❁﷽❁
#نفوذ_یهود
1️⃣ «سلیمان بن مهران کاهلی» معروف به أعمش، حافظ، امام، شیخ الاسلام و از بزرگ ترین محدثین اهل سنت است.
📚 ذهبي، شمس الدين أبو عبد الله محمد بن أحمد، سير أعلام النبلاء،ج:11، ص: 283، مؤسسة الرسالة، 23 جلد
2️⃣ «مجاهد بن جبر» تابعی بزرگ، امام و شیخ در تفسیر در نزد اهل سنت است. در «موسوعة اطراف الحدیث» بیش از چهار هزار و هفتصد بار، نام او اسناد روایات اهل سنت وارد شده است. با این حال اعمش درباره او گفته است:
🔹 «... قَالَ أَبُو بَكْرٍ بنُ عَيَّاشٍ: قُلْتُ لِلأَعْمَشِ: مَا بَالُهُم يَتَّقُوْنَ تَفْسِيْرَ مُجَاهِدٍ؟ قَالَ: كَانُوا يَرَوْنَ أَنَّهُ يَسْأَلُ أَهْلَ الكِتَابِ...»
📚ذهبي، شمس الدين أبو عبد الله محمد بن أحمد، سير أعلام النبلاء،ج:8، ص: 8، مؤسسة الرسالة، 23 جلد
http://up44.ir/zxtdeued 👈 :تصویر سند
3️⃣ «ابوبكر بن عیاش نقل می کند: به اعمش گفتم: محدثین و علما را چه شده است که از تفسیر مجاهد پرهیز می کنند؟ او گفت: آنها معتقد هستند همانا مجاهد[در تفسیر آیات قرآن] از اهل کتاب ( یهود و مسیحیت) سوال می کرد».
به تصویر سند در زیر مراجعه کنید.
✅ آیا به روایت های کسی که در تفسیر و فهم دین و قرآن از اهل کتاب کمک می گیرد، می توان اعتماد کرد؟ این در حالی است که رسول خدا صلی الله علیه و آله دستور داده است که سخنان آنها را تصدیق نکنید! پیامبر صلی الله علیه و آله با توبیخ شدید خلیفه دوم می فرماید:
🔹« ... وعن جابر أيضا قال : نسخ عمر كتابا من التوراة بالعربية فجاء به إلى النبي فجعل يقرأ ووجه رسول الله صلی الله علیه و سلم تغير فقال رجل من الأنصار : ويحك يا ابن الخطاب ألا ترى وجه رسول الله صلی الله علیه و سلم فقال رسول الله صلی الله علیه و سلم: لا تسألوا أهل الكتاب عن شيء فإنهم لن يهدوكم وقد ضلوا وإنكم إما أن تكذبوا بحق أو تصدقوا بباطل والله لو كان موسى بين أظهركم ما حل له إلا أن يتبعني»
🔺«... جابر می گوید: عمر بن خطاب کتابی از تورات را به عربی نوشت و آن را نزد رسول الله صلی الله علیه و آله شروع به خواندن نمود در حالی که چهره رسول خدا صلی الله علیه و آله از شدت عصبانیت تغییر یافت. یکی از مردان انصارگفت: وای بر تو ای پسر خطاب! مگر چهره پیامبر خدا صلی الله علیه و آله را نمی بینی؟ رسول گرامی صلی الله علیه و آله فرمود: از اهل کتاب چیزی سوال نکنید زیرا آنها شما را هرگز هدایت نمی کنند در حالی که خود آنها گمراه هستند و شما(با تبعیت از اهل کتاب) یا حقی را تکذیب می کنید و یا یک امر باطلی را تصدیق می نمایید. به خداوند سوگند اگر موسی علیه السلام در پیش روی شما بود برای او حلال نبود مگر اینکه از من تبیعت کند».
📚 هیثمی، نورالدین علی بن ابی بکر، مجمع الزوائد ومنبع الفوائد، ج1، ص 421، دار الفكر، بيروت - 1412 هـ، 10 جلد
http://up44.ir/nbtd8r2f 👈 لینک تصویر سند
✧❁دانشگاه امامت❁✧
🆔
@Emamat110u