بعنوان محب حسین رفتی دین حسین رو بشناسی و عمل کنی بهش؟
نسخه پزشکی که عمل نکردی بهش، دیگه نقد کردن نداره! هر وقت به این نسخه عمل کردی و جواب نداد، بیا نقدش کن!
| @ruzefekr روضــهفکر |
شرمسارم برای خواهران شیعه خودم که اینجوری گرفتارن و از دختر بودن خودشون فراری و فکر میکنن اسلام اونا رو ظالمانه و ناحق، محدود کرده!
امام علی فرمود: الناس اعداء ما جهلو
«مردم دشمن چیزی هستند که بهش جهل دارند»
شما عزیزان اگر علم پیدا کنید به حقیقت اسلام و آفرینش خدا، اینجوری دشمنی نمیکنید با خلقت خودتون و دین خودتون
بحث تمام
یاعلی❤🙏
| @ruzefekr روضــهفکر |
محدودیتی که ناحق و ظالمانه باشه، عیناً ظلمه! ولی محدودیتی که بهحق و در راستای اهداف خلقت مرد و زن و حقوق متقابل انسانی باشه، عیناً عدله! مشکل اینه که حق و ناحق رو نمیشناسیم! کودکی که مادرش اونو محدود میکنه و نمیزاره مثلا با آتیش بازی کنه، از نظر کودک، مادر ظالم و بیرحمه! ولی مادر عیناً داره رحمت میکنه و داره از بالا نگاه کلی به ماجرا پیدا میکنه!
نمیخوام بگم ما آدما بچه هستید، نه! ولی در برابر خدا واقعا مث بچه، هیچی نمیدونیم و خیلی ضعیفیم! مغرور نشید به خودتون! این خدایی که ما رو محدود کرده یه جاهایی، شاید از نگاه ما بد باشه، ولی خیر و مصلحت ما رو میدونسته!
زن و مرد در زندگی حقوق متقابل دارند و در ازای حقوق متقابل، تکالیف متقابل هم دارند. در مقابل تکالیفی که همسرتون باید براتون انجام بده، مثل تهیه لوازم زندگی و خوراک و پوشاک و نفقه و پول و... این حق رو بهش دادن که مراقب همسرش باشه و همسرش این احترام رو برای شوهرش قائل باشه که من بدون اجازه همسرم خودسر نیستم هر جا برم!
وظیفه و تکلیف شرعی شوهر مراقبت و حراست از همسرشه و این وظیفه رو باید بتونه انجام بده. خوب شما باید حق بدید به همسرتون که نگران شما باشه و اجازه نده هر سفری رو برید!
| @ruzefekr روضــهفکر |
#پیاممخاطبین
الان من هم گذرنامه دارم هم توانایی راه رفتن هم از لحاظ مالی خانواده مون اوکیه همم اینکه اونقدر بچه نیستم ۱۸ سالمه ولی چون بابام میگه اربعین واسه خانوما خوب نیست من و مادرم داریم محروم میشیم از کربلا(شاید الان یک ذره بفهمی پسر بودن موثره)
#پاسخ
بله راست میگه! درسته کربلا امنیت نسبی هست، ولی..
شما الان ۱۸ سالته ینی چون بچه نیستی، دیگه مراقب خودت هستی؟ زن ۴۰ ساله رو دزدیدن بردن، بعد میگی من ۱۸ سالمه!؟🙂
واقعا کشور غریب اونم عراق برای خانمای تنها، خیلی خطر داره! درسته راه کربلاست، ولی گرگ زیاده داره! بابا دوست ۲۴ ساله منو، پسره، تنها بوده تو کوفه، نزدیک بوده ببرن بلایی سرش بیارن! چی میگید؟ یه درصد حق بدید به والدین خودتون که قلبشون بیاد تو دهنشون وقتی مدام استرس و دلشوره شما رو توی کشور غربت داشته باشن! انقدر خودبین نباشید، به بقیه هم فکر کنید تو رو خدا😐
| @ruzefekr روضــهفکر |
اسلام ینی تسلیم محض
ینی دستتو بزار تو دست من، دیگه حرفی نباشه
همه چی رو بسپار به رئیس کاروان
هر چی گفت انجام بده تا برسی مقصد!
اسلام دینی نیست که هر وقت بهت حال داد و منفعت داشت برات، قبولش کنی، هر وقت ضدحال زد بهت و محدودت کرد، بهش فحش بدی که!
مث خانمایی که نفقه و مهریه رو از اسلام قبول دارن ولی حجاب و اجازه شوهر رو نه!🙂
| @ruzefekr روضــهفکر |
اگه برا حسین گریه میکنی، اگه برات روضه میخونن که حسین روی نیزهها صوت قرآن از حنجرهاش میاومد، اگه تو روضههای میخونی که حسین شب عاشورا تا صبح مشغول تلاوت قرآن بود، برا اینه که قرآن رو قبول داشت! همه قرآن رو با هم قبول داشت! اصلاً قرآن، حسین رو حسین عزیز عالم کرد! همین قرآن برات دستوراتی داره، تکالیفی داره، حقوقی داره، محدودیتهایی داره! اگه تسلیمش باشی ینی مسلمونی! ولی وقتی تسلیماش نیستی یا هی نق میزنی و غر میزنی و انقلت میاری هی میگی اسلام تبعیض داره، توقع داری این نسخه اسلام خدا، برات جواب بده و مثلا زندگی و جامعه رو درست کنه؟ وقتی تکتک ما واقعا تسلیم نیستیم و هنوز توی دلمون کافریم به اسلام و عمل نمیکنیم و غافلیم از اینکه خدا بهترین خیر و مصلحت رو برای بندههاش میخواد، توقع داریم جامعهمون حسینی و اسلامی بشه؟🙂
| @ruzefekr روضــهفکر |
وقتی خانمی برای بیرون رفتن از خانه، از همسرش اجازه میگیرد با این کار میخواهد رضایت او را جلب کند و این پیام ضمنی را به او برساند که «من به تو احترام میگذارم و نظرت برایم مهم است.»
در مورد آقایان هم همین موضوع صدق میکند. پس وقتی مردی، رفتوآمدهای خود را به همسرش اطلاع میدهد و نظر او را درباره کارهایش جویا میشود، درواقع به او احترام گذاشته و برای ادامه زندگی دلگرم کرده است.
🔸اما اصولاً عنوان شده که زن از شوهر خود اجازه بگیرد، نه مرد از همسرش. چرا؟
نکته بسیار مهمی که باید به آن توجه شود این است که وظیفه اداره کردن خانواده و درنتیجه اطلاع از ورود و خروج اعضا به عهده مرد است. به عبارت دیگر مرد مسئولیت دارد از همسر و فرزندان خود در برابر هر نوع آسیبی مراقبت کند. به همین دلیل است که این حکم در مورد زنان به خصوص به کار رفته است.
| @ruzefekr روضــهفکر |
🔸اما گاهی از سوی برخی از خانمها عنوان میشود که همسرانشان این مسئولیت را با زورگویی انجام میدهند. یعنی حتی برای رفتوآمدهای عادی و شرعی هم بر همسر خود سختگیری میکنند. آیا این روند از منظر اسلام جایز است؟
مرد به عنوان مدیر خانواده نباید این وظیفه را با تحکم و زورگویی اشتباه بگیرد. چراکه بهانهجویی و سختگیری در مورد خروج زن از خانه، نتیجهای جز ایجاد تنش و افزایش درگیری در خانواده ندارد و این رفتار به هیچ وجه با دستورات اسلام سازگار نیست.
از طرف دیگر باید دانست که مرد میتواند برای حفظ مصالح خانواده خود به همسرش اجازه بیرون رفتن را خانه را ندهد. یعنی امکان دارد که بیرون رفتن زن از خانه برای ارتکاب خطایی نباشد، اما مرد تشخیص میدهد که امکان دارد آثار منفی بر زندگی و کانون خانواده او بگذارد. در چنین شرایطی هم مرد حق دارد تا مانع خروج همسرش از خانه شود. چراکه محافظت از مصالح خانواده درواقع تأمینکننده مصلحت زن هم میشود.
هرچند که این کار نباید با بهانهجویی و آزار اشتباه گرفته شود و مرد با عذر و بهانههای بیاساس زندگی همسرش را به داخل خانه محدود کند و اجازه دیدار با خانواده و آشنایان را از او بگیرد.
| @ruzefekr روضــهفکر |
در زمان پیامبر اسلام صلیالله علیه و آله، مردی از انصار قصد داشت به سفر برود. او با همسرش عهد کرد که از خانه بیرون نرود تا زمانی که او از سفر برگردد. در سفر بود که پدر آن زن بیمار شد. زن که با همسرش عهد بسته بود، توسط شخصی به پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله پیغام داد که: «با همسرم عهد کردهام تا زمان بازگشت او از سفر در خانه بمان. اما حالا که به سفر رفته، پدرم بیمار شده است. آیا دستور میدهید از خانه بیرون بروم و پدرم را عیادت کنم؟»
آن حضرت در جواب فرمود: «در خانه بمان و از شوهرت اطاعت کن.» مدتی گذشت و پدر آن زن از شدت بیماری از دنیا رفت. زن یک بار دیگر پیغامی برای پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله فرستاد که: «پدرم در زمان سفر همسرم از دنیا رفته است. اجازه دارم در تشییع جنازه او حاضر شوم؟» آن حضرت این بار هم در جواب فرمود: «در خانه بمان و عهد همسرت را نشکن.»
زمانی که پدر آن زن را دفن کردند، پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله شخصی را نزد آن زن فرستاد و فرمود: «به درستی که خداوند متعال تو و پدرت را به دلیل اطاعت تو از شوهرت و بیرون نرفتن از خانه بدون اجازه او، آمرزیده است.»
| @ruzefekr روضــهفکر |