🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | تاملی بر عملیات وتکنیکهای روانی دشمن علیه ایران اسلامی
🍃🌹🍃
❌ قسمت اول
🔻 مقدمه: امروز ایران اسلامی در یک عرصه گسترده جنگ نرم مواجه می باشد، در این جنگ دشمن بر عملیات و تکنیکهای روانی با هدف تاثیر گذاری بر مخاطب خویش متمرکز است. باید متوجه شویم که در حوزه رسانه و جنگ نرم، جنگ روانی بسیار مخرب و خطرناک است.
🔹 چرچیل نخست وزیر انگلیس در این رابطه می گوید چه بسیار اتفاق افتاده است که (جنگ روانی مسیر تاریخ را عوض کرده است).
🔸 هدف این سلسله نوشتار تبیین عملیات روانی دشمن علیه جمهوری اسلامی است. بی شک برای مقابله با دشمن باید دشمن را دقیقاً شناخت این نوشتار به دنبال آن است که در این زمینه روشنگری نماید.
🔺 پژوهش به دنبال آن است به اختصار به سوالات ذیل با هدف تاثیر گذاری بر مخاطب عام پاسخ دهد:
۱- عملیات روانی چیست؟
۲- عناصر عملیات روانی چیست؟
۳- تکنیک های عملیات روانی چیست؟
۴- چگونه با عملیات روانی دشمن مقابله کنیم؟
۵- مدیریت هوشمند روانی چیست؟
✅ ادامه دارد ...
✍ دکتر نصرت الله حیدری
🔶چرا ترکیه حمله موشکی به اربیل را محکوم کرد؟
🔸سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان در نشست خبری روز دوشنبه خود موضعگیری معناداری هم به ترکیه بدون نام بردن از آن داشت. دولت ترکیه حمله موشکی ایران به اربیل را محکوم کرده بود. اردوغان فکر میکند ایران از تشدید همکاری امنیتی آنکارا – تلآویو خبر ندارد. ترکیه متاسفانه به شکل عجیبی رفتارهایی کرده که به صورت کامل خلاف اصول همسایگی است و نمیشود همه ابعاد این رفتارها را باز کرد. اما متاسفانه باید گفت همزمان با عرض ارادت او به برادران صهیونیست خود در تلآویو که به آنکارا هم سفر کرده بودند، قرار شد دو طرف از شمال عراق علیه ایران دست به اقدامات امنیتی بزنند.
🔸از این رفتار ترکیه البته که ایران بیش از دیگران خبر دارد و اما به روی خودش نمیآورد. سطح همکاری میان «میت» و «موساد» در شمال عراق برای ایجاد هرج و مرج و خرابکاری در استانهای شمال غربی ایران پس از جنگ قرهباغ بسیار بالا رفته بود. الهام علیف از ترس اقدامات تلافیجویانه ایران خواستار محدود شدن فعالیت موساد و میت در باکو شده بود و آنها بهترین نقطه را در اربیل دیدند که از همان ابتدا هم یک فرد بیمار و مریض بنام مسرور بارزانی در آن نخستوزیر بود و هنوز هم دستدخترهای اسرائیلی خودش را دارد!
🔸همانگونه که گفته شد، یک تیم جاسوسی مربوط به موساد در استان آذربایجان غربی منهدم شد. در جذب این تیم موساد تنها نبوده و میت هم از پتانسیلهای خود در شمال غرب کشور برای ایجاد بسترهای امن جهت فعالیت تیمهای وابسته به موساد استفاده میکرد. همکاری این دو سازمان به شکل عجیبی در طول هفتههای گذشته بیشتر شده بود و یک هیات از افسران ترکیهای برای بازدید از مقر موساد راهی اربیل میشوند. اعضای این هیات شش یا هفت نفر (با راننده یا بدون راننده) گفته شده است. آنها شب را میهمان افسران موساد بودند اما...
🔸اما ساعت 1:20 دقیقه موشکهای ایرانی بر سر ویلای محل حضور آنها فرود آمد و ویلای به آن مستحکمی را بر سر افسران اسرائیلی و ترک آوار کرد. دلیل عمده ناراحتی ترکها از این حمله، کشته شدن شش یا هفت افسر بلندپایه سرویس جاسوسی خود است که چند نفر از آنها از کارکشتهترینها در حوزه مسائل ایران به شمار میرفتند. هر چند هیچ طرفی در مورد کشته شدن افسران ترکیهای چیزی نمیگوید و روز یکشنبه هم برخی منابع به صورت جسته گریخته به این موضوع اشاره کردند، اما محکومیت این حمله توسط وزارت خارجه ترکیه، عمق درماندگی دولت اردوغان را نشان داد.
🔸وزارت خارجه اردوغان در بیانیه دو خطی که در این مورد منتشر کرد آورده بود: «حملات صبح امروز با استفاده از موشک بالستیک به شهر اربیل را محکوم میکنیم. اقدامات این چنینی با هدف از بین بردن صلح و ثبات در عراق ابدا مورد قبول نیست، ترکیه به ایستادگی در کنار عراق در مبارزه با تروریسم ادامه خواهد داد!» این نوع بیانیه دادن توسط دولت اردوغان در حالی که هزاران نفر از نظامیان ترکیهای در عراق حضور دارند و روزانه مناطق مختلف این کشور توسط جنگندهها، پهپادها و بالگردهای ترکیهای بمباران میشوند فارغ از نفاق دولت اخوانی حاکم بر ترکیه، بیچارگی آنها را نشان میدهد.
🔸سخنگوی وزارت امور خارجه از اینکه ترکها این حمله را محکوم کردهاند به هر حال خوشحال نیست. هشدار او به ترکیه این است که اگر بخواهد در این زمینه بیش از ظرفیت و قدرتش حرکت کند، با اقدامات متقابل ایران مواجه خواهد شد. ایران فقط یک مرکز معمولی موساد را هدف قرار نداد، بلکه مرکز اصلی فتنهگری و خرابکاری در شمال عراق را منهدم کرد. حالا این بر عهده خود آنها است که بخواهند در این زمینه رفتارشان را تصحیح کنند یا نه. به صورت مشخص ایران آن اندازه قدرت، اقتدار و اراده عمل دارد که هر متجاوزی را سر جای خودش بنشاند.
🔸به هر حال، با ترکها بد معاملهای شد. کشته شدن تعدادی از افسران آنها در شمال عراق به هیچ عنوان قابل جبران نیست، آنها فقط با محکوم کردن این حمله میتوانستند کمی خود را تسکین داده و البته طبق معمول منافقانه خود را در کنار دولت عراق!! جا بزنند جایی که خودشان بیش از 12 هزار نیروی نظامی غیرقانونی در خاک این کشور دارند. از سوی دیگر، آنها با محکوم کردن این حمله میخواستند دمی هم برای صهیونیستها تکان بدهند که بله، ما حمله ایران را محکوم کردیم، شاید صهیونیسم بینالملل تکه استخوانی برای اردوغان پرت کنند تا از این شرایط بد اقتصادی نجات پیدا کند.
⁉️دستاوردهای دولت رئیسی در مدت کوتاه چیست؟
🔰در اینجا تعدادی از صدها اقدام دولت کارآمد رئیسی را ارائه می کنیم :
۱- تامین۵۶۰هزارمیلیارد کسری بودجه
۲- پرداخت ماهانه ۱۰۰۰۰میلیارد بدهی_دولت_قبل
۳- وصول بخشی از مطالبات ازکشورها
۴- پرداخت حقوق کارمندان دولت بدون_استقراض ازبانک مرکزی
۵- خریدبیش از۱۰۰میلیون دوز واکسن کرونا
۶- کاهش فوتیهای روزانه از ۸۰۰نفر
۷- مهارتورم و کنترل_خلق_پول بدون پشتوانه در نظام بانکی
۸- افزایش سرعت بررسی حقوق_مدیران
۹- آغاز اجرای سیستم هوشمند توزیع و ساماندهی بازار
۱۰- تامین نیازهای ارزی کشور
۱۱- رفع موانع فروش نفت
۱۲- تامین مایحتاج مردم و ممانعت از کمبود_ارزاق عمومی
۱۳- تخلیه صدها تن کالای اساسی دپو شده از گمرک
۱۴- عضویت در پیمان_شانگهای
۱۵- قرارداد سوآپ گازی ترکمنستان
۱۶- افزایش_حجم_صادرات به کشورهای همسایه به بیش از۴۰٪
۱۷- امضای تفاهمنامه اقتصادی و تجاری با پاکستان
۱۸- کنفرانس صلح افغانستان و دفع خطر از شرق کشور
۱۹- افزایش میزان روابط تجاری با روسیه ازحدود ۳میلیارد به بیشاز ۱۰میلیارد
۲۰- تسهیل_صدور_مجوزها و کاهش موانع تولید
۲۱- جلوگیری از قطعی_برق و گاز
۲۲- راهاندازی هزاران سانتریفیوژ از کار افتاده و رآکتور اراک
۲۳- راهاندازی مراکز و شبکههای تولید برق با استفاده از انرژی هستهای
۲۴- اجرای برنامه جامع همکاری با چین
و صدها مورد دیگر...
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 چرا ایران به تمامیت ارضی عراق احترام نگذاشت؟!
*جواب دقیق کارشناس ایرانی به سوال مجری شبکه اردنی:
🔻اساس همسایگی بر اين است که اجازه ندهیم از خاک ما علیه دیگران عمليات تروریستی انجام شود.
🔻حکومت اقلیم وجود عناصر پ ک ک را هم در خاک خود انکار میکند اما همه از حضور این گروه در اقلیم مطمئن هستند.
⭕️مهمترین سخنان رهبر انقلاب در سخرانی آغاز سال جدید
🔹کسانی که برای مردم سخن میگویند، در مردم امید ایجاد کنند/ برای رشد اقتصاد کشور باید به سمت اقتصاد دانش بنیان حرکت کنیم
🔹مسائل اقتصادی که بنده عنوان می کنم، خطاب به مسئولان کشور است. زیرا مسئولان در فضای عمومی مسائل اقتصادی قرار بگیرند.
🔸اگر کیفیت محصول داخلی بالا برود مردم استقبال می کنند.
🔹به من گفتند ۳۰ درصد می توان میزان شرکت های دانش بنیان را افزایش داد اما من قانع نیستم، باید ۱۰۰ درصد افزایش یابد.
🔹از ۷۰۰۰ ، ۴۵۰۰ شرکت دانش بنیان، تولیدی هستند.
🔹کشور در محصولات پایه غذایی باید به خودکفایی و امنیت کامل برسد
🔹کشاورزی ما بیشترین وابستگی را به واردات دارد
🔸باید در مقابل کارشکنیها در برابر خودکفایی کشاورزی ایستاد به یکی از وزرای کشاورزی گفتم مسئله(خودکفایی) کلزا را دنبال کنید، اما گفت عده ای نمیگذارند.
🔹درصد بالای تحصیلکرده های سطح بالای ما در رشته های غیر خودشان مشغول کارند،چرا؟
🔹پول پاشی و بی ملاحظه عمل کردن در حمایت از تولید به جایی نمیرسد
🔹افزایش درآمدهای نفتی باید در خدمت زیرساختهای اساسی کشور قرار گیرد
🔹قضایای اخیر جهان در افغانستان و اوکراین نشان دهنده حقانیت انتخاب مردم ایران در مبارزه با استکبار است
🔹ماجرای اوکراین نشان دهنده نژادپرستی غرب است
🔹(اشاره تلویحی رهبر انقلاب به مسئله افزایش حقوق ۵۷درصدی کارگران در سال جدید) برخی از تصمیمات اخیر ممکن است به برخی از شرکتهای کوچک و بزرگ کشورضربه بزند که دولت نباید اجازه دهد که به این شرکتها ضربه بخورد
3️⃣ فکر کنم کامل متوجه شده باشید، ماشین وقتی ۱۰۰ کیلومتر سرعت دارد هم در حال حرکت است، وقتی هم ۱۰ کیلومتر سرعت دارد هم در حال حرکت است!!! فقط میزان سرعت فرق دارد. پایین آمدن سرعت ماشین به معنای عقب رفتن ماشین نیست!!!
🔹 پس وقتی می گوییم تورم پایین آمده به معنی ارزان شدن قیمت ها نیست!!
بلکه به معنای این است کالایی که با سرعت ۱۰۰ درصدی در حال رشد قیمت بود، الان با سرعت مثلا ۶۰ درصدی و کمتر در حال گران شدن است،
4️⃣ این معنای ساده تورم را از هر اقتصاد خوانده ای بپرسید تائید می کند، پس این مرحله اول که باید تعریف درست از تورم به مردم گفته شود تا وقتی دولت اعلام می کند تورم پایین آمده ، آنها دولت را دروغگو خطاب نکنند . معنای صحیح باید برای مردم تبیین شود.
5️⃣ خب حالا سوال به حق شما عزیزان است که پس کی شاهد ارزان شدن خواهیم بود؟
🔸 تا وقتی تورم بالا هست، انتظار ارزان شدن یا توقف قیمت ، انتظاری غلط است. پس اول باید تورم مهار شود و سپس بعد از مهار شدن، پایین بیاید ، بعد از آن ما شاهد ارزانی خواهیم بود یا حداقل توقف گرانی
✅ چه کارهایی باعث کاهش تورم می شود؟
🔹 این یک جواب تخصصی دارد اما چند کار مهم و زیربنایی در این زمینه بسیار موثر است
1️⃣ عدم قرض گرفتن از بانک مرکزی
2️⃣ تراز تجاری مثبت
3️⃣ فعال کردن کارگاه های تولیدی و...
🔸 همان طور که می بینید دولت دقیقا دست روی همین موارد گذاشته است، یعنی دولت طبق همان گفته رهبری در حال ریل گذاری است ، باید این چیزها درست شود تا بعدش شاهد ارزان شدن یا حداقل جلوی رشد قیمت ها گرفته شود
✅ این همان نکته ای است که رئیس جمهور محترم بارها فرمودند که اثرات این کارها در چند وقت بعد معلوم می شود ، رهبری عزیز هم در اول سال فرمودند برخی تحول ها یک مرتبه ایجاد نمی شود، باید مدت زمانی بگذرد
💢 اینجاست که جوانان عزیز انقلابی باید این موارد را مو به مو برای مردم عزیز تبیین کنند تا از ایجاد یاس و ناامیدی جلوگیری شود، باور کنید درصد بالایی از افراد جامعه هنوز معنای صحیح پایین آمدن تورم را نمی دانند و آن را مساوی پایین آمدن قیمت می دانند!!
# جهاد تبیین
نشر حداکثری
#پاسخ_به_شبهات
📌متن شبهه
ظاهرا توافقی که آمریکا و انگلیس و اسراییل با گروه طالبان در دوحه قطر انجام دادند، داره کم کم خودشو نشون میده و آن کشاندن جنگ و بی ثباتی در داخل مرزهای شرقی ایران:
۱- تحویل ۸۰ میلیارد تجهیزات نظامی مدرن ب طالبان هنگام خروج از افعانستان
۲- ورود بیش از ۳ میلیون افغانی مجرد حدودا بین ۲۰ الی ۴۰ سال ب داخل کشور بدون زن و بچه که عمدتا از نیروهای ورزیده و جنگ دیده ارتش سابق افعانستان هستند که در اختیار طالبان هستند و خانواده آنها نیز در افعانستان گروگان طالبان هستند.
۳- خروج زن و بچه های افعانی های مقیم ایران در یک اقدام مشکوک و باقی ماندن مردهای مجرد افعانی در ایران
۴- در تهران حدود ۲۰۰ هزار افعانی تخمین زده شده
۵- بیشتر در شرق ایران و بویژه در مشهد متمرکر شده اند
۶- طالبان کم کم داره ادعای خراسان بزرگ را مطرح میکنه. این طالبان از قوم پشتون در واقع از تبار همان پشتونهای افعانی هستند که در اواخر دوره صفویه ب ایران حمله کردند و شاه سلطان حسین خرافاتی مذهبی مجبور ب تسلیم شد و مدت ۷ سال بر اصفهان حکومت کردند تا بلاخره توسط نادرشاه کبیر بیرون رانده شدند.
۷- کشورهای استعمارگر از توهم و غفلت رهبران جمهوری اسلامی سواستفاده کرده و بلاخره جنگ داخلی فرسایشی راه میندازند که نشانه های آن در اتحاد اسرائیل با اعراب و گفته های بایدن که باید نقشه جغرافیایی خاورمیانه تغییر کند مشهود است.
اینجاست که ضرب المثل فارسی داریم:
وقتی باد میکاری ، توفان درو خواهی کرد.
وقتی در کشورهای دیگر دخالت میکنی و ثبات منطقه را بهم میریزی، رقیب هم بیکار نمی نشیند که فقط تماشگر باشه.
📌 پاسخ به شبهه
⚠️ مخاطبین محترم؛ تاکنون ده ها پیام متنی و ویدئویی با محتوای مهاجران افغانستانی توسط شما به دست ما رسیده که هیچ کدام مبنای درست و معتبری ندارد و همگی با هدف ایجاد تفرقه و نزاع بین مردم ایران و مردم افغانستان تولید شده است.
در این بین فقط و فقط هوشیاری مردم می تواند مانع بروز فتنه ها و بحران ها شود.
🔹 نویسنده این متن کیست؟ منبع اطلاعاتش کجاست؟ آمار و ارقامش تا چه حد می تواند صحیح باشد؟
قبل از آنکه انگشت خود را روی دکمه «باز نشر» بگذارید، اول این سوالها را از خود بپرسید. آیا واقعا این متن بی سر و ته با این ادعاهای واهی برای شما باور پذیر است؟
🔹طالبان در خوشبینانه ترین حالت، 80 هزار نیرو دارد. 3 میلیون نفر از کجا آورده که به ایران بفرستد؟!
🔹 ارتش افغانستان نیز حداکثر 350 هزار نفر بود که با منحل شدن دولت، عده ای فرار کردند و عده ای نیز به طالبان پیوستند. حال اگر فرض کنیم همه ارتش افغانستان تحت مدیریت طالبان باشد، باز هم با رقم سه میلیون خیلی فاصله دارد.
🔹 بر اساس بررسی های انجام شده توسط کانال پاسخ به شبهات، عمده مهاجران افغانستانی که در طی چند ماه گذشته به ایران وارد شده اند، از چند قشر زیر هستند:
1️⃣ کارمندان دولت سابق که از طالبان فرار کرده اند.(اعم از کارمندان وزارت خانه ها، پلیس، ارتش و ...)
2️⃣ تجار و بازرگانان.
3️⃣ نیروی کاری که سابقاً در ایران حضور داشته و در ایام کرونا به کشور خود بازگشته بودند.
4️⃣ افرادی که به هر طریقی دغدغه امنیت و نان داشته اند.
👈 همچنین بیش از 40 درصد این مهاجران، همراه با خانواده به ایران مهاجرت کرده اند.
🔹 خروج زنان و کودکان افغان از ایران به هیچ وجه صحت ندارد.
🔹دو ادعا در این متن مطرح شده بطلان آن آشکار است:
یکی اینکه می گوید: "کشورهای استعمارگر از توهم و غفلت رهبران جمهوری اسلامی سواستفاده کرده و بلاخره جنگ داخلی فرسایشی راه میندازند"
دوم اینکه می گوید: "وقتی باد میکاری ، توفان درو خواهی کرد."
👈 درمورد ادعای اول: جمهوری اسلامی پس از جنگ تحمیلی تا کنون، درحالی که با بیشترین توطئه ها و دشمنی ها مواجه بوده، اما امنیت خود را در سطح بالایی حفظ کرده و به هیچ نیروی بیگانه ای اجازه تجاوز به خاک و ملّتش را نداده. وقتی جمهوری اسلامی برای حفظ مرزهایش، نیروهایش را به کشورهای ثالث می فرستد، چطور ادعا می کنید که نسبت به وقایع داخلی کشور دچار غفلت شده؟
👈 در مورد ادعای دوم: واقعاً جمهوری اسلامی باد کاشته؟
▪️ آیا ایران به افغانستان لشکر کشید و 20 سال این کشور را اشغال کرد؟
▪️ آیا ایران به عراق لشکر کشید و جنگ و خونریزی و ترور و نا امنی را در آنجا به ارث گذاشت؟
▪️ آیا این ایران بود که داعش را پروراند و به جان مردم عراق و سوریه انداخت؟
▪️ آیا ایران بود که علیه مردم یمن ائتلاف تشکیل داد بر سر زن و کودک یمنی بمب و موشک ریخت؟
✅ بله؛ قبول داریم که ایران نگذاشت داعش در عراق و سوریه و عربستان در یمن به موفقیت برسند.
🤔 اما دنیای عجیبی است. اگر حمله کنی کسی کاری به کارت ندارد. اما اگر دفاع کنی، متهم می شوی چون نگذاشتی متجاوز با خیال راحت کارش را انجام دهد.
ادامه شبهه مطرح شده: چرا مسأله مهاجرت افغانستانی ها در این مقطع توسط رسانههای بی نام و نشان معاند این قدر مهم شده مگر مسأله مهاجرت چیز جدیدی هست.چرا هیچ اشاره ای به مجاهدت های برادران افغانستانی چه در دوران دفاع مقدس و چه مدافعان حرم نمی شود و...
جنگ سنگین ترکیبی و شناختی!!
🔻 خبر: این روزها برخی جریانات که خود جزئی از بانیان وضع موجود هستند و حتی زمانی گرای تحریم ملت ایران را به اوباما دادند و ننگ قراردادهایی همچون «استات اویل» و «پژو» بر دامن آنهاست، طلبکارانه به میدان آمدهاند و با اتکا به تورم موجود، بر طبل ناامیدسازی مردم از آینده میکوبند.
🍃🌹🍃
🔸 پیرامون علل نابسامانی های اخیر بازار و برخی گرانی چند نکته را می توان مد نظر داشت:
1⃣ نکته اول اینکه؛ دور از انصاف است که همه چالشهای اقتصادی یک دهه گذشته را گردن دولت سیزدهم بگذاریم و همزمان انتظار داشته باشیم که ظرف شش ماه یا یک سال همه این مشکلات را مرتفع کند. در ماههای گذشته، دولت با بودجهای اقتصاد را مدیریت کرده که دخلوخرج آن بر اساس منویات دولت سابق طرحریزی شده است.
2⃣ مهار و کاهش تورم مستلزم اتخاذ برخی سیاستهای پولی و مالی در یک دوره زمانی است تا درنهایت بتوان اثر این اقدامات را بر نماگرهای اقتصادی مشاهده کرد. بااینحال، طی ماههای گذشته، رشد فزاینده شاخصهایی مثل نقدینگی، پایه پولی، استقراض از بانک مرکزی و ... توسط دولت رئیسی کنترل شده است و قاعدتاً مشاهده اثر آن بر تورم، نیازمند گذشت زمان است.
3⃣ برخی از گرانی بصورت جهانی و متاثر از برخی تحولات بین المللی مانند جنگ اوکراین است که باید در تحلیل لحاظ شود.
4⃣ بخشی از مشکلات اقتصادی بالاخص در حوزه بازار متأثر از ضعف در سیستم نظارت و کنترل است و تردیدی نیست که باید دولت در این بخش بیشتر متمرکز شود.
5⃣ برخی نیز با تمرکز بر درآمدهای نفتی، بیان میدارند که چرا این درآمدها وارد سفره مردم نشده است. این در حالی است که این منابع باید صرف بدهیهای ارزی دولت و توسعه پروژههای سرمایهای شود، نه اینکه به ریال تبدیل شده و به جیب مردم واریز گردد و درنهایت نیز با تشدید تورم، دودش به چشم همین مردم رود.
🔺 نکته پایانی: در شرایط فعلی باید محدودیتهای دولت سیزدهم را در نظر گرفت و برای قضاوت صحیح از عملکرد دولت، مهلت و زمان کافی داد تا برنامههایش را عملیاتی سازد.
✍علی محمدی
هدایت شده از ثامن مازندران
🔰 نشست بصیرتی در پيام رسان روبيكا بصورت زنده
⭕️ سخنران : دکتر جواد خسروی - کارشناس مسائل سیاسی
✅ موضوع : جهاد تبیین
🕡 زمان : دوشنبه ٢٩ فروردین - ساعت ٢٢
📥 دانلود برنامه روبیکا:
🌐 https://ln.rubika.ir
آدرس ورود به جلسه :
🆔 https://rubika.ir/basirat_chalous
هدایت شده از ثامن مازندران
🔹«حسین کامل مجید» داماد صدام در خاطراتش از عملیات فتحالمبین مینویسد: «رنگ از چهره صدام پریده و بسیار نگران بود. به ما نگاه کرد و گفت: اگر اسیر شدیم، من و خودتان را بکشید».
🔹رئیس دفتر صدام در مورد آن روز مینویسد:« صدام با خشم و غضب میگفت: اگر ایرانیها مرا پیدا کنند، میدانید چه میشود؟
🔹او در حالی که به تانکهای ما که در آتش میسوخت، نگاه میکرد، دائم زیر لب میگفت که لعنت بر آنها؛ ما را در ورطه جنگ گرفتار کردند. من میدانستم که منظورش آمریکا، رهبران عربستان و کویت هستند.
🔹آن روز ما برای چند ساعتی در محاصره بودیم؛ اما ناگهان یک دستگاه خودرو را که افراد مجروح بود، پیدا کردیم. افراد زخمی را بیرون کشیده، خودمان سوار شدیم. رئیس جمهور وقتی سر جایش نشست، گفت: زخمیها مداوا خواهند شد؛ اما اگر ما اسیر ایرانیها بشویم، چه باید بکنیم؟»