💢 از شاخ مجازی تا سرباز بودن؛ چگونگی استخدام دختران نسل Z در ارتش
🔹 مقاله تازه منتشر شده در MintPress توسط آلان مَکلِئود، به بررسی چگونگی استفاده ارتش آمریکا از پلتفرمهای آنلاین و فرهنگ اینترنتی، بهویژه دختران نسل Z که توسط برنامه تیکتاک محبوبیت یافتند برای جذب و استخدام در خدمت سربازی میپردازد.
🔹 نویسنده ارشد MintPress، به پدیده دختران مشهور تیکتاکی، زنان جوانی که با استفاده از زیبایی خود در فضای اینترنت حضور ویژهای دارند و به شیوه بهرهگیری از محبوبیت و نفوذ آنها برای جوانتر شدن بدنه ارتش میپردازد. این مقاله نگرانیهایی را در مورد ابعاد اخلاقی و پیامدهای استفاده از این طیف از دختران به عنوان یک راهبرد استخدام، با عنوان «جوانان تأثیرپذیر» مطرح میکند.
🔹 مکلئود نمونههایی از روشهای ارتش برای دخیل کردن این شخصیتهای مطرح مجازی در کمپینهای شبکههای اجتماعی و استریمهای توییچ را توضیح میدهد. این مقاله، هدف این رویکرد را عادیسازی و جلوه بخشیدن به خدمت سربازی میداند که خواه ناخواه مستعد پنهانسازی واقعیتها و پیامدهای جنگ است.
🔹 در پایان، این مقاله تأثیرات احتمالی جهتدهی افراد آسیب پذیر به استخدام در ارتش را بررسی میکند و این موضوع را از جنبه اخلاقی زیر سوال میبرد و این تاکتیکها را نیازمند بررسی انتقادی و آگاهی بیشتر
#خانواده_و_سوادرسانهای
باماهمراه باشید با تازهترین ها👇
📲به تنها کانال جامع تحلیلی، آموزشی و تخصصی خانواده و سواد رسانهای بپیوندید 👇
@Family_literacy