🔰 ورود مستقیم حزب الله
🔹 طبق بررسی اندیشکده چاتم هوس، با افزایش درگیری و احتمال نابودی حماس، حزب الله لبنام وارد درگیری مستقیم خواهد شد.
🔹 حزب الله بیش از 100000 جنگنده اختصاصی و به هزاران موشک، راکت و پهپادهای مسلح مجهز است که می توانند اهدافی در عمق اسرائیل را با دقت دقیق مورد اصابت قرار دهند
🔹 عمده افسران ارشد بر این باورند که جنگ در شمال اجتناب ناپذیر است؛ شروع آن به این صورت است که اسرائیل حملات پیشگیرانه را گسترش خواهد داد و با پاسخ سخت حزب الله مواجه می شود.
🔹اما بایدن برای پیروزی در انتخابات نیاز به تداوم همین درگیری محدود بین طرفین را دارد. از مهمترین عوامل عدم گسترش جنگ نیز همین مساله است.
✅ بنابراین تلاش اسرائیل برای نابودی کامل حماس ورود حزب الله را اجتناب ناپذیر خواهد کرد. از طرفی عدم اطمینان آمریکا به تحقق اراده سیاسی خود در فلسطین و لبنان منجر به فرسایشی شدن جنگ شده است.
🔹به اعتقاد این اندیشکده حتی با همین درگیری محدود، پس از انتخابات آمریکا درگیری برای نابودی حماس گسترده خواهد شد.
✅نکته جالب دیگراعتراف این اندیشکده بر عدم کنترل حزب الله توسط ایران است که باعث میشود حزب الله به صورت کاملا بومی توسط رهبران خود تصمیم گیری نماید.
📌
https://www.chathamhouse.org/2023/11/closer-israel-gets-destroying-hamas-more-likely-war-hezbollah-becomes
💟
attacheintl.ir